Cinsel ilişki esnasında vajinamın alt kenarları yanıyor ve acıyordu baya da kurudu ilişki sırasında eve geçtiğimde baktım şişmişti şu an ağrıyor ne olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda seks esnasında vajinada kabarma ve şişme oluyor, fakat seninkinin normal olmadığı belli. Tahriş olan yer çok fazla şişip kızarmaz. Neden olduğu hakkında bir fikrim yok fakat 1 2 gün içinde geçmezse bir kadın doğum doktoruna göstermeni tavsiye ederim. Normalde olan bir şey değil. Hatta ilişki sırasında yaşanan vajinal kabarma gözle bile görünmez neredeyse. Ya çok fazla, sert davranıldı, ya da ters giden birşeyler var. Fakat merak ettim bir gelişme olursa yanıtla lütfen aklım kalmasın.
06 Yorumla- +1 yıl
Bilgi süper. Ne iş yapıyorsun?
Soran+1 yılGeçti şu an iyiyim dediğiniz gibi olabilir sevgilim sert ilişki seviyor
Soran+1 yılŞişlik de iş indi fakat görüntü cidden korkuttu beni
Soran+1 yılTekrar aynısı olsun istemiyorum neden olmuş olabilir
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası neden olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Alerjik bir şey olabilir, eğer daha önce kullanmadığınız bir jel veya kayganlaştırıcı tarzı bir şey alerjik reaksiyon göstermiş olsbilir. ya da ilk kez kullandığınız bir prezervatif markasının içerisinde bulunan maddelerden biride alerjik olarak etkilemiş olabilir. Cinsel ilişki sırasında yapılan birşeyin buna neden olduğunu sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılFakat şu an iyi olmana sevindim cidden aklım kalmıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılAcemisiyim ben o işlerin. Kuruyorsa 10 numara yağ kullanın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim eski fb de böyle demişti la 8 saat sonra safsghjkljkşjhls
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana jel lazım, çok mu açtırdı büyüklüğü yüzünden
01 Yorumla
+1 yılIslanmamaktan
00 Yorumla
+1 yılVajinismus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşslmadınsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuz koy
20 Yorumla
+1 yılZevkten
10 Yorumla
+1 yılBakim niye öyle