Cinsellikle ilgili lütfen okur musunuz 😔?

Sevdiğim çocukla güzel giden bir sohbetimiz vardı. Cinsellik, normal konular her şeyi konuşurduk hatta her gün konuşurduk. Ona evlilik düşündüğümü söyleyince o da benimle ciddi ilişki düşündüğünü ve işlerini halledince yanıma geleceğini söylerdi. Bana ilgili davranırdı, kıskandırdı sorgulardı fakat son zamanlarda sadece cinsellik konuşmaya başladı. İstediklerini yapmayınca bir müddet uzaklaşıyor sonra tekrar gelip cinsellik için mesaj atıyor. Bu döngü hep böyle sürüyor. Yaptığım halde bile işi bittikten sonra mesajlarıma bakmıyor. Eskiden böyle değildi. İstediklerini yapsam bile konuşmaya devam ederdi. Birkaç gün sonra tekrar gelip 'Görüntülü arasana, fotoğraf atsana' gibi şeyler söylüyor. 'Dediklerimi yapsan benim gibi istekli davransan sana daha çok bağlanırım' diyor bana. Bana umut veriyor ben de sırf onu sevdiğim için dediklerini yapmak zorunda kalıyorum. Mesaj atsam bazen cevap alamıyorum. İnstagram'da aktif olduğu halde whatsaba girmiyor, mesajlarıma bakmıyor. Napıcam sizce ben 😔 İlk defa birine böyle şeyler yaptım beni zorlasa bile fotoğraf attım görüntülü onu tatmin ettim. Hiç sevgilisi, flörtü olmayan biriydim eğer iş ciddiye binmezse yani benimle evlenmezse ben naparım bilmiyorum 😔Sizce?
Cinsellikle ilgili lütfen okur musunuz 😔?