Edebi eserlerin içindeki erotizmden bahsetmiyorum. Günlük hayatta yaşanılan cinsellikden bahsediyorum..

Edebi eserlerin içindeki erotizmden bahsetmiyorum. Günlük hayatta yaşanılan cinsellikden bahsediyorum..
Senin bu merak ettiğini Çinliler binlerce yıl önce kitap çıkarmışlar Tao sevişme sanatı diye bir sürü şekilli sanatsal görüntü yazmışlar
Cinsellik bir sanattır aslında paldır küldür haldır huldur yaşanacak bi yaklaşım değil tadına vara vara renklendirerek ince ince işlenecek bir birleşimdir edebiyatını da yaşarken anlata anlata göstermeyi isterdim
Bakıcam buna. Teşekkürler.
Tek başına yapılmıyor ama binlerce pozisyon var yaz görsellerden gör
Pozisyon olarak düşünmemiştim. Sadece konuşma dilini daha etkili kullanmaktan bahsetmiştim.
Onu burdan diyemem biliyorum ne demek istediğini ne şekil nasıl anlatılması gerektiğini
Ay ışığında oturduk
Bileğinden öptüm seni
Sonra ayakta öptüm
Dudağından öptüm seni
Kapı aralığında öptüm
Soluğundan öptüm seni
Bahçede çocuklar vardı
Çocuğundan öptüm seni
Evime götürdüm yatağımda
Kasığından öptüm seni
Başka evlerde karşılaştık
İliğinden öptüm seni
En sonunda caddelere çıkardım
Kaynağından öptüm seniEdebiyat bunu her zaman deniyor, denedi de ve zaten edebiyatın bunu denemesi, insanın da denemesinde dolayı... Cinsellik iğne oyası gibi olmalı bence. Birbirinin içine geçmiş iki kasnak.. Saatlerce süren bir işleyiş; usul usul ve her bir yerine iğnenin değdiği, ipliğin iğneyi sardığı ve ruhu saran bedenin güzelliği gibi iki kasnağın ostasında kalan, işlenen kumaş, yani o iki kişinin bedeni... Bedenlerin ikiyken bir olduğu yer. Haz, bir iğnenin kumaşa girip, ipliğin sürtünerek karşı tarafa geçip iz bırakması gibi olmalı cinsellik yaşanırken. Bunun haricinde olan şey sanayi makinasının 5 dakikada kazak örmesi gibi olur.
Ne güzel yorumladın..
Teşekkür ederim. Çok güzel bir soru.
Rica ederim.
teşekkür ederim, çok naziksiniz
Cevap
10Cevap
edebiyat saçma olur y konudan kopulur erotizm ozaman edebileşir bu kez erotizm i yaşamak yerine edebiyatı düşünürsün :)
Erteleme garantili işte negzel
iyide cinsellik anında erotizmi yaşarken nasıl bi edebi şey olupta ertelenirki:)
O senin hayal gücüne ve kelime dağarcığına kalmış.
onda sıkıntı yok genişte mesela nasıl bi edebiyat katarsın onu merak ettim
Aruz ölçüsüyle seni becermek istiyorum demeli mesela
Edebiyat sadece şiirden mi ibaret?
Misal benim ki
Daha iyisini yapabilirsin bence. Denemeye devam et.
:))))) hay Allah buna sair evlenmesini dahil etmeliyim
Kültürlü olmasına karşıyım biraz vahşi ve doğulu geliyor seks bana. Gerek sert sevdiğim için gerek cinsellikte biraz argo sevdiğim için olabilir
Cinsellik şiir gibidir. Yaşantısı da şiir gibi olmalı.
Ulkede bos edebiyat yapmayi seven cok var bari salin seksde bos konusmayin
şiirsel bir seksin gelmiş senin canısı...
Bence mükemmel haz olur.
Yok eksik kalsin ya
Olmaz ağa
olabilir..
Seksbiyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?