+1 yıl
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef. Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen. Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen lazım. Hayatında hiç yaptın mı bilmiyorum ama. Mastürbasyon ile öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin. Sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 20 dakika sürmesi lazım ve Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSize burada akıl veren çok olmuştur Belki de bu aklı Sadece bu kadar fazla yorum almak için de yapmış olabilirsiniz Tabii ki Onu bilemeyiz ama ben yine de size anlatayım nedir ne değildir olması gerekeni genelde kadınların bunu yaşama sebebi kafalarındaki bu yıllarca süregelen tabunun bir sonucu oluyor Tabii bunda evlendiğiniz kişinin de etkisi büyük oluyor genelde bir kadın bu konuda çok fazla tedirgin ve aynı zamanda korku sahibi ise sebeplerinden birisi de kocasıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçekten böyle bir derdim var hâlâ bu durumdayım kasiliyorum
Cevap sahibi+1 yılHalen devam ediyormu
Stres gayet normal. Eşin aceleci olmasın. Sevişme sürenizi uzatın. Aşk oyunları oynayın rahatlamak için. Senin aklında birleşme anından çok aldığın keyif olmalı. Sabırlı olun. Acıyacak korkusu olmasın çünkü büyütülecek bir acısı olmaz. Tahrik edecek, aklını başından alacak şeyler yapın muhabbetler edin.
09 Yorumla
Soran+1 yılYani buysa elimizden geleni yaparız fakat hastalık falan mı var diye korktum yoktur değil mi?
Soran+1 yılYorumlarda kas gevşetici diyor etkisi olur mu ekstra kullansam
Soran+1 yılİnşallah. Peki vajinal enfeksiyondan kaynaklı da olmaz değil mi bende o da var da
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 3 yıl ilişkiye giremedim ama 3 yıl içinde sadece 3 kere ilişkiye girmeyi denedik her denemede aynı şey. duvar var gibi, et çekişiyor gibi ama hiçbir şey içeri giriyor gibi değildi. vajinismus tedavisi gördüm ve keşke tedaviden önce yapsaydım dediğim şeyleri sana da söylemek istiyorum (ya da ilgilenen diğer vajinismus hastalarına)
1) İlk ilişki denemelerini kesinlikle çok rahat bi şekilde uyarıldıktan ve orgazm olduktan sonra yapardım, eğer bu mümkün değilse de çokça kayganlaştırıcı kullanırdım
2) Kızlık zarım kanar mı kanamaz mı, kanamazsa ne düşünür ama bu ilk ilişkim gibi kaygılarımı susturmak için direkt işin uzmanı bi doktora giderdim ve kızlık zarımın durumunu, kanayıp kanamayacağını öğrenirdim ve raporu/sonucu partnerimle paylaşırdım
3) penisi nasıl sokması gerektiğini daha önceden araştırırdım çünkü bazı açıda olunca boşa ittiriliyor doğru açıya gelince kendiliğinden giriyor tedavide keşfettiğim şeylerden biri de o açı olmuştu
4) Asla parmak egzersizlerine başvurmazdım
5) ilişkimde seks harici bi problem var mı kafama taktığım bunları da es geçmezdim
Umarım yardımcı olmuşumdur
210 Yorumla- +1 yıl
3 yıl mı daha neler
Cevap sahibi+1 yıl@Bluuee06 3 yıla neden şaşırdınız? 20 yıllık bu şekilde evli kalanlar var
Cevap sahibi+1 yıl@Bluuee06 tedavisi var sonuçta bunu bilmeyenler oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Bluuee06 zor falan değil 3 gün sürdü tedavi
Cevap sahibi+1 yıl@Bluuee06 yani cahilsen ya da bi anda çıkarıp verecek 5 bin liran yoksa evet beklersin
- +1 yıl
👍👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet 7 gün cidden normal değil bu kadar korkmakta normal değil bu kadar süre bişi olmamış kaslar nasıl kendini kitlemişse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun sizde olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@zeynepbla teşekkür ederim. Ama devamı da var tabii. Umarım böyle bir sorun sizde yoktur.
Cevap sahibi+1 yıl@zeynepbla tamam ☺️☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaa ne kadar toksik cevaplar var. Nasıl insan diyorlar kendilerine bu adamlar? Hiç bir B. ok bilmiyor afedersin asıl seksi git gel zanneden tipler bunlar zaten. Onu geçtim sana hasta demişler bir de. Vajinismus bir kere basit bir hastalık değildir. Sana ilk dokunan adam kocansa çok çok çok normal bir şey yaşıyorsun. Çekingenseniz bunu konuşmuyorsanız hele, normalliği ikiyle çarp. Psikolojik olarak kendini kasmanın bir çok nedeni olabilir. Ön sevişme yoksa, kendine güvende sıkıntın varsa, ne yapacağım diye çok düşünüyorsan, eşinde yönlendirmede yetersizse ve bunlar konuşulmuyorsa girememesi normal sen hasta değilsin. Sadece coğrafya kaderdir durumu. Ayıp kabul edilen bir durumu yaşamaktan çekiniyorsun. Birbirinize alıştıkça bu geçecek. Rahat ol, bsey düşünme. Ten uyumunun olduğu erkekle seks hiç bir şeye değişilmez emin ol.
36 Yorumla- +1 yıl
vajinismus bir hastalık evet kişi istediği halde cinsel ilişkiye giremiyorsa burada çok nadir fiziksel bi engel, ya da %90 psikolojik bir engel vardır. bunun sorun olduğunu kabul edip doktora gitmeyip bugün olur yarın olur diye yıllarca bekleyen binlerce çift var ve bu ilişkileri için daha mı iyi? ayrıca cinsel terapiye gitse eğer durumu dediğin gibi hafifse zaten bir seanslık bilgilendirmeyle çözülür. neden yardım almak toksik bi şey olsun ki?
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik daha 1 haftalık evli 1! 7 güncük neden moralini bozsun hastayım diye belki öyle bsey yok bir hafta da mı belli olur bu
- +1 yıl
bu moral bozulacak bi şey değil! 1 hafta olsun 20 yıl olsun! belki fizyolojik bir neden var, belki sadece bu kasma cinsel ilişkiye özgü değil neden erkenden fark edip düzeltmek varken şu an moralleri bozuk olsun! asıl senin yaptığın toksik pozitivite. durumun ne olduğuna doktor karar verir, belli ki moralleri asıl şu an bozuk
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik ben senin gibi düşünmüyorum böyle olsa Türkiye in yüzde 8o kadınlarına vajinüsmus dememiz lazım baskıyla büyütülüyoruz biz bu reaksiyon normal
- +1 yıl
zaten öyle, bunu normalleştirmemek önemli normal bi cinsel ilişkinin böyle olmaması gerektiğini bilmek yani. vajinismus ya da disparoni olabilir ya da dönemsel olabilir ama şu an ilişkiye girmek istiyor ve giremiyorsa doktora gidip sebebini öğrenmeli (mantar enfeksiyonu bile olabilir bu sebep) burada öneriler kişiye özel oluyor demek istediğim. sen neyi savunuyorsun bilmiyorum ama dediklerin "aman aman bi şey yok sık dişini takma yok yok bi şey yok" diyerek hiç yardımcı olmayan ve kişinin söylediklerini göz ardı eden bi tarzın var, çözüm odaklı değil bu dediklerin
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik peki
+1 yılStres gayet normal. Eşin aceleci olmasın. Sevişme sürenizi uzatın. Aşk oyunları oynayın rahatlamak için. Senin aklında birleşme anından çok aldığın keyif olmalı. Sabırlı olun. Acıyacak korkusu olmasın çünkü büyütülecek bir acısı olmaz. Tahrik edecek, aklını başından alacak şeyler yapın muhabbetler edin.
20 YorumlaVajinismus, vajina girişindeki kasların istemsizce kasılması sonucu cinsel birlikteliğin gerçekleşememesine verilen isimdir. Vajinismus, ilk geceden itibaren çiftler için büyük bir sorun olabilmekle beraber her cinsel birleşememe durumu da vajinismus olarak görülmemelidir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak peki
Soran+1 yılYani mesele sadece gevşemek mi çok dar ama gevsesem de girebilecek mi acaba onda çok tedirginim ya girmese veya girse acır mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de olmuştu bak şimdi ne yapacağınızı anlatıyorum. Önceliklle bol bol öpüşün sevişin oral yapın gevşeyin kendini acıyacak diye odaklama anın tadını çıkarıp aldığın hazzzı doruklara çıkar içine gireceği zaman yağ ya da kayganlaştırıcı jel kullanın ki canın çok yanmasın eşin içine girerken vajinayı okşa bi yandan gir çık yaptıkça acı yerini zevke bırakacak
38 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef onu yapmıyor erken boşalma durumu da var bir de kısa sürüyor o yüzden ısınmama zaman kalmıyor o yüzden çok geri çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ki erken boşalma olsada bir daha yaparsınız benim eşimdede erken boşalma var erkeklerin genel sorunu sanırım ama önce senin hazır olman lazım sen içine girmesine izin verme cilve yap kucağında sürtün içine alma alıştıra alıştıra yaparsın ama korkma aman aman bir acısı yok
Soran+1 yılBen izin vermedim uzun tutayım dedim baktım boşalmış daha bende ıslanma bile olmadan
- +1 yıl
Aynen ayçiçek yapı olabilir. ASFAFDFSFAFAFD
Cevap sahibi+1 yılHımmm boşaldıktan sonra ereksiyon olmuyor mu tekrar
Cevap sahibi+1 yıl@ganteperkek knk cahil misin ya özel yağlar var 🤦🏼♀️
+1 yılBuradaki yapılan hiçbir yorum sana yardımcı olamaz yaşadığın bu durumun bir adı var ve doktora gidip bu duruma anlatıp çözebilirsin. Utanırım anlatamam deme buradan nasıl anlattıysan doktora da o şekilde anlatabilirsin Senin jinekolog ve kadın doğum uzmanı ile görüşmen gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılVajinusmus olayı doktora gitmeden sen psikolojik olarak rahatlayamazsin... doktora gittim artık olur psikolojisi ile yaparsınız ama operasyon olursa eşin suphelenir bakire değildi numara yapıyor doktora gidince ufak bi operasyon ya kimlik zarı doktorda bozuldu ayağına yatan kadinlar var
01 Yorumla- +1 yıl
ohoooo o zaman doktora gerçekten gitmesi gereken vajinismus hastalarına "daha önce biriyle yattı" muamelesi mi yapacaksınız? zaten daha önce ilişkiye girdiyse kendini kasarak zorla vajinismus falan olamaz vajinismus öyle bir şey değil. sürekli kızlık zarı kafasıyla gezmekten vazgeçin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk olması nedeniyle fazla kasıyor ondandolayi giriş yapamıyorsunuz. Bunun önüne geçmeniz için, on sevişmeyin uzun tutun, iyice sulansin, bu arada bir kadeh kırmızı şarap seni rahatlatır kalmaz, eşin değişik açılardan yüklenerek rahat bir girişi sağlar. Kolay gelsin ilk ilişkide böyle şeyler olur kafana takma rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende uzun süre ilişkiye giremedim. Eşime boşanmayı bile teklif ettim. Aynı senin dediğin gibi bendede kasılma ve acı oluyor ve yıllar gecti hala oluyor. Eşim yapılı birisi ben onun yaninda cok minyonum acı o yüzden oluyor diye düşünüyorum. Vajinusmus diye bir şey var bence doktora git ben kendi kendime tedavi ettim sanıyordum ama yıllar sonra eşim cok aceleci ve kaba davraninca hala kasılma oluyor bütün vucudum kilitleniyor. Sonra ağlama kırızı. Doktora git burdan hic bir yardim bulamazsin.
329 Yorumla- +1 yıl
Çok ciddi bir sorun bu piskolojik açıdan
Cevap sahibi+1 yılmaalesef aynen öylevama yıllar icinde alışıyorsun
- +1 yıl
Devam ediyor diiyorsun demek ki tam anlamıyla alışamamışsın
Cevap sahibi+1 yılBazen hic olmuyor bazen dokunuşu bile bütün vucudu kilitlemeye yetiyor. Ama coğu zaman dişini sıkıyorsun farketmesin diye
- +1 yıl
Ama senin için bu zevk değil eziyet olur oysa ki cinsellik iki tarafında zevk almasıfır
Cevap sahibi+1 yılEşimle bu konuyu başlarda cok fazla konuştum o da bu duruma üzülüyordu ama değişen bir şey olmadı.
- +1 yıl
Aslında eşinden de kaynaklanıyor biraz bu durum
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Seni hazırlaması lazım
Cevap sahibi+1 yılZamanla alışdım sanırım.
- +1 yıl
Zevk alıp orgazm a ulaşabiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılCok cok arada
Cevap sahibi+1 yılGenelde acı hissediyorum
- +1 yıl
Tabi genelde acı olur ön sevişme istek durumunuz nasıl
- +1 yıl
hala çözülmedi mi
Cevap sahibi+1 yıl@selinayguven10 bazen bitti artık diyorum uzun süre kasılma olmuyor sonra her şey güzel giderken eşimin sert tavırları başa döndürüyor. Acı hic düzelmedi veya sonrasında kanama eşim bana bakarak cok yapılı.
- +1 yıl
Kanama mı
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıl@selinayguven10 nasil olucak o bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam yaptim
- +1 yıl
Ben görmedim
- +1 yıl
Penı nasıl vozdun bı doktora gıttınmı
Cevap sahibi+1 yılHayir gitmedim
- +1 yıl
Nasıl yendın
Cevap sahibi+1 yılYenemedim
Cevap sahibi+1 yılHayir 15 yildir evliyim
- +1 yıl
Cocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılEvet evet
- +1 yıl
Senin yasadıgın hem piskolojık hemde vajı pelvık kaslarının kendını acıya karşı koruma ıc hudusuyle hep kasması kendını
+1 yılCilginlar gibi seviserek yataga girin senin korkunu ve heycanini yenmesi lazim seni kivama getirmesi heryerini opmesi ve uzun bir oral yaparsa sana sorun kalmaz bilmiyormu hicmi birsey yasamamis sende kasma kendini sonucta civi yi cakicak sana
00 YorumlaKorkup kendini kastiğin için acı duyuyorsun.
Oysa ki eşinle arzulu istekli ve sşehvetli sevişmis olsan kendini rahat bırakırsın ve zorlama da olmaz.
İki kadeh alkol alın.
İlişki öncesi.
İçki seni gevşetip rahatlatır.41 Yorumla- +1 yıl
🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa nasıl ilişkiye giriyorsunuz anlamıyorum. Eşinin senin boynunu öpmesi, kulağına ruhunu okşayıcı sözler söylemesi, seni yumuşatması lazım. Penisini sokmadan önce sürtünmesi lazım. Penisini dil gibi kullanıp orayı yalatması lazım. Sopa sokar gibi mi yapıyorsunuz pes yani.
71 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅aradıgım yorum
+1 yılAlışmak için pratik yapın girmesin eşiniz ama sürtünerek, öperek okşayarak falan sizi rahatlatıp alıştırmalı. Bir gün aşırı ıslanır kendini hazır hissedersen ona söyle o da sana çaktırmadan girer ve halledersiniz. Bu yol hep işe yarar.
10 Yorumlakasilmamaya çalış.. seni biraz gevstesin konuşun biraz.. hâlâ olmazsa doktordan yardım al nir krem verir uyuşturur ve ilişkiye girersin.. kasilmamaya çalış kasildikca daha aci hissedrsin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu sizde hiç mi sağdıç yok size bu sistemi neden anlatmadılar
doğru yaşanan bir eylemde acı sızı olmaz
arkadaşlar sistemi yüce yaratıcı yarattı. o asla hata yapmaz. sizlerde hata var. siz doğru yaşamıyorsunuz00 YorumlaNe olur yapma!
Burası ne aile terapisti, ne jinekolog, nede cinsel terapi merkezi!
Neden bir uzmanla görüşme gereği duymadınız?
Buradan ne tür bir çare bekliyorsunuz anlamıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamnalar olur bu gibi durumlarda karşı taraf sabırlı olacak sende biraz gayret göstereceksin kasmayacaksın kendini... kendini kasarsan vajina dudakları kapanır ve ilişkiye giremezsiniz birde kayganlaştırıcı kullanın mutlaka ya da krem..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılAkisina birak sakin ol hemen yaomak zorunda degilsiiniz zaten merak etme hasta falan degilsin dogaal bi durum bu sevismeyi uzun tutun ve kontrolu esine birak
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim net cozum icin pratik yollari var basit uc bes islem
- +1 yıl
Profilim acik bu arada yardimci olmayi isterim iyi gunler
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kas gevşetici kremler falan kullanın, herkeste olmuyor ama bazı kızlarda olabiliyor...
Kas gevşetici kullanmana rağmen yine olmazsa o zaman Vajinismus sıkıntın olabilir doktora görünmelisin...02 Yorumla
Soran+1 yılEczanelerde var mıdır
+1 yılHerkesin yaşadığı şey bu kadar stres yapıp içten içe sakın kendini aşağılama zamana bırak , eşine de söyle sanki sen bugün yapmazsanız bi sonraki gün ölecekmiş gibi davranmasın
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten adam zorlamamış ki kadını olmuyor diye bırakmış.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu türk kızlarının çoğunluğunda olan bir sey kendini kasmayacaksın sıkmayacaksın ön sevişme yaparak ıslanman zevk alman daha iyi olur kolay olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok normal budurumu haftalarca aylaca gecemeyen var birazda bir birinize güvenip dişinizi sıkmalısınız kasmanız yanlış eşiniz size nederece dogru yaklaşıyor durum nedir bilemem biraz caba gerek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genel bir sorun
Bir bilenden yardım almalısın
Çoğu şeyi yanlış yapıyor gibisiniz
Aceleye getirmeyin
Böyle devam ederseniz birbirinizden soğursunuz
Bazı taktikleri denemelisiniz
Rahatça olacaktır01 Yorumla
+1 yılÖncelikle rahat olmaya ve kendini kasmamaya çalış aşama aşama devam edin hepsini birden yapmayın baktınız olmuyor piskolojik destek alman lazım
00 YorumlaKarsindakine de bagli. Seni gevseticek olan o. Rahatlatip girmesi gerek. Paldir kuldur seks olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bir hastalık yok değil mi ben onu merak ediyorum aslında
Sende değil canım sorun herkes te böyle oluyor maalesf bendede berbat otesiydi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaa çok güzel denk geldik. Bende 1 aya evleneceğim ve eşim bakire oldugumu anlamaz kan gelmez diye çok korkuyorum. Bakireyim. Bu dediğiniz girme zorluğu yaşanıyor mu. Erkek bunu hissediyor mu yani
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m Allah razı olsun sizin de öyle böyle demenizden belli ama işte toplum baskısı aile baskısı vs bana böyle hebbettiriyor
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbelki kocanında ilk ilişkisi ya da deneyemsiz ve biraz p*rno öğrendiğini yapıyorda olabilir. rahatlaman lazım. o senin üzerine çıkmasın sen onun üzerine çık
00 Yorumla doktora git uyuşturucu Bir krem verir aci azalırsa kasılma da azalır. rahat olmaya çalış sakin ol eşinde sakin davransin hallolur
00 Yorumladoktora gidin
ayrıca çok takıyon kafana ondan oluyo sal kendini sıkma ya düşünme hatta
00 YorumlaKas gevşetici iğne yaptirabilirsin. Bu durum kadınlarda olabiliyor normal korkma kadın doğum doktoruna gidebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de aynı sorunun bi değişiği var, Benim sorunum aşırı utangaçlık, 33 yaşındayım sırf bu yüzden hala bakirim, Evlenince utangaçlığımı yenip o işi nasıl yapacam bilmiyorum :( Çok da istiyorum halbuki
00 Yorumlasakin olmalısın eşinde sakinleştirmeye rahatlamana caba harcamalı uzun ön sevişme olmalı kastıgın için acımıstır
02 YorumlaEşimün kankasıda aynı durum oldu. Hatta yatak odadı fantazimize bile girdi kızı getirip benim öğretmem gibi.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıldaha önce girmedğiniz için gayet doğal olur öyle. farklı yöntemlerle bu durumu aşabilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi yöntemler
- +1 yıl
bir kız görüşü uzun uzun yazmış hemen hemen onlar :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkilerde bu olabilir
Tarafların anlayışlı davranması ve ilişki öncesinde önsevişmenin uzun tutulması gerginliği azaltacaktır00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılvajinusmus denen bir rahatsızlık genelde piskolojik tedavi alınarak düzeliyor internette bir araştırmanda fayda var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun. Islanman önemli... ıslaklık bacaklarına kadar inmeli.. Hafif yan dönerek bir bacağını yukarı çek. Islak olması önemli zaten yolunu bulacaktır. Arada hafif kasılırsın o da haz dan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakin ol stres yapma güzel bir on sevişme yapın uzun uzun zevk almaya bak eğer ki zevk alırsan hiç acımıyor korkmana gerek yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde yaşadık 2 sene ilişkiye giremedik vajinimus muş meğer sonra tedavi oldu şu an çok rahat yapıyor uz dağ gibi görülen sorun bir kaç seansla çözüldü
10 Yorumla
+1 yılTahminim ve yazdıklarına istinaden vajinusmus... Doktora gidin
11 Yorumla- +1 yıl
doktor PUSSY
+1 yılHerkeste olmaz ama sende olması da anormal değil olabilir neden olmasın 🙄
00 YorumlaVajinismus olmadan rahatla eşine oral yaptir ve kendini ona bırak
01 Yorumla
+1 yılYeteri kadar islanmadiysann kendini kastiysan girmemistirr
00 YorumlaTedavilik bir durum olabilir. Devam ederse mutlaka bir hekime görünün.
00 Yorumla
+1 yılSoyun çıplakken 2 duble bir şey iç ve seviş, her şey yoluna girer. Birde kaydırıcı kullansın eşin
00 Yorumla
+1 yılHerkeste olmaz kendini rahat hissetmemişsin eşinde yardımcı olmamış galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılYoutube'ta hekimlerin ilk gece ile ilgili tavsiyeleri var. İzle...
01 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/muGxvTqkMEo
Bu da link
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahatlatmasi lazım seni on sevisme oral ve kayganlastici kullan
01 Yorumla- +1 yıl
Valla hala yapamadiysa esinde de penis küçük galiba içine soksamıyor
Tıpta vajinismus diye bir olay var o olmuş olabilir acı eşiğin düşük heralde
00 YorumlaYok benim arkadaşımda da oldu aynısı ama kişiyle alakalı geneldw bu
00 Yorumla
+1 yılTam ustasına denk geldim bunu yaşamış biri olarak vereceğim tavsiyeler ile rahat nefes alacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkeste olur kasma kendini benim esimde de oldu narin davrandm bekledim ve yavas yavas hazirladim onu
05 Yorumla
Soran+1 yılNe zamana kadar sürer bu tedavi görmem şart mı bu bir hastalık olamaz değil mi
Cevap sahibi+1 yılTedaviyr suanlik gerek yok istersen anlatabilirim daha detayli ama burada degil
Soran+1 yılÖn sevişme mi çözüm?
Cevap sahibi+1 yılNikimi aciyorum
Cevap sahibi+1 yılOrdamsn
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin erkek değilmiş demek. Yalayıp malayıp s. medi seni KS nin eline bıraktı seni
33 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar acımasız olma 🙂
- +1 yıl
Sen ne acımasız insansın git de göster o zaman kadına ayıp
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de olmuştu. Hatta baya bi denedik 10. Denemede mi ne oldu. Biraz uzun ön sevişme sonrası kasılmam geçmişti. Ve biraz zorlayınca oldu işte 😂
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüçlü bi ağrı kesici alabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam acemi kız korkuyo. sizin profesyonel olarak desteğe doktora gitmeye ihtiyacınız var buradan gelen fikirlerle sizin iş yürümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vajinismus tedavisi var kendini çok kasma sebebi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılTedavisi ilaç mı yoksa?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilin nasıl zikiyordu seni kocanı sevmiyor musun
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım