İlişkilerde cinsellik olmazsa olmaz mı? Tamam evlenince yapılır ama sevgiliyken her şeyin tüketilmesi mi gerekiyor? Bilmiyorum bazı şeyler bana çok geliyor gibi, sadece saf bir sevgi ile devam etse olmaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle haklısın. Her şey yerinde ve zamanında güzel. Sevgililik döneminde yaşanacak cinselliğin, evlendikten sonra yaşanması neyi değiştirecek, ne katkı sağlayacak? İnsanlar günah işlemeyi, sadakatsiz olmayı, ailelerinin boynunu bükmeyi huy edinmişler.
16 Yorumla
Soran+1 yılSizi başka bir soruda da cevap verirken gördüm. Yorumlarda gizli olamadığım için yorum yapamadım o yüzden buradan yazayım dedim. İlişkilere sizin gibi bakan erkekler kaldı mı ya yoksa ben mi göremiyorum çevremde 😄 Yaklaşımlarınızı taktir ettim doğrusu
- +1 yıl
Bunun günah boyutunu geçiyorum, kişinin kendi vebalidir bir şey diyemem. Fakat, her şeyi yaşadıktan sonra, evlilikte ne yaşanacak? Daha önce cinsellik yaşadığın biri, o anda aklına gelmeyecek mi mesela? Oradan bakılınca nasıl görünüyorum bilmiyorum ama, kendimi tutma sebebim bu sorulardan ibaret :)
Soran+1 yılYani işin o kısmı da var. Her şey tüketildiğinde evlenmenin pek bir mantığı kalmıyor. Bir şey yaşanmasa bile sevgililerin aynı evde yaşaması da garip geliyor bana. Ufak bir şeyine bile katlanamadıklarında hemen ayrılabiliyorlar ama evlilikte daha sağlam oluyor bazı şeyler. Tam anlatamadım ama katılıyorum demek istedim😄
- +1 yıl
Böyle olgun düşünceye sahip bir kadınla konuşabilmek, gerçekten mutluluk verici.
Soran+1 yılSenin gibi düşünen erkeklerin olduğunu da bilmek güzel. Umarım istediğin ilişkiyi bulursun :)
- +1 yıl
Umarım sen de :) Takip edersen, seni takip etmeyi de isterim. Hayırlı akşamlar, yorumların için de teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılE o zaman evlilikte de aynı saf sevgi ile devam edelim olur mu? Yani evlilik dediğin şey altı üstü bir imza. Farklı duygular içeren bir deniz değil. Yani bu saçma sapan düşünceye neden giriyorsunuz? Samimiyetsiz gelmiyor mu bu düşünce.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Bunun bir tarifi Yok. İnsan sevdiği ile yaparsa bir anlamı olur. İlle zevk gibi düşünulmemi. Aşk ile tutulan el bile insana huzur verir
10 Yorumla
+1 yılAynen abartılıyor insan birbirine sevişmedende bağlı kalabilmeli
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabii cinsellik olmadan da olur ama ben sevdiğim insanla bunu yaşamak isterim neden istemeyeyim
31 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar guzel
- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBir yerde şart ama artık hep gülüm balım olmuyor dimi
00 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman Öyle kalmıyor mâlesef o yüzden uzak durmak daha iyi
00 YorumlaCinsellik ileriki aşamalarda yüzeysel olarak olabilir, ama hiç olmazsa da olmaz
00 Yorumla
+1 yılabartan taraf asla olmaz diyen taraf bence. arkadaş ve sevgilinin farkı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgiliyken kendini seksle buluşturanlar, yarınında garantisi olmayan insana da, iyi insana da eş olma ihtimali çok düşük
00 YorumlaCinsellik o kadar abartli on plana tutukiyotki oldu da bitti maşallah durumu oluşuyor maaelsef
10 Yorumla
+1 yılOlur, ben evlenmeden sarılmak istiyorum sadece
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili sarılmak öpüşmek yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaf sevgide olur sarilin el ele tutusun yetm3zmi🙂
30 Yorumla
+1 yılcinsellik olunca saf sevgi olmuyor mu
00 Yorumla
+1 yılTerk ediyorlar hiç mi görmedin duymadın
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin bi zamanı var saf sevgi en güzeli
10 Yorumla
+1 yılYapılmamalı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla Olmaz seks lazim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası