- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılsana tavsiyem birini tanıyıp gerçekten sevebileceğini düşündükten sonra bişeyler yaşaman.. (Bence sende bunu istiyorsundur, tanıyıp sevebileceğin birini daha şiddetli ve arzulu bi şekilde cinselliğe tam manasıyla doyacak şekilde yaşarsın çünkü) bunun için yapman gereken bence acele etmemelisin çünkü
libidon yükselir düşer.. bu duruma alışmalısın.. spor yapabilir ve bi şekilde içindeki enerjiyi atabilirsin.. evde bile spor yapılabilir..
Diyelim ki sosyal medya ya da tanışma uygulamaları kullandın.. herkes olduğundan farklı biri gibi davranıyor.. yobaz bi çevrede büyümüşsün.. en çok yobazlar öyledir.. bilirsin.. Bu yüzden bu çevrede sevgili edinip rahatça yaşayamıyorsunda..
sana tavsiyem hobiler edinmen.. amacın cinsellik olmayacak bi hobi edineceksin.. belki aynı hobiye sahip biri ile tanışırsın bi şekilde.. derken işler gelişir.. yani suni olmayan (sosyal medya) yolla o kişiyi bulmuş olursun..
yok benim acelem var diyorsan aynı şehirde olsak buluşalım derdim. Genel olarak fiziğim iyi elim yüzüm düzgün, son ciddi ilişkimden bana yalan söylediği için ayrılmış biriyim. ortalama olarak kızların beğendiği bi erkeğim. şu an İstanbul dayım. (not: bende hiç cinsellik yaşamadım çünkü evlendikten sonra yaşanması gerektiğine inanıp yıllarca o kişiyi aradım ama bulamadım. belki sende bana yardımcı olmuş olursun)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşın çok genç istekli arzulu olman normal bu arzuyu çoğu mastürbasyon ile koreltipvhafifletiyorlar. Kimisi yakin çevresinde biri oluyor o şekilde hallediyor oda bir çözüm yolu. Sen yakın çevrede bu tut birini bulmanın zorluğunu biliyorsun. tytucu ve yok gibi, uzak cevredede güvenli birini bulmak önemli cunki bir sürü cinsel hastalık kol geziyor. Güvenli biri olması şart.. uzak çevreden adamı tam tanımadan o işe girilmektedir kumar gibi olur. Tutucu çevrelerde evlenirken kıtlıktan önemli o yüzden sana tavsiyen sexting yapacak seni resim ve video ile boşalacak biriyle sanal beraberlik uygun gibi bu arada sen resim video göndermeden işi halletmek gerekir yuzü görunen resimler sonradan ailene gönderirim internete koyarım bu resimleri benle birlikte olmazsan diye tehdit eden şerefsizler var onlarada fırsat vermeyecek şekilde yaparsan iyi olur. Bunuda yapacak düzgün insanla bu birliktelik olur seni belli periyotta rahatlatir bu fikir sence uyarmi bilemem. Dışarıda bu konuda çok manyak insan var buradan tanıştığım kızların yaşadıklarını söylediler adam efendi görünüyor o işe başlayınca içinden canavar çıkıyor diyenler oldu onuda belirtmemde fayda var. Bence maceraya gerek yok yaşın zaten evlenme yaşında uygun talihli bulunca her şey yoluna girer
00 Yorumla
Erkeklerin, kadınlar hakkında yaptığı aşağılayıcı tanımlamalarda ve genelde her zaman, bunu yapan erkek görünümlü yaratıklar aslında o. ospudur. Bu erkek görünümlü p. çler, genelde kendi yaptığının kadından farklı ve buna hakkı olduğunu düşünür. İnsanlığın önüne geçen saçma sapan inanışlar, örf ve adetler yüzünden. Bu konularda kendi ortamlarında anlatıp övünmelerini, hiç bir zaman kendime yediremedim ve anlayamayacağım. Telegram gibi ortamlar gizliliğine yardımcı olur, anonim kalabilirsin. Buluşmalarını, park, avm gibi kalabalık ortamlarda yapabilirsin. Ama, amacın için güvenebileceğin ve senin libidonu tatmin edecek insanlar bulmaya gelince, işte bu çok zor bu devirde. İyi eğitim almış insanların, ne kadar sapıklaşabildiklerini, ülkemizin ve dünyanın erkeklerinin ne kadar yozlaştığını da gördüğüm için, çok umutlanma ve çok dikkatli ol diyorum...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Hayatıma giren ve cinsellik yaşadığım kadınların çoğu internetten tanıştım. Bunun güzel yani ilişki bittiği zaman tamamen hayatından çıkabiliyor.
Arkadaş çevresinden veya reelden tanıdığın biri ile ilişki yaşayınca sonrasında illaki denk gelmeler oluyor ve ister istemez ortam geriliyor.
Reelde buluşmadan eğitimine, yaşına bak. Önce dışarıda kahve için sohbet edin saten fikir verir bu sohbet saha adak hakkında.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu konulara asla yazmam ancak yanlış yapıyorsun küçük hanım. Öncelikle inancını vs bilmem. Ancak bunun hastalığı var. Zarar verebilecek kişileri var. Ne yaparsan yap gizlice seni kayda alabilecek kişileri var. Hayat sadece bu anlardan ibaret değil. Bu eskilerin güzel bir lafı vardır. “Bugün yatıp uyuyalım. Hiçbir şey olmazsa bile sabah olur” ani kararlar ve hisler ile yola çıkmak kötü sonuçlar doğurabilir. Yine siz bilirsiniz ancak kendinize zarar verebilecek potansiyelli şeylerden uzak durun derim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Bu uçuş için umarım yeterli yakıtın vardır, çünkü bu uçuşlar genelde kısa sürüyor, ve sabah hiç bu anı yaşamamış gibi davranıyorsun, bu durumlar için yapacağın tek şey bir puba gidip kendine bir içecek söyleyip etrafı keseceksin, biri gelip sana teklifte bulunur zaten fiziği hoşuna giderse, alırsın kokpite uçarsınız, bir sosyal mediadan ve ya bir platform aramana gerek yok. Ertesi gün aynı kişiyi görmezsin zaten,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yapman gereken telegram yüklemek konum kısmından birileri ile tanışabilirsin zaten bi çoğunun amacı direk seks görüşmelerini telegram üzerinden yapacaksın numara vs vermiceksin
ilk buluşmayı avm vs gibi bi yerde yap güvenliğin açısından
sonraki buluşmada otel ya da evine artık orası sana kalmış o şekilde yaparsın gerçek adını vs söleme
buluşma sonrası takip edilmediğinden emin ol
seks partneri bulmak zor değil zaten00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnce acele etme iyice guven hemen yelkenleri suya indirme iyice olc bic tart her zaman herkesle olmadığına emin ol bir ton hastalık var takıntılı saplantılı birisi olmasin yarin obur gun basina sorun cikarmasin kesinlikle yeri sen bul ödemeyi o yapsın seçimi sen yap yani telleri uzakta bir yerde tut resim video vs alamasın performansi da iyi olmali maddi imkanı da olmali ki gel dediğinde gelmeli oteli vs odemeli yani
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGenelleme yapmazsan sevinirim :)
Gizli Üye(36-45)1 yıl1- Burada bile bulabilirsin.
2- Dediğin gibi senden uzakta olmalı, günlük hayatta karşına çıkmayacak kadar uzakta.
3- Güvenmek uzun zaman alan bir şey. İyice ölçüp, biçip, tartman gerek.
4- Senin gibi gizliliğe, güvene ihtiyaç duyan erkek zaten kendi özeli hakkında çok fazla bilgi vermez, senden de istemez.
5- İfşa olayı adamın karakterine bağlı. Yaparsa da cezası büyük. Tabi sen gereğini yaparsan öyle bir durumda.
00 Yorumla
1 yılİşin zor partner bulsan bile umduğunu bulamayabilirsin, bulsanda dediğin riskler var. o yüzden kendi kendine bu sorunu çözmenin yollarına bakmalisin. ya da kişisel bilgi vermeden bir kumar atarsin tutarsa FB olur tutmazsa toz olursun.
00 Yorumla
1 yılGüvenilir erkeği seçerken dikkat et, ayrıca nerde tanıştığın değil kiminle tanıştığın önemli😀 duygusal davranandan uzak dur, etrafında çok kadın olandan korkma onun için olsanda olur olmasanda seni ifşalamakla uğraşmaz yani😃
00 Yorumlasosyal medyadan bulacaksın. biraz telefondan konuşup güven oluşunca buluşursun. farklı bir şehirde ya da tatil bölgesinde otelde sıkıntı olmaz. ben hep buluşuyorum sorun olmuyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKafayı yeme bence, bir de sosyal medya diyorsun korkunç. Ben bile kadınlardan korkuyorum sen erkeklerden mi korkmayacaksin.
02 Yorumla
Soran1 yılNiye erkekler kadınlardan daha mı tehlikeli? Eğer öyle olsaydı cehalet kadınları susturmak için bu kadar uğraşmazdı ☺️
- 1 yıl
Tehlikeli derken her türlü pislikten bahsettim. Hastalıktan virüsten ayrıca seninle olabilecek herkes başkasıyla da olur bunu aklından çıkarma. HPV , hepatit, HIV gibi bir sürü süründürücü hastalık var. Diğer zührevi şeyleri söylemedim bile. O yüzden kimseyle olma yetebildigin kadar kendine yet. Guvenirsin birine pişman eder seni. İnsanlar göründüğü gibi olmayabilir. Ayrıca bir müddet sonra hadi ben gittim der sana bu kez alışınca koyar insana , bağlanabilirsin aşk yaşanabilir. Tutup farklı birini aramak bile acı verir. Ayrıca emin ol yasak olan bbir şey olarak düşünüyorsan vicdanın aşırı derecede rahatsız olur ve hatta psikolojin bozulabilir
Bu konuda burada sana çok fazla yardımcı olacak insan olduğuna eminim...
Size hayırlı işler diliyorum kolay gelsin10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSanal ortamda birine nasıl güvenebilirsiniz ya da güvenmek isteyebilirsiniz. Cinselliği bırak sokakta gezerken akıl hastasının biri samuray kılıcıyla ortadan ikiye bölüyor insanlar
02 Yorumla
Soran1 yılE peki erkekler niye sanaldan tanıştıkları kızla birlikte olmak istiyor onlara korku yok da biz mi kendimizi muhafaza edeceğiz her şeyden
- 1 yıl
Onlar sence beyniyle mi düşünüyorlar bu kararı verirken
1 yılTinder falan var da güvenmek zor yani yine bide para yatırıyorsun. Buradan da bulursun merak etme de önce gücen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsesli yapmayı denedin mi? eğer ses etkilerse sesi iyi bi adam bul kendine ve sanal yap. çok iyi olabiliyor eğer uyum yakalarsan. hem riske girmemiş olursun. seni bi nebze rahatlatmış olur eğer adam işi biliyorsa.
00 YorumlaŞans işi biraz. Her hangi bir yerde çıkabilir tanıdık. Hatta burada bile. Ufakta olsa bir risk alman lazım
00 Yorumla
1 yılBunu ben de çok istiyorum ama maalesef güven sorununu aşmanın bir yolu yok.
03 Yorumla- 1 yıl
Güncellemeye 10 üzerinden 11 puan verdim. O kadar doğru ki..
Soran1 yılKabahat bunlarda değil, kabahat bu kadın düşmanı erkek hayranı toplumda insan gibi soru soranda. Bunları toplum öyle bi pohpohlamış ki erkek doğdular diye kendilerini nimetten sayıyorlar. Ama çok sevdikleri hayran oldukları düzen günden güne değişiyor ve insanlar bilinçleniyor. Onların devri artık geride kalıyor. Ve bunu kabul etmekten başka çareleri kalmadı ☺️
- 1 yıl
Çok geç bile kalındı ama umarım kısa sürede toplum bilinci oturur.
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılKeske boyle bir kiz arkadasim olsa, gizlilik icinde arada bulusup bol bol sevisip evlere dağılsak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılValla işin zor. Sana tavsiyem sanaldan pek yanaşmaman. Fb yapmanı da önermem. Düzgün adam akıllı birini bulmaya bak ama bu devirde kızların işi gerçekten zor ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılNemfomani olmuş olabilir misin acaba? Anlattıkların pek normal değil çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin esas amacının , yazdıkların olduğunu düşünmüyorum. 😉
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. yine bir erkek kız hesabı açmış sazan avına çıkmış jkhfjk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir psikologa git once soru sorup millete saldirmak nedir ya. Yardimci olmuyorsunuzmus napalim pecetemi tutalim aw sana erkekmi ayarliyalim. Bir iki seans psikolog iyi gelicektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bu site eşşek başı mı başka uygulama denemek istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. güvenilir erkek bulmak cidden çok zor. dikkatli olman lazım. o yüzden adım adım tanıyacaksın ve acele etmeyeceksin birlikte olmak için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılistanbuldaysan.. ve önyargılı olmadan tanımak istersen.. benzer çekinceler bende de var doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence o tutku ve istekle yanlış kararlar verirsin. Bende bu zamana kadar hiç cinsellik yaşamadım ama sabrediyorum, çünkü ani kararlar hata yaptırır. Özelden bir şey sorabilir miyim?
00 YorumlaTanisabiliriz istersenn begenirsinn benii istedigin gibide olir
00 Yorumla20 yıllık cinsel açlığımı üstünde söndürimmi dermişim nskdnd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel bir kadınla denemek istersen konuşabiliriz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende gizliliğe guvenliğe dikkat edecek birini arıyorum isterseniz bi tanişalim eğer tamam dersen cevabını bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen milletin altına yatmak istiyorsun diye çağdaşmi olacan şimdi
012 Yorumla
Soran1 yılPardon da ben ne zaman çağdaşlıktan bahsettim? Git kendi hemcinslerini suçla gördükleri her kıza malum gözle bakıyorlar asıl suçlu onlar. Ayrıca altına yatmak gibi iğrenç bir tabiri kullandığın için de seni dikkate almak bile istemiyorum. Kadınım diye cinsellik yaşayınca suçlu mu oluyorum? Benim de arzularım olamaz mı?
Cevap sahibi1 yılÇevrendekiler yobazmış ya cinsel ilişki isteyenlerde çağdaş oluyor galiba. Çok yoldan çıktıysa erkeğinde o. rosbusu var varayi sen veriyorsun seni istediğin gibi hallediyor gizli hiçbir şekilde duyulmuyor onlardan bulabilirsin
Soran1 yılBu mantığa göre annen de zamanında babanın altına yatmış olmuyor mu hani sizin sığ düşüncelerinize göre kadın cinsellik yaşayınca erkeğin altına yatmış ezilmiş oluyor ama erkek güçlü havalı oluyor ya malum ☺️
Cevap sahibi1 yılYok canım senin istediğin evlilik değil seninki şeyim kaşınıyor bugün kim karşıyacak muhabbeti senin annende babanın altına yatmıştır ayrıca degilmi
Soran1 yılEvlilik olsun ya da olmasın. Sonuçta annen babanın altına yatmış 😂
Soran1 yılNikahlı karısı olması altına yattığı gerçeğini değiştiriyor mu sence ☺️
Cevap sahibi1 yılAhaha çokta seviim sanki git kime çaktırırsan caktir or. osbuluk yolunda gidiyorsun birde namus edebiyatı yapıyor küçük *. 🤣🤣🤣
Soran1 yılHahaha ay çok üzüldüm 😂😂😂 sen de erkeğin o... pusu olmuşsun kendine laf etmiyon ☺️
Soran1 yılBirine çaktırdım diye de kendimi suçlayacak değilim bana çakan da eşit derecede suçludur bebeğim sizin gibi sığ zihniyetli değilim 😂
Cevap sahibi1 yılYahu git kime naptirirsan yaptır da bir rahatla yahu. Biraz önce rahatla ama bence sal bizi artık 🤣
Soran1 yılKadın düşmanlarına yargı dağıtmak ruhumda var 😂
Cevap sahibi1 yılNiye düşman olalım. Sen yanıyorum dedin bende yol gösterdim yardımcı oldum git kendini rahatlat yoksa susmayacan galiba 🤣🤣
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok özel bir fantezi örneği bir kaç gif foto iyi gelir mi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDestek olmaya çalışırım istersen durumunla ilgili.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHangi sehirdesin belki güven veririz 😄 bana da lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende sosyal medyadan konuştuğunda erkeğin karakteri fazlasıyla ipucu veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO yastığın yerinde olup zevkine varmak ne güzel olurdu şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana hak veriyorum inan ki nerede Yaşıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurada sana yardımcı olacak, seni s. ikecek çok bulursun 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılburdan yazmak istemem erkolar doluşmasın ahaha. olabilir canım, yükselebilir yanlış bir şey yapmıyorsun ama dikkatli ol.
31 Yorumla
1 yılgel canım gel benden sır çıkmaz yapalım beraber hiç tecrübem yok ama güzel beceririm
00 Yorumlaİlla çevrende biri vardır bence alıcı gözüyle bak
00 YorumlaGüvendiğin yakın erkek arkadaşın varsa ona söyle, internet sıkıntılı
00 Yorumla
1 yılAnlatırsan dinlemek isterim
00 Yorumlaburaya gel düşürelimmm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMastirbasyon yontemini degistir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sana yardımcı olabilirim 🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mastürbasyon yapın o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Amasyada güvenilir var ve gizli
00 Yorumla
1 yılBak işte çevrene sosyal medyaya. Arayışta kal.
00 YorumlaHangi şehirdesiniz?
00 YorumlaBuradan buldun bile 🙃
00 YorumlaSenin erkek versyonunumm
00 Yorumla
1 yılGel beni al aradığın erkek benim
00 YorumlaGüvenilir insann bulunduğu sosyal medya🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAynısı benim durum be kuzum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbende senin gibi düşünen biri arıyorum ama bulamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılSen buradakilere ışık yakıyon resmen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSeks arkadasi ariyorsan tinderdan bulursun
00 Yorumla Ağla geçer
40 YorumlaSanalda bulabilirsin
24 Yorumla
Soran1 yıl@Habip2121 Allah allah, neyi görecekmişim ya hayırdır? Ha pardon sen de bir erkektin, bir kıza zorla tecavüz ettiğinde bunu bile havalı bir şey olarak görmek sizin doğanızda var 😂
Soran1 yıl@Habip2121 Diyemezsin zaten. Afganistan değil burası. Erkek doğdun diye bense bir kızım diye sana boyun eğecek değilim. Sizin krallığınız eskidendi. Ve zaman geçtikçe erkekliğinizin değeri düşüyor. Bunu istemeseniz de değiştiremeyeceksiniz. Yeni dünya düzeni tüm kalıpları yıkacak 😇
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni çok iyi beceririm
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar