Doğanın kanunu hani zaten evlilikte oluyor da bu durum neden öylesine hale geldi. Sevgilimle ayrıldık ve herkesin yorumu bunun üzerine sen cinsel ilişkiye uzak durdun ondan diyorlar, öyle birini bulmuştur diyorlar. Bu durum neden olmazsa olmaz hale geldi anlamış değilim. Öpersin sarılırsın da neden daha fazlası isteniyor ve neden çok normalleşti kafayı yemek üzereyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tür ortamlarda konu böyledir. Ne kadar uzak durursan o kadar görmezsin ve karşına çıkmaz. Zamanı gelince olur ya da olmaz. Ölüp bitilecek bir mevzu değil.
08 Yorumla
Soran+1 yılBirine aşık olmak sevmek bu tür ortamlar mı oldu?
- +1 yıl
KS gibi ortamlar işte :/
Soran+1 yılBen birebir hayatımda yaşıyorum bu sorunu kafama takıldı buraya sordum yoksa KS nin ortamını biliyorum aşağı yukarı
- +1 yıl
Canını sıkmana gerek yok. Herkes kaliteli değil. Eğer bunun için gittiyse senden o zaman en iyisini yapmış giderek. Başkalarına gelirsek… herkesin bi tarafı yol geçen hanı olmuş bilmem farkında mısın. Değer vermiyorlar kendilerine. Evet ihtiyaç farkındayım ihtiyaç olduğunun bizim ihtiyacımız yok mu. Yatıp kalkıp seks mi düşünüyoruz biz. Bunun felsefesini yapmaya gerek yok. İsteksiz yanda istekli. Bir insan güya normal olduğunu istekli olarak ispatlamak zorunda değil. Kasma yani her fikirde insan var o kişilerden uzak dur. Sğlıklı adımlar atmaya çalış. Yine bir şeyler yaşamak istersen de kendin yaşa yani. Ama aptaI beyinsiz sadece hayatları zevkten ibaret olan embesillerle aynı ortamda kalma uzaklaş az
Soran+1 yılÇok haklısın cidden benim gibi düşünen birileri olduğuna o kadar sevindim ki şu an çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Yalnız değilsin sana yalnız hissettiren onun bunun çocukları düşünsün. Asıl onlar yalnızlar 😘
Soran+1 yılThanks frenc girlll 😘
- +1 yıl
Ricalar canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yılYa sen harikasın olmak gereken bu zaten umarım istediğin gibi birini bulursun zor ama. İmkansız değil (bulamazsan haberim olsun)😅
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 😅
Aşkta tutku ve fantezi üst seviyedir eğer o tutkuyu ve fanteziyi yakaladığın zaman zaten aşk oluyor bence 👍
011 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki olmadan bir sevgililik dönemi geçirmek o kişiyi tanımak istemem garip karşılanıyor yoksa tabi hak veriyorum ama bir ömür geçireceksek de sadece cinsellik tabii olmamalı
Soran+1 yılEski sevgilimi saymazsak yeni tanıştığım biri olsun diyelim daha konuşalı 1 ay olmamış misal hemen cinsel muhabbete dönüyor. Buna laf ettiğimde de ben garip karşılanıyorum. Yoksa dediğinizde hak veriyorum cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak değil de bunun bu kadar basite alınması bu kadar normallesmesi beni yoruyor. Ben bu çaga ayak uyduramıyorum 😅
Soran+1 yılGenel olarak diyorum aslında burdan değil genel olarak sosyal medyada bu var zaten. Bazen arkadaşa ihtiyac duyuyorum derdimi anlatmak için akıl almak için iki sohbet edeyip diyorum "boş ver salla gel sunu konuşalım" diyorlar. Dur bi bismillah yeni selam dedik bu kadar mı açsın 😂
- +1 yıl
Aynı şekilde bende burada buluyorsun yazıyorsun konuşuyorsun yarın yok düzgün bi ilişki bulmak baya zor oldu tanıyıp görüşsek belki cinsellik te olur gün 24 saat yani illaki dost oluruz arkadaş oluruz yeri gelir kanka oluruz yeri gelir manyak bi seks 😄ama ben daha akşama konuşup sabaha yok olma problemini çözemedim 😂
Soran+1 yılBenim buradan tanıştığım 3 yıllık bir arkadaşım var onun dışında dediğin gibi şu an varlar sabaha yoklar 😂
Soran+1 yılKS de arada takılıp çıkacaksın manyak ediyor burası adamı 😂
Neden böyle olduğuna şaşırmıyorum çünkü her şey buna yönelik.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer şey buna yöneldi hani önce bir tanışayım nasıl biri iyi mi kafam uyuşuyor mu anlasabilir miyim den once yatak muhabbeti doner oldu sorumun yakarışı buna
Sen zaten kafayı yemişsin, aksini iddia etme bile
01 Yorumla
Soran+1 yılBu çağ kafayı yedirdi saygılar
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. ayrılığın sebebi bu olmamalı bence. eğer öyleyse iyi ki ayrılmışsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma sebebi bu değil ama ilerlerken sorun oluyor karşına çıkıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü ihtiyaç. Nasıl yemek yersin su içersin bu da insanlar için ihtiyaçtır
12 Yorumla
Soran+1 yılMahremiyet diye bir durum var ihtiyaç değil demiyorum ama bu kadar basite alınacak bir durum değil
Cevap sahibi+1 yılAbartıyosun. Muhafazakar biriyle ol o zaman
Demi.. Ne yani modern biriyler olmak için acaba sevgiliyken direk ilişki mi olmak zorunda..
Bizim örf adetlerimiz böyle değildi...😔012 Yorumla
Soran+1 yılBizim olması da değil bence bunu dünya üzerinde normalleştirmek de sorun. Bu mahremiyet öylesine herkesle olmaması gerekiyor ben buna inanıyorum.
Soran+1 yılBende konuştuğum kişiler o kadar normal ve sıradan kabul ediyor ki şaştım kaldım
Soran+1 yılAl bak biride yorum yapmış muhafazakar biriyle ol o zaman diyor 😂 edep ahlak muhafazakarda mı olmalı sadece bu butun insanlarda olması gerekmiyor muydu 😂
Soran+1 yılSoyunmak da giyinmekte medeniyet olamaz zaten. Akıl fikir çok değişik. Ben bu çağın insanı değilim onu fark ettim cidden çok zorlanıyorum bu duruma
Soran+1 yılAhlaklı bireyler olarak varsın geri görüşlü desinler 😂
Soran+1 yılAblan sayılırım yaş olarak yazarım birazdan mesajdan 😂
Evlilikte de tam tersi olmuyor sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte cinsel ilişki olmak zorunda zaten ben daha evlenmeden yanlış buluyorum bunun normalleşmeside sorun bence
Önemli sevgililikte de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef öyle oldu
00 Yorumla
+1 yılşu an beni axdirmaya senin ne hakkın var ya😳😳😳
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem