Hayatında ilk kez kupa gören fenerbahçeliler gibi bir durun olum. hayat sevişmekten üremekten ibaret değil.

Hayatında ilk kez kupa gören fenerbahçeliler gibi bir durun olum. hayat sevişmekten üremekten ibaret değil.

🤣🤣🤣🤣🤣 hee vallaha ben 16 17 yaşında falan şöyle hep düşünürdüm o zaman çok manga fantastik hikaye okurdum 😂😂 aşk vardı kötü kırali prens iyi yapardı filan filan bu siteye geldiğim de tamamen öyle olmadığını anladım hikayelere ilan bakış açım değişti 🥲🥲 ve neden fantastik dediklerini anladım
Çünkü gerçekten insanlar çoğu aşk değil farklı nedenler Le evlenir veya sevgili olur yani 🙄🙄 zaman yolculugu yapma şansım olsa direk eski olan zamanlara giderim hata bir kaç Çin ve Kore dizisi var çok severim 😂😂😂 gelecekle geçmişi birleştirip bir dizi yapmışlar gelecekten gelen kız gidip bir kez daha izleyeceğim🤣🤣
Aslında abartılmasının nedeni insanların bazı şeylere ya aç olması ya da hayatı p*rno filmler gibi yorumlaması. Bazı şeylerin ayarını her konuda olduğu gibi bu konuda da kaçırıyoruz. Tıpkı Batı'nın bazı şeylerini almaya çalışırken onlardan beter bir hale gelmemiz gibi düşün. Yozlaşma olayı sebep oluyor buna.
Çok haklısın abla her cümlesine katılıyorum ✨🤟
Evet her anlamda abartıldığını düşünüyorum erkekler çok fazla gözlerinde büyütüyorlar sanki böyle kilolarca altınmış gibi kadınlar da aşırı böyle çekingen davranıyorlar bazen burada görüyoruz kadın gelmiş 35 yaşında 40 yaşına kadın hala bakire gerçekten şok edici yani insanın o yaşa kadar seks yapmamış olması
Evet hemde nasıl da abartmış..
Rica ederim öğretmenim 🌺
Cevap
14Cevap
Hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin yokluk zor şey 😂
Sonunda birisi bunu dile getirdi. Harbiden bu ne ya böyle yatıyorlar seks, kalkıyorlar seks. Sevgilimle onu yaptım kocamla şunu yaptım. Yok yükseldim yok bilmem ne. Kafaları bir ona basıyor başka da bildikleri şey yok. Aylak kalmaktan beyinleri onunla meşgul sadece. Kendilerini geliştirmekle meşgul olsalar sorun çözülecek de...
Abartmakta üstümüze yok, neyi doğrudan düzgünce yorumlayabiliyoruz ki! Cinselliğin tü kaka yapılıp arka planda yürütülen fantezilere dahil etmek sapkınlaştırıyor. Her şeyi yaparım ama eşim olacak kişi bana özel olsun, diye öğreterek dünyanın aurası yapmak saçmalık! Dünya’da nice sorunları dert etmek ve çözüm bulmak yerine cinsellikle uyanıp cinsellikle uyuyoruz
Abartmak! Cinselliği abartmak için önce normalini düşüne bilmesi gerekiyor bunun için Akıl henüz o akıl düzeye çıkmadı aşağılar da halen
Dünyanın bir çok yerinde. İnsanlar ham olduğu için böyle. Kişisel gelişimleri çok geride olduğu için böyle. Ucuz ve kolay bir haz olduğu için kişisel bir gelişmişlik gerektirmiyor. Hayvan seviyesinde olabilmek yeterli.
Çoğunlukla cinsellik düşünen insanları itici buluyorum. Sevgiye ve aşka daha çok önem verilmeli. Maalesef birçok erkeğin kafası sürekli cinselliğe çalışıyor.
Abartılacak bir yani yok. Seviyorsanız hazır hissediyorsanız aşıksanız sevisin evlenip sevisin seks yapın daha kurallara uygun hareket ederekten ilerlemek isteyende onu yapar. Korkmayın kuzum sevin aşık olun sevisin...
Toplum baskısı yüzünden kimse istediği gibi yaşayamıyor cinselliği bu da onlardaki dürtüyü arttırıyo olabilir. Cinsellikten başka bir şey düşünmeyen hayatsızlar da var tabii
İnsanlar o kadar basitleştiki tatmin olmayı sadece cinsellik üzerinden elde edilebilir görüyorlar. Bunu yaşamayı erişkinliğe ve cinsel olgunluğa ulaşmak sanıyorlar.
Erkeklerin gözünde kadınlar sadece bir cinsel obje olduğu için
Şöyle söyliyim, bilgisizlikle bastırılan her şey, zamanla saplantıya dönüşür.
Nasıl Afrika'da su açlığı çoksa, Türkiye'de de cinsel açlık çok.
Turkiye fakir bir ülke bu konuda
Ve azginlar erkekleri
İki cinsellik sorusuna görüş atıyorsun vay şuna hemen yazım ne alaka ya
Onu bende bilmiyorum evet burada bile çok değişik sorular oluyor
Cinsel bilgi veren kurum kuruluş yok insanlar kulaktan duyma bilgilerle ogreniyor
Ulaşılamayan şey her zaman değerlidir
abaza sapık çok olduğu için abartılıyor
Çok güzel bir soru çünkü açlar dn
Yokluk abaza çok işte 😄
Haklısın barisssss
Çok ayıp olarak görülüyor
Birden fazla sebebi olabilir
Abartılma sebebi kadınların kezban olması
Çok kısıtlama ve baskidandir
tabu olduğu için
Tabu meselesi
Çok haklısın