Kimle tanışsam cinsellik olmazsa olmaz diyorlar neden artık cinsellik aşkın sevginin yerini aldı hayattaki tek şey gibi görülüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. kadının gelecekte verip evrmeyeceği muamma belirsiz kapalı kutu adam evlenince vermeyen kadını ne yapsın , kapalı kutu gibi , ya sadece ödül olarak vermeyi dusnuyordum görev oldugunu bilmiyordum derse. adama yaptırlan o kadar düğun masrafına yazık. erkekler artık kadınları kullanmayı dusnuyor. Evet sen guzelsin ama ben de erkeğim sana hergun katlanmak zorunda değilim sadece ihtiyacım olunca lazımsın neyse paran vereyim omurboyu alırsam başıma belasın daha pahalıya patlarsın gelecekte seni yeni kzıla takas ederim yenisini bulurum. sen verme işini görmezssen ben verne giderim aniden kayboluyorsak anlayın işte anladık sizin vermeyeceğinizi sizde biliyorsunuz bunu. aşk artık para güç. kadınnlar gucü sever erkeği değil biz bunu biliyoruz ki zaten. Yeni düzen böyle üzülecek bir şey yok. Erkekler aniden kayboluyorsa anlıyoruz biz a. tal değiliz tamam şimdiye kadar kadın kuralları gecerliydi para yok millette evlenemiyor parası olan benim öyleyse kral benim mantıgı var. bunu söyleyen ben değilim Yeni Nesil erkek. bu daha kötü olacak , ümit vermek isterdim ama Turkiye ekonomisi battıkça ucu kadına dokunuyor, Vajina kıymetliyse değer kaybediyor siz farkında olmadan , bunu demek istemem ama bir zmanlar polonyalılar macarlar ruslar bizim ulkedeydi.
03 Yorumla
Soran9 ayEe böyle düşünmek yerine iyi bir kız bul ömürlük sevin bu dediğin şekilde ruh tatmin olmaz huzur bulmaz
- 9 ay
Ne yazık ki kapalı kutu olmasa kadın, erkeğe verme işini kendini kullandırma olarak görüyor. o zaman ben bunu daha efektif kullanayım daha pahalıya mal edeyim erkeğe. Öyle de evlenmişsin artık bunu evin içinde parayla satmanın ne anlamı kaldı adam seninle evlenmiş. Yani adamı kullanıyorsun evliliğin içinde. Beni iyi bir yemeğe götürürse. Beni iyi bir yere götürürse mesela balayı gibi o zaman vereceğim düşüncesi olursa o zaman o kadın zaten fakirlikten ölecek o adam gelişemez. Bütün varlığını alsan da o para biter. Adam da bunu bildiği için önceden kontrol ediyor sizi yani tek isteği adamın kontrol etmek artık ağzı yanmış erkeklerin. Önceden kontrol oto kontrol. E ama ben bakireyim diyorsun tamam doğru ama en azından sözleşme yapalım o sözleşmeye uymayan haindir diye bir imza atabilirsin ama o böyle bir sözleşme yok noterde. Çünkü sen de bilmiyorsun kendini. Bu pozisyonda erkek stabil oluyor ama kadın belirsiz. Şimdi sen belirsizsen erkek stabilse o zaman erkeğe niye suçu atarız. Çünkü sen bazen kendi hayvani duygularına yenik düşebiliyorken adam hep aynı şeyi istiyor. Yani senin ne zaman ne yapacağın belli değil ama adamın ne yapacağı belli. Erkekler dans tabii kadınlara göre istek arzu bakımından. Üst üste yapamazlar mesela. Ancak burada kadının doğuştan olan bir kabiliyeti ya da sonradan öğrendiği bir kabiliyet önemli ya da isteme arzusu. Şimdi şöyle düşün bir evin içinde çocuk yetiştiriyorsun. O çocuğun çay demlemesi kendi içinden gelmesi ayrı. Senin git oğlum bir çay kızım bir çay yap demen farklı. Onun istemesi yoksa o çocuktan hayır gelmez
Soran9 ayYazdigini anlamadım
En İyi Cevaplar
geniş bir konu
öncelikle insan oğlu veya türkiye şartları diyelim
genelde kendinide kandırmak dahil yüzde 90 yalan bilgi mevcuttur
erkek nefsi : cinsel arzular ahlak namus vefa dinlemez
hazır olan peşin zevk bir çok şeyin önünde gelir
cinselliği yaşayana kadar : kıza türlü yalanlar inandır macalar sonra arkasına bakmadan kaçmacalar
hep aynı hikayenin türlü versiyonlarıdır
100 kızla yatıp yatmayan kızları kezbanlıkla suçlayan bırakmakla tehtid eden ve bırakan
ama iş evlenmeye gelince bakire temiz kızla evliliğe gitmek istemek
bunu belli bir yaştan sonra farkeden kızlar ise
genelde kızlar 25 yaşından sonra bu gerçeği anlarlar
artık bakire temiz kız rolü yaparak erkeğe vermeyerek evliliğe giderler
erkeklerde genelde zeka olarak kızlara yenilir ve bu oyunu çözemezler
mutlu ve mesut aileler kurulur !
erkeklerin iki yüzlülüğüde kızların gözünde bunu meşrulaştırır
veya depresyona giren erkek veya kızlarda evlenmemeyi hayatının geri kalanında
kedi bakmaya içine kapanmayı tercih edebilir
bir erkeğin evlenmeden bir kızdan cinsellik talep etmesi
o kıza bir saygısızlık ve hakaret bedava kullanma tüm değer yargılarını çöpe atma
evliliğin anlamını yitirmesi güvensizliktir
burada tüm suçu erkeğede atmamak gerekiyor
kızın bunu kabul etmesi daha büyük bir suçtur
kız kendisini yetiştiren ailesini çöpe atıyor
ileride doğacak çocuklarına berbat bir yaşam veriyor
kendisini gerçekten seven erkeği elleriyle itip kendisini bedavaya kullanmak isteyene tüm değerini teslim ediyor
00 Yorumla
8 ay
Aslında sevgililiğin ön koşulu cinsellik değil, ama günümüzde birçok kişi böyle algılıyor. Bunun birkaç nedeni var
- **Hızlı tüketim kültürü** İnsanlar sabırsızlaştı, anlık haz peşinde koşar oldu. Cinsellik de en kolay ulaşılan tatmin aracı gibi görülüyor.
- **Sosyal medya ve p*rno etkisi** Sürekli cinselliği ön plana çıkaran içerikler insanların algısını kaydırdı. “Olmazsa eksik kalır” gibi düşünmelerine yol açtı.
- **Duygusal bağ kurma korkusu** Bazı kişiler aşkın sorumluluğundan kaçıp sadece bedensel yakınlığa yöneliyor. Daha kolay geliyor.
- **Yanlış beklenti** Cinselliği ilişkinin temeli sanmak, aslında gerçek sevgiyi gölgede bırakıyor.
Ama unutmamak lazım Sağlıklı ilişkide cinsellik önemli bir parça olsa da **ön koşul** değildir. Asıl olan güven, sevgi ve uyumdur. Cinsellik bunların üzerine inşa edildiğinde gerçekten anlamlı olur. 💫00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayKızım cinsellik isterim ben elbette ama kız yok derse yoktur. Ayrıca seks ilk başta istenmez. Seven insan istemez. Ben tanışırım. İlk başta el ele yanaktan öpmeler 1 ay sonra duruma göre dudaktan öpersin baktın kız bir şey demiyor 1 ay sonra ellemeler sonra 3. Aydan sonra aynı yatakta üstü kapalı yatmalar 4. 5. Ayda artık çıplak sevişmeler. 5 ay sonra artık kız bakşreyim derse anal de yok derse oral de yok derse de tut elinden devam et.
Ben de olay şu. Sevgili olurum kız isterse olur istemezse olmaz. Zaten evlenince her türlü olacak.37 Yorumla
Soran9 ayİş de seninki gibi olmalı ben bunu söylüyorum tebrik ederim böyle güzel düşündüğün için 🥰🥰
- 9 ay
Rica ederim. Kız istedikten sonra her şey olur. Ama istemezse eyvallah der beklersin evlenene kadar. .
Soran9 ayİş de olması gereken bence seks dışında kalani evlenmeden olabilir ama seks olmaz evlenmeden sarılma öpme hoş olur ama zaman geçecek taniyacaksin aşk gibi duygular olacak öyle
- 9 ay
Kesinlikle katılıyorum , sarılma öpüşme uyuma vs. Güzel zamanla da evlenir seks yaparsın. Tanışmak gezmek dolaşmak güzel şeyler.
Soran8 ayEvet iş de aradığım bu cidden
Soran8 ayErkekler çok abazan ilk günden seks diyorlar cinsellik diyorlar
- 8 ay
Bu guzel evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
9 ayYok öyle bir şey. Anlamları takımlarından uzaklaştırmayın. Veya isimlendirdiğiniz konuların içeriğini farklı anlamlari , tanımı bu diye kaniksamayin.
Sevgililik, kalben beraberliktir.
Cinsel arzuların ön planda olduğu beraberlik sevgililik değil, birbirini kullanmaktır. Bu da dost hayatı, fbudy vs gibi değişik boyutları olan bir ilişki durumudur.
Kalben olmayanlar, diğer türlü olanlar ; dediğin gibi cinselliği ön planda ön koşul misali gorenlerdir. Onlardan da sevgili değil, başka bir srfszlik unvanı ile isimlendirme kedi oluyor
15 Yorumla
Soran9 ayİş de bende öyle diyorum ama herkes öyle olunca ben haksız duruma düşüyorum gibi
- 9 ay
Öncelik sevgidir benim için
Soran9 ayİş de seninki gibi olmalı mesela burada gördüm 15 kişi ile sevismis ama bakire böyle birini ben erkek olsam istemem çünkü 15 kişi ile sevişmek bildiğin eskortluk gibi
Soran9 ayBir de bakire diye gurur duyuyor
- 9 ay
Son iki cumlende ne dediğini, bana ne dediğini anlamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayHerkes kendi bakış açısına ve algılarına isteklerine göre konuşuyor. Böylece kendilerine normal gelen ne ise , konuştukları kişiyede kendi düşüncelerini tavsiye ediyorlar hatta bazıları aşılamaya çalışıyor. Kabul etmediğinde çeşitli olumsuz ifadelerle kendini kötü hissettirmeye çalışanlar bile oluyor. İnsanlar rahatlığı işlerine geldiği gibi ve sadece nefsi istekleriyle yaşamayı istedikleri için mantık ve duygudan uzak gerçeklikten uzak avuntularla sevdikleri insanlarla cinsellik yaşama durumunu değil , cinsellik yaşadıkları kişiyle sevgili oldukları avuntularıyla hayatlarını geçiriyorlar. Oysa sevgilik cinsellik demek değildir, sevgi ve sevgililikte cinsellik yaşanma kaidesi söz konusuda değildir. En olması gereken güzellik önce sevgiyi bulmak , sonra sevgiye sahip çıkmak , neticesinde evlenmek ve evlenince tüm olumsuz düşüncelerden ve negatif kaygılardan uzak en rahat en özgür en sınırsız şekilde cinselliği yaşayabilmektir.
10 Yorumla
9 ayNefret ediyorum ay sen de benim gibisin bence hala iyi insanlar var ya biz şerefsize denk geliyor diyoruz aşkları yatak olmuş Allah'ım iğrenç insan hiç mi kendine bir şey katamaz ya boş tenekeler ne kadar çoğaldı ya Bu arada tutku tabii ki de olur sevdiğini öpmek istersin sevmek istersin Okey ama Afrika'da yaşamıyoruz bu ne açlık ya
41 Yorumla4 aylık soru nedense karşıma çıktı.
Aslında sevgilinin ön koşulu cinsellik olmadı. Hayatı cinselden ibaret olduğunu ve sevginin dilini cinsellik zannedenler var. Bu yorumdan önce birisine de anlatmıştım.
Hayatın cinselden ibaret olmadığını idrak edip bilmemiz gerekiyor. Cinsellik sadece belli bir zaman sonra bağ, rıza ve sevgi olduktan sonra iki tarafın cinsel çekimiyle ortaya çıkar bu durumda iki taraf razı ise kendi tercihlerine kalmış durum.
İlişkinin başında tanışıp, tanınmak yerine cinsellik konuları açıp cinsellik beklentisine giriliyorsa benimle tanışmak değil cinsellik istediğinin belirtisi bunu bana rahatça yazıyorsa başkasına da yazıyordur düşüncesiyle soğuyorum.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay
Kanka 🤍
Artık birçok kişi için
ilişkinin ön koşulu cinsellik oldu çünkü
hızlı haz peşinde koşuyorlar.
Ama aşk ve sevgi
sadece cinsellikten ibaret değildir.
Gerçek bağ güvenle,
sadakatle ve kalpten paylaşımla kurulur.
Cinsellik aşkı büyütür,
ama aşkın yerini asla alamaz 🔥10 Yorumla başkaların komşularına kulak verme, senin içine sinen neyse o yoldan git, seven biri seni olduğu gibi kabul eden fedakarlık yapar Evliliği bekleyebilir seninle benzer değerde olan. Bunu yapmayacak olan da sana uygun olmayabilir, herkesin tercihine saygı duy, ama kendi tercihine de saygını yitirme. Allah gönlüne göre versin. 🙏😊
42 YorumlaÇünkü eskiden cinsellik ulaşılması çok zor olduğu için insanlar öncelik olarak görse bile belli etmiyordu, artık birilerini bulmak aşırı kolay olduğu için kimse zaman kaybetmemeye çalışıyor... Dünya artık böyle bir yer maalesef, düzgün birini bulmak imkansıza yakın.
10 YorumlaÇünkü cinsellik evlenmeden yaşanması gereken bir şey
952 Yorumla
Soran9 ayO zaman erkekler neden cinsellik yaşamamış kız istiyor evlenecekleri kızda bu çelişiyor
Soran9 ay@Noah06 öyle ama burada kaç defa sormuşlar bakire cinsellik yaşamamış kız olmalı diyorlar
Soran9 ayGençlerde var
Soran9 ay@Noah06 seninki gibi olmalı
Soran9 ay@Noah06 evet öyle seninki çok doğru ama bence herkes namuslu kalsa erkeklerde cinsellik hastalığını bıraksa en doğrusu
- 9 ay
@daphy laf olsun diye konuştuğunu itiraf et.
- 9 ay
@58_Esmer_58 belki senin gibi düşünmediği için ve insanların senin gibi olmasını beklediğin için öyle düşünüyor olabilirsin
- 9 ay
@Noah06 çünkü sen kadını eşya olarak görüyorsun, senin için bir eşya ile kadın arasında fark olmadığı için ikinci el gibi yakıştırmalar yapıyorsun. Zaten senin gibi birisini kendini yetiştirmiş, eğitimli, bir erkeğe muhtaç olmadan da yaşayabilen kadınlar tercih etmez, sen de güçlü ve akıllı kadından korkar, pasif ve bağımlı birisi ile evlenmeyi istersin
- 9 ay
@Noah06 sen kadını ve erkeği sürekli seks peşinde koşan biri sanıyorsun ama kadın ve erkek eğitimli ise kendine uygun olanını seçer, senin derdin olmasın bu konuda. İkincisi de cinsellik birinin verdiği birinin aldığı bir şey değildir, iki taraf da paylaşımda bulunur, keyif alır ve eşittir. Her cümlende ikinci el, vermek gibi tek taraflı, yanlış ve bilgisiz cümleler ile donatılmışsın
- 9 ay
@Noah06 karışma konusu değil hakaret etmemelisiniz. Size kimse hakaret etmiyor yaşam biçiminizden dolayı. Bakış açılarımız farklı sadece. Siz bir kadının evlenmeden önce kimse ile bir ilişki yaşamamasını savunuyorsunuz, ben de insanlar özgürdür isterse yaşamalı, istemezse de yaşamamalı diyorum. Bir insanın ilişki yaşaması onu ikinci el yapmaz, çünkü insan eşya değildir diyorum.
- 9 ay
@Baleman Çok eşlilik dini kurallarda belirli şartlarda izin verilen uygulama öyle senin dediğin gibi serbest bir mevzu değil yani menfaat için kullanılmadı o dönem de savaşlar çoktu ve çoğu kadın ve çocukları korunmasız kalırdı yetimlere destek sağlamak için düzenlendi kadınlar günümüz de ise toplumsal koşullar değişti çok eşlilik zorunlu veya yaygın ASLA değil. Kuralin amaci toplumu ve bireyi korumaktir şartlar değişince uygulamalar da değişir. Şu an ise kadınların ve çocukların korunması için çok eşliliğe gerek yok o yüzden bu zaman dilimin de kendi menfaatleri için evlenenler ancak dini kullanan yobaz insanlardır ikisini bir tutma.
- 9 ay
@Jully123 o zaman da çok eşliliğe gerek yoktu. Kimsesizleri koruyun diye emir verilebilirdi. Hatta çocuk sayılacak yaşta evlenme yasaklanabilirdi. Biraz erkek ağzı ile değiştirilmiş gibi geliyor bana, mantığıma çok sığmıyor. Kadın ve erkek eşittir benim inancıma göre. Yani birisi karınızı uyarın, dinlemezse dövün derse ben buna pek inanmam. Allah sonuçta herkese akıl vermiş. Yoksa akıl vermez, sadece kurallara uyan bir robot da yaratabilirdi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayÖn koşul olmamalı ama ilişkinin vazgeçilmez bir parçası bence de. Sırf bunun için konuşan da çoğunlukla ilk günden belli ediyor kendini. Aslında çoğuna baştan niyetini soruyorum, açık açık diyorum cinsellik arayışında isen konuşmayalım. Evet öyle deyip gidiyorlar. O yüzden zaman harcamamaya çalış.
00 Yorumla Çünkü değer anlayışları yok oldu. İnanç hayatlardan çoğu çoğu çıktı. İnançsız olsa bile insan etik değerleri vardı. Etik kelimesi dahi tartışılır oldu. Evlilik azaldı. Erkeklerin kadınlara ulaşımı çok kolay hale geldi, onlyfans, snap gibi uygulamalar çok kullanılmak ile beraber göstermenin bir sakıncası kalmadı gibi. Kimin kim olduğunun bir önemli kalmadı. Doalyısıyla adım adım toplam kötüye gidiyor
00 YorumlaÇünkü insanların çoğu o sebepten dolayı sevgili oluyor çoğu kişi hızlıca atılmak ve deneyimlemek istiyor geç kalınmış gibi hissetmemek için sanırım sosyal medyanın etkisinden dolayı oluyor sen ciddi ilişki mi istiyorsun evlenene kadar cinsellik olmaması gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Toplum hastalıklı bir hale geldi, o yüzden. Normal değil, normalleştirildi.
15 Yorumla
Soran8 ayBir de her önüne gelenle yaşıyorlar ee bunlar hastalık da kapar
Soran8 ayArtık kendini değiştiren bir toplum olmalıyız hiv hpv gibi hastalıklar aşırı artıyor zevk cinsellik uğruna
- 8 ay
Doğru, haklısınız. Bilinçli kalanlar zaten bir şekilde kendini koruyor ama bilinçli ailelerin çocukları da dışarıdan gelen milyonlarca saldırıya karşı bir yerden sonra koyamıyor ve toplumdaki bozulma derinleşiyor. Bu duruma devlet el atmazsa bozulma daha da siddetlenerek artacak ve bir gün tüm toplumu yutacaktir. Umarım başımızdaki 600 eşek bir gün uyanır da bir şeyler yapar. Kılık kıyafetten, yayıncılığa, popüler kültür materyallerini, ceza infaz yasalarina, milli egitime kadar her şey ıslah edilmeli. Maalesef gidişat iyiye doğru değil.
Soran8 ayEvet aynen öyle inşallah
9 ayamaç duygusallık değil , ona sevgili de denmiyor zaten.
bunu beğendim sevgili olayım dersen o erkekler cinsel beklenti ile gelir. duygusal bişeyler isteyeceğin kişiyle biraz bakışmak hoşlanmak sevmek lazım.06 Yorumla
Soran9 ayBakışmak hoşlanmak bunlar eskide olan şeylerdi şimdi öyle ortam mi var
- 9 ay
eskide değildi. hala var. sen nerede buluyorsun ki erkekleri? ya da onlar seni?
Soran9 ayErkekleri bulmuyorum tanışmak istiyorlar şans vereyim diyorum erkek bile görmüyorum ki ben
- 9 ay
kendin gör beğen öyle başla.
neden görmüyorsun , onlar seni nereden buluyor lar
Soran9 ayBeğendiğim yok
- 9 ay
hangi şehirde yaşıyorsun
Tipi iyi olan erkekler yapacak başkasını bulurum zaten diyor ve yapıyorda bu yüzden istiyor senden ama evlenme niyetinde olmaz bence çünkü evlenmek istese ön koşulu cinsellik yapmaz önce tanır güvenir sonra cinsellik ister mesela nişanlanınca cinsellik isteyebilir
31 Yorumla- 7 ay
Vay be
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sebebi diğer kızlar. Artık erkeklere istediklerini veriyorlar. Erkekler zaten seks için evleniyordu, şimdi ellerine rahatça geçtiği için milyonlarca lira harcamak zorunda değiller.
Sizler yaptınız, sen demiyorum.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. erkek icin hep oyleydi sadece bunu dile getirebilecekleri kadinlar yoktu o yuzden evlilik daha oncelikliydi..
https://www.youtube.com/embed/PvatGrwxYlM00 YorumlaSevgilimin sıradan kız arkadaşlarımdan bir farkı olmalı dimi. Gezmeyi tozmayı yemeyi içmeyi muhabbeti dertleşmeyi goygoyu normal kız arkadaşlarımla iş arkadsşlarımlada yapıyorum zaten
03 Yorumla
Soran9 ayÖyleyse evleneceğiniz zaman bakire cinsellik yaşamamış aramayın
Soran9 ayKendin gibi biriyle evlen
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayne yapacaksınız pekala sevgiliyken? yemek tamam yürüyüş okey kahve elbette, sohbet eyvallah günlük konular olmazsa olmaz, hobiler kesinlikle evet eeeeeeeeeee
eeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee yapmayın allasen yapmayın00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Açıkçası hayat evlendikten sonra başlıyor. Eğer cinselliğe de kaplı, farklı fikir ve deneyimlere kapalı biri olursa erkek yıllar boyunca nasıl ilişki yaşayacağız, birbirimizden bıkar mıyız diye çekinebiliyor
00 Yorumlaçünkü evliliği siz kadınlar ve aileleri imkansız hale getirdiniz ülke ekonomisi ve insanların jali ortada iken sizin aç hözünğz doymak bilmedi bu yüzden ilerisini düşünmediği ilişkide tabi cinselliğe yönelir erkekler...
00 Yorumla
9 ayBacım öyle kani bozuk it herifler çok ve gittikçe çoğalıyor da ama bi kadın olarak sen kendini güvenceye at yani cinsellik ne türlü olursa olsun kabul etme bide yeni model çıkmış cinsellik yaşamayalım sadece sevişelim diyen onlara da sktri cek elbete eli yüzü düzgün karakterli namuslu düzgün biri çıkar karşına neticesinde dünyada 8 milyar insan var biri değilse diyeri öyle düşün 😁
10 Yorumla
9 ayÇünkü kimsenin birbirine güven duygusu kalmadı bu yüzden kalpleri sevemedikleri için bari bedenlerden faydalanalım diye düşünüyorlar kolay yoldan hazza ulaşıyorlar.
10 Yorumla
9 ayÇünkü cinsellik normallestirildi kolay ulaşılabilir bir şey oldu sen yapmazsan başkası yapar mantığı yerleşti Kimin eli kimin cebinde belli değil
115 Yorumla
Soran9 ayEee öyleyse neden evlenecekleri zaman cinsellik yaşamamış bakire kız istiyorlar
- 9 ay
İşte o da bir saçmalık hem herkesle yapayım hem bakire olsun
Soran9 ayEvet iş de bunu anlayamıyorum o kadar rahatlarsa neden bu kafa öyle düşünüyorlarsa kendileri de sevgililigi her şeyi cinsellik amaçlı yapmasınlar
- 9 ay
Erkekler beyniyle düşünmez ki organı ile düşünür
Soran9 ayEvlenecekleri zaman organları değil beyni konuşuyor öyleyse
- 9 ay
Yok beyni değil o zaman örf adet ve gelenekler aklına geliyor
Soran9 ayHmm ne kadar iğrenç
- 9 ay
Evet maalesef ama burada günümüz kadınları da pay sahibi
Soran9 ayBenim bir suçum yok
- 9 ay
Sizi kastemedim zaten tek eşlilik ile yetinmeyenlerden bahsettim
- 9 ay
Ben aksini iddia etmedim
- 9 ay
Eskiden en azından ben ergenken bu kadar yaygın değildi sevgilinle öpüşmek bile büyük olaydı
Gizli Üye(25-29)9 ayTek sana öyle değil herkese karşı öyleler tek alternatif görücü usulü bunun sebebi zamanında ilişki kurmamız lise zamanında kuranlar çevremde sevgilileriyle evlendi
27 Yorumla
Cevap sahibi9 ayYorumlarda okudum okumuş erkek daha çok istiyor tam tersi keko erkeklerden görmedim bende tam tersi ve ayrıca yalan söylüyor erkekler her kızdan istiyor yorumdaki kız kendini övmek ve takipçisini artırmak için yalan atmış kimseye inanma erkekler her kıza teklif ediyor etmediği kızlar yalan söylüyor hahahhaha güzel ol veya çirkin ol farketmez becermek için herkese yazarlar
Soran9 ayBencede öyle o kız dedim çok mu elit bir yerde yaşıyor acaba diye düşündüm de Turkiye'de öyle bir yer milyonda bir var lisede sevgililik hiç olmaz benim sınıfımdaki erkekler o olgunlukta değildi
Soran9 ayGörücü usulü evlilik olmaz benim kişiliğine uygun değil
Cevap sahibi9 ayElit elitekiler cinsellik teklifi eder hahah yorumdaki kız demeki kekolara hitap ediyor kekolarda kezbanlara eder elit erkekler masum değil seçici güzel kadinlara teklif eder kekolar ise zayıf üstünlük kuramiycagi kadınlara teklif eder
Cevap sahibi9 ayBuda demek oluyor ki kız güzel değil ya da kendini geliştirmiş değil kendini geliştirmiş kadınlar güzel kadınlar elit kesimler yürür ve cinsellik teklif eder
Soran9 ayEvet dediğin doğru
Cevap sahibi9 ayBana edenler hepsi elit kesimdi teklif edenler keko tiplerden almadım hiç hiç ozaman keko erkekler çok mu iyi oluyor alakası yok keko erkekler ezecegi kadını seçerler zayıf kadini
9 ayher şey bir amaç doğrultusunda gerçekleşiyor nihayetinde sevgililikte de cinsel tatmin isteniyor tabiki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayKimse kimseyi çıkarsız sevmiyor artık ondan
Siz kadınlar hediyeler araba gezmek eğlenmek istiyorsunuz
Biz erkeklerde cinsellik
Şartlar eşit gibi00 Yorumla
9 ayCinsellik aşkın sevginin yerini almış falan değil. bu beklenti ile ilgili olan bir şey. Bunu kabul ederseniz etmezsiniz Bu sizin kendi sorumluluğunuz :) veya Çevrenizi değiştirin
00 YorumlaÇünkü erkekler eskisinden daha iştahlı ve biri olmazsa diğeri olur diyor. Aşk sevgi güzel de seks de güzel
04 Yorumla
Soran9 ayEee öyleyse neden bakire cinsellik yaşamamış kız istiyorlar 2 taraf çelisiyir
Soran9 ayÇelişiyor
Soran9 ayEee her erkek böyle bir ton sevgili yapıyorlar sonra da bakire cinsellik yaşamamış kız çok az kalıyor her erkek böyle düşününce bakma ben geç başladım erkeklerle konuşmaya sıktım kendimi ama şimdiki kızlar 12 13 yaşında başlıyor
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Bu devirde böyle oldu. Hep çıkar oldu. Sevgilililte f*ck bir başka adı olma yoluna gitti. Sevgi , vs şeyler daha geri planda kaldı
014 Yorumla
Soran9 ayEee o zaman erkekler neden evlenecekleri zaman bakire cinsellik yaşamamış kız istiyorlar
Soran9 ayYok bakire olmayan cinsellik yaşamış kızla hayatta evlenmem diyorlar eee neden o zaman masum cinsellik yaşamamış kızlara cinsellik gözü ile bakıyorlar
Soran9 ayEe öyle yaklaşmasınlar o zaman
- 9 ay
@Cokkalmam evet azinlihiz ama kadınlar da zaten çoğunluğu sevmezler genelde
Soran9 ayBakire istemem ya da bakire isterim yanlış düşünce öncelik aşk sevgi güven saygı huzur olmalı
Soran9 ay@Baleman ben de evleneceğim erkek için bakir olsun bakir olmasın demem öyle bir takıntım yok çünkü
Maalesef bunu ben de yaşıyordum çoğu zaman berbat bi dönemdeyiz
31 Yorumla- 9 ay
Yaşamasak olmuyor değilmi
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Aşk ve sevginin koca bir yalan olduğu öğrenildi.. O yüzden herkes birbirinden birşeyler koparma peşinde..
11 YorumlaTum sehirle yatiyor kadin bize gelince sadece para ver deyip kutsal Bakireyi oynuyor biktik
12 Yorumla
Soran9 ayBen öyle değilim benim ne suçum var güzel bir hayatım bile olmadı
Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Maalesef öyle bir devirde yaşıyoruz.
Evliliği beklemeden cinsellik yaşanıyor ve bu o kadar normalleştirildi ki.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayAsırlardır bu böyle sadece ozaman teknoloji olmadı için kimin ne yaptini bilmiyorduk ve şimdi ise açık alenen yapılıyor yasaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayŞöyle bir şey var, etrafta o kadar para avcisi kız var ki, bu kızlar benimle de görüşecek akşam berkle de görüşecek.
Dolayısıyla ben o kızın köpeği kölesi olmak istemiyorum. O yüzden cinsellik önemli
00 Yorumla
9 ayYav dayanamıyorum anasını skım deneyim diyorum yok olmuyor yanımda kadın oldu mu olmuyor bir şey yaşamadan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayİşte bu yüzden hayatımda 10 yıldır kimse yok çünkü bana uymaz bu
10 Yorumla
9 ayToplumsal dejenerasyon. Ahlak, namus diye bir şey kalmadı maalesef.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Toplumun ahlak bilgisi zayıf halbuki cinsel evlilikte olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayCinsellik olunca aşk sevgi yok muş gibi düşünenlerden soğuduk diyelim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ama. sevgililik değil. Amaç cinsel ilişki birlikteliği
00 Yorumla
9 aybu erkeğin yaşı ile alakalı bence ve eğitim seviyesiyle (eğitim derken okul değil)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayGenellikle Türkiye de erkekler bakire olmayan kızla eğlenir bakire olan kızla evlenir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayherkes yapıyor o yüzden herkes alisti buna çoğunluk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. boş ver onlar kullanmak icin derler seven bekler evliligi amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayKişinin düşünce yapısına bağlı bu bana göre ön koşul değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAşk diye bir şey yok. Beraber ihtiyaçları karşılama var. al gülüm ver gülüm gibi ama tam olarakta öyle değil. Fakat yakın. vermeden alamazsın.
05 Yorumla
Soran9 ayYa iyi de onun konusu aylar yıllar sonra açılır hatta insan utanır açmaya bu ne kalitesizlik
Cevap sahibi9 aySen 1700 ilerden mi yazıyorsun? 2025 de yaklaşık yatma süresi 1 hafta. Bakire olduğun çok belli ama seks bu kadar zor kompleks bir şey hiç değil çok kolay normal 15-40 dk arası süren bazıları 5 dk bir etkinlik. Bu kadar basit şeyi kafanızda yürüyen buz dağı yapmayın.
Soran9 ayEe evlenirken neden normal görmüyor erkekler o zaman
Soran9 ayO zaman evlenirken de normalleşsin
Cevap sahibi9 ayZaten normal. Normal şartlarda kimsenin umurunda değil. Dedim ya sana al ver gibi si oldu.
Türk bayanlarımız erkek evi geçindirir erkek devamlı evi düşünür hediye alır hesap öder evlenirken 200gr Altın ev araba şu bu... şu yapar bu yapar binlerce talepte bulununca erkekte peki bende bakire isterim ben neyine bu kadar masrafa bu kadar aktif görev yükünün altına giriyim ki? Bakire olsun yapıyım en azından yalnızca bana ait olmuş birine bu kadar çaba ve emeği sunmuş olucağım diye düşünüyor.
Siz bu dünya kadar talepte beklentide olmazsanız kimse sizin bakireliğinize bakmıyor ama erkek bu kadar yükün altına giricekse kadın bir şey sunuyor olmalı.
Gizli Üye(30-35)9 ayBen hariç. Ben séks cinsel birliktelik sevmem. Çünkü saçma sapan bir şey. Sadece üreme için 1 defa yapılmalı. Onun dışında devreye fetiş fanteziler giriyor.
00 Yorumla
9 ayMemlekette sapıklık boyu geçti bir de sorsan müslümanım diyorlar
00 YorumlaErkeklerin oyununa gelmeyin. Ön koşulu cinsellik koyan niyeti ciddi OLAMAZ
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. O amaçla sevgili oluyor ki aşk sevgi sadece paravan
00 Yorumla
9 aykişiye kişiliğe saygı olmayınca ilişkiler meta üzerine kurulur oldu, başka bir nedeni yok
00 YorumlaBen bunu yaşamadım konuştuğum kişiler genelde ciddi bir yol için konuşuyor hiç cinsellik için konuşana denk gelmedim
312 Yorumla
Soran9 aySen nerden tanışıyorsun
Soran9 ayÇok mu yakışıklı tipler
Soran9 ayKötü tipler mi
Soran9 ayDediğin doğru da öyle okumuş tipli erkek yok ki hiç görmedim dediğin tip de bir erkek
Soran9 ayKütüphaneye 1 yıl boyunca her gün gittim 17 18 yaşında ergenler sadece oyle yaşıtım erkekler yok ki o gözle bakayım
Gizli Üye(18-24)9 ayNe alaka bacım insanlar cinselligini seviyor cok doğal bir sey
10 Yorumla
9 ayoda gerekli çunku. ihtiyaç. ve sevgi bağını artirir
41 Yorumla- 9 ay
Aynı fikirdeyiz
Gizli Üye(25-29)8 ayEvlenmeye gelince bakire kız isterler bu tarz tipler... Hey Allahım yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySiz neden sevgili olmak icin on sart yakisikli olmali diyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
9 ayaşk sevgi farklı cinsellik farklı , yani aşık olmadan da seks yapıyorsan şu demek cinsellik ihtiyaç , ön planda olması normal
02 Yorumla
Soran9 ayNormal değil cinsellik olmamalı beyninde cinsellik azgınlık silinmeli ön plana sevgi gibi şeyler alınmalı
- 9 ay
kadın için evet , ama erkek için bu olamaz anatomisinde yok , erkek cinsel olarak yaklaşır sever sahiplenir himayeye alır ve onun için savaşır , binlerce yıldır böyle , kadın ise kendisi için ideal erkeği bulur beğenir , ona kur yapar duygu besler ve onun kadını olur , buda aynı şekilde
Gizli Üye(36-45)9 ayCunku herkes yalanci
Belki sevistin bi suru kisiyle bilemezsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBen de öyle koşul yok sen isteyene kadar cinselliğin c sini bile kullanmıyacam kabul mü?
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler