Cunku artik normallestirildi cinsellik zaten tatli bir zehir gibi hep soylerim erkekler olarak hemen hepimize yakinimizin akli uckurunda ee normallestirmek icin yasandikca karsi cinste bizim gibi dusunur oluyor haliyle birbirimizle yasamadigimiz icin oyle degil mi homo degiliz yani sonucta ee sonra ne oluyor alismis kudurmustan beterdir olayi ya da alismadik gtte don durmaz olayi o don durmuyor gtte surekli inip durursa cinsellik yasamak icin ne olacak inmeye meyilli olacak ve abartildikca abartilacak halbuki ilk yasanacagi zaman nasil da ar edep namus haya vardi esle bile yasanirken demi demek ki insanin dogasinda var utanma kiskanclik gibi kavramlar evlenmeden yasanmadigi zamanlar abartilmiyordu simdi zina yasayanlar orada burada anlattigi yasamayanlari manipule ettigi icin yine toplum baskisindan yasayanlar oluyor halbuki ilk basta herkes cekimser olur bu tur seylere boyle devam edince de noldu ilkokul seviylerine indi filmlerde gosterildi dizilerde gosterildi kucucuk cocugun eline verildi telefon tablet yanda reklam cikti mustehcen merak etti iyice normallesti yani bilincaltina kucuk yaslardan itibaren isleniyor sirf meraktan yapilip pisman olunuyor bkunun cikmamasi da beklenemezdi kisacasi cinselligin bilmem anlatabildim mi
Ben banyoya koşana kadar ölücem sanıyorum. Benimki psikolojik rahatsızlık oldu artık. Yaklaşık 7 yıldır bir cinsel ilişkinin hayalini kuruyorum doğal olarak. Bir insan bir şeye bu kadar yılda ulaşamazsa kafayı yemesi o konu hakkında takıntılı olması normal yani. Bir çok kişinin cinsel problemleri bundan kaynaklı. O kadar abartılacak bir şey değil. Yarım saat cinsel ilişkiden alınacak hazzı balkonda kahve içerken de alabilirdik. Cinsellikten mahrum kaldıkça kafanın içinde aşırılaşıyor. Boşalırken çok keyif almamızın sebebi de bu olabilir bencesi..
Çünkü tüm canlılar üreme iç güdüsü ile dünyaya geliyorlar bu nedenle cinsellik kaçınılmaz bir yaşam tarzı oluyor.. Bazı kişilerde hormonsal işlev fazla olduğu için cinselliğe eğilim daha fazla oluyor.