Ya geniş falan demeyin geniş değil aktif bir cinsel hayatım olmadı, doğum yapmadım. Kadın doğuma da gittim geniş olsa söylerdi. Normalde parmağımı sokunca dapdar ve parmağımı sıkabiliyorum. Ama ilişki sırasında o kadar ıslanıp gevsiyorumki penisi sığamıyorum. Kaslarım aşırı gevşiyor. Buna nasıl bir çözün bulabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aşırı ıslak ve kaygansın. İçinin dolduğunu hisstmiyosun. Erkek arkadaşınınki de kalın değil normal. Kalın penis olsa doldupunu hissederdin. İşin zor
sanırım bunun için bir hap vardı eski karımın buna benzer 1 sorunu vardı jinekolog vermişti tabi bu 14 yıl önceydi
Allah allah cidden mi? Nasıl bir sorundur?
bazen senin gibi sıkamıyordu aşırı haz aldığında ya da orgazma ulaştığında
Evet ama bunun ilacı mi varmış ben dr a gittim bir şey demedi. Ikındırdı falan vajinan normal normal olmasa gel ameliyat ol derdim dedi
kadın hastalıklarına gitmişsin biz jinekoloğa gittik
Islandiginda normal zaten bu neden takiliyorsun buna bu kadar. Parmagi hissediyorsan penisi fazlaisyla hissedersin ince değilse
Neden sıkmak için kendinizi kasıyorsunuz ki
O an bırakın kendinizi ve zevk almaya bakin
Sorun yokken neden kendinize bunu sorun olarak görüyorsunuz
Çok geniş bulup bunun da amma ilişkisi olmuş der korkusu
Cidden çok saçma bir dusunce bu. İnsanların ne düşünecegini bilemezsin ve bunu değiştiremezsin
O yüzden siz o an bunu yapmak yerine anı yasayıp zevk almaya bakin.
Zten olması gereken o. ZEvk alıyorsun ve haliyle rahatlıyor ve esniyor. Merak etme hala penise dar geliyor o eğer penisi kalem gibi incecik değilse.
Ama genişmiş gibi oluyor. Sürtünme olmuyor. Bazen ıslanmayınca dapsar hissediyorum. O zaman daha hoşuma gidiyor. Karşı tarafında daha gidiyor sanıyorum
Galiba biraz erkek arkadasınınki dar. Çünkü ben kız arkadaşımla yaprken geçmişte sanki benimkini iyice sıkmaktan ezicek gibi oluyor ve sonra biraz gevşeyince rahat giriyordu ve hala dapdardı.
Bence bu sen kaynaklı bir sıkıntı değil.
ISlanmak vajinanın görevi çünkü diger türlü acı cok cektirir.
Hmm kıskandım. ben asla o kdr penis içeriye giremeyecek kadar sıkamam kendimi
Neyi kıskandın 😅
"
ben asla o kdr penis içeriye giremeyecek kadar sıkamam kendimi"
Bu ne demek anlayamadım :D
Ben kadınımın kendini sıkmasını istemiyordum bile ya, her türlü sıkı oluyordu. Aksine ben rahatlayana kadar biraz bekliyordum ki sertleşebileyim sekste diye 😅
Ayy ne bileyim o kdr dar vajina iyidir diyorsunuz ki kendimizi kötü hissediyoruz
Bunu diyen erkekler bence direkt ergen. Biz biyolojik sınırlarla doğan kişileriz. Bunlar bizim elimizle kalıba döktüğümüz şeyler değil. Önemli olan partnerini mutlu edebilmek. Benim için mesela o an içi geniş dar hissetmesi hiç önemli değil.
Eğer o an zevkten inliyorsa, sırtımı ciziyor kendinden geçiyorsa benim için o kadın harikadır orada
Benim sevgilim de aynısını söylüyor ama ben ben kirılmayayım diye söylüyor sanıyordum
Hmm, yani bence dediğine inan. Kesin doğrudur diyemem çünkü başka kimse için konusamam. Ama benim fikrim böyle. Ya özelde devam etsek olur mu?
orada mısın?
Pelvik taban kaslarını çalıştıracak egzersizler yap
Bunun için kegel egzersizi yapanilirsin Peki parmağın girerken zorlanıyor miu
Hayır zorlanmıyor ama içimdeyken sıkınca parmağımı hissediyorum
O anki zevkle tüm kasların gevşiyor kontrol ediyorsun
Islaninca sıkılmaz sende rahatlama anina geciyorsun
Kegel egzersizi iyi gelebilir. Bide düzenli değil ya kaslarını daha tam kullanamıyorsundur partnerin ne diyor
Islanınca sikamazsn kendini
Ayy bu normal mi cidden ben de ben çok gevsegim diye üzülüyorum hep ya
Aşırı ıslanınca kasların gevsiyor oda ilişki anında kendini sikamazsn
O zaman kendimi sekse fazla kaptırmamaya fazla zevk almamaya mi odaklanmalıyım 🤣 böylece daha az gevşer daha az ıslanırım
Islanman daha önemli zevk aldığın için diğer türlü zevk alamama olur
Kegel egzersizi yap, her gün ve çok sayıda.
Gıren kıcuktur cokta sulanıyosa kaybolur ıçinde😀
Kasma zaten daha iyi böyle
Senlik durum yok vucut yapin o
Bulamazsın galiba niye sıkmak istiyorsun
Karşı taraf daha dar hissetsin diye işte. Ben de az hissediyorum. ya arkadaş diuorum parmağı sımsıkı hisseden insan penisi neden az hisseder?
Kalın değil mi penis yoksa
İnce de sayılmaz ama normal ya
Aşırı ıslanmadan
genetik
Kas antrenmanı vardı onu dene
Zevkten
Onun çözümü yok vajina ıslanır ve genişler
Amaç ne
kegel egzersizi
Kac yasindasin ki