Libidom aşırı yükseldi, ne yapacağım?

Bu yüksekliğe daha fazla dayanamam resmen yastığa bile halleniyorum çevrem de çok yobaz o yüzden tanıdık biri ile birlikte olamam mecbur uzaktan biri olacak güvenliğim açısından. İfşalanmaktan çok korkuyorum tamamen gizlilik içinde yaşamak istiyorum düzenli bir cinsel ilişki. Bana güvenilir erkekleri hangi sosyal medya uygulamalarından bulabileceğimi ve gizliliği nasıl sağlayabileceğimi anlatır mısınız? Beni hiçbir şekilde ifşalama şansı olmasın istiyorum. Rica ediyorum evlenin falan da demeyin. Evlenecek imkanım yok şu an. Her sağlıklı insan gibi cinselliğimi yaşamak istiyorum, buna saygı duymanızı rica ediyorum. Fikirleriniz benden farklıysa görmezden gelirsiniz olur biter. Hemen bana ağza alınmayacak küfürler etmenize gerek yok. Cidden amacı yardımcı olmak olan insanların sorumu cevaplamasını bekliyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Bunu söylemek istemezdim ama hepiniz k@çımı yiyin! Sizlerden insan gibi yardım istiyorum öyle bi erkek o@.. pusu olmuşsunuz ki hemen kendinizi kakalamaya çalışıyorsunuz. Lafa gelince namuslu kız kalmadı edebiyatına girmeyi çok iyi bilirsiniz önce kendinizi düzeltin sonra kızlara laf atın. En azından biz birlikte olduğumuz erkeğin arkasından konuşmuyoruz sizin gibi arkadaşlarımıza gülerek o geceyi anlatmıyoruz. Bu erkek milletinden bir b@k olmaz hepiniz acizsiniz 😇
Libidom aşırı yükseldi, ne yapacağım?