Sürtünme yoluyla ilişkide nasıl zevk alınır neler yapmak gerekir. Kiyafet üzerinden olsa zevk alinmazmi diğer türlü kendini tutamaz diye korkuyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılAlınır tabi ki neden alınmasın. Öpülüp okşanmak önemli giyinikken. Erkek için hiç sorun olmaz, partnerini öpüp okşadıkça, penisine de baskı olunca kolay boşalır. Kızların biraz daha zor tabi. Özellikle altında kot pantolon varken vajinası okşandığında çok zevk alamaz. Biraz yumusak kumaşlı olması gerek. Eğer erkek vajinasını okşarken bir yandan da göğüslerini öpüp emerse bir kadını çok rahat orgazma ulaştırabilir giyinikken de
023 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an onu daha çok dusunyrm kıyafet üzerinden alirmi diye
- +1 yıl
Alır hiç merak etme sen. Hele bir de pantolonun üzerinden avuçlayıp okşarsan kısa sürede boşalır.
Soran+1 yılOral dışında başka ne yapabilirim sizce
- +1 yıl
Vajinal ilişki dışında bir erkeğin en fazla zevk aldığı şey oraldır. Bunun dışında göğüslerini öpüp okşaması, penisi ile birlikte testislerinin de okşanması haz verir. Eğer soyunursanız mutlaka ona sende oral yaptır. Bu hem onu çok tahrik eder hem de sen çok büyük zevk alırsın.
Soran+1 yılSöylediklerinizi denycm oral yapmak istyr zaten. Ama ben yapmam evlenincede yapmam yani
- +1 yıl
Tabi ki eger sen bundan tiksinirsen yapmamakta haklisin. Ama o sana yapmak istiyorsa musade etmelisin. Emin ol bu senin icin de cok zevkli olacaktir
Soran+1 yılAslnda bana yapmasinida istemyrm. Yani hiç. Mı opmuycem sonuçta o esnada ağzını sil diyemm :)
- +1 yıl
Sıkıntılı bir cinsel ilişkiniz olacak o zaman :) Bu sevgilinin pek hoşuna gitmeyecektir. O heyecanı yaşamak ister mutlaka, o zaman önce uzun uzun öpüşün sonra yalasın vajinanı
Soran+1 yılSıkıntılı?
Soran+1 yılya da dedgnz gibi olacak en son oral
- +1 yıl
Birşey diyeyim mi insan o anlarda bunları hiç düşünmüyor bile. Emin ol vajinanı yaladıktan sonra da öpersin onu tiksinmeden o anın büyüsüyle
Soran+1 yılp*rno gibi hoslanmyrm o tarz şeylerden
- +1 yıl
Sen daha çok soft şeylerden, öpülüp okşanmaktan, erotizmden zevk alıyorsun sanırım. Duygusal bir kızsın
Soran+1 yılSevgilimde öyle gibi. İnşallah yanilmam. Sinirim yok. Diyemm yani cinsellikte.
- +1 yıl
Birlikte cinsel uyumu yakalarsanız çok mutlu olursunuz, o da anlayışlı biriyse ve ısrarcı olmazsa sorun yaşamazsınız.
Soran+1 yılKonusrknde söylüyorm sen nasıl istersen öyle yaparız diyr ama değişmez umarm
- +1 yıl
Erkekler genelde evlenene kadar öyle der :) Ama sonrasında ben anal istiyorum, oral istiyorum demeye başlar :)
Soran+1 yılAnal istemez eminim. Oral da sana yapmama izin ver yeter diyr ama. Evet bu konuda değişebilir :)
- +1 yıl
Yapmak isteyecektir o zaman kesinlikle. Kadınına oral yapmak erkek için en büyük keyif.
Soran+1 yılBenden istemsn yetr yani
- +1 yıl
İstemez ama zamanla bunu arzularsa ve senden bu konuda bir yumuşama görmezse kaçamaklar yapıp başka kızlarla bu heyecanı yaşamak isteyebilir.
Soran+1 yılYaparsa kendisi bilir napym
- +1 yıl
Merak etme zamanla sen de değişirsin, şimdi yapmaktan çekindiğin şeyleri yaparsın zamanla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen bu işe girersen patlak çıkarsın. Sürtünme işi yaş iş hadi pantolon 👖çıkaralım hadi zıbını👕 çıkaralım hadi külotu👙 çıkaralım bir kayar vızzzzzzzzzzz₺ ahada içinde birde ıslaksa 💥💨haşırt👍 diye girer bence hiç sürtürme imkanın varsa ver ona birşey demem sonuçta 20yy yaşıyoruz 🔫😵🔪
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn haklısınız o an düşünmeyenlrm
+1 yılTayt giy altına o zaman zevk alırsın tutamaz diyorsan çamaşırla yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmyrm tutabilir mi ama taytta itici yaa
- +1 yıl
İtici olmaz o an merak etme 👍🏼
Soran+1 yılGerçi adam herşeye razı haklisin kaç yıldr bekliyor:)
- +1 yıl
Ahahah o zaman yapacak birşey Yok 😄
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılo yatsın sen üstüne otur öyle sürttür kontrol senin elinde olr
13 Yorumla
Soran+1 yılKontrol bende olsa iyide ilk olunca sıkıntı
- +1 yıl
yoo ben ilk yaptgımda hiç sıkıntı yasamadım cok ta zevk aldım
Soran+1 yılKısaca uygun şekilde biraz bahseder misin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyafet üzerindende olsa zevk alınır ama diğeri kadar etkili olmaz en azından kilot üstünden de olsa biraz daha etkili olur ama en etkilisi et ete değeçe tabiriyle direk temas ama dikkat edilerek yapılması gerek ıslandıkca senin vajinan daha çok açılaçağı için ani bir hamlede penisi içinde bulma ihtimalin var o yüzden dikkat etmelisin
08 Yorumla
Soran+1 yılİç çamaşırı kalacak o zaman
Cevap sahibi+1 yılkalmasına kalacakta fazla etkisi olmaz hadi sende kaldı diyelim erkek çıkardı sürtündükce o iç çamaşırı peniste yara yapacak ve acımaya başlayacaktır tabi sonuc zevki kaçacak
Soran+1 yılAslinda yüzeysel şeyler yaşamak istyrm. O kadar değil cikarmsn çamaşır olsn
Cevap sahibi+1 yılozaman hic bişi cıkarmayacan öyle kalacak iki öpüş dokunuş
Soran+1 yılBenm istedgm bu ama ikna edebilsem
Cevap sahibi+1 yılişte o dereceye geldikten sonra ikna etmen biraz zor daha daha daha fazla isteyecek
Soran+1 yılİlerleyen zamnlarda birz içine girmek istyr ama yorumlarda iki cm ancak demisler
Cevap sahibi+1 yılsanırım bu bilgi hakkında pek bir bilgin yok eğer istersen sorunu beğeniyorum özelden bana ulaşabilirsin
- Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİç çamaşır la kal surtunsun ya da normal üzerine yatıp surtunsun boşalıyor erkek öyle olunca da onlarda
112 Yorumla
Soran+1 yılİç çamaşırı tahriş edyr diyorlar yoksa benm istegmde bu
- +1 yıl
Çok aşırı hep mesela hergün yapılırsa tahriş olunur normalde olmaz canım
Soran+1 yılHayır bu ilk olacak mesela oda gönlü olsun diye öyle çok olmz
- +1 yıl
İç çamaşır ile yapın oda kendi camasirina basalir rahatlar hayatım
Soran+1 yılEn mantıklısi bu yani. Diğer türlü tutamaz falan evliliğe var daha 😀
- +1 yıl
Daha hiç birşey yasamadiniz mi hiç konusmadiniz mi özel şeyleri. d
Soran+1 yılHiç birşey yasamadk. Bazen konuşuruz ama öyle sanal seks muhabbeti gibi değil. Ne istediğini faln söyler oyle
- +1 yıl
Sürtünmesi ni istiyorsan bırak rahatlasin canım. d
Soran+1 yılDört yılı geçti yeni sözlendik. Artık birz izin ver diyor haliyle. Yoksa ben istemedim
- +1 yıl
Senin bilecegin birşey hayatım ne diyeyim ki çok fazla istiyorsa yapsın surtunsun
Soran+1 yılTeşekkürler canm kurtuluş yok gibi yani 😀
- +1 yıl
İstemez sen yapmazsin olur biter.. ya da daha basit yöntem elin ile boşalt surtunmeye gerek kalmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun üstüne KClO3 ve eşit miktarda kükürt dok
Kendi üstüne kırmızı fosfor sur ve birbirinize surtturun bakalım ne olacak
Abazalar kızım azginsan ziktiirr kendini sonrada bakireyim diye yamaniyorsunuz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkimizde çıplak olun senn o altta kontrol sende olsun sürtünerek üzerinde git gel çok zevkli oluyor aynı anda göğüslerini yalasin ya da o üste geçsin başını srtsun ama dayanamaz sen uste ol kontrolü al
016 Yorumla
Soran+1 yılHmm o zaman kucagnda olursam yönlendirebilir en azından çünkü ilk olacak yapamayabilrm
Cevap sahibi+1 yılSen üste ol kontrolü sende olsun ama pat diye dik oturma kucağınna penisin boyuna göre uzunluğuna göre otur tam seninkinin arasına diklemesine yani uzunluğuna göre giricek şekilde git gel yapın. yaparsın sıkıntı yaoma kendini kasma hatta sen zamanla o esnada hizlanırsın bile
Soran+1 yılPeki birşey sorabilimym. İleryen zamanlarda birzcik içeri girmek istyr ne kadar girebilir penisin başı kadr mi
Cevap sahibi+1 yılPenisin başı giridigi zman bakireliğin gider zaten zar hemen önde 2cm mesafede gider hemen.
Sizin yaşlarınız kacki!
Cevap sahibi+1 yılPat diye yapmayın önce öpüşün sevisin birbirinize oral yapın sana bir tüyo veriyim penisi yalamak yerine
Hayalarından çok zevk alır 😁😁😂
Soran+1 yıl23 ben oda 26
Soran+1 yılOral yapmak istyr zaten ama ben yapmam evlenincede yapmam yani
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu mahrum bırakma oraldan saçmalama 69, pozisyonun da deneyin ikinizde zevk alın bence siz sürtünmeye dayanamazsiniz
Soran+1 yılDayanilmyor yani vazgeçeym o zmn yaa çoğunluk öyle diyr. ya da kıyafet üzerinden idare etcek
Cevap sahibi+1 yılBak o zevkle duramqzsiniz sen partnerinden daha istekli olucaksin. Bundan emin ol kiayafetle o sıcaklığı hissedemezsiniz. Kayganlastirici alıp anal yapın 👍 en iyisi
Soran+1 yılİkimizde anal istemyrz ne şimdi ne sonra
Cevap sahibi+1 yılİç çamışırlariyla yapmayın penisi tahriş olur %80 o zaman o sana oral yapsın surtunceniz artık tuttucaksiniz kendinizi
Soran+1 yılYa ben tutarım zaten. O tutamazsa diye ama sonuç olarak o çamaşırı cikarsn ben cikarmyrm tahriş olmz öyle herhalde
Cevap sahibi+1 yılÇocuk görsün sulandığıni nasıl kizardigini mahrum bırakma derim olmadı sen çıkar o çıkarmasın. Artık olduğu kadar
Soran+1 yılEvet terside olabilir
Cevap sahibi+1 yılDikkatli olunda
ya hic yapmican ya da yapcan.. bence evlenmeyi bekle en mantiklisi..
01 Yorumla
Soran+1 yılAslnda haklısınız. Dört yılı geçti iliskimz yeni sözlendik. artık birz izin ver diyor. Hiç yaşamadık daha
+1 yılKıyafet olmazsa alırsın zevk ilkse ne oluyor diye şaşırırsın bile
10 YorumlaSen oksarken nasıl alıyosan öylr okuyor çamasır olmucak et ete değecekse dikkatli olmak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kıyafet olsn istyrm ama zevk alirmi acaba birde sürtünmeden dolayı tahriş olma durumu varmış
sürtünme kuvvetinden doğan enerji insanda zezvk olarak geri döner. ne kadar sürtünürsen o kadar zevk alırsın. aman dikkat aşınma olmasın yoksa 3 gün yan yürürsün
00 Yorumla
+1 yılBızır üzerine iyi denk getirmek lazım malafatı. yavaş yavaş başlayıp, sert ve hızlı hızlı devam etmeli.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapabilirim peki
- +1 yıl
Aynı şeyi sende yapabilirsin, şöyle ki hatta o yatsın sırtüstü direk sen sürtün üzerine çıkıp
Soran+1 yılYa ben beceremem ki ilk defa olcak. Yani üstte o varken.
- +1 yıl
Kendine güven biraz ya. ne demek beceremem. Bu gün üzerinde o olmadan yapsan 9 ay sonra çocuğun olur. Ne demek beceremem.
Soran+1 yılHaklısınız da ilk olunca öyle oluyr
- +1 yıl
yani iyi ayarlayıp tam üzerine ayarlayacaksın, belini iyi kullanacak ve kalçalarını ileri geri seti şekilde hareket ettireceksin. bir elin memelerinde diğer adamın gögsünde olacak. Yeaaa
+1 yılgüveniyorsan ciddiyseniz evlenecekseniz bişey olmaz yapın ama yok diorsan ic camasırıyla olur anca diger türlü zevk olmaz yasadım ben gecelikle falan anca
06 Yorumla
Soran+1 yılGeceliklerde nasıl oluyr biliyrsndr ondada zor yani. Gunluk tarzı giysem oda itici mi
- +1 yıl
ic camasırıyla da olabilir ama biraz erkegi bastan cıkarıcı bişey giyinki zevk alsın yaptıgınız seyden
Soran+1 yılBaştan çıkarmak sorun değilde. Sonra nasıl tutcam
- +1 yıl
devamı gelir zaten yaptıkca tutamazsın sende kendini kaybedersin ya yapcan bırakcan ya da hic girmiycen böyle işlere
Soran+1 yılBilmyrm dediğinz gibi de olabilir. İnsallah olmz tabi
- +1 yıl
ver kurtul
+1 yılKıvılcım cikana kadar surtten ne zaman kivilcim cakti anla o is oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılKıvılcım çıkmamsi lazm iste
- +1 yıl
Olurmu cikmasi lazim ates nasil yancak😂
alınmaz cok ıgrenc bısı kıyafetle erkegınkı surte surte asınıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAynn böyle söyleyen çok yorumlarda
Soran+1 yılİç çamaşırı o zmn
+1 yılkıyafet uzerınden olmaz degmelı o sıcaklıgı hıssetmelısın
06 Yorumla
Soran+1 yılYa tutamzsa kendini birde bosalirkn kiyefet daha garanti
- +1 yıl
sen aklın oranda olacak sende keyfe dalarsan işin zor oluverır valla bence tutamaz o sıcaklıgı hısseden o hazzı alan sende olsan dayanamazsın belkı sen hadı gır dıyeceksın o zvkın verdıgı heyecanla
- +1 yıl
bırde ınce bır gecelıkle yapın daha guzel olur ama senınde çabaların olmalı
Soran+1 yılZor yani anladım tutmasi. Ben ne yapabilirim peki
- +1 yıl
acıkca anlatamam soru kapanır
- +1 yıl
bende uyarı alırım
Kıyafetlerden tahriş olur. Soyunup olması lazım. Arada göğüslerinle ya da ağzınla yaparsan onun için daha zevkli olur
03 Yorumla
Soran+1 yılOral yapmam. O zaman en azından bende iç çamaşırı olsa daha garanti olcak
Soran+1 yılAynn olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence soyun o yan yatsın sende onun önüne yan yat bacaklarını aralaoraya hızlı hızlı sürtünsün bence aşırı zevklii
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu iyiymiş aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin otursun sen de yüzün dönük üstüne otur. Çamaşırla da yapabilirsin
10 Yorumlaçocuk işeyiverir bak çok sürttürme sidikli sevgili olur ıyk
00 Yorumla
+1 yılEt ete deymeyınce sürtunme de zevk vermez ayrıca ben denedim yara oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa
- +1 yıl
Evt ben cıplqktımmo degıl
- +1 yıl
Soyuldu surterken kafası felqn qma tabı bosaldıktan sonra farkettım fecı bişey
- +1 yıl
Islakmı su an
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeylerinizi sürtun işte kilitirisine sürtsün başıyla
00 Yorumla
+1 yılüstünden okşasa bile zevk alırsın. ama bence oral yapmak çok iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılO alirmi peki kıyafet üzerinden
- +1 yıl
sana bağlı
Soran+1 yılNapmm gerek
- +1 yıl
burdan anlatmam tabiki
- Cinsellik konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz korkma bakireysen ikinizde çok zevk alırsınız
16 Yorumla
Soran+1 yılYasamis olsam niye sürtunerek olsnki
- +1 yıl
Oda doğru üstüne çıkarak sürt çok zevkli olur ya da kucağında
Soran+1 yılİlk defa olcak ben beceremem onada birksm korkuyrm da ustte oldgnda
- +1 yıl
Üstte olduğunda bir şey yapamaz korkma altına alırsa seni o zaman kork
Soran+1 yılYanlış anladnz ben ona sen üstte ol ben ilk beceremem dedm. ama korkyrm. Yoksa o benm kucagnda olmami istyr
- +1 yıl
Ya bir şekilde sürtersiniz işte
Kiyafet varken olmaz aynen diger turlude klitorisine baski yaparak olur
059 Yorumla
Soran+1 yılBoşaldığında garanti olur öyle diye. Tutmazsa oda sorun
Soran+1 yılOna kalsa çıplak istyrda ben gecelik falan dusundm
Soran+1 yıl23 ben 26 oda
Soran+1 yılAynn olabilir korkyrm o yüzden
Soran+1 yılEvet kapalı yani islanmdgm sürece içi hiç görünmez
Soran+1 yılGörmesi derkn ne anlamda
Soran+1 yılKapalı olması avantaj yani. Onu anlamak istedm
Soran+1 yılKilolu değilim. Köyü sayilmz
Soran+1 yılBalık etli değil yaa bana göre zayifim hani bir beş kilo falan eksigim var ama kilo almami istemyr
Soran+1 yılTeşekkür ederim youmlrnz için
Soran+1 yıl50 .
Soran+1 yılBazn 48 e dusuyrm degisyr
Soran+1 yılAynn beş kilo çok iyi duruyor ama. İstemiyor Muş böyle iyiymiş :)
Soran+1 yılKilo ver dese alınırm ama böyle iyi demesi güzel ama :)
Soran+1 yılOnemli olan onun begenmsi ama aynı şey benim için de geçerli :)
Soran+1 yılEvlenince Türk kadınları aliyr zaten 😂
Soran+1 yılHahaha oda iyidr hakkını yemeym :)
Soran+1 yılKolay kilo alan yapim yok Allah'tan adam 50 kiloya iyi diyr düşün 😀
Soran+1 yılYok. Be o kadar da kemiklerm sayilmyr :)
Soran+1 yılSevgilim begenyr gerisinn önemi yok 😂kilo al dese nolcak canm alırım iyi baksn oda 😂😂
Soran+1 yılİnsanın içinde varsa her türlü gözü dışarda olur zatn
Soran+1 yılBen elimden geldiğince mutlu etmeye çalışırım zaten. Nefsinede uyarsa ben napym. Kendi kaybedr evlensem bile bir dakika düşünmem ayrılmak icin
Soran+1 yılHahahha hemnde nasıl anladn 😂😂
Soran+1 yılHahaha ilginmis 😂😂 nerden anlasiliyr Muş ki bende anlayim 😂😂
Soran+1 yılBen öyle demedimki hiç ama
Soran+1 yılNeyse öyle olsn bakalm😃
Soran+1 yılZaten fotoğraf yok 😁
Soran+1 yılElaleme ne canm benm tipmden😁
Soran+1 yılHahaha guzelligim aşkıma yetecek kadar paylaşmıyoruz biz 😂😂
Soran+1 yıl😎😎😎
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevki tatman için onu içine almalisin, içinde hissetmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOna biraz daha sabretmemz gerekyr
1 yılarkadaşlar yardım edin sevgilimle 5 aydır sevgiliyiz ve dün ilk kez sürtünme gibi ni şey oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok riskli bende öyle başladım şimdi her gün yapıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin tutması zor yanı kendini
güvenmiyosan senin iç çamaşırın üzerine olsun
10 Yorumla
+1 yıliyi kötü sevk alınır işte artık ne kadar olursa.
00 Yorumlaalınmazmı en güzel zevk öyle alınır
02 Yorumla
Soran+1 yılKiyefet üzerinden zevk alınır yani
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Böyle tutabileceginin garantisi var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılÇıplakkn farketmm ama
Soran+1 yılÖyle gerginlikle zevk alamam ki
Soran+1 yılBen kıyafetle dedim ama zevk almazsa diye düşünüyorum. İlk defa olacak
- Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılince kıyafet olursa sürtünerek zevk alırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılGecelik yani
- +1 yıl
daha zevkli olur gecelik altında tanga ya da külot olursa
Soran+1 yılAma cikarmayim altını dimi
- +1 yıl
çıkarma altını yoksa ıslandıkça sürtünüp içine girebilir
Soran+1 yılDikkatli olmak gerek yani
- +1 yıl
aynen öyle altını çıkarırsan zevke gelince birden içinede girebilir
Soran+1 yılHmm anladım teşekkürler
mesaj çek anlatayım öğrenmek istediklerini
00 Yorumla
+1 yılAlınır kendini tutar ;-)
010 Yorumla
Soran+1 yılKendini tutacgna eminmisn
- +1 yıl
Ne kadar zamndır berabersiniz kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılİlk defa yakinlscz 26 yaşında 23 yasindym
- +1 yıl
Sıkıntı olmaz ama ne kadar tanıyosun
Soran+1 yılYeni sözlendik
Soran+1 yılDört yılı geçti
- +1 yıl
Sözlün mü
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok çıplakta sevişsen sıkıntı olmaz ;-)
Soran+1 yılBende onu çok istyrm ama evlenince yasayalm diyrm. Artık izin ver birz kaç yıl oldu diyor
- +1 yıl
Hımm yani sen bilirsin
Cinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. Klitoris oksanir göğüslerin sevilirse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutmasın soksun 😂
38 Yorumla- +1 yıl
=) hahah =)
Soran+1 yılHahaha azcik daha sabretsn 😂
- +1 yıl
demi ama
Cevap sahibi+1 yılNiye kiz😂
Soran+1 yılEvlenelim hele 😁
Cevap sahibi+1 yılHımm korkuyor musun
Soran+1 yılKorku var tabi. Evlenince yaşamak başka bence
Cevap sahibi+1 yılAnladım nasıl zevk alicaguni söyliyim ama bura olmz
kilot üzerinden sürütünebilirsiniz...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutmasın boşver
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince istiyorz ikimizde tam bir ilişki.
- +1 yıl
Evlenince yapsınlar sizde 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇırılçıplak olmazsan zevki olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin mi
14 Yorumla
Soran+1 yılYeni sözlendik
Cevap sahibi+1 yılhm ikinizinde ilk mi olacak
Soran+1 yılAynn
Cevap sahibi+1 yıldaha önce yakınlaştınız mı, kaçtı yaşlarınız
+1 yılHiç zevk alınmaz..
00 YorumlaDuman çıktımı bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yaşındasınız?
09 Yorumla
Soran+1 yıl23 ben 26 oda
Cevap sahibi+1 yılistemeniz normal ama bence her ihtimale karşı çıplak olma yan yatarak birbirinize sürtünebilirsiniz
Soran+1 yılAynn bir kız arkadas daha böyle yazmıştı yan olunca aşırı zevkli olur. Bende şu an buna karar verdm
Soran+1 yılYeni sözlendik dört yılı geçti birlikteliğimz. İzin ver artk diyor birz
Cevap sahibi+1 yılevet kesinlikle böyle yap şunu da unutma ama ne kadar sözlünde olsa ayrılma ihtimaliniz var
Cevap sahibi+1 yılizin vermemelisin ipler senin eli, nde olsun
Soran+1 yılİlişki için zorlmiyor zaten. Birde ben cinsellige pek düşkün olmam demiştim o kadar önemli değil falan
Soran+1 yılŞimdi taktı tabi bana biraz alış falan diye
Cevap sahibi+1 yılistemez mi ister tabi bu konuları özelden konuşmak istermisin her zaman fikir alışverişi yapabiliriz
Ogreteyim mi
00 Yorumla
+1 yılKucaginaa otur
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?