Yaparken çıplak oluyoruz ama prezervatif taktiriyorum yinede sizce doğru mu yapıyorum?
Hangi pozisyonda yapılmalı?
Nereye yoğunlaşarak yapılırsa orgazma ulaşırm?
Hangi pozisyonda yapılmalı?
Nereye yoğunlaşarak yapılırsa orgazma ulaşırm?
Prezervatifi cıkarmalısın ve erkek alta sen üste olmalısın penisin kendisi vajınanın arada ve başı klitorisin ustüne degmeli ve esmeli sürtünürken kayganlaştırıcı kullanırsan daha iyi netice alırsın ama dikkat etmelisinki parnerin güvenilir olmalı ve zevkin doruklarında kontrolu kaybetip içine dalmamalı kontrol sende olsun
Penetrasyon sağlanmıyor ise prezervatif taktırman biraz mantıksız.(tabi cinsel hastalık şüphen yok ise). Sürtünürken kayganlaştırıcı kullanırsanız ikiniz için de olay daha zevkli hala gelir.
Ve bakire olan bayanlarda klitoral orgazm yaygındır. Bu nedenle öncelikle senin kendi bedenine dokunup , klitorisinle neler yapabileceğini öğrenmen gerekiyor. Ardından bu öğrendiğin şeyleri partnerine tekrarlatman gerekiyor. Yumuşak hareketlerle klitorisi uyarmak, sıkmak ve partnerinin sana oral yapması seni orgazma ulaştıracaktır.
Ayrıca senin sürtünürken klitoral uyarmanın kolay olması için tavsiye edebileceğim ;
gibi pozisyonlar idealdir. Kontrolün sende olduğu pozisyonlar hem orgazmını kolaylaştırır hem de olası penetrasyon kazalarının önüne geçer..
genelde misyoner zevk verir ama kucağına oturup sürtünmende zevk verir önemli oşan penisin klitorisine baskı yapması eğer prezervatif kullanıyorsanız su bazlı bir kayganlaştırıcı kullanmanızı tavsiye ederim
Klitoral orgazm yaşıyorsun zaten, yoğunluk bölgesi de orası olmalı, sürtünmeden ziyade oral seksi dene,, partnerin adam akıllı yaparsa bir daha sürtünme istemezsin
Cevap
38Cevap
Klit@risttini çok yalattir
Emsin, Kabarsın, haydi
Sok sok diye inlersin,
en sevdiğim
bunları tek tek yazamayız ki partnerin tecrübesine bağlı
O kadar soyunup zevk alamamak için bilmem ne olmak gerekiyor.
prezervatif de delik olabilir kamyom samriyeli kullanmali
Sen üstünde ol ve onun penisini dudaklar arasında yerleştir ileri geri sürtün.
Sürtünerek sen zevk alamazsın alamazsın Çünkü ben de atıyorum
sürtünerek ilişki ney mq ya adam gibi sevişin ya da oturun patlamış mısırınızı yeyin
Klitorise odaklanırsanız orgazm olabilirsin. Prezervatif %100 koruma sağlar muhtemelen ama gereği de yok hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil.
Her pozisyon da zevk verir önemli olan odaklanmak ve sadece o anda kafanın boş olması
O uzanma li ve sen üzerine oturmalisin kayganlastiri kullanarak harika bir hazza ulasirsiniz :) bende çok istiyorum o şekilde bir erkeğin kucağında olmayi
Oral yaptır. Baska turlu bosalamazsın.
Kucak pozisyonunda klitoris daha fazla temas ettiği için sürtünerek daha fazla zevk alabilirsin
Sürünerek yapıyorsan kondoma gerek var mı ki zevk almak istiyorsan oral muhakkak yapmalısınız
Tam vajina dudaklarin klitorisin ve bütün kasiklarin o sürtünmeyi hissedebilmeli
Vajinayı eliyle oynayabilir sonrada goguslerini yalasin zirve ye cikarsinn
Vajina dudakları arasında sürtmek lazım ama prezervatif varsa zevk alamazsın
bakire ile seks yapmak ayrı.. sürünmeyin sevisin
Bu durumda yapacak bir şey yok yalamayı dene
sen artık canım kardeşim olmuşsun güzelim
tecrübeli biriyle yaparak
Ya ufaklık dersini yap sen
Oral dene partnerin oral yapsin
sürtünerek ilişki nedir yahu
bu sizin tercihinize kalmış
Sürtünmede condom ne alaka hey Allahım ya
Oralla kilitorisini uyarmadan boşalman zor