Bence cinsellik müzik dinlemek gibi. O nasıl ruha iyi geliyor ve iyi hissettiriyorsa cinsellik de öyle. Ama bazıları sevişemezse ölecek gibi davranıyor. Sizce de abartılmıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Kesinlikle öyle ama o sevişmezse ölecekmiş gibi davrananlar kız ya da rrkek fark etmez komple abazan takımı. Haricen müzik dinlemek yads spor yapmak gibi bişeylede kıyaslanamaz zevk hazz ihtiras adrenalin ve daha nicesini yaşıyosun ilişkide her şey tadında güzel
08 Yorumla
Soran+1 yılBen müzik dinlerken de yerine göre çok haz alıyorum. Ya da mesela 40 derece sıcakta içilen buzlu kola gibi diyelim. O da ohh dedirtir ve rahatlatır. O abartılmıyorken bu neden bu kadar abartılıyor mesela? 😅 2si de rahatlatan ama sadece o kadar olan bir şey değil mi?
Soran+1 yılBu kadar önemli görenler girmiyor mu zaten ilişkiye erkenden? Girmediğime göre sözümün eriyim demektir 😅
Soran+1 yılValla beynimi kullandım ve bu mantık çıktı ortaya. Beynimi kullanmaktan kastım mı ne? 19 yıldır sevişmiyorum ve ölmedim. Ama 3 gün yemek yemesem kıvranırım ve zamanla ölürüm. Dolayısıyla 2sini aynı kefeye koyanlarda da bu yüzden mantık arıyorum. Ayrıca ergenliğe gireli çok oldu ve cinsel istek bende de var. Az çok biliyorum o hissi ve o kadar da acil bir şey değil. Boşalmadan uyuduğum çoook oldu ve ölmedim 😇
- +1 yıl
Bu zaten hayat memat meselesi değil. Tamamen ruhen açlık bi durum sıcak havada kola içmezsende ölmezsin ya da çikolata yrmezsende ölmezsin ama zevk verdiği için yapıyosun şöyle düşün bi kuru ekmek soğanla karnını doyurmak var birde en sevdiğin yemeklerle dolu bir sofrada karnını doyurmak var aradaki fark ise sıcak havada ki kolayla yataktaki seks var sen düşün öyle okşanmayla değil birenir seks
Soran+1 yılKuzum ben zaten cinsellik gereksiz demiyorum. Haz verir ve ruhu rahatlatır. Ama bazıları yapmazsa ölecekmiş gibi kendini yerden yere atıyor adeta. Benim lafım onlara, öyle değilsen üstüne alınma.
En İyi Cevaplar
+1 yılBunların hepsi cinsel eğitimsizlikten mübarek...
İnsanlara hep çarpılırsınız, çükünüz düşer diye korkutmaya çalıştılar, insanlar da bi baktı ne çarpılan var ne düşen hurraaa piyasaya saldırdılar...
Allah ıslah etsin hepsini, ıslah olmayanlarında deden toruna ebayi ecdadlarını s*k*yim ✅
Abdestim kaçtı yine ırıspı çıcıkları ya...04 Yorumla
Soran+1 yılOha öyle diyen mi var? 🤯
- +1 yıl
Yok, totişinden uydurdum az önce...
Bre heyy gafilll imamım ben imam, yalan mı söylücem birde?
Soran+1 yılSakin ol şampuan
- +1 yıl
Kafam güzel kızım tutma beni
+1 yılCinsellik bir ihtiyaçtır, şöyleki yemek veya su gibi zorunlu bir ihtiyaç olmayabilir daha çok alışveriş gibi tatil yapmak gibi dinlenmek gibi gezmek eğlenmek gibi olmadığında ölmezsin ama eksikliğini hissettirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklı tanım bu olabilir
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılSelam, bazıları cinsiyet ayrımı yapmadan söylüyorum gerçektende çok abartıyor nefes alıp vermek gibi gören bile mesela bende çok istekliyim ama bazıları hayat memat meselesi haline getiriyor
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤍😊
Soran+1 yılRica ederim🙂🤹♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için cinsellik değil aşk olmadan hayatın anlamı yok, cinsellikte aşkın en güzel parçası yani evet.
00 Yorumla ay cidden birde ihtiyaçtır diye kılıf uyduruyorlar sırf cinsellik için aşık numarası yapan sevgili olan duygularıyla oynayan o kadar pis insan var ki sırf cinsellik için hiç bir şey hissetmediği biriyle olmalarını bu kadar düşmelerini aklım almıyor utanç verici... ben sevgilimin eline bile dokunmam sırf bu yüzden bile uzak mesafe dışında ilişki yapmıyorum bu konu gerçekten çok abartılıyor hani olmasada olur ne de olşa aşk bedenine dokunmak değil kalbine dokunmak her şey yerinde zamanında güzel dimi
10 Yorumla
+1 yılaz önce ki kızı görsen demek ki öldüreceksin kız resmen ciddi düşünsem şu an ki sevgilimle ama fb yapsam diyo sonra da her kız böyle demiş.
cinsellik eğlence ihtiyacı gibidir dediğin gibi müzik dinlemek gibi dinlemesen ölür müsün? ölmeyeceğine 1.80 lik kalıbımı basarım varsa var yoksa da yok napalım dünyanın sonu değil.12 Yorumla
Soran+1 yılDimi yaa 😂 Evet hepimizin canı istiyor, benim de. Ama bu bir hobi gibi, çikolata istemek gibi bir şey yani.. Olursa güzel olur, olmazsa da olur bir şey. Öyle kıvranıyorlar ki ihtiyaç ihtiyaç diye, utanmasalar oksijenden daha acil diyecekler. Valla ben sevişmedi diye ölen duymadım. Sen duydun mu? 😀
- +1 yıl
duymadım duymayacağıma da %100 eminim hayır bir de 3 kuruşluk zevk için dünyayı yakıyolar, kapl kırıyolar (kabe yıkmaktan büyük günah demiştir peygamberimiz), ihanet ediyorlar, kendilerinden bir palyaço yaratıyorlar ve her zaman sonuç ta almıyorlar oysa ben bugüne kadar en ufak bir çaba sarf etmediğim halde bile elde ettim karnımı doyuracak kadar o yüzden de bu kadar peşinde koşanlar ve bu uğur da insanlara zarar bile verenler bana tuhaf ve boş geliyo
+1 yılRuhun her şeye ihtiyacı var müziğe de sekse de. Cinsellik ektradan hem ruhu hem bedeni besleyen bir şey. Genellikle o olmasa ölecekmiş gibi davrananlar bu konuda yeterince bilgi sahibi olmayan insanlar
10 YorumlaYasak, zevkli ve günah, bastırmak, hislerin kabarması, gözünde büyütmek, ulaşamamak daha da delirmek. Bu şekilde işliyor.
20 Yorumla
+1 yılAaaa tabiki yemek yemek gibi oda öyle deme insan ac dururmu duramaz seks olmadan yaşanmaz ya 3 gün yapmayınca güneşte kalmış horoz gibi dili disarda kalırsa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılYaaa 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Tabiki sonra dilleri sağda solda geziyor aralardan çıkmıyor ya aksam aksam hey allah yaa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik tamam önemli ama cinsellikten çok önemli bir ton şey var. İşsizlerin ve açların işi bu bence.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Sebebi açık bnce, fazla mastürbasyon. Onu o kadar sık yapnca seksi de öyle yapacaklar sanıyolar. Öyle bişi değil halbu ki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoğal ve doğanın insana bahşettiği bir mucize aslında.
velev ki yasadığın ülke cinselliğin afrikası ve baskılandıkça yok metroda sahılde sevısen cıplak gezen ona buna tecavuz eden sapıklıklar artmaya baslar.10 Yorumla
+1 yılBakış açın harika cinsellik tabu herkes için ama müzik dinlemek gibi normal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha hissetmedik ki merakımız ondan bi bakalım yaşadıktan sonra ölmeyiz heralde 😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence de abartılıyor çünkü ben hiç yapmadım vebence bişey kaybetmedim yani 😊
10 YorumlaFarklı bir tespit olmuş. Ama hormonal bir durum. Herkes aynı düzeyde istemeye bilir. Abartıyorsa oraya yönelik bir çekim vardır.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyor olabilir ama oksijenle bir tutanlar falan oluyor
Soran+1 yılHer erkek aynı olmuyor ama. Cinsellik konusu açılınca gözü dönmeyen erkeğin nefsi nefis değil mi? 🙂
Soran+1 yılİnsanlıktan çıkana da fark diyemeyeceğim. Onlar azman ordusundandır.
+1 yılMüzik bir zorunluluk değil ama cinsellik ikincil ihtiyaç :) o zevk çok hoşuna gidiyor tabi ki insanların da :)
08 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaç değil, sadece zevk 🙂 Ona kaldıysa çikolata yemeyi de canımız ister ama bu bir ihtiyaç değildir.
- +1 yıl
Çikolata yemek yerine başka şeyler de yiyebilirsin ama :)
Soran+1 yılYerini tutmaz ama 🙂 Bu yüzden bu kadar çok insan çikolata yiyor
- +1 yıl
Tamam işte çikolata bir lüks ama cinsellik değil 😅😅
Soran+1 yılTamam tamam dunyanin en onemli seyi. Sevismezsek ölürüz tamam 😅
- +1 yıl
İKİNCİL ihtiyaç diye o yüzden diyoruz zaten. Erkekler üretilen o spermleri atmak zorunda mesela, ihtiyaç olmasa vücut neden atsın bunu?
Soran+1 yılBen çok erkekten duydum valla ben boşalmasam da çok dolunca uyku da kendi geliyor diye 😅 Ayrıca agri olursa hadi neyse ama bazilari daha sperm birikmeden zorluyor.
- +1 yıl
Ahahahaha birikmeden zorlamak ayrı, aşağı yukarı 2 hafta yapmazsan gece rüyanda bi güzel kadını görüp boşaltıyosun depoyu :)
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSen bir toplumu eğitmez ve sığır gibi yetistirirsen dürtüleri ile başbaşa kalir bunun sonucunda da en büyük 2 dürtü olan üreme ve beslenmeye odaklanır.
00 Yorumla
+1 yıldin toplumun butun herşeyini şekillendirir bu sebeple ve bazı şeylerinin sınırlandırılması ayrıca insanlarımız cinsellik yaşadığı kişileri kölesi sanıp ona musallat oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbartiyorlar cunku o anda hic beklemedigi bir kisi ya cok fazla anlik bir abazanlik oluyor paldır küldür oluyor
00 Yorumla
+1 yılAbartılıyor. Mesela ben fantezi adamıyım. Hayatım boyunca s3x yapmasam da bir şey olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi? 😅 Yapılırsa güzel olan yapılmazsa da ölünmeyecek bir şey. Ama bazıları çok abartıyor, sanki oksijensiz kalmış gibi.
- +1 yıl
Bakış açısı mı tercih mi , insanın yapısı mı diyelim. Çokta anlamam konuşmaktan 😶😐😑
Benim için durum bu.
+1 yılCinsellik her kadınla olmaz zaten çekim lazım çekim olunca güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence çoğu insan yaşamadığı ve kendini ifade edemediği için gözünde büyütüyor
00 Yorumlacinselliği abartan din ve gelenekler haliyle insanlar için zorlaştıkça gözde büyüyor
00 Yorumla
+1 yılDolunca insan zorlaşıyor. Herkes kolayca partner bulamayabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Abartan cok kisi var güzel düşünmüşsün bu kadar abartmak cidden saçma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dünyanın bence yemekten yemekten sonra en keyif verici olayı abartmadan yaşamak gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe ulaşmak Everest'in zirvesi kadar ulaşılmaz olunca insnaların da tek derdi bu olacak tabii
00 Yorumla
+1 yılYaşanmadığı için abartılıyor kanka
10 Yorumla
+1 yılkatılıyorum abartılacak bir konu bile değil
10 Yorumla
+1 yılEvet, insanlar bunu da her şey gibi abartıyor.
10 Yorumlaİnsanlar abartmayı sever
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman kızlar hadi sevisk müzik falan hikaye fkgf
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok yani Rusya'da Ukrayna'da yaşanal böyle olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYabancılar da daha çabuk seks yaşanıyor ama
- +1 yıl
Ne güzel işte normal rutine biner o işler rahat ulaşılan normal olur Türkiye'de evli kadinalr kendini silah olarak kullanıp kocasına vermiyor kanunlarda kadını koruyor nasıl kanun ise bu ülkede yaşanmaz
+1 yılDoğanın kanunu buu olmayınca zoryani üremek gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılYani cinsellik gereksiz diyemem ama bir yemek ya da su kadar acilmiş gibi davrananlar var
- +1 yıl
Bu onların isteklerine bağlı düşünceleri bile sulandırma yapıp orgazim istiyorlar
+1 yılBenimle yaşarsan öyle demezsin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik her seydir.
00 Yorumlaay evet bencede abartılyor
00 Yorumla
+1 yılAbartanlar var evet.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Cinsellik bir ihtiyaç.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil. Çikolata yemek gibi bir şey. Zevk verir ama ihtiyaç değil. Yemek yemek bir ihtiyaçtır mesela çünkü aç insan fenalaşır hatta ölür. Sevişmedi diye ölen kaç insan var?
Soran+1 yılUykuda da boşalıyorsunuz diye duydum? Yani çok dolunca bardaktaki su gibi taşıyormuş zaten siz de 😅
Soran+1 yılYaa bende de cinsel istek var tabii ki ama ben bunu çok acil bir şey gibi görmüyorum, değil de zaten. Bazen canım nasıl çikolata ister ve yersem haz alırım, boşalmak da öyle.
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Hiç yaşamadığındandır
10 YorumlaÇünkü çok güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAbartiliyor
00 Yorumla doğal hal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası