Ben kocam ne zaman istese altina yatardım, sabah da oral seksle uyandırırdım ya siz niye hiçbir şey yapmıyosunuz hiç mi fanteziniz yok😀
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvlilik öyle sizin izlediğiniz dizilerdeki gibi değil. Kadının da adamın da binbir sorumluluğu derdi oluyor, zamanla zaten eşler birbirinden sıkılıyor ve erkeklerin aldatma süreci başlıyor o yüzden de kadın soğuyor. Bekarlar bile daha cok seks yapar hale geliyor
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilk başlarda yapıyorlar sonra nedense azalıyor 7 yıllık evli arkadaşım ulen ne oldu bilmem son 2 yıldır ayda 1 yapıyoruz o işi hatun da bende eskisi gibi istemiyoruz fantezide olsa gelmiyor içimizden dedi belki ülkenin içinde bulunduğu durumdan diye düşünüyorum dedim belki ama seksle ne alakası var dedi bişey diyemedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılİlla özel hayatını buraya ifşa edeceksin yani aynen en libidolu sensin 😄
80 YorumlaAçıkçası eşim ile hergün her saat yapabilirim gözüm dışarıda da kaymaz yorulmam da
#Hükümdar02 Yorumla
Soran1 yılevli misin
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBen de sizleri görünce gerçekten şaşırıyorum. Tam istediğim gibi onca kız varken 10 senedir oral yapmayan bir eşi nereden buldum diye :(
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılBazı kadınlar ve erkeklerin libidosu düşük bende de doyumsuzluk var sabah akşam yapsam öğlen neden yapmıyorum diyorm
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. zaman geçtikçe sıkılabilirsin farklı şeyler isteyebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Böyle hanıma can kurban her erkeğe lazım bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Knk biz sen ve senin gibilerden razıyız doğru olan sensin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bak simdi merak ettim aklından geçen fantezileri 🤔😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOdun ya bunlar odun 🪵
Nerde senin gibi hayat dolu kadınlar024 Yorumla
Soran1 yılya burada da erkekler diyo ki haftada 1 yeterli falan. Az değil mi bence az
Cevap sahibi1 yılVallahi ben sabah akşam istiyorum eşimi üç günde bir anca ikna ediyorum.
İlişkiden soğuttu beni, bir hafta diyen nasıl dayanıyor hayret
Soran1 yıl1 hafta diyen esini sevmiyodur zaten öyle erkek mi olur ay, biri de yazmış mastürbasyon çok zevk veriyor falan esim benle sevismek yerine mastürbasyon yapsa kendimi acayip kötü hissederdim ben
Cevap sahibi1 yılO ne öyle be?
Evliyken mastürbasyon yapmak eşine hakarettir…
Ben evlendiğimden bugüne mastürbasyonu unuttum, eşimden fazla istekliyim ama o istemediği zamanlarda oral yaparak rahatlatır beni en azından
Cevap sahibi1 yılSenin yaş kaç?
Soran1 yıl20 .
Cevap sahibi1 yılUmarım sende 30una gelince çıtkırıldım olmazssın 😅
Soran1 yılolur muyum ya bilmiyorum su an libidom yuksek ama
Cevap sahibi1 yılFarkettim yüksek olduğunu da, nebileyim heyecanlanıyorum senin gibileri görünce, bana mı öyle denk geliyor nedir buz gibi kadınlar
Soran1 yılbir şey sorcam sence bir erkeğin en verimli olduğu yas aralığı ne?
Cevap sahibi1 yılYani bu durum tam olarak ne istediğine bağlı mesela performans açısından 25-35 iyidir.
Fazlası cacık bence
Soran1 yılHmm
Cevap sahibi1 yılAma sertlik açısından en ideal yaş yine senin yaşlarındaki bir erkektir
Cevap sahibi1 yılDeneyimin oldu mu hiç?
Soran1 yılyok olmadi ya
Cevap sahibi1 yılOlsun canım daha iyi
Senin gibi hak ettiğim birisini bulur doyasıya yaşarsın inşallah
Soran1 yılinsallah
Cevap sahibi1 yılEvliliği ayakta tutan en önemli faktördür bence libidosu yüksek kadın, her an hayat douludur heyecan ve fantezileriyle hep yüksek tutar enerjiyi
Soran1 yılYa bir de burdaki erkekler hep sey demis bir süre sonra ayni kişiyle sıkıyor falan cidden sıkılıyor musunuz
Cevap sahibi1 yılMaalesef cinsellik doyumsuz bişey hep daha fazlasını istiyor insan, ama eşin yeteri kadar performanslı libidosu ve enerjisi yüksekse gerek duymayabilirsin başka birsine
Cevap sahibi1 yılMesela üzülerek söylüyorum ama ben zaman zaman eşimden farklı hayaller kuruyorum, canıma tak ettiği yerde aldatır mıyım bilmiyorum.
Çünkü maalesef zit olduğumuz tek konu yatak
Ben ne kadar yükseksem o da o kadar düşük
Soran1 yılO düşük ama esin yüksek olsa baskasini dusunmezsin di mi
Cevap sahibi1 yılYani bence düşünmezdim, yeteri kadar doyursa beni niye düşüneyim.
Hep yarım kaldığım için içimde birikiyor ve zaman zaman doyumsuz birisini bulup saatlerce yapmayı hayal ediyorum
Soran1 yılNe siklikla yapıyorsunuz
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes senin gibi der ama sonra isteksiz olurlar…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşten güçten akşama enerjimiz kalmıyor haftada bir anca
02 Yorumla
Soran1 yılcok az gelıyo bana ya 2-3 olsa bari
Cevap sahibi1 yılSenin yaşlarda bana da haftada bi az geliyordu 😀 işin içine girince öyle olmuyor bazen canı sıkkın oluyor ya da benim canım sıkkın oluyor falan bir sürü şey var ben yine istiyorum da eşim çalışıyor falan yoruluyor kıyamıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yıl😂😂😂 onu bn de düşünüyorum da umarım altın da başka sebeb yatmiyordur diye düşünüyorum sadece
43 Yorumla
Soran1 yılAldatabilme ihtimali mi
Cevap sahibi1 yılYani bazen aklıma gelmiyor değil
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen ya ben de senin gibi istekli ateşli bir eşim olsa var ya hiç rahat bırakmam sürekli sırnaşırim sokulurum ellerim öperim dokunurum her gün her an her yerde isterim, oral seks yaparak uyandırırım ben de ya da göğüslerini okşiyip yalayarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Altına yatmak tabiri ne kadar kaba ya.
01 Yorumla
Soran1 yılKaba mi değil benve
1 yılyorumları okudum bunlar nasıl erkek la
02 Yorumla
Soran1 yılDi mi ya
- 1 yıl
bunlar erkekse ben neyim 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Senin çok mu fantezin var
03 Yorumla
Soran1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHemen doyuyorlar herhalde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ahhhh bebeğim sabah oralı çok acayip bişi😂😂😍😍
00 Yorumla
1 yılAğzının tadını biliyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHerkes senin gibi değil ki
00 Yorumla
1 yılYoo var 😅 soylemeyiz ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bunu genelde erkekler der sanki :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAntremanlara basla simdiden
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha neler var kim bilir sende😊😊
00 YorumlaŞimdi seks gurmeleriyle dolacak burası 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılHerkes öyle değil işte naparsın
00 Yorumla Takip et soyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir şey diycem bakiresin demi?
06 Yorumla
Soran1 yılevet neden
Cevap sahibi1 yılAnlaşılıyor çünkü soru şeklinden. O işler öyle yürümüyor maalesef
Soran1 yılnasil oluyor kı
Cevap sahibi1 yılHiç yaşamadığın için hevesin yüksek. Hayatın sorumlulukları devreye girdikçe seks rutinleştikçe dediğin kadar sık olmuyor. Bir de sen daha nasıl hissettirdiğini bile bilmiyorsun. İçine hiç sokmuyorsun ki çoğu kız gibi sadece klitoristen okşuyorsun
Soran1 yılÖyle sıkıcı mı oluyo yani
Cevap sahibi1 yılSeks asla sıkıcı olmaz. Sadece soruda dediğin gibi sürekli fanteziye kaçıp çok sık yapamayabiliyorsun. Ayrıca içine bir şeyin girmesi başlarda o kadar zevk vermeyedebilir alışman lazım. Vs vs birçok durum var yani
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin fntezn varmiki😂
05 Yorumla
Soran1 yılvar cok
Cevap sahibi1 yılEn ucugu?
Soran1 yılSoyleyemem baya ilginc şeyler var kaldirilir yorumum
Cevap sahibi1 yılTamam anlatmak istersen 😂
Cevap sahibi1 yılBeklim mi😂
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli değilsin sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBekara fantezi kurmak kolay derler 😁
00 Yorumla
1 yılDul musun canım
00 Yorumla
1 yılDım diyorsun. Bıraktın heralde sen de sonradan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zaman yok
00 Yorumla
1 yılSen harikanın
00 Yorumla
1 yılhep aynı yemek sanırım sıkıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaftada bir yeter
05 Yorumla
Soran1 yılHaftada 3-4 iyi bence
Cevap sahibi1 yılLibidosu yüksek çok isteyen bulursun elbet
Soran1 yılSenin düşük mu, esine mi düşük
Cevap sahibi1 yılEvli değilim ama bu, çok 'uff' diyeceğim bir şey değil. Mastürbasyon daha zevkli, o yüzden fazlasına gerek yok. İlk evlendiğinde 2-3, belki 4 kez olabilir ama sonra sıkıcı hale gelir, bence bir de hep aynı kişiyle.
Soran1 yılEsim benle sevismek yerine mastürbasyon yapsa kendimi baya kotu hissederdim
Evlisin galiba
00 Yorumla
1 yılSenden banada lazım
00 YorumlaSıkıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği