Cinsellikle alakalı. Lütfen okur musunuz 🥺?

Sevdiğim kişi son zamanlarda sürekli cinsellik konusu açmaya başladı. Eskiden daha güzel konuşurdu. Ne yaptığımı sorgulardı beni kıskanırdı fakat şu zamanlarda cinsel istekleri yoğun olmaya başladı ve işin garip yanı istediklerini yapmayınca soğuk davranıyor. Mesajlarıma cevap vermiyor ama bir müddet sonra tekrar geliyor. Ona hislerimi söylemiştim hatta onunla evlilik düşündüğümü bile söylemiştim fakat o da evlilik düşündüğünü söylüyor ama ben pek tatmin olamıyorum. Asla ciddiyetle alakalı bir şeyler konuşamıyoruz. Naber nasılsın cinsellik konusu tamam bitti. Devamı gelmiyor yani. Diyor ki 'Şu işleri halledeyim devamı gelecek. Sen istediklerimi yapsan ben de senin istediklerini yaparım' diyor ama bazen sohbetin tam ortasında kayboluyor veya cinsel istekleri yani fotoğraf görüntülü konuştuktan sonra 2 gün boyunca ortada olmuyor. Bazen de yapmadığım için 1-2 hafta yazmıyor. Ayrıca konuşsa bile mesajlarıma geç cevap veriyor. Ekran başında olduğu halde saniyesinde yazmıyor. Cinselliği benimle konuşmak istiyormuş. İstese başkasıyla da yaparmış ama beni istediğini söyledi. Sizce?
Cinsellikle alakalı. Lütfen okur musunuz 🥺?