Güncellemeler
1 yıl
Hey bakar mısınız
Güncellemeler
1 yıl
Neden hiç kimse soruyu görmüyor
Bir şey hissetmedim onlarla olurken İkisi de sevgilim birbirlerini de haberleri yok ikisi de evlenmek istiyor ama ben bir şey hissetmediğim insanla nasıl evlenebilirim ki Denedim olmuyor ne yapmalıyım beklemeli miyim karşıma çıkarma bir şeyler hissettiğim birisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tensel çekim olmamış. İhtiyaca yönelik sadece birliktelik isteği olmuş sendeki.
Maalesef ben onu da istemiyordum karşı taraflar istediği için oldu o yüzden olabilir mi
Sadece biri istiyor diye ilişki olmaz ki. Ne tensel ne duygusal. Kadınlara da açık şekilde demen gerek bir şey hissetmediğini. Kimsenin vaktine yazık etme.
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun söylemem gerekiyor Ama Birine açık açık söyledim Hala ısrarla devam etmek istiyor ciddi olmak istiyor
Seninle demek ihtiyaçları için beraber o da belliki ya da hırs yapmış sen konusunda. Bana biri dese ölsem bir daha görüşmem. Gururum incinir.
Bununla iki yıl önce sevgiliydik Beni istemedi O zaman ve hayatına başka insan aldı Ve ara ara ara beni arıyordu onları çok sevdiğini söylüyordu bana ayrıldıklarında bayağı aşk acısı çekmişti Her yalnız kaldığında bana dönüyordu Ben bunu her yerden engelledim Başka Instagram açıp yazmış geldi görüştük ondan sonra Sürekli aşkım sevgilim ben senle evlenmek istiyorum böyle şeyler demeye başladı doğuda bir şehirde yaşıyor yaşadığım şehirden de hoşlanmış olabilir o kadar terslememe rağmen istemediğimi söylememe rağmen Hala ısrar ediyor ben de anlamadım
Ama sende hayır dememişsin bu da var. Birlikte olman fiilen onu evetlemek. Sôylemde hayır demek naz algılanır.
Sevgili olmadım ben onunla Şöyle söyleyeyim geçen yılda gelmişti hoş geldin diye sarılmamadık kucaklaşmadık bile Elini sıktım gezdirdim şehri otobüse bindirdim geri gönderdim Yanına bile oturmadım yani evde kanepede düşün Bu sefer geldiğinde aynı davrandın Ben uyurken geldi kucağıma oturdu beni uyandırdı ve ne olduysa o yaptı ertesi gün de böyle şeyler başlattı
Bak herkesin iradesi var sen iradeni koruyabilirdin. Nefsinde hayır demez anlarım ama bence onlar istedi ben istemedim deyip beraber olman ciddi paradoks içeriyor benden demesi.
Ne çabuk da şikayet ettiler yorumumu anlamadım 😂 Bana gelince bu site ışık hızıyla çalışıyor
Daha ne olacaksın daha ne yapacaksın
Bir şeyler hissetmek istiyorum Suç mu bu?
Yoo kullanıyon cinsellik için
Hayır kullanmıyorum kendi İsteğimle hiçbir şey yapmıyorum 1’i güneydoğu Anadolu bölgesinden yanıma geldi kendisi yatağıma girdi diğeri de zorla Otele götürdü benim ne suçum var
İkiside kapalı galiba
Bir tanesi kapalı bir tanesi açık biri doktor biri öğretmen