Çoğu kişi sert ve kabadırlar diye kötü anlamda abartıyor. Bende ilk deneyimimi kürt birisiyle yaşayacağım ama ne gibi bir olumsuz yanı var ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYaşadığın zaman bu pişmanlığı anlayacaksın Sadece kendi zevklerine odaklanırlar kadını bir Meta olarak görüp sadece cinsellik için kullanılabilen bir araç olarak göreceklerdir ve bütün sertleşememe gibi erken boşalma gibi bütün kusurları sana empoze edecektir
12 Yorumla
Soran1 yılya zaten ilk deneyimim olacağı için canımın yandığını söylediğimde dursa yeterli başka bir sıkıntı olmaz ilkte
- 1 yıl
Yani o konuda güveniyor musun Hani siz bununla Ne kadar süredir çıkıyorsunuz Bu bir ilk ilişki için Kesin kararını verdin mi emin misin hani birkaç gün sonra pişman olacağım bir şey yaşama Sonuçta bunu bir dönüşü yok da hani canın acıdığında bekaret bozma konusunda deneyimli bir isim hiç daha önceden deneyim olmuş mu Çünkü normal ilişkiden çok daha farklıdır bekaret bozmak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdi o öyle değil yaşadığı yer önemlidir birde bütün doğulular Kürt değil hepsinde kaba değil ama yokmu çok ayı var görgüsüz var kendine bakım yapmayan var ter kokusundan yanında gecemicegin kişiler var ama herkesi aynı keseye koymak farklı bende doğumluyum mesala doğuda yaşıyorum
12 Yorumla
Soran1 yıl10 yaşına kadar adıyamanda bi köyde yaşamış, adıyamanlıydı
Cevap sahibi1 yılAdiyamanlılar iyi insanlar kaba değil bakımlı insanlar çogu yani öyle ama cikarmi çıkar iğrenç biri olur herkes aynı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. erkeklerini bilmem, kızlarında fena a.. m var. çok sıkı, arka delikleri de öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDogululari hic sevmiyorum ya cogu karaktersiz oluyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılIlkin için daha kibar daha anlayışlı daha yavas davranacak daha hassas birisi olmali bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDoğu insanını hiç sevmiyorum ne geliyorsa başımıza onlardan geliyor her türlü pislik onlarda.
22 Yorumla
Soran1 yılValla ben çok tanımıyorum ama + suriyeliler falan da
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYaşa sonra görürsün onlar fazla tutuculardır
00 Yorumla Öyle bir algı oluşmuş ama doğruluk payı var
11 Yorumla
Soran1 yılNeden nedenn
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenmeden deneyim yaşamayın kendinize yapmayın bu kötülüğü. Erkeklerin umrunda olmaz ezilecek olan sizsiniz
00 Yorumla
1 yılKürt sevgilim oldu seks konusunda iyiydi baya
Ama biraz pisti pisten kastım kıllarını almamıştı10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGit yap gör ama pişman olma sonra
12 Yorumla
Soran1 yılYa neden böyle diyosunuz
Cevap sahibi1 yılAnlarsın yapınca
1 yılDeneyip yazarsın artık öğreniriz
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. doğru insanı bulursan olumsuz yanı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş ve nereli olduguna baglı
02 Yorumla
Soran1 yılBenden 6 yaş büyük (28 yaşında) ve adıyamanlı neden ki?
Cevap sahibi1 yılAdıyaman faul, 28yaş benimle yaşıt. Eğer ki benim gibi spor yaparak ve saglıklı yasıyorsa o zaman kurtarabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük olur genelde kürtlerin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilin mi
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNe zmn ypcnz gjbc
1 yılDenemeden bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerde yapacaksınız
02 Yorumla
Soran1 yılYatakta kanka
Cevap sahibi1 yılKimin yatağında