Sürekli anal istiyorum diyen erkekler var kadına çok zararlı olduğunu bile bile. Bide şey var tecrübeli ne yaptığıi bilen erkek zevk verir diyenler. Hangi erkek sekste kötü olduğunu iddia eder ki olan kadına olacak sağlığına olacak ve baya baya da aşağılamaktir bu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anal tercih. İlişki uzun süreli ve monotonlaştığında inceden yapılabilir.
tecrübeye gelince. Gerçekten tecrübeli insanlar vardır. Ama sorduğjnda herkes tecrübelidir. Önemli olan erken boşalmamak. Bir erkek erken boşalmıyor kendinden önce partnerinin zevkine odaklanırsa tecrübe orada başlar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeygamberimiz kadınlar sizin tarlalarinizdir lakin anal olmamak üzere der.
Haramdır günahtır ihtiyac giderilmesi için yaratılan bir bölgedir.
Azgınlık ve sapkinliktir Lut kavmi bu tarz olaylardan helak olmuştur.
Kadın sağlığına zararı vardır yırtılma olasılığı yüksektir tavsiye etmem erkek kendi zevki için herseyi yapar ikna olmayın bu tarz tekliflere01 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değilim ki kabul etmemek için din şart değil. Zararlı sonuçta erkek kadınını düşünmek zorunda din helal kılsa bile zararlı olduğu gerçeği değişmez ve yapılmamalı. Kadınlar kimsenin malı değildir tarlası falan da
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal seks tarih boyunca var olan, sizin dini ve ahlaki önyargılarınızın aksine iki taraf için de zevkli bi seks türüdür. kötü tecrübe yaşayanlar ve hele hiç yapmamışlar saçma sapan yorumlar yapmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın değilsen zevkini nerden biliyorsun. Ayrıca din ve ahlak boyutundan bahseden kim ya arkadaş detayı okumayı da mi bilmiyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal ilişki candır.
Düzenli olarak isteyen çok partnerim oldu. O kadına çok zararlı filan olaylarıda tamamen abartı. Zarar vermesi için hayvani ölçülerde olması gerekli.
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadan kadına yapılması yeterince hayvanı bişi zaten. Abartı falan da değil yani size giren çıkan yok kadın altına yapcak belki ilerde hala sıkıntı yok diyorsunuz
- +1 yıl
Hayvani bişey mi?
Ona seks deniliyor.
Ayrıca dediğim gibi özellikle anal isteyen çok partnerim oldu. Hiç biride bakire değildi :)
Bunla ilgili tıbbi araştırmalar var araştırabilirsiniz. Partneriniz bir insan sa insanı boyutlara sahipse bir sıkıntı olmuyor :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
Çoğu denememiş kişiler ve denesene zevk almasa bile kadının istemiyorum lafı ile isteyecektir aklında bile yoksa birazda toplumsal psikolojik etkilenme diyebiliriz ama çokta zararlı bir durum kadın açısından aslında
111 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birşeyi istemek bile aşağılık bisey
Soran+1 yılKadın isterse değil erkek isterse diye dedim. Şimdi zararı kadına olacaktır ve bile bile isteyen kadına yorum dahi yapmıyorum
Soran+1 yılHayır ya sevgilim yok ben genel sordum. Burdaki her iki sorudan biri anal
Soran+1 yılAyy yani çok tiksindim burdaki sorular yüzünden. İnsanın aklı seyinde olmaz ki bu kadar
Soran+1 yılOrası öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kadınların hatası kesinlikle yani bizlerin, yapmak isteyen kadınlar olduğu sürece erkeklerde çekinmeden istemeye devam ediyor. Bizim bu konuda kesinlik koyamamamızdan kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
- +1 yıl
Sen razı olmadan hic bir erkek zorlamaz bende com yaptım on hazırlık ve o bolgeyi oksama yalama sonra sürtünme o anda kadin zaten dir diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadını obje olarak gören zerre sevmeyen erkeklerin fantezisi. Sen kakanı tutamaz hale gelmişsin sağlık sorunu yaşamışsın umrunda değil. Ne yazık ki kadınlar artık her erkek fantezisine evet der hale geldi.
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç deme ya. Bide düzgün yapılınca zararı yok falan diyorlar kadının sağlığı söz konusu çok mide bulandiricilae
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılIsrar ve zorlama olmadığı sürece doğru şekilde ve ara sıra yapılırsa bunun zararı olmaz ayrı bir haz verir sadece bunun hazırlığı ve alıştırılması doğru şekilde yapılmalıdır aşağılamak durumu zaten aykırı bir şey bunu düşünecek biriyle cinsellik yaşaması da doğru olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle erkekler b*, k gibi ve bencil yaratıklar akılları fikirleri seks
54 Yorumla
Soran+1 yılCidden igrencler umarım ilerde erkek arkadaş eşim falan böyle seyleri istemez aklından geçirmesi bile soğuma için yeterli
Cevap sahibi+1 yılYüzde doksani istiyor emin ol 😕
Soran+1 yılYani karşısındaki kadına hiç mi saygıları olmaz çok üzücü
- +1 yıl
Senin ki değil mi merak etmiyor musun,
Ozaman neden burdasın
+1 yılAnal gerek yok her şey tamam ama anal olmaz kadına değer veren erkek. anal zaten yapmaz
112 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim yani kadın kakasını falan tutamiyor sonra erkeğin umrunda mı değil zevk için bunlar yapılmaz
- +1 yıl
kaka tutamama ondan sonra anal bölgede çatlaklar gibi gibi sorunlar yaşıyorlar
- +1 yıl
erkekler daha anlayışlı olmali
Soran+1 yılCidden çok kötü yanı insan azcik değer verse bile teklifini bile yapamaz yapmamali sadece obje gözüyle kadına bakanlar ister diye düşünüyorum
- +1 yıl
ben bir şey sormak istyrum özel den yazabilir misin
Soran+1 yılÖzelde konuşmuyorum
- +1 yıl
uzun uzadıya konusmuycaz sadece bir kaç soru
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin
- +1 yıl
özel bor soruydu
Soran+1 yılİlgilenmiyorum
- +1 yıl
okey
- +1 yıl
Oral olsa daha iyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılyani o da var hem buyuk gunah. Yani benim hic "tecrubem" yok hani o yuzden ben normalinde bile cok beceriksizimdir kim bilir ne kadar surer, heyecan falan... Sadece esimle istiyom ilkim olsun istiyom, bu yasima kadar zaten sevgilim hic olmadi ilk tek ve son olsun istiyom zaten...
10 YorumlaKendi zevkleri için bahane çoğuna. İsteyen kabul etsin istemeyen anca kendini avutur sağlığa zararlı🤷♀️
32 Yorumla- +1 yıl
İstenmediğinde zorlamak bana da saçma geliyor. Keyifler nasıl?
Soran+1 yılVe sağlığa zararlı olduğunu kabul etmeyen erkekler de var hayır yani size giren çıkan yok nasıl böyle net konuşuyorsunuz jsks
+1 yılTamamen bencillik. Anal seks müptelası cogu kişi de daha once denememiştir. Deneyen zaten kötü bişey olduğunun farkına varacaktır
10 Yorumlaanal isteyen erkek bencildir
seks hakkında cok konusan erkek genelde çöptür10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılTalep edersin kadın tamam derse sorun yok. Kadın o zararı göze almıştır. Sen vermek istemiyorsan sevgilin ısrar etmemeli
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi bu alan veren memnunsa herkesin kendi zevki.
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte genelde zorluyorlar memnun olmayan var ki karşıyız
- +1 yıl
Seni zorlamış olabilirler genel konuşma bence. Beni de zorlayan kadın oldu şimdi kadinlar neden böyle demek adil olur mu?
Soran+1 yılBeni zorlayan olmadı teklif eden de sadece arkadaşlardan duyuyoruz. Ayy ayrıca erkekler giriyor tabiki onlar zorluyor kadının pek zorlamadigini bilmek için beyin de şart değildir aslında da neyse
- +1 yıl
Arkadaşlarına yüzde yüz inanma bundan çok zevk alan illede yap diyen kadinlar da çoğunlukta.
- +1 yıl
Arkadaşlarına sevgilisiyle yaşadığı. seks. hayatini anlatan kişiye güvenmek konusu da beyni olan kişiye komik geliyor
Soran+1 yılSen kadın değilsen bu durumu bilemezsin ve de çoğunluk falan demişsin sor bakalım burdakiler bile çoğu istemez. Uydurma kafandan bisiler
- +1 yıl
Siz arkadaşlarınızla bir araya gelip. seks. hayatinizi sevgilinize nasıl verdiginizi konuşuyorsunuz anlaşılan. Komik siniz. Evet çoğu kadın arkadan istiyor
Soran+1 yılKadınlar seksi konuşur jsjsjs erkekler konuşmaz bunu herkes bilir çok bilmiş arkadas
- +1 yıl
O insanın mahremidir demek ki asıl iğrenç olan siz kadinlarsiniz insan sevgilisiyle yaptığı Seksi. nasil anlatir arkadaşlarına iğrenç mahluklar sizi
Soran+1 yılNsnsns az önce kadınların çok sevdiğini bunu öğrendiğini söylemiştin. Kimse gelip kendi ağzıyla sana demediyse nerden biliyorsun mal herif. senin tek bir arkadaşın bile yoktur burada salla anca ezik
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sadece analdan zevk alan kadın tanıdım biraz bu bünye ile zevkler ile alakalı
00 YorumlaBence yapılmamalı anal seks
Ama yapılırsa iyi olur00 YorumlaAbartılacak bir şey yok. Hak yolu varken neden b0k yolunu seçer bir insan anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılPartnerini düşünmeyen, partnerinin kötülüğünü isteyen sen hiçbir koşulda hayır gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöpek gibi sevi. s. nler köpek gibi hayat sürerler helal haram unutulmuş nikahlı eşinizle yapıyorsan ayrı
01 Yorumla
Soran+1 yılNikahlı es olsa bile iğrenç bu sağlık söz konusu yani
+1 yılAnal yapmaktansa saatlerce oral yaparim daha iyi ahh ahh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkide her çift kendi tercihlerini yaşar...
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle olmuyor zorlayan cok
Cevap sahibi+1 yılBeraber karar verenler için söyledim, tek taraflı karar verilmişse zaten ona ilişki denmez
+1 yılBence bilgin olmayan konularda yorum yapmamalısın.
06 Yorumla
Soran+1 yılBende senin için aynı şeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Anal seksin ustasıyım ben. O yüzden konuşabilirim. Ama senin yorumların öyle mi?
Soran+1 yılUsta mı jsjsks güldürdün beni😅😅
- +1 yıl
Şu anda da ben sana güldüm bebito
Soran+1 yılAyy gül ayol kskdkd
- +1 yıl
Vallahi güldüm kııızzz hahashd
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCidden doğru yapıldığında kadinda ister ilkide çekilmesi normal yumuşak kaygan olmalı ve kadin sıkar kasilirsa gevşetmeli gersi karşılıklı zevk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılzevk falan yok salla kadın için hiç yok erkek için sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmeyen erkekler var yok kadınlardan da zevk alan cokmus hepsi uydurma
- +1 yıl
kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKız haklı beyler, dağılın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru o yüzden sevgilime ya da eşine yapmak istemem. Ancak Hayat kadınıyla falan yapılabilir bence.
00 YorumlaTercih meselesi denedim bir farkı yok
00 Yorumla
+1 yılAnal bize güzel geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılIsteyen bayanlarda var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evet ya bencede çok abartılıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru diyorsun sana katılıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir şey yapılmaması gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle sana katiliyorum
20 YorumlaAsla yapmam asla da yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLaşe yuvası orası.
00 Yorumla
+1 yılAh siz kadinlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNolmus bize
- +1 yıl
Cok fenasiniz
Soran+1 yılOk
- +1 yıl
Tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılAptallık
10 Yorumla
+1 yılYasak olduğu için