Gir çık hariç her şeyi yaptık ama gram zevk alamadım...
Yani bu sadece "duyguyla" açıklamak zor. Nihayetinde seneler sonra ilk kez olan bir şey gaza gelmem lazım. Adamlar eliyle boşalttı yani, ne yalamadan ne başka bir şeyden hiç zevk alamadım.
Gir çık hariç her şeyi yaptık ama gram zevk alamadım...
Yani bu sadece "duyguyla" açıklamak zor. Nihayetinde seneler sonra ilk kez olan bir şey gaza gelmem lazım. Adamlar eliyle boşalttı yani, ne yalamadan ne başka bir şeyden hiç zevk alamadım.
Bu işte duygu her zaman aranmaz
Ya zevk için yaparsın bu işi yani seni tahrik ettiği için bosaĺirsan öyle bir anlam kazanır.
Ya sevdiğinle birlikte yaparsın bir anlamı olur.
Ama öyle senin gibi sadece boşalmak için boşalmak ta bir zevk hissetmen dediğin gibi. Hem de o kişiye karşı bisey de hissetmiyorsan bir anlamı yok bosalmanin ya da seksin.. sevdiğin ya da seni tahrik eden birisi değil ise yani seni cinsellik yapmaya teşvik eden bir şey yoksa ortada o zaman bosalmanin da bir anlamı olmaz bence oncin bir zevk alaman karşı taraftan.
Doğru insana denk gelmemiş olabilirsin, senle o duyguyu hissederek yapmak yerine sadece ihtiyaç gidermek için bakmış olabilirler olaya. Sadece kendisini düşünen bencil erkeklere de denk gelmiş olabilirsin. Bu tarz durumlarda ilk önce vucudu tanımak, tepkilere göre ilerlemek öncesinde mutlu edecek şeyleri açıkça konuşmak her zaman iyidir. Bu sayede duygu olmasa da tutku olabilir ilişki de, ikisinin bı arada olduğu ilişki tadından yenmez tabi.
Cevap
17Cevap
her şey tecrübe kazanılarak öğrenilir de.. bu iş olmaz.. yaşayarak yapmayacaksan.
gözler birbirine defalarca değmeyecekse.
.. robotla yapsan daha iyi yani
Yani 3 açıklama olabilir;
1-duygu olmadığı içindir belki
2-dış görünüşlerinden tahrik olmadığın içindir belki
3-cinsellikten zevk alamıyor olabilirsin (mastürbasyon bağımlılığı ya da aseksüellik durumu)
başka bir durum olamaz sanırım.
Bazi insanlar duygusal ilişkiden zevk alirken bazilari ise tek gecelik fb tarzi sever zevk alır kisisel zevkiniz gayet normal seksoloji okuyorum 😀😀
Duygu yok diyosun
Zevk yok diyosun
Niye ilişkiye girdin madem?
O an hissedecegin duygular oluşmamış olur öyle genelde kadınlarla bu durum oluyor erkeklerde olmuyor
Mastürbasyon bağımlılığı, yanlış mastürbasyon ya da travmatik mastürbasyon sendromu olabilir.
o esnada yazarın tepkisi 😂😂
Bence sende bir problem var. Bir doktora görünmelisin
p*rno izlerken işin içine duygu mu giriyor? duyguyla bir alakası yokk
Ten uyumu, cinsel cekim onemli.
Duygu yoksa zevk de yok
Ruhunu tatmin etmezse bir şey anlamazsın.
Hakikaten çok boşmuş.
Sen duygusal bir şey yaşamak istiyorsun adamın derdi gir çık da..
Meta gibi hissetmistim kendimi
İhtiyaç giderme düşüncesi ile gir çık hiçbir şey hissettirmez sana, tam aksi kullanılma hissi yaşatır ve bu his daha da soğumana neden olur. O an sakin ve rahat olmalı insan yaklaşımı, davranışı ve ilgisi seni arzuladığını nakışları ve vücut dili ile hissettirmeli. O zaman farkı hissetmeye başlarsın. Maalesef yanlış bir deneyim olmuş üzüldüm sizin adınıza.
İki kisiyle ayni anda mi yaptin
Hayir ayrı zamanlarda
Seni gaza getirememis heyecanlandiramamis olabilirler.
Belki onlari yeteri kadar beğenmiyordun?
öküz gibi davranmışlardır ondandır
Normal
Merhaba gayet normal
O an isteksiz olabilirsin f*ck ihtiyacın var mı
E normall
normal degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?