2. Si daha birkaç gün önce 18 yaşıma bastım
3. Sü de bana mesaj at gel seveyim seni vs vs mesaj yazın diye yazmadım bu soruyu sormak istediğim istek artırıcı yiyecekler olduğu gibi azaltan şeyler de var mıydı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayanlar 14-15 yaşları civarında evlenmeye programlanmıştır. Ama zamanin şartları evlilik yaşını yukarıya çekti. buda bayanlaır Fizyolojisine maalesef aykırı. bu arada bayanların isteği erkeklerin en az 3 katı ama hiç belli etmezseniz. hatta en yakın kız arkadaşlarına bile söyleyemezler. Sadece ben mi böyleyim diye düşünür ve morallerini bozarlar. Ama normal her bayan isteklidir.
Eğer istek yoksa sorun var demektir. Yani sorun yok. 😊😊
Büyük bir cinsel istek duyuyor insan dimi. Zinadan uzak durmak istiyorsun ve elinde sadece mastürbasyon kaldı. Ama mastürbasyon la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok Az sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Mastta başlıyor ve mastürbasyon 2 dk sürüyor. mastürbasyon sonrası istek azalacağına daha da fazla artıyor ve yaptıkça yapasın geliyor. Bu tipik bir orgazm olamama sorunu.
Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun?
Bu arada mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
Eğer bunların hepsi yoğun olmuyorsa maalesef tam orgazm olamıyorsun demektir. Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim. 😊😊
İyi hoş da günahmış 🤧
Tam emin olmamakla birlikte masttın Günay olmadığunu zannetmiyorum. Çünkü bu bir ihtiyaç var vücudun bu ihtiyacını karşılaman lazım. Zina yapmayacağına göre elinde sadece mastürbasyon kaldı. Ben mastürbasyon yapmıyorum diye kendini rahatlatmadan duramazsın. Vücudun seni rahat bırakmaz ve sosyal hayatta aşırı zorlanırsın.
Sana tavsiyem evlenene çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon tekniklerini kullanarak kendini tam rahatlatman yani tam orgazm olman. Bu sayede evlene kadar bu cinsel isteği kontrol altına almış olursun. Aksi takdirde bu istek her geçen gün daha da artar. Her sabah uyandığında ve her akşam eve geldiğinde kilodunun ıslak olduğunu görürsün.
Bu arada bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Ama asla belli etmezler. Hatta en yakın kız arkadaşlarına bile söyleyemezler. Sadece ben mi böyleyim diye düşünür morallerini bozarlar. Ama merak etse sende sorun yok. Eğer istek yoksa sorun var demekti😊😊
Ben ıslanmıyorum ki
Libido konusunda şu an mastürbasyon dışında yapacak bir şeyin yok maalesef. Yaa bu isteği bastıracaksın ya da bu istek artarak devam edecek. Bir noktadan sonra baş edemeyeceğin duruma gelecek. 😊 karar senin
Bastırmak istiyorum ama olmuyor
Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon tekniklerini kullanmanı tavsiye ederim. 😊😊
Tek çaren bu
Araştıracağım
Evet araştır; eğer istersen sana burdan çok etkili bir mastürbasyon tekniği tavsiye edebilirim.
Ney peki
Şu an bayram malum, birkaç ziyaret yapacağız. Akşama doğru sana burdan çok etkili bir mastürbasyon tekniği yazarım.
İyi bayramlar.
Tm sağol. İyi bayramlar
Rlca ederim
Akşam görüşmek üzere, iyi bayramlar
Görüşürüz iyi bayramlar
İyi akşamlar gizlicik 😊😊
Hayırlı sabahlar desem daha doğru zjsjaja
Bende tünaydın diyim bariii😊😊😊
Bu gece istersen muhabbete devam ederiz. 😊
Niye
mastürbasyon tekniği tavsiyesi istemiştin. Onun İçin yazdım. Eğer öğrenmek istemiyorsan sen bilirsin. Karar senin
Hadi söyle ama burdan 😃
Zaten burdan söyleyeceğim 😛😛
Ama şu an müsait değilim
Gece 12 gibi yazarım😊😊😊
Merhaba, istersen devamını yazabilirim.
Güzel arkadaş, yaş itibarıyla libifonun tavan yaptığı yaştasın, kafanı ilişkilere yogunlastırmada, öğrenci isen derslere yönlendir. Spor ve halk oyunları gibi etkinlikler sana dikkatleri başka yöne çekmekte fayda sağlar, resim yap, müzik dinle şarkı sözlerini yaz ezberle, bu arabada yastıkla veya elle mastürbasyon. Yaparak sularını boşalt rahatla daha sonra resim yap, kitap oku, arkadaşlarınla buluş yürüyüş yap sohbet et, onlarla ekip oluştur voleybol oyna zaman çabucak geçer. bir postada mastürbasyon. Dusunu al yat. Bir iki sene sonra normale ulaşırsın. Hoscakal
Evet ama olmuyor kendime laf geçiremiyorum. Bosalmıyorum ki ama diğer dediklerini deneyeceğim. İnş düzelir. Hoşçakal
Günah diye kendini şartlandırdığından boşalamiyorsun, günah falan değil, Allah o libidoyu sana verdiyse sende kendi kendine, alet kullanmadan ya elinle ya da sürterek boşalmaya bak günah değil, bizde birtakım yorumcular erken yaşta evlenmeyi teşvik için günah diye yasalarda kuranda böyle bir ayet yok bunu diyenler genç kızlarla ilişki için diyorlar, hem böyle diyor hemde 12 yaşında çocuklarla ilişki yaşarlar o yüzden rahat ol sıkma bosalmaya odaklan boşal , kolay gelsin iyi...
Bu nasıl olucak bilmiyorum
Islanmıyorum
Kullanıyorum olmuyo
Vajinal akıntıyla bunun bir farkı var mı
Off evt öyle oluyor
İyi degil ki uyuz oluyorum bu duruma
Yok boş ver
Yok
Yüksek libidonun bir çözümü yok araştırdım baya. Tek çözümün isteğin arttıkça boşalman. Seksle ve ya masturbasyonla. Sorduğuna göre seks yapamıyorsun o zaman tatlı kukunu okşa sürtün bastır ve ya parmakla zevkle boşalmaya çalış
Off ya. Neyse teşekkür ederim cevabın için
4 5 az kalır
Yapmam. Evet etkiliyor, öyle oluyor zaten
Bu yaşta evlenemem okuyorum
Zinaya bulaşmam
Müslüman değil misin?
Anladım.
Ama günah
Zevkli ama yapılmaması gerekiyor işte. Anca evlenince
🙄 nolursa olsun saygı duyman gerekir. Uzun uzun açıklama yapmayacağım herkes gibi senin hayatin senin tercihlerin. Bedeli ben ödemeyeceğim sen ödeyeceksin
Araştırıyorum sadece ama dinimden asla vazgeçmem
Tövbe yarabbim Tövbe. Ben doğruluğuna inanıyorum otur araştır ölmeden dön sonra yanarsın çıtır çıtır
Kim bilir kimin uydurmaları
Hayır sağol ben oldugum yolun doğru olduğuna eminim çok şükür
Evlenince eşimle artık
Yani bencede 😊
İnşallah
Kısa vadede bol bol yap derim de uzun vadede kafandan bunu atman için başka şeylerle uğraş derim. Spor olsun arkadaşlarınla gez takıl ne bileyim işe gir okumuyorsan. Bulursun bence kendine göre bir şey
Ne yapım bol bol? Deneyeceğim
Mastürbasyon. Günah değil. Zina yapacağına onu yapabilirsin. Cenabet gezmedikçe hiç bir sıkıntı olmaz. İster onu yap ister de kendine uğraş bul senin hayatın bu ne de olsa.
Anladım teşekkürler
Cevap
61Cevap
Kendini sürekli meşgul edebileceğin bir uğraş bulman gerekiyor.
Deneyeceğim sağol
Gunaha bulasmadan yapayim diyorsan evlen oyle düşür libidonu. Yok yasim erken diyorsam bununla ilgili bircok dini şeyler vardir arastirabilirsin. Burdakilerin çoğunun sana faydasindan cok zararı olur biri çıkar mastürbasyon yap günah degil fetvasi verir birisi çıkar günah der onun fetvasini verir. Bunun en güzel yolu bununla ilgili dini kitaplar vardır ve onlar sana burdakilerden daha guzel yardımcı olur.
Evet haklısın galiba 😔🤧
Burdakilerin hepsi fikih alimi olduğu için 😀😀 hepsini dogru şekilde sana fetva verir canını sıkma sen
Bilmiyorum ya kötü hissediyorum 😔
Erkekler için marul 🥬 istek düşürürmüş sizi bilemem. İstekli olmanı kafaya taktıkça daha da bir yükselir maalesef olduğun gibi kabullen kendini bu bir suç kötülük değil fizyolojik durum yaş itibariyle daha da artacak sabır😉
Daha da mı artacak ama kafayi yiyorum olmuyor böyle
Off ama günahmış
Ya tatmin olarak ya da kafanı başka şeyle meşgul tutarak
Deneyeceğim
Başka seylerle. ugras bendede ayni durum var hemen başka seylere odaklanmaya calisiyorum
Deneyeceğim sağol
Flim aç o istek gidene kadar uzaklas bulundugun yerden yani oyle yapmaya çalışiyorum ben en azindan
İse yarıyor mu
Evet aşırı iştek yoksa yarıyor ama baya bi ara verdiysen tutamaman normal
Tm sağol 🤧
Bisi yapmadim ki rica ederim ben bi flim açayım en iyisi 😊
👍🏻😊
Hep senin yüzünden 😊
Naptim? Ne benim yüzümden
Aman salla istek oluşmuştu geçti
Tm
Yoo kimse kimseyi sevmek zorunda degil
Ne alaka
Hatlar karıstı be 😊
Tm.
Hani sen yazcaktin bana dümenci duygularimla oynadin😊
Öyle bir şey demedim
Didin be aaaa
Demedim git şimdi
Gitmiyorum bee
Eh dur o zmn napim
Seni yolarim bak hee aaaa
Ayn yolarsın ama rüyanda
Ruyamda görürsem wuhuu 😅😅
Yani?
Dewami bi yaz artik bee
Yazmıyorum çatla
Ya seni düwerim canımcım
İntehar ederim kendimi bak vicdanssiz 😊😊
Et napim ben
Bi yaz bisi dicez ya aaa delimi ne inatçi çikti
Ne dicen
Yazsan sölücem de neyden korkuyosan artik bi yazamadin 😊
Tam. inatçı çıktın hhee
Korkmuyorum ama istemiyorum. Napcan biliyorum
Napcakmisim söle bakimm
Seksting mi istiyorsun ne?
Alakasi bile yoktu valla yeminle
Başka bir sey düşünmedim. neyse
Ön yargilarindan kurtul yaz bi be ölmezsin ya da yemem kork. a
Yazmıyorum çatla.
Ne catlicam. be kim. oldugunu merak ettim derdim ooo
Napcan sanane
tamam uzamasin
Tm bb
By canımcım
mastürbasyon yapmalısın veya isteğini yükseltecek şeylerden kaçın odağını başka şeylere ver
Ne gibi şeylerden mesela?
Tahrik edici erkekler en başta olmak üzere :D görsel videosal en ufak ne etkiliyorsa onlardan bir süre uzak kal ve dikkatini başka yöne ver yani film dizi olur oyun olur başarabilirsen soğursun
Erkrkler tahrik etmiyor ki.
Onlar karşıma çıkıyor napim 🤦🏻♀️
Burası tam yeri
Birazdan bisürü sanal seks daveti gelir
Evet hepsi de birbirinden iğrenç
Sen bildiğin bişeyi neden soruyorsun. Bişey dicektim sana şimdi ama ceza almak istemiyorum
Bilsem neden sorayım? Söyle söyle
Söylicem ben sana bekle
Tm
Şekermisin sen🤗
Bi çakcam şeker miyim neyim görcen ha yürümeyin yürümeyin tavsiye veriyorsan ver yoksa git
Senin gibi hyalete ne yürücem
Bas git o zmn
Allah kolaylık versın ıyı bayramlar sana da hacı abı :D
Komik değil ya
erkeksın ya ondan dedım abı
Ne erkeği kzm.. Ben o mallardan değilim çok şükür
Giyim tarzının önemi yok bol bol seks yapmalısın ben de partnerin olurum istersen.
Bedenini seks noktasında çok dıyururursan bir yerde dengelenir.
Bende de aynı durum var benim de libidom çok yüksek bekar olduğum için zinaya bulaşmamak için otuz bir çekiyorum ya da yapay vajina kullanıyorum
Ama günahmış 🥲
Manitan yokmu hemen yanına koş ya da ilk yazanla buluş hemen 😬😬
Yok. Olsada yapacak kadar pisliklesmedim
Açiklama yazdın okudum o yüzden bişey diyemiyorum kusura bakma 🤭
💁🏻♀️ Ne diyeyim ki Allah ıslah etsin
Yaw sen öyle diyince öyle şeyler söyleriz en baştan yazacagını en sona yazma o zman yani insanlara soru soruyosun fikrini söylüyosun insanlar da sana söylüyor aklına geleni en baştan anlat insanlar neye karşı olduğunu bilsinler ona göre yazsınlar sana
Ne bileyim sonradan geldi işte unuttum
Sonradan aklına geldiyse yorum yapana da kızmayacan eğer önce den bunu söylemiş olsan sana kötü yorum yapsalardı o zman haklıydın
Fark eder mi hepsi abaza
Ananasdan uzak dur ve enerjisi yüksek olan besinlerden uzak dur ama asla düşmez düşeceğini asla sanmıyorum
Neymiş o besinler. Niye ya 🤦🏻♀️
Ceviz , fındık , badem , çikolata benzeri şeyler işte
Enerjin yükseldikçe sende yükselirsin
Hı 🥺🥺🥺. Başka şey yok mu. Ben hep çikolata yerim ki
Var bir şeyler daha şu an aklıma gelmiyor çok yersen çok yükselirsin
Azaltcam o zmn teşekkür ederim 🤧
Rica ederim ben asla azaltmam 😂😂
Hfjsjsja ne güzel
Enerji yüksek olacak ne kadar enerji o kadar verim
Benden uzak olsun
O zaman bu besinler de senden uzak olacak
Evet🥲
Bunları yerim o libidoyu da yüksek tutarım 😂😂
Nedenn
Çok seviyorum bu saydıklarımı hem de yüksek enerjiyi seviyorum
Kesin ondandır
Evet
😏
Sana destek olacak yaşam koçu gibi birini bulman lazım.
Nerden bulayım yok
bilgiliyimdir bu konularda çözüm bulmana yardımcı olurum istersen.
Olur
gizlisin ama
Buradan yazsan olmas mı 🥺
özel konu ama sürekli konuşmak gerekli.
Neyse boş ver
destek sevmiyorsun sanırım. İstekli olman doğal zaten onu yönetmen önemli.
Yönetemiyorum işte
işte destek alman lazım bilgili birinden
Araştıracağım öyleyse sağol
İstek artınca ne yapıyorsun?
mastürbasyon napabilirim
işte sayıyı filan ayarlama lazım kafana göre sık sık yapman iyi değil.
Ayda 1 kez ya da haftada 2 3 kez falan
onun da yöntemleri var müsait zamanda ayrıntılı konuşalım senle bence gerçekten destek olurum.
😔 Bilmiyorum
neyse desteğe ihtiyacın yok desteğe.
Var ama herkes özelden yazayım diyip duruyor bu sitede nasıl güvenebilirim sence. Çok normal bu
çok kişiye danışman iyi değil zaten.
Niye
kafan karışır iyice bilgili birine danışman önemli.
Danışırım
sanal seks filan çözüm değil. Destek lazım sana sadece.
Sanal seks yapmam ki asla
yapma zaten.
Tm
akşamlar müsait olurum bana hatırlat sorunu gizlisin unuturum seni. Çıkıcam biraz şimdi.
Bende unutmazsam inş
eline kuvvet yapcak bişi yok 😂😂 gelip seni düdüklicek değiliz heralde 😂😂
Günahmış
bende dindar bir aileye çevreye sahibim seni anlayabiliyorum ama burdan yazmak pek doğru olmaz eğer özelden yazarsan bende kötü niyetle yaklaşmama şartı ile sana yardımcı olabilirim
Niye doğru olmuyor?
Ya bunun detayli aciklamasi var ama. aktardan şap alıp kullanabilirsin aşırı olmadan
Öyle bir market ya da neyse yok burada ve bilmiyorum nedir ne değildir doğal çözümü yok mu
Şap dogal çözüm aslinda organik
Ya yorumlarda mastürbasyon yap vs demisler ama aldırış etmeyin ne kadar mastürbasyon yapsanizda gecmeyecek
Bilmiyorum araştırayım. Evet ayn öyle
Yok sağol
Azalmaz ancak mastürbasyon ve aynı yükseklikte birini bulmak
mastürbasyon yapıyorum ztn
Tamam biriyle beraber yap karşılıklı konuşurken ya da mümkünse birlikte ol anca öyle toparlanır
Hihi sevap point kazanalım
kazanalımm
🙄
kazanmayalımmı
Yok
tamam
Evet yapacak birisini bulsan rahatlarsın olsada yapsak
Of pisliklesmeyin be
Zina sonuçta
Araştıracağım sağol
Patlasın napim
Gerek kalmaz inş
Günah
benim de öyle, yetmiyor hiçbir şey.
Agaa boş ver şal gitsin ben basedemedim artk ugrasmiyorim 😊
Napıyorsun ya
Suni vajina aldm kendime onunla mastürbasyon yapıyorum bazeen
🤦🏻♀️
Sana öyle seyler yap demiyorim 😊😊 ama gidip ilişkiye de girmek istemiyorum ne yapayım baskaa😏
Günah o da
En azından zinadan kurtarıyor ama
Bir farkı yok ki çok
Zinaya düşmemek için yapınca günahı olmiyor
İnşallah
Yapmadan da duramazsinnn, dayanamazsinn kasma kendini hele birde libidon yuksekken
İstesem dururum aslında
Eee o zaman dur sorun nee
Ahh boş ver
Hayır
Pekii
Balkondan bağır yaniyom diye mutlaka cevap veren olur
Benim de öyle yetmiyor bana da.
Benimde çok fazla sexting yapıyorum
Ama günah
Diğer türlü daha kötü ama
Evet ama bu da kötü
Ama vücut istiyor
Ama kötü jdksks
Milletin altına yatmaktan iyidir
O doğru jdjsjsj
Gzldrn ckyim knslm olur mu
Olmz
Pekı
Boş boş mastürbasyon yap
Günah değil mi
İhtiyaç olarak düşün ben bol bol yaparım
Bilmiyorum
Günah olduğunu düşünmüyorum kendini rahatlat
Araştıracağım o halde. Sağol
Tamamdır sorun yok
Dışarı çık hava al
Deneyeceğim teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim buradaki abazalarin cevabı belli çünkü. Hadi diyelim şimdi yaptın pis pis banyo yapmadan dolasamazsin. Bayramda banyo yapmak da olmaz
Evet maalesef. Yapmam ki. Aynen öyle
👍
Hormonal bozukluk olabilir.
18 yasinda oldugunu yazmissin bu yasta normal. Bu yasta iliski erken zaten hem de dedigin gibi yapmamak en iyisi. Ama kendi kendine giderebilirsin istegini, bu dinen de gunah degil sadece bazi mezheplere gore gunah onlarin imamlarina gore. Normal yani ergenlik donemi cunku. Kafana takma cok.
Napcam peki
Ergenlikte mastürbasyon normal. Yani zinaya düşmektense bunu yapabilirsin. Yasin daha genc ergenlik donemindesin. Dini de hacılardan hocalardan imamlardan ogrenme kurani kerim var onu oku. Yani mastürbasyon gunah degil sadece bazi imamlara gore gunah. Ayrica bunu da yapmazsan bu istegini bastirmis olursun derslerine odaklanamayabilirsin yani seni kotu etkiler. İstegin oldugu zaman bunu gider kendi kendine, ama bunu aliskanlik haline de getirme. Cik disari arkadaslarinla gez, kendini oyala, hobi edin. Bu yasta bu gayet normal birsey. Utanilacak ayip birsey degil. İnsanız.
🥺🥺🥺 Beni anladığın için teşekkür ederim yardımcı olduğun için de 🤍
Deneyeceğim bunları sağol 🥺🥺
azalması zamanla zor yani
Niye
Bu istek herzaman daha fazla şekilde artsrak gelebiliyor
Naneyi yedim..
Şap kullan
spor yap
tasavvufa yönel
Şap ne desem?
ya da boş ver buda bi irade testi işte
Off
Off deme ohhh de 🤣
Komik değil valla
Biliyorum
Karıya git pardon kocaya git :))
Yaşım tutmuyor
Haftada 50 km koşuyorum yine de geçmiyor o enerji
🤦🏻♀️ nolucak böyle
Yapmam
mastürbasyon ama geçmiyor
Bu yaşta yapamam
Nasil bir yardim istiyorsun?
Düşürecek besinler yok mu
Madem dindarsin bu konuda oruç tutmak tavsiye edilmiştir.
Oruç tutunca da artıyor
Evlenince bugünleri ararsın.
Niye
Dikkatini farklı bir yöne ver
Deneyeceğim
Kitap oku video izle ne bilim çok sevdiğin birşeyi yap, yeni bir yemek dene. Birde KSde öyle bir etki var ki sanki herkesin hayatı seks gibi görünüyor. İnan dikkate alma🙂
Tm yapcam teşekkürler
Rica ederim iyi günler
İyi Günler
Bayram sabahına güzel bir sevişme ile başladığım için şanslıyım. :)
Aferin 🙄
Sen de mastürbasyon ile baslasaydin güne daha iyi olurdu.
Günah değil mi
Yo o nerden çıktı? Zina günah... Hiç denemedin mi?
Öyle biliyordum
Yok ya sen de. Birçok yöntem var mastürbasyon için, denemelisin.
Araştıracağım
Araştır mutlaka kendini keşfet, doyuma ulaş. Birçok yöntem var.
Tm sağol
Rica ederim bol şanslar :))
Tüyo vereceğim sana ama ilk önce bir soru soracağım nasıl mastürbasyon yapıyorsun video izleyerek mi
Yok
O zaman çok kolay dopamin detoksu yap
O ne?
mastürbasyon yap buradan sanl yap
Sanal mı asla
Ozaman mastla devam
Günah değil mi
Mastmi
Evet
Kismen serbest
Araştıracağim teşekkürler
Arastir tabi
Tm
masturbasyondan başka çare yok eğer ilişkin yoksa
Günah değil mi
zorlanıyorsan ve ilişkiye girmeyi istemiyorsan olmuyor diye biliyorum, iyi araştırman lazım
Tm araştıracagim. Sağol
ne demek
Müzik dinle banyo yap
Azaltan şeyler insan içinde çok ol tek başına kalma hiç istek azalır
Ciddi mi ay deneyeceğim çok sağol
Yani bak şeytan genelde insan tek iken gelir zaten insan içinde o istek az olur gelmez
Ramazan da şeytan yok ama yine de geliyordu
Hayır ramazanda baş şeytanlar felan zincire vurulur her insanin kendi şeytani sağlam aklını karıştırır
Aferin ona aptal şeytan 🙄. Suçum yokmuş o halde
Öbür dünyada şeytan da senin dediğin gibi dicek Benim suçum yok insan kendisi yaptı o suçu ne ise kendi isteği ile yaptı
Evet biliyorum 😔
Knk bende de oluyor kendimi kötü hissediyorum senin gibi bıktım bu dünyadan ben
İğrenç hissediyorum ya
Neden knk sakin ol
Bilmiyorum ya dinsiz gibi hissediyorum iğrenç bir şey
Evette alakası yok sakin ol bizim gibi insanlar durumu iyi olduğu anda evlenmesi lazım elinde şans olduğu zaman
Yaşım küçük
Kaçki knk
He 18 gördüm knk bide ne dicem millete bakma genede kendini çok tut yapmamaya çalış hep arada az yapsan bilr daha cok istersin emin ol
Düzene sokmustum ayda 1 di ama son zamanlarda mallaşt7m
Yapmamaya çalış full zaten baya tutunca istemeden 2 3 ayda bir yaparsın oda işkence gibi isteyerek olmaz öyle alış knk
Bazen oluyor ama bazen hakim olamıyorum kendime
Olursun tek başına kalma her zaman evde olsun başka yerde olsun bide gençsin normal hormonlar benim 16 yaşında öldürdü beni
aklına o geldiği anda ayağa kalk dışarıya felan çık toplum içine karış
Öyle yapcam artık
Yapma sakın yani knk en iyisi bu bende bazen yanlış yapıyorum mst yapmak günahtır tabi çok büyük günah değil belki ama yapma genelde kendi nefsine hakim ol çok çok 3 4 ayda bir yap onuda istemiyerek yap
Düzene sokucam tövbe edicem artik
Valla nefsine hakim ol knki
İnşallah
Ben bazen kötü oluyorum ama evlencem ya 2 3 4 seneye böyle gitmez valla
Niye duruyorsun ki yaşım tutsa okumasam evlenirdim
Knk aday yok sapım sjsj olsa yok ne bilem karşıma hiş gelmedi
Hoşlandığın biri yok mu illa ki bulursun
Yok knk işimde var yani gayet evlenmek istesem 1 2 seneye evlenirim yok
Beklicem o zmn
Beklicen*
Mecbur knk ne yapcam artık beklicem :/
Hayırlısı olsun
Sağol knk zor ya of ne diyim
Maalesef
Ne okuyor musun knk
Sen okuyor musun okul knk
Ne demek
Okul mu okuyorsun dedim
Evet, lise son
iyimiş ne okucan peki sen okursun üni o zaman
Hukuk
Vay zor ama iyi ne diyim nereyi istiyorsun knk
Atatürk Üniversitesi
Nerde o knk her taraf sjsj atatürk ismi ksks
Erzurum
Zor yer be knk geçim olarak mega şehir istemiyor musun
Memleket burası uzağa gitmek istemiyorum
Valla ne diyim sen bilirsin mega şehir tecrübe olarak daha iyi senin için
Bilemiyorum naparım artik
Ne diyim hayırlısı olsun tam yolunu çizme yaşındasın
Evet ama her şey off iyi değil iste
Karamsar olma ya
Yolunda giden bir şey yok ne diyeyim ki
Umarım ikimizde hayırlısı ile evleniriz ya benim icinde zor
İnşallah nasip artık
Valla ben en geç 2 sene sonra istiyorum zina yapmadım en azından ondan korunmuş olurum
Yine belki bu geçer ama o hiç
O hiç derken
Günah olarak
Aynen zina geçmeyen daha büyük günah en iyisi düzgün birisini bulunca evlenmcek devir çok kötü zaten
Maalesef ki öyle 🤧
Yani insan evlenmeyince kendini ezik hissediyor
Ne alaka 😂
Ne bilem kız bakire sjsj erkek bakir olmak eziklik tabi evlenmeden yapılmaz ama
Bakır misin sen?
Yani yoksa neden evlenmek jsjs isteyim
Bakir misin cidden
Evet ya 😕
Ay bende hatlar karıştı 😂😂 oldu sandım
Knk ni saattir üzülüyorum sende yarama basıyorsun sjjsjs bakirim ben
Sevin buna ya olmus olsaydı nolucakti çıtır çıtır yanardın
Evette böylede ezik oluyorum bari evlensem diyorum nereye kadar baba mezqra kadar mı
Olmayan kızla mı
Of sende sjsj ne bilem belki kismet birisi gelir ise 😅😂
Bekle o halde jdjsksk
Sende boz moralimi sksk
Kendini becertmen lazım olmuyor. Öyle duser libido
Günahmış ama
Masturbasyonla kendini okşa rahatlat bu gunah değil.
Araştıracağım sağol
Kızgın Demir basalım sana
?
Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsun?
O ne desem
Yabi ilerde eşinin seni başkasıyla paylaşmasını ister misin cinse ilişkil olarak?
Hayır tabii ki de
Ama kocan bundan mutlu olacak ve seni hala sevecek zaten kıskanmayan kişi bunu teklif etmez, ve hatta o başka kadınla olmayı bile istemezse yine de istemez misin?
Ben sadece onun olayım niye başkasıyla olayım delirdim mi
Verecen verecen verecen
Cevabını Bildiğin sorular sorma 😉
Bilsem sormam
Tm sağol
mastürbasyon yap
Günah değil mi
Araştıracağım
Bakalım. Teşekkürler
Seks yaparsan?
Günah. Zina
Delirdin mi
Aferin yan o zmn diğer dünyada çıtır çıtır 😄
O zmn haramlar olmazdı ve olurdu zaten
Evlenmenizi öneriyorum
Bu yaşta mı
Evet, neden olmasın ki?
Kimle 🤦🏻♀️
O da biraz sizin şansınıza artık. Bilemiyorum o kadarını.
🤦🏻♀️
Birseyler sok
Öyle mi yapıyorsun sen :)
Başıma iş mi açayım off
:) yok be sokma sende Ya
@xpaaandaaaa sokmam ztn
:) sürtün
@xpaaandaaaa günahmış 😔
Yardımcı olalım sana
Söyle
İçini dinle
Yani
İçinden geçen ne ise onu yap
Azalmıyor
Evet maalwsef
Bol bol su iç
Deneyeceğim sağol
Yap birşeyler
Ney
Sanal vs yap diyorum ya da kaçamak
Asla
Ne asla diyenleri gördüm 🙂
Ben ciddiyim
Onlar kontrol edemiyor nefislerini
Kesin tamam
Evet
Okey
bana gel dusururum
Ben bir düşürürüm varya seni bas git
Defol
Azalmaz azmişken yap gitsin ya da istek at
Deneyeceğim. Hayır sağol
Ben istemezdim. Dışarı çıkmak mı deneyeceğim. Yok.
Tm deneyeceğim sağol
Sor
Hayır
Ne alaka
Ne?
Günah
Seks kadar zevk veriyo boşalma bende yok ama olan var
Bosalmiyorum ki
Olmuyoooo
Hayır .
Evet
Ergenliğe girdiğimden beri 11 falan
Evet. Hayır
İyi
Hyr
Ne konuşacağız
Ha tm
Bir şey degil
Bayram misafirlikteyim nasıl geçebilir ki
Hı evet bayılıyorum sorma
Yok be
Öylesine oturuyorum
İyi gidiyo
Okuyom
rahatlat kendini
Nasıl
mastürbasyon yaparak
Günah değil mi
niye günah olsun
Öyle biliyom
sen yap rahatla
Araştırayım
tamam olur
Teşekkürler
rica ederim
Everim
Of yeni 18 e girdim ne partneri
Of bi git ya
Evlen
Bu yaşta mı
Sevgilin yok mu
Yok
Günah. Zina
Evet
Bilmiyom
Hayır
Vurdur
Derken?
😂😂😂
@rizakarabey komik değil bilmiyorum çok normal değil mi
Yok ya yanlış anlama senin durumuna gülmedim. Vurdur demesine güldüm. Kabaca biriyle birlikte ol demek istemiş 😀
Seks falan yap ne yapabilirsin başka
Hıhı gelsin günah pointler
Iyi de yavrum yani boş ver şimdi onu düşünme yaşamak lazım hadi
Sen git yap. Yanınca da gülerim sana cehennemden bir el sallarım sana geçerim 😄
Hayır dua edeceğine böyle diyorsun demek.. peki
Yaa aynen
Yalat tek çözüm bu
İğrençsiniz
İnan bana tek çözüm bu ama sanırım engellerin var
Ne engelim olucak be günah günah
Neler günah sende çok iyi bilirsin
Evet biliyorum