26 yasındayım Yogun seks yapma istegim var lakin eşim her zaman o tempoda değil. Ne bilim cok isterdim her dk seks yapabileceğim biri olsun 😂😂 2 cocugum var sürekli anne modu olmak istemiyorum duygularım var elbet ve bu ara cok yogun bu. Dönemsel mi oluyor acaba böyle gecici mi yoksa.. Sanırım sadece ilk aylar bu tempo yogun oluyor sonrası ahh heyacan mı kalmıyor ne istek azalıyor mu erkeklerde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin doğasında vardır değişiklik isbterler. bu karısını sevmediği anlamına gelmez onu da ister başka kadınlarıda ister. farklılık arayışıdır yani. yatakta fantezi yapın başka kadınları izin ver kocana bak nasıl ateşlenir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. evliliğin ilerleyen aşamalarında cinsellik giderek azalıyo ne yazıkki. çünki ilk zamanki heyecanını yitiriyo sadece senin için değil neredeyse herkes için aynı şey geçerli. aksini iddaa eden çıkmaz belki bi kaç istisna vardır onun dışında herkes benzer yollardan geçiyo
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi seks hayati olmayan çiftlerin çoğunda bu durum var zaten. Erkek istekli olsa kadin isteksiz, kadin istekli olsa erkek isteksiz. zit kutuplar birbirini buluyor. Ve buna da sınav diyorlar.🤭🤭 geçmiş olsun sana da öküzü denk gelmis
00 Yorumla
+1 yılevlilik seks üzerine kurulmaz yanlış bilgi
ama sağlıklı bir evlilğin parçasıdır diğer şeylerle birlikte
çiftine göre değşir herkes az seks yapıyor diyemeyiz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bazı ilişkilerde oluyor ya çok güzel oluyor daha sonra birden bir kesiliyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik aynı kişiyle cinsellige farklı fanteziler tadlar heycanlar katılmassa zamanla heycanını yitiriyor arzular azalıyor sıradanlaşıp o işi yaparken bedenen oeda ama beyinler ruhlar istedikledi hayalini yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmak içim evlenirsen tadını alınca bıkarsın da ondan. Evlenmek seks yapmak değildir. Yuva kurmaktır, beraber hayatı paylaşmaktır. Kuduruyorsan gider birine verirsin, binlerce adam / kadın vardır yapabileceğin.
13 Yorumla
Soran+1 yılEşin varken baskasıyla niye? Hersey var ama bu olay sente o yüzden biraz uzaklaşıyoruz günden güne bunu farkettim. Bizim sorun iş iş diye dusununce ve bunda kaybolunca ben bilmem kacıncı sırada oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılHayır zaten eşin varken başkasıyla olur mu hiç olmaz tabii ki ben sırf seks için evlenen insanlara söyledim onu. Senin durumunda adam sürekli yorgun stres halinde ve çalışıyor anladığım kadarıyla, çocuklar da var... yemeklerine bişeyler katsana. Sürekli fındık fıstık yedir mesir macunu falan azdır biraz
Soran+1 yılYaaa 😂😂😂 macun mu yedirim. Zaten kalorisi yüksek seyler getirme bana diyor 😆😆
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu istekliyim diyenler dışardan başka birinin gözüyle resmen kurumuş çöl olmuş gibi izlenim veriyorlar... Sizin isteğiniz anca hayallerinizde... Kedi got deliğini görmüş bir şey sanmış sizde ki libido kadar Ankara'da deniz var.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadan bilemezsin tatlım. Ki gercekten kötü bir his. Ve insan sebebini sorguluyor acıkcası
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin günlük hayatında problemleri olabilir ya da sana karşı olan arzularında azalma olabilir. Aksi taktirde bakımlıysan ve böyle arzu doluysan bir erkeğin sana sırt çevirmesi zordur.
00 Yorumla türk erkeği değişik bişi
seks ister karıma bunu yapamam der cocuklarımın annesi der
gider uzaklaşır
senle değil düşünce yapısı ile alakalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli bir yaştan sonra kadınlarda istek giderek artar 45 yaşına kadar flan erkekler işte yapamıyor eşleri genelde mutsuz kocalar kendini düşününce yapsada 5dk flan yani kadınlarda kalıyor öyle zamanla ama o iş sorun olur benden söylemesi
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben birde ara ara bu konuya değiniyorm haklısın aşkım her zaman heyacan olmalı hayatımızda VS diyor ama o anlık oluyor sonrası yok
Cevap sahibi+1 yılÇok çok iyi anlıyorum seni bundan sonra dahada olmaz yani ara arada olmaz azalır gittikçe anlatıyım söyliyim diyeceğim ama gizlisin
Cevap sahibi+1 yılGizliliği açsam yazarmısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende istiyorum ama eşim isteksiz nedenini bilmiyorum 🥺
547 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_Rabbit hayır
Soran+1 yılYa muazzam bir his ama eksik kalınca anlamsız
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle 🥺
Soran+1 yılBakınca öyle bakımsız biri değilim ben asla Herseyime önem gösteriyorum ama bizde sadece yaş durumu var onun etkisi diye düşğnuyrm birde iş kolik beyefendi biraz
Cevap sahibi+1 yılValla ben sorunu çözemedim defalarca konusmama rağmen şaştım kaldım bende yanaşmıyorum artık ev arkadaşı gibi olduk
Soran+1 yılCocuk var mı peki sizde
Cevap sahibi+1 yılEvet bir tane var
Soran+1 yıl@hasegec ya da kafan başka yerde oldugundan ilgin daha az oluyordur
Cevap sahibi+1 yıl@hasegec derken? almıyorsam yapmam ama ne alakası var
Soran+1 yılYa bendede 2 tane. Ona ragmen giyerim geceliğimi 😂😂 yarım kalma pahasına deniyorum sansımı. Ve cidden yatakta gecelik cok seksi oluyor ya saten kumas yumusacık kışkırtıyor bu bile beni 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAteşli kadın 😂
Soran+1 yılDenesene sende bakalım ne tepki vercek 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen birşeyler yapmadan yaklassin istiyorum bana ben çaba göstermeden ama yok kuruyup kalicaz bu gidişle 🤭
Soran+1 yılZaten biz bırakınca kalıyor Hersey 😂😂😂 düz mantık onlar maalesef bizim gibi değiller
Cevap sahibi+1 yıl😓😓bu gidişle kocasizliktan ölcem
- +1 yıl
Keske siz gibi istekli esim olsa 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@senbennn34 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@Hadiiyani Allah Allah
Cevap sahibi+1 yıl@Drmarco heryerde var
- +1 yıl
🙂 harika olurdu
Cevap sahibi+1 yıl@Drmarco 😂😂😂
Soran+1 yıl@Hadiiyani konusmak kolay işte öyle
- +1 yıl
Ben böyle istekli hanım olunca onların isteklerini karsilayamayan kocaları şaşıyorum. Senin gibi eşim olacak hergün severim yaşamadığını zevkleri tatırırdım. Hergun farklı fantasilerle coştururdum. Bakımlı olman tahrik edici giyinmeye benim istediğim arzuladığım kadın tipisin bu alışkanlığınla seni takdir ediyorum. Nerede yasiyorsunuz
Soran+1 yıl@Hadiiyani neyedir kocam işkolik ve Libido dusmanı
Soran+1 yıl@Drmarco tamam sustuk 😂😂😂
Soran+1 yıl@Drmarco karsılıksız ama işte 😂😂😂
- +1 yıl
Yahu benzer durumu yaşayınca da erkek olarak kadınların derdi nedir hiç mi seks istemiyorlar diye düşünüyorum. Sorsanız muhtemelen her iki taraftan da benzer yanıt gelir. Yorgunum. Nelerle uğraşıyorum vs... Hayattaki her şey bir yana evliyseniz cinsel yaşam bir yana değil mi? Sizin eşiniz deki cevap ya da öne sürdüğü şey nedir?
- +1 yıl
@piranha85 bir sen eksiktin
Soran+1 yıl@piranha85 valla bana sunduğu tek şey ayık kafa olmam lazım seks beni aptallaştırıyor diyor. İş odaklı hep beni harcıyor
Cevap sahibi+1 yılBildirimler bitmedi 😃
- +1 yıl
45 yorum olmuş vay be
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle kadınları gördükce onları arzulama ve duvardan duvara vura vura seks istegi oluyyor sanıyırım sorunluyum
021 Yorumla
Soran+1 yılKocam yapsa bunu yok demezdim valla hic😂😂😂
- +1 yıl
off varya daha ne hayaller var da demeym simdi boş bırakmaz bir erkek seni
Soran+1 yılSert erkek seviyorum bu net. Karsımdaki biraz daha sakin oldugundan hüsran
- +1 yıl
seks dedigin sert olmalı cidden yumsak yumsak belki en başta ama sonrasında sert sert hissettirerek sokmalı erkek dibine kökükne kadar
Soran+1 yılBir dur zaten doruktayım 😂😂😂
Soran+1 yılYaa 😂😂😂😂
- +1 yıl
hele domaltınca ya da ayakta kucaga alınca off varya neler neler :D bakkkkk bence aradıgın seyler var
Soran+1 yılIşte Allah versin karşim 😂😂😂
- +1 yıl
diyorsun peki bakalım :D peki ne istiyorsun en cok
Soran+1 yılAnlatılmaz yaşamak lazım öyle anlaşılır 🤭
- +1 yıl
ah ah senin gibi hatun elimde olacak :D kucagıma aılır duvara dayar alttan alttan yeter diyene kadar :D
Soran+1 yılYetmez derse peki o kişi 😂😂😂
- +1 yıl
dillerim dersen peki o kişiye? asla boş bırakmam her sekilde :D
Soran+1 yılUmarım bulursun o vakit 😄
- +1 yıl
daha bulamadım:) ne seversin en cok
Soran+1 yılKendimi 😆😆
- +1 yıl
çok karanlık cevaplar veriyorsun ne dicem yazsana yahu:) az dertleşiriz
Soran+1 yılDerdin mi var ki 😄😄
- +1 yıl
Kimin yokki aynı derde sahibiz 😁
Soran+1 yılÇözüm bul o vakit kendine 😄
- +1 yıl
Seni seçtim pikachuuu🤪 aman yahu sende gel iki laflariz diye dedim
Erkeklerde de azalmaz demekki senin eşin de bir sıkıntı var. Belki de ilişkiniz monotonlaştığı için artık istemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa istiyor istemesine ama haftada 1 seks nedir ya da bazen 2 haftada 1🤢
+1 yıltabiki kadınlıgınıda yapcan anneliginide ama iste erkek iste cok yıpranınca her dakka seks yapamayabiiliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler öyle evlenmeden önce çok istekli olurlar evlendikten sonra sürekli aynı kadınla yapa yapa bıkıp tiksiniyorlar hemen aldatmaya başlıyorlar o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik garip bişi valla ben dahi çözemedim henuz. Genelde evlenmesemde olurms diyorum ama. Tek kattığı 2 tane cocuk 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanda erkeklerde erken yaşta antrapoz dönemi sorunu ortaya çıkıyor ve kadınlarda aşırı şekilde istek fazlalığı ortaya çıkıyor. 2 çocuğa rağmen bu isteğiniz karşısında eşinizin sönük kalması gerçekten hayal kırıklığı.
00 Yorumla
+1 yılYa evlilik seks üzerine değil evlilik kadının çalışması evde kendi dışarıda çalışması Bu yani başka bir şey yok Ara sıra da sevişmek işte
00 Yorumla
+1 yılÇünkü Türk kızı, evliyken bile vermeyen tek türdür.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonumun Türk kızlarıyla ne alakası var şimdi ama durduk yere taş yedik 😆😆
- +1 yıl
Doğru bu yani
+1 yılisiniz zor evliler ya bence de haklisin evlilerin daha cok sevgilisi var cevremde de goruyom adam aldatiyorsa kadind aaldatiyor ki zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. çocuk olunca evlilik monoton olmuş heycan kalmamış sizde
05 Yorumla
Soran+1 yılSorma harbiden öyle. Dün var ya o esnada kucuk oglum geldi odaya uykulu böyle yarım kaldık 2 kez
Soran+1 yılValla bahsedince de sanki suçlar gibi oluyormusum onu falan kavgaya gidiyor muhabbeti artık uzatmyrm ona karsı
+1 yılYooo hic heycan ve istek bitmiyor. Surekli azginim. Kwske senin gibi olsaydo esimde.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaş kac aga senin
- +1 yıl
28. Senin?
Soran+1 yılBen 26. Ama eşim 39. Yaşla ilgili azalır mı acaba heyacanda
- +1 yıl
Evet yaştan dolayı. Yaşı baya ilerlemis. Sen kendine yeni ugraslar falan bul
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. uyum şart tabi de her dk istiyorum nedir? sen şu seks sıklığınızı net söylesene konuyu tam anlayalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet heyecan kalmiyor cazibesini yitiriyor nasilsa senin artik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cicim ayları geçtikten sonra monotanlaşıyor hayat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi insan ciksada karsima evlenseeem offf off
00 Yorumla Spor yapsın günlük 15 dk yeterli, mutlaka artış olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence neslin devamı için çocuk yapmak gibi geliyor bana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibiler nerede yaşıyor arkadaş, bana denk gelmiyor. Senin aynından bana lazım 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki taraftan birisinin libidosu her zaman yüksek oluyor demek ki. Bizim evde de karı bitkisel hayatta gibi yaşıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü ama öylede 😆😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl1 ay olacak 2 gün sonra. dur bakalım ne zaman kendi isteyecek diyorum ama nafile. iyice kabuğuna çekildi bekleyeceğim diye.
Soran+1 yılOda beni istemiyordur diye dusunuyor olabilir bak belki Baska sorunlarda vardr
Cevap sahibi+1 yılDedikodu ve uyku dedimmi kendinden geçiyor. iş ilişkiye gelince ya başı ağrır ya kıçı. 2 bebe olmasa çoktan yol verirdim.
Soran+1 yılOda garipmiş
+1 yılBiraz kedi gibi ol 🐈🐈⬛ azıcık mırla, birazcık sürtün 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböylesi denk gelmedi ki sabahlara kadar içinden çıkarmayalım :D denk gelenler birinci seferi bile sonlandırmadan yeter diyor :D
05 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden 😅
Cevap sahibi+1 yılSen de eline geçtiğinde yeter diyenlerden olmayasın😂
Cevap sahibi+1 yılhala aynı mı durumlar :D
Soran+1 yılAynı
Cevap sahibi+1 yılağız tadıyla doyamadın bir türlü :D
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sizin gibi istekli bir hanımım olacak hergun yaparım ama yardım edemediğim için üzgünüm iste
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇiftler evlenince genel de bir taraf çabuk sıkılıyor. Bende 40 yşndayım. Yapalım diye ağaca çıkıyorum ama takan yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimde 39 ve bu yaşlar normalde zirve yapmalı artık diye dusunuyordum öyle değilmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİş, trafik, ekonomi derken stres basıyor insanı ve bazı şeylerden taviz veriliyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılKocanda sorun vardır belki? Başkası da olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler genelde heyecanı kaybediyor bir süre sonra. Ebeveyn oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılYanlış tercih yapmışsın demekki ben olsam senin gibi her dk isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Biraz adamı harekete geçir heyecanı artır fantazilere yönelin
00 Yorumla
+1 yılEvlilik aşkı öldürüyor sözü burdan geliyor libido düşmanı evlilik 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerde heycan azalıyor bence. bende senin gibiyim bir türlü dinmiyor
18 Yorumla- +1 yıl
Yaa aslinda partner doymadikca erkeginde doymamasi lazim
Soran+1 yıl@mustafa201 valla doymuyoruz doyıramıyorda zaten
Soran+1 yılHakkımız bence yani bunu istemek
- +1 yıl
Bu oldukca kotu iste keske hepsi benim gibi doyumsuz olsa😁
- +1 yıl
Tabiki en dogal hakkin sonucta o hazzi en dibine kadar yasamalisin
- +1 yıl
Haksiz miyimm😁
- +1 yıl
Bu kadar istekli olman harika amA
+1 yılElinin altında oldugun için umursamaz o istedigi zaman yapar evlilik boyle işte
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok yakışıklı yuksek biriyim auram tavan ayrıca boyum da uzun sayilir.. isterseniz kinusabiliriz tabi sadece isterseniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepimizin ortak isyanı ama sen erken başlamışsın 😅
08 Yorumla
Soran+1 yılYa birde ilkim Herseyim eşim. Bekarken hic kimseyle bişi yasamadım. E evlendim kocamla yasim diyorum oda sakin 😅
Cevap sahibi+1 yılAma seninki cidden erken ki daha bu duyguların daha çok zirveye çıkacağı dönemler olacak gerçekten 26 san
Soran+1 yılEwt 26 oda 39 😁
Cevap sahibi+1 yılSenin işin zor sen tam dişiliğinin zirvesindeyken onun pili bitecek 😅
Soran+1 yılKuş öldü Baby misali mi ya😆😆aman aman uzak olsun şimdi ama bişiler yapmam şart 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKaçak et kesmek gibi mi 🤔
Soran+1 yılYok o kadar değil ben kocamı seviyorum ❣️😄
Cevap sahibi+1 yılBuna rağmen bu cümleyi kuruyirsan kocam sansli
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin kim olduğunu biliyorum kırmızıyı çok seviyorsun bana attığın resimde baya güzeldi 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Zaten var öyle birisş ama seninde istemen lazım işte 😂
00 Yorumla
+1 yılsenden sıkılmış olabilir eşin yani arkadaş gibi olmuşsunuz dur ya da başkasını beceriyor sana derman kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılBütün hersey kadında bitiyor. Kadında istek olmazsa erkek napsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş yoğunluğu çoksa yoruluyordur ya da mental yorgunluğu oluyordurr bu açığı kapatman için farklı deneyimler yaşayabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEwt hep işten bahsediyor zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi adımı konuşayım ben de asla azalmıyor. Belki eşinle ilgili bir durumdur her dakika fikri Benim de çok hoşuma giderdi
00 YorumlaKadının abazanıda zor aga
03 Yorumla
Soran+1 yılKocama olunca nesi abazanlık 😄
Soran+1 yılDoymuyorum ben valla ya doyurması gerek 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılO problemi bende yaşıyorum yanlış tercih yapmışız
02 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor acaba sizdeki problem ne tam olarak
- +1 yıl
Yoruma yazmam pek doğru olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDönemseldir teyze
00 Yorumla
+1 yılAzalmaz, azalıyor sa sorun vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O kişilere görw değişir
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşında evlendin? Eşin ne diyor bu işe?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. istekli kadin velinimettir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik seks demek değil hayatı paylasmaktir
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ama anne baba olmaktan ibaret oldu hayatımız buda evlilik demek değil valla yok sevmedim ben bu durumu. Gencim daha içim cıvıl cıvıl enerjim varken bu kadar ben niye ebeveynlerim gibi takılı kalcam ki hayat gecer mi hic böyle
- +1 yıl
Haklısınız tabiki evlilikte ilgide önemli cilveli olursan asarsin bu durumu kadın yönetir erkeği aslinda
Soran+1 yılŞimdi gidip kur yapcam bak işe yaramazsa yazacam 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yarar yarar merak etme o kadarda öküz değildir 😃😃
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evliyken istiyorum ki sadece sevişelim 😂😂
020 Yorumla
Soran+1 yılBende bende ama Hersey dahil konseptli 😂😂😂
Soran+1 yılSanki ilk kez oluyor gibi Herseyi yeniden kesfetmek isterdm 😂😂 ya bak işte sert seviyoruz bunu anladım 😂😂😂
Soran+1 yılÖyle tabi herşeyde oldugu gibi 😄😄
Soran+1 yılBulanda bunuyor baksana 😂😂😂
Soran+1 yılAh ulan ahh gece gece 😂😂😂😂
Soran+1 yılYa işte anla halimi şimdi 😂😂😂
Soran+1 yılÇok güldüm ya 😂😂😂 anormallik tavan 😄😄
Soran+1 yılAhaha deli 😂😂😂
Soran+1 yılGönül isterdi başka sekilde uykusuz kal 😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Makine değiliz
04 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke olsanız biraz iyi hissederdik en azndan arada😆😆
Soran+1 yılbilmem mi hep 1 saat sonra deneriz yine aşkımlar
+1 yılNe sıklıkla seks yapıyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman denk gelirse ki genelde hafta sonu olur buda 😅
- +1 yıl
Bu hafta sonu olmuş ama doymamışsın belli ki. Sen talep ettiğinde reddediyor mu?
Soran+1 yılYarım kaldı 2 keresindede oglum uyandı bişi anlamadık. Evet ediyor bazen maalesef. Böyle tatlı tatlı öpüyor hadi gel film izleyelim yapıyor öyle dikkatimi dagityr Baska yöne
- +1 yıl
Yeni mi doğum yaptın? Çocuklardan önce nasıldı seks hayatınız? İstersen özelden yaz
Soran+1 yılEn kucugu 2 yasında. Cok garip bişi ya gel gitli böyle hep
- +1 yıl
Konuşmak istersen yaz
+1 yılBu kadar istekli olman harika ya
00 Yorumla
+1 yılBen çok seks yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm adına
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı