4 yıllık evliyim ilişkiye girdikten 1 gün sonra filn vajinamda kaşıntı oluyor bunun için prezervatif kullandık yine aynı durum neden oluyor?
Eskiden yoktu evlendikten sonra başladı bıktımmm
Eskiden yoktu evlendikten sonra başladı bıktımmm
Eşin bu konuda temizliğine dikkat ediyor mu bakmak gerek genelde penis dibindeki kıl köklerinin vajinayı tahriş etmesinden dolayı ortaya çıkan bir durum bu
İkimizde çok temiziz cinsel ilişkiden önce banyo yapıyoruz iç çamaşırımızı hergün değiştiriyoruz
Bilmiyorum bende bıktım
Temizlikten kastım o değildir kıl tüh anlamında söylemiştim
Eskiden yoktu yazmışsın ama orada şu önemli, cinsellik yaşıyordun da mı yoktu yoksa bakireydin de mi yoktu. Eğer bakireyken yoksa tamam, cinsellik yaşamana rağmen yoksa bu eşinle ilgili bir durum yani ondan sana gelen bir şey olabilir. Yani cinsel bir hastalık bulaştırmış olabilir sana.
Evlilik sonrasında olduysa orada alerjik bir reaksiyon veriyor olabilir vücudun, tahriş olmuş olabilir ilk ilişkiler zamanında ya da mantar vs. gibi bir hastalık kapmış olabilirsin.
Bu seni bıktırtacak seviyeye geldiyse mutlaka doktora gitmelisin, teşhis koyulmalı ve tedavi olmalısın. Eğer bunu yaptıysan ve sonuç alamadıysan farklı bir doktora daha gitmelisin çünkü maalesef ülkede doktorlar konusunda bir standart yok. İyisi olduğu gibi kötüsü de var.
Bu dertten kurtulana kadar çözüm aramaya devam etmelisin.
Bakireydim evlendikten sonra başladı o zamanlar doktora gitmiştim yeni evli olduğum için normal dedi sonra tekrar gittim vajinal enfeksiyon ilaçları fitilleri verdi gebeyken bile oluyordu sadece adet gördüğümde yok ve sonra 1 hafta filan yok cinsel ilişkiye girdikten 1 gün sonra çok fena kaşınıyor içe boşalmada olmuyor bu arada 😅
Etti tabi 2 ay yoktu sonra ilaçlar bittikten sonra başladı
Teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsun abazanlık yapmadan ciddi faydalı cevaplar
İnşallah fenomen olursun ♥️♥️🍓🍰🥀🌱💚🤍
Teşekkür ederim 🍓
Bende mastürbasyon yaptıktan sonra vajinal kaşıntım oluyordu. Soğuk Duş alınca kaşıntı azalıyor gibi. Ama ben mastürbasyon yapmayı bıraktım sayılır sırf bu kaşıntı probleminden dolayı.
Cevap
14Cevap
Ya eşinde ya da sende mantar olabilir.. ya da kullandığınız kayganlaştırıcıya alerjiniz olabilir.. ya da prezervatife olabilir.. ya da kocanıza olabilir.. ya birinizden birinde mantar enfeksiyon var, genelde bu erkekte oluyor..
İlişkide seninki iyice sulanip öyle girmesi gerekirken sen sulanmadan bastırıp girerse içinde surtunmeden kaynaklı zedelenmesi yanma ve kaşınma hissi verir kayganlastirici kullanmanızı ya da iyice sulandirip girmesini sağlarsınız sorun olmaz
eşinin temizlik problemi olabilir.
ayrıca bazı kondomlarda dıştaki sıvı bazı kadınlarda kaşıntı yapıyor
Bende öyle olduğunu düşünüyorum çünkü her ilişkiden önce banyo yapıyoruz ikimizde
Belkide esinizin sprmninde enfeksiyon olabilir hanımefendi
1 yıldır geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz sanmıyorum
Kuruluk varsa tahriş ediyor olabilir. Mantar olabilir diycem de ilişki olunca oluyorsa sadece mantar değildir.
Çok kaşınıyor deliricem
Bence doktora git. Bazı kadınların sperme alerjisi olabiliyormuş
Bende öyle düşünüyorum
Enfeksiyon olabilir. ciddi saglık sorunlarına yol acabilir
Mantar olabilir ya da kondom lateks alerji yapiyor spiral taktirin kondomsuz girsin duzelir.
Kuruluk yapiyodur sende o yuzden kasintiya doner
Esin hor kullaniyorsa vajinani o yuzden olabilir
Eşin temiz değil
Aslında temiz neden böyle oluyor bilmiyorum
Gittim mantar diyip ilaç veriyorlar geçici bir süreliğine bitiyor sonra yine başlıyor
Niye ağzımda mantar olmuyor o zaman
Neye?
Enfeksiyon veya mantar var
adamdan mantar kapmışsın
Mikropsunuz demekki
Çok temiziz aslında alerji filan mı yapıyor çözemedim
Ara verin
Enfeksiyon
Enfeksiyon veya mantar
Mantar var ya da eşin temiz değil
Temiz biri
Sende mantar olabilir sonra daha çok sorun yaşarsın hep kaşınır bi tanıdığım vardı kaşıntı dan sürtünüyordu ve günü mahfoluyordu