sorun şu ki sevgilim yok. ve random biriyle takılmak istemiyorum ama libidom da dönemsel yükselince sevişmek istiyorum. sevgili mi bulmalıyım biriyle mi takılmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılLibido seviyesinin artması normal bir durum olabilir ve birçok faktöre bağlı olabilir. Ancak, bu durum sizi günaha sürükleyebilecek dürtülere karşı koymak zor olabilir. İslam'a göre, cinsel dürtülerin kontrol altına alınması ve helal sınırlar içinde tutulması önemlidir. İşte bu konuda dikkate alabileceğiniz bazı tavsiyeler:
- Tevbe ve dua: Allah'a yönelin ve O'ndan yardım isteyin. İçinizdeki güçlü dürtülere karşı koyabilmek ve doğru yolu bulabilmek için tevbe etmek ve dua etmek önemlidir. Rabbimiz, tevbeye ve samimi dualara karşılık veren merhametli bir Rab'dır.
- Namaz kılma: Namaz, bir Müslüman için en önemli ibadetlerden biridir. Namaz kılmak, sizi günaha sürükleyebilecek düşünceleri uzaklaştırabilir ve iç huzurunuza katkıda bulunabilir. Namazda Allah'a yönelerek ve O'na sığınıp güç bulabilirsiniz.
- Oruç tutma: Oruç, cinsel dürtülerin kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir. Oruç, hem bedensel hem de ruhsal bir arınma sürecidir ve günahkar davranışlardan kaçınmanıza yardımcı olabilir.
- Kur'an okuma ve zikir: Kur'an okuma ve zikir, ruhsal olarak güçlenmenize ve doğru yolu bulmanıza yardımcı olabilir. Allah'ın kelamını okumak ve O'nu anmak, iç huzurunuza katkıda bulunabilir ve sizi günaha sürükleyebilecek dürtülere karşı koymanıza yardımcı olabilir.
- Uygun arkadaş seçimi: Çevrenizdeki arkadaşlarınızın da dini değerlere önem veren ve doğru yolda olan kişiler olmasına özen gösterin. Uygun arkadaşlar, sizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilir ve doğru yolu bulmanıza yardımcı olabilir.
- Sağlıklı aktiviteler: Zihinsel ve bedensel olarak meşgul olabileceğiniz sağlıklı aktivitelere yönelin. Spor yapmak, hobilerle uğraşmak, kitap okumak gibi aktiviteler, zihninizi sakinleştirebilir ve günaha girmenizi engelleyebilir.
Unutmayın ki herkesin libidosu değişkenlik gösterebilir ve bu normal bir durumdur. Ancak, bu dürtülere karşı koyabilmek ve doğru yolu bulabilmek için İslami değerlere uygun davranmak önemlidir. Allah'a sığınıp O'ndan yardım istemek, iç huzurunuza katkıda bulunabilir ve günaha girmenizi engelleyebilir.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mümkün mertebe libidodan ölsen bile kimse ile random takılma zaten. İnsanın başına ne geleceği belli olmaz. Zaman zaman hepimizde oluyor bu. İnsan gerçekten kontrolü kaybetmek üzere olabiliyor. O an kendini rahatlatmak fayda var. Bilmiyorum çevrende güvenebileceğin birisi olurs onunla da paylaşabilirsin.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılTakıl tabi ama tanıştığın kişi önemli biri olsun senin için hemen cinselliğe girme değer ver ikinizde biraz bir şeyler paylaşın cinsel çekim yaratın uçup gidersinizz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKendin yapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüvenilir biri bulman gerek :D sana biseyapmayıp rahatlatacak :D
60 Yorumla
+1 yılSevgili bulmalısın karakterini bu kadar düşürme bence
04 Yorumla- +1 yıl
Miden alabilecek mi farklı farklı birileriyle hissiyat sevgi olmadan beraber olmayı
- +1 yıl
Sen bilirsin sonuçta senin hayatın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBastırmaya çalış ya da evlen mastürbasyon yetmiyormu
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhergün seks yaparsın kötümü :))
+1 yılGüvenmek lazım sana kalmış bu durum. Önemli. olan güvenmen. Nerede yaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes yoklukta, ver birine kurtul. Sabah akşam p*mpalr sana 😂 bakirelik falanda dinlemez o azgnlıkla sen onu istiyon 😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu istiyorsun çünkü, sana bakılırsa böyle olacak, pek bakireliği önemseyen biri de değilsin pişmanda olmazsın ama çok yorarlar seni 😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ikisi de olur sen seç...
ama başka alternatifler de olabilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiriyle sevgili olmak kolay değil. Bağlanmak var, sorumluluklar var. Takıl, geç.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. fb ilişkisi yaşayabilirsin biriyle ya da masta devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBende de aynısı var para verip yapıyorum bama düşmüyor oda libidom
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirisiyle takıl. Performansını beğenmezsen yol verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence içinde kalacağına yaşamalısın benim hayat görüşüm o içimde kalmaması gerekiyor sende bu isteğini başka türlü azaltamayacaksın bu çok belli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun biriyle yaşı büyük demeyip takılmayı düşünür müsün? ben de böyle birini arıyorum. güvenilir biriyim zaten kısa zamanda anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSugardaddy bul ara sıra istek halinde bu ihtiyacını giderirsin
Şımarmayı hakketmiyor musun02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman güvenilir yaşına uygun fb bul ara sıra takılırsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu z kuşağı çok iyi ya bizim kuşaktan öpücük almak için eziyet çekiyoruz 🤣🤣
00 YorumlaKendine göre birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıltakılmalık birini bul ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon yap rahatlarsın belki
00 Yorumla
+1 yılAcil bul birisini giy koynuna
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlik zevk icin biri bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHangisi size dogru geliyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGuven meselesi dikkat et hastalik kapma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Kendine saygın varsa biriyle takılmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvibratör alsan bunu denedin mi?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman daha ufak başlayabilirsin. Diş fırçası?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılArada olur oyle mastürbasyon ile idare et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıl ya sevgili işleri zor insanlara güvenilmiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne istiyorsan onu yap
00 Yorumla
+1 yılNe büyük tesadüf
31 Yorumla- +1 yıl
nickler de benziyo
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Almadan rahatlayamayacağız
00 Yorumla
+1 yılSanal takıl
03 Yorumla- +1 yıl
Gzel oluyor yaa sesli idare ediyor yoklukta denedin mi hiç
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sürtün
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmaya açığım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tanımadın biriyle yap
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yap sürekli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgili bul
00 Yorumla
+1 yılbiriyle takıl derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuduruk okul çocuğu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılver kurtul
00 Yorumla Onu paşaya sor bence
00 YorumlaHakkını ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem