insanların çoğu kendi bedenlerini, zevklerini, hislerini tanımak için kendilerine yeterince zaman ayırmazlar. çünki buna gerek duymazlar. Oysa hayatlarındaki çoğu insanın öyle özelliklerini bilirler ki, bazen o kişi kendinde öyle bir özelliğin olup olmadığının çoğu zaman farkında değildir. Seks esnasında arzu ettiğiniz seviyede zevk almıyor olmanız birden fazla nedenleri olabilir. birinci neden, hormonal olması. düzenli regl oluyormusunuz? Östrojen, progesteron gibi sizin kadın olduğunuzu hissettiren hormonların değerlerini öğrenebilirsiniz. Ayırca regl döngüsü içinde bazı dönemlerde artan hormon seviyesinden dolayı libido artışı beklenir. kendinizde olup olmadığını gözden geçirin. ikinci olarak psikolojik nedenler olabilir. bilinçaltınızda seks ile ilgili korku, kaygı hislerinizi etkiliyor olabilir. üçüncü olarak cinsel kimliğinizle alakalı bir farklılık olabilir. kimileri bu konuyu psikolojik rahatsızlık olarak düşünüyor. katılmıyorum. tavsiyem, öncelikli olarak endokrin , sonrasın da kadın doğum daha sonra psikolog hekimlerinden yardımıyla tetkik ve test sonuclarına göre hareket etmeniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu güzel açıklamanız için
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. 1. Psikolojik nedenler.
2. Fiziksel nedenler..
Psikolojik nedenler:
1. Erkeğe gerekli ilginin olmaması.
2. Erkeğe karşı yeterli sevgi olmaması.
3. Cinselliğe karşı isteksizlik,
4. Kendini yetersiz görme,
5. iğrenme ve tiksinme gibi nedenler.
Bedensel nedenler:
1. İstenmiyen kokular.
2. Bir organa karşı beğeni kaybı,
3. Ağız kokusu gibi neden,
4. Fark etmeden acı vermek,
5. Arzulu olunmadığı zaman da zorla seks yapmak..
Eğer sana oral seks yaptığı zaman da bile gerekli zevki almıyor isen o zaman erkeğe karşı ilgin sıfır demek.12 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın oral sexsten zevk alır mı?
+1 yılSende problem yok demekki erkek arkadaşında sorun var veya erkek arkadaşından hoşlanmadığın için veya erkek arkadaşın yakışıklı ve seksi olmadığı için olabilir
Çünkü bende yakışıklı olmayan ve hoşuma gitmeyen bir erkekle sevişsem kesinlikle zevk almam35 Yorumla
Soran+1 yılNormalde oraldan çok zevk alıyor musunuz? Yaşadınız mı
- +1 yıl
Evet yaşadım ve zevk alıyorum
Soran+1 yılO zaman bende sorun var
- +1 yıl
Hayır sende sorun yok bence partnerinle ten uyumun yok senin ondan oluyor partnerini değiştirmelisin
Soran+1 yılTen uyumunu nasıl anlayacağım ki ben.
+1 yılBence ten uyumu yok. Seni yeterince tatmin edemiyo. Halbuki ten uyumunuz olsa sana dokunsa bile zevk Alman lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Bence bu tamamen hissiyat ile alakalı. Sevdiğin şeyleri yapmaması ya da senin aklından geçenleri uyulamaması seni bitirmiş. Bence ilk seks yapmaya başladığınızda o heyecanla birlikte birleşme oldu. Süregelen zamanda ise sen artık zevk almadığını düşünmeye başladın. ve cinsel yaşantının 2 pozisyondan ibaret olmasıda seni tamamıyla bitirdi. Şahsi görüşüm başka bir erkekle işi bilen bir erkekle ilişkiye girsen zevkten uçarsın diye düşünüyorum. Adam seni tatmin edemiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanla değişir mi peki. Her erkek tecrübesizlik yaşamıyor mu
- +1 yıl
tecrube zamanla kazanılır ancak ortada şöyle bir sıkıntı var 2 yıldır birliktesiniz. Ben ilk yaptığım seksi aklıma getiriyorumda bende daha önce yapmamış olmama rağmen izlediğim videolarda edindiğim bilgilerden vs. vs. bilgi birikimlerimden ötürü yapmamış olmama rağmen birlikte oldugum sevgilim hiç yadırgamamıştı ve ayrıca ilk sekste bile 5-6 farklı pozisyonla birlikte olmuştum. demek istediğim şu ki bu cinsel sorunlar ileride seni mahfedebilir. dediğim gibi farklı birisiyle denediğinde aradaki farkı anlayabilirsin ancak denermisin onu bilemem.
Soran+1 yılYa bu çok kötü olur. Sürekli ikisini birbiri ile kıyaslarım hem onu geçin aldatamam onu ben.
- +1 yıl
Bunu birazda şöyle düşünün. Kıyaslama yapmak için zaten böyle birşey yapma ihtimaliniz var. çünkü bu kuram hayatınızda hep olacak. Belkide evlendikten sonra diyeceksiniz bunu kendinize. Belki şuanda yapacağınız bir kaçamak bütün sorunları çözecek. yapmadığınız takdirde ise ileride bunu isteme ihtimaliniz olduğunu düşünmelisiniz. Eğer konu üzerinde konuşmak isterseniz özelden devam edelim. konu derken size sarkıntılık edeceğimi düşünmeyin bir erkek gözüyle soruları cevaplandırabilmek adına yardımcı olabileceksem diye düşünün.
+1 yılBence ikonozdede problem var, o bencilce kendini düşünüyor işini bitirecek sekilde hareket edihor, sense bunu taktin ya da baska bişiler kafan takiliyor ve onlri düşündüğün icon konsantre olamiyorsun. En basitinden sana monoton ve sıkıcı gelmeye başladığından yine zevk alamayacakmiyim düşüncesi bile tkmana yeterli oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru olabilir. Birde o ilişkiden zevk aldığını söylediği halde nefesi ile hareketleri ile ben bunu hissedemiyorum. Kendinden geçmiyor belli etmiyor. Çok sessiz kalıyor ilişki esnasında ama ben konuşmasını istiyorum bu beni daha çok tahrik ediyor.
- +1 yıl
On sevişmeyi uzun tutun.. seni dsha cok yalasin.. kac dk bitiyo sevgilin?
kadin.mynet.com/.../...astan-alan-pozisyonlar.html
kadin.mynet.com/.../...ereken-4-seks-poziyonu.html
Sorunun bu. Seni zevke getiren pozisyonları kullanmıyor.00 Yorumlasakın onunla evlenme yoksa adamı boynuzlamak zorunda kalırsın. seninki pozisyondan öte birşey adam seni etkilemiyor tahrik etmiyor bu belli. zevk alabilmek için bakışından bile içinin gıdıklanması gerekir. çok sıradan bir tip olduğu belli boşuna başını yakarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılselam öncelikle. Partnerine asik misin. Duygusuz bir seks insanı zevke ulaştırmak tan acizdir. Malesef türkiye de cinsellik konusunda kızlar çok bilgisiz ve buda sıkıntılara yol açıyor te uyumu da ne diyen cahil insanlar var
14 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum tabi. Ama deli divane bir aşk değil bu. Onun dışında ben ona zevk verebilmek için çok araştırdım. Bazı şeyler için zorladım kendimi ama o bu konuda çok tecrübesiz. Yani pozisyon bile değiştirmiyor. Duygularını belli etmiyor ilişki sırasında
Cevap sahibi+1 yılEvet anlasilan sorun senden çok ondan kaynaklı gibi geldi bana kac yıldır birliktesin
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyim. Ve 2 yıldır hep aynı şeyler
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama seks aşkta nirvana dir ve iyi bir seks olmayan ilişkiler hep husrandir başka biriyle birlikte oldum mu peki yani sorun sende olabilir mi ama anlattığım kadarıyla onda görünüyor sorun seni seks e hazorlayama masi
Cinsellik konusunda 554 cevap paylaştı. Senin herifte iş yok. Sen 1 derece istekli isen onun 4 derece azgın istekli olması lazım ki dengeli sevişme olsun. Bekletilerine yanıt veremeyen biri ile evliliğe gitmeni de pek sağlıklı bulmuyorum.
00 Yorumlasendeki problem kendini kasman karşındaki problem ise 2 pozisyonda sevişmeniz. bu arada sevişmelerinde vajina yeteri kadar sulanmıyorsa o seksten hayır bekleme sen hazır olmadan içine istediği kadar girip çıksın zevk alamazsın
00 YorumlaTen uyumuna inanırım. Belki de o tutmuyordur sizde. ya da o güne ait psikolojinizden dolayı zevk alamayabilirsiniz.
10 YorumlaSorun ilişki esnasında farklı şeyler düşünmen, elektirik faturasını şunu bunu gibi vb.
Konsantre degilsin sıkıntı o yüzden.09 Yorumla
Soran+1 yılYani elektrik faturası falan değil ama doğru bazen kafamda hep bir şeyler oluyor
Soran+1 yıleki bakalım deneyelim
Soran+1 yılDoğru tabi ki orası öyle
Soran+1 yılNe yapmam lazım
Soran+1 yılTamam müsait olduğunuzda yazarsınız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlattığına göre erkek arkadaşın elinden geleni yapmaya çalışıyor ama uygulamayı doğru yapamıyor olabilir. Sen kendi kendini tatmin ettiğinde zevk alabiliyorsan eksik bir şeyler var.
00 YorumlaCinsellik konusunda 362 cevap paylaştı. belki yeterince sevmiyorsun ve hoslanmiyorsun ya da erkek seni tatmin edemiyor
10 Yorumla
+1 yılKendi bedenini iyi taniyip kafandaki dusuncelerden kurtulmalisin. ve ona acikca ne istedigini soylemelisin...
00 Yorumlapskolojık olabılır veya ten uyumundan kaynaklı olabılır.. kafanda acaba ıcıme bosalır mı gıbı sıkıntılar varsa bundan olabılır
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yok. Güveniyorum da kendisine, hatta evliliğimiz yakın ama zevk alamıyorum işte. Yani bakıyorum bazı videolara bizde mi diye, yapılan şey aynı kadın kendinden geçiyor ben hiç bir şey hissetmiyorum
Ten uyumun yok.
Ten uyumun olduğunda, sana bir bakışından bile ıslanırsın :)01 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu nedir ya
+1 yıltamamen erkek arkadasındna kaynaklı ben iliklerine kadar bosaltmadım kızla seks yaptım dıeyemem zevkten eli ayagı titreyecek vajıansı kasılacka offf varya okıpkırmızı olacak deik bosaldıkca
00 Yorumla
+1 yılbunun psikolojik nedenleri var muhtemelen.. uzman yardımı almalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yapabilir miyim :-D öyle bir yalarım ki haykırırsın gerçekten çünkü ben çok farklı dil kullanırım ;-)
011 Yorumla
Soran+1 yılLafta olmasın bu. Ona kalsa herkes profesyonel bu konuda
Cevap sahibi+1 yıltüh ya senin yanında olsam şimdi ama şimdi :-D gerçekten çok zevk alırdın hiç yorulmadan senin vajinanı yalardım ;-) hatta sabaha kadar çünkü ben hırçın biriyim
Soran+1 yılNeyse boşver gitsin
Cevap sahibi+1 yılo zaman seni her yerinden öpüyorum kocaman :-D seni hayal ederek uyuyucam şimdi ;-)
Soran+1 yıliyi geceler ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yıltamam arkadaş olalım senle
Soran+1 yılNeden arkadaş olacakmışız
Cevap sahibi+1 yıltamam şimdi defolun by...
Soran+1 yılErgenliği atlatmanıza daha var sanırım. Çocukluğunuza veriyorum
Cevap sahibi+1 yılben elimle idare ederim tamam mı yaşınız büyük olmuş ve tecrübe li iseniz bu sizin bakire olduğunuzu göstermez
Soran+1 yılBakire değilim canım merak etme. Konumuz buda değil. Hadi by by
+1 yılyapcak birşey yok tatlım :/ zevk noktalarını iyi öğrenmen gerekli.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence erkek tecrübesiz. Şahsen işi bilen birinin zevk vermediği görülmemiştir :)
00 YorumlaKalınlığı yetersiz olabilir. Vajinan yeterince esneyip açılmıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden seks yapıp kendine seks kölesi arayanların hazin sonu
110 Yorumla
Soran+1 yılseks kölesi derken. Ben öyle bir arayış içerisinde değilim. Sadece bir sorunum var bu benle mi alakalı yoksa karşı tarafla mı bunu çözmeye çalışıyorum. Evlendikten sonrada aynı şeyler olabilirdi sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılAma evlenmeden seks yaparak yatakta yetersiz görüp partner arayışına girmek kadar iğrenç birşey olamaz çok şükür böyle birşeye yeltenmedim sevdiğim kadında ne bulursam razıyım
Soran+1 yılAnlamanız mı gıt. Ben partner arayışına falan girmiyorum. Sadece bu sorun benimle mi alakalı yoksa partnerimle mi alakalı olabilir diye soruyorum. Sonuçta buradan cevap verenler bu konuda bilgisi olanlar ve tecrübesi olanlar. Beni aydınlatacak cevaplarda aldım. Hepsini okuyun bir ne arayışına girmişim bakın.
Cevap sahibi+1 yılHayır ama güncellemene bakınca adam seni tatmin etmiyorsa evlenmekten vazgeçecek gibi duruyorsun
işte ne kadar iğrenç bir olay evlenmeden seks yapıp insanları cinsel performasları üzerinden değerlendirme
Evli olsaydın daha farklı konuşurdum
Soran+1 yılYa ayrılmayacağım tabi bundan dolayı ama cinsellik evlilik hayatında çok önemli değil mi. Siz de erkek siziniz kendinizi benim yerime koyun. Evlenmeden önce böyle bir sıkıntım var evlendikten sonra sıkıntı olmasın diye çözmeye çalışıyorum işte. Daha ne yapayım. Beni tatmin edemiyor ayrılacağım demedim ki ben
Cevap sahibi+1 yılInsan sevdiğine dokununca bile duyguları değişir
problem sende bence
kendini yeniden incele
nasıl haz aldığını bulmaya çalış illaki zayıf noktaların vardır ve bunu erkek arkadaşınla Paylaş
Soran+1 yılPaylaştım araştırdım dedim böyle böyle diye yapmaya çalıştı bazı şeyleri Allah var ama ben etkilenmiyorum. Onu seviyorum ama zevk alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki hergün onla yatakta sadece uyusan dönüp de sevişelim der misin?
Ne kadar dayanabilirisn yani?
Soran+1 yılYani sadece romantik dakikalar geçirmek isterim. Hadi birlikte olalım demem.
Cevap sahibi+1 yılProblem sende o zaman asexsuel olabilirsin artık zevk almasan da eşini mutlu edicen :/ss
Cinsellik konusunda 881 cevap paylaştı. tenler birbiriyle uyumlu olcak ahenkle dans edicek birbirlerine deyince kıvlcım ates falan cıkıcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzgin degilmi sevgln erkek dedigin kontrolü ele alir hard her turlu yapar parcalamasi lazim..
00 Yorumla
+1 yılÜzerine beton mu döktün nedir 😅
10 Yorumla
+1 yılsenin seni yönetecek bir erkeğe ihtiyacın var...
00 YorumlaDaha önce başkasıyla olmadın mı hiç?
036 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yıl26 yaşında 2 yıldır birlikteyiz
Soran+1 yılseviyorum, güveniyorum...
Soran+1 yılBunun ne önemi var konu ile ne ilgisi var anlamadım ama karakterli bir insandır. ağır başlıdır. seviyelidir.
Soran+1 yılKalbi çok güzeldir.
- +1 yıl
Anaç birisin, Onu iyi bir aile babası olarak görüyorsun bazı kritlerlerine uyduğu için seviyorsun. Ama sevişme konusunda sanırım partnerinin bencilliğinden ve acemiliğinden ötürü zevk almıyorsun. Ortalık yanmıyor siz birlikte iken... Sende bir problem olduğunu düşünmüyorum... Geç boşalıyor olabilirsin başka problemler olabilir, senin vücudunun her karesini tanıması lazım. 2 pozisyonla olacak şey değil, farklı pozisyonlar farklı ortamlar denemeli... ama anlattığına göre bunu ona söylemezsen yapacağıda yok
Soran+1 yılAynen öyle 2 yıl sonra söylediğimde pozisyon değiştirdik. Ben demesem olmayacaktı
Soran+1 yılsevişme çok kısa sürüyor. 5 dakika falan sürüyor. 5 dakikada sonrada boşalıyor
Soran+1 yılPartnerim kendini geliştirebilirmi ki
Soran+1 yılSöyledim evet. Dediğin gibi kendini kötü hissetti. Değişmeye çalıştı ama istediğim gibi olmuyor. Birde ben dedikten sonra kıymeti kalmıyor bazı şeylerin.
Soran+1 yılDüşünce olarak geldi ama fiiliyata geçirmedim aldatamam onu. Düşünmemde şu şekilde gerçekten zevk alsam nasıl olurdu gibi düşündüm
Soran+1 yılEvet denedim
Soran+1 yılZorlanıyorum baya
Soran+1 yılHayal kurduğumda oldu, izledimde
Soran+1 yıloyuncak derken
Soran+1 yılBen bunu bir çözüm olacağını düşünmüyorum. Bir insan ateşli değilse bir sürü malzeme kullansın yine olmaz. Ama ateşli is bir öpücükle bile uçurabilir
Soran+1 yılYok evli değilim zaten
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılYa cinsel ilişki çok önemli evlilikte ama bundan dolayı o kişiden ayrılmak çok büyük haksızlık değil mi?
- +1 yıl
ben bunu bir çırpınış olarak görüyorum. Sen bir uyarmışsın iki uyarmışsın üç uyarmışsın değişik ve farklı şeyler önermişsin ama karşı tarafı bunu zerre umursamıyorsa ben buyum işine gelirse gibi davranıyorsa biraz problem be canım ya... İnsan karşısındakini mutlu etmeye çalışmalı hayatta yaşamda yatakta da aynı şey geçerli...
Ya sıradışı olun biraz, amuda kalkarak deneyin
07 Yorumla
Soran+1 yılSen denedin mi onu nasıl oluyor!!!
Soran+1 yılyok artık canım sende :)
Soran+1 yılDenemek lazım :)
Soran+1 yılyok söyleme iyi bu şekilde burdan konuşalım
Soran+1 yılRahatım zaten
klitoral zevk yasadın mı hiç?
03 Yorumla
Soran+1 yılYani çok az. Oraya dokunduğunda ya da kendim dokunduğumda öyle bir zevk almıyorum.
Soran+1 yılEwet yapıyorum
Erkek arkadasinizin dokunuşu hoşuna gidiyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBana o anki yaklaşımı pek hoşuma gitmiyor aslında. Yani beni tahrik etmiyor yaklaşımı
+1 yılBence problem sende gibi görünüyor
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek arkadaşınınki ince mi? Belki Ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral yapıyor musunuz?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet. O bana yapıyor genelde
Cevap sahibi+1 yıletkilenmiyor musun ilişki öncesi vaginayı etkiler sonuçta , ayrıca penis boyundan mı şikayetin hiç zevk almaman anormal gibi.
Soran+1 yılPenis boyu çok kısa değil. Onunla ilgili şikayetim yok. Sadece zevk alamıyorum. Mesela siz oral ilişki yaşadınız mı? yaşadıysanız nasıl bir şey hissettiniz. Ben normal bir yerini yalıyormuş gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yıltabi ki de. normal bir yer olur mu canım klito en hasas organlardan farklı hissetmen lazım. ilişkiye ilk kez mi giriyorsunuz? başka birileri oldu mu geçmişinizde
Soran+1 yılİlk kez değil bir kaç yıllık birlikteliğimiz var
Soran+1 yılBen neden alamıyorum yaa
Cevap sahibi+1 yılanlamadım sevgilinizden önce başka birileriyle seviştiniz mi? kaç yıldı böylesiniz
Soran+1 yılYok sevişmedim. 2 yıldır birlikteyiz 2 yıl hep böyleydi
Cevap sahibi+1 yılilkiniz olması avantaj canım , sevgilinin de mi ilki , tecrübesi var mıydı. boşaldıktan sonra bırakıp yatanlardan mı?
+1 yılevlilikte büyük sorun bence... inş düzelir..
00 YorumlaTen uyumu yoktur
20 Yorumla
+1 yılpsikiyatrik destek almalısın
00 Yorumla
+1 yılOndan fazla hoşlanmıyorsun o zaman
10 Yorumla
+1 yıldemek ki yeterince hoşlanmıyorzun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpartner degiş hiç ugrasma
03 Yorumla
Soran+1 yılSırf bundan dolayı bırakacak mıyım yani. Yok böyle bir düşünce ya. Aynı şey sende olsa hemen sepetleyecek misin partnerini
Cevap sahibi+1 yılzevk vermiyor tatmin olamıyorsun belliki sıkılmışsın
Soran+1 yılBunun çözümünü bulmaya çalışıyorum ben
Antidepresan?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu saglayamiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılten uyumu yok bebegim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen yönlendirme yap
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ilişkide erkek yönlendirmeli bence. Erkek bu konuda da bir adım önde olmalı diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOnda hiç heves yok pozisyon sen belirle
Soran+1 yılÖyle olursa ben hiç zevk alamam. Olmaz öyle şey. Erkek yönlendirmeli
Cevap sahibi+1 yılÖnce erkek alsinki sana bu tadı yaşasın
Soran+1 yılYok ya ben böyle düşünmüyorum. Her zaman erkek etkilemeli buu konuda yönlendirmeli
Cevap sahibi+1 yılAksini idda etmedim seninki tam tersi sabit bir insan
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat