Cinsel Yaşam Seks hayatınız bir kitap olsa konusu ne olurdu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 hadi bakalım dökülün :) Seks hayatınız bir kitap olsa konusu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Joker olurdu 1 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Gecikmenin dayanılmaz cazibesiÇünkü geç boşalan bundan dolayı beraber olduğu insanlar tarafından mutlu geri dönüşler alan bir insanımBayanlar erken erkekte olanları pek değil hiç sevmiyor 1 1 Yorumla MK18811938 +1 yıl Teşekkürler sagolun Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. Nirvananın dikenli yolları :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ağzına alırken kusan kızın kocasıyla imtihanı😂 2 13 Yorumla Joker-On +1 yıl Harbimi ya :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla mutlu olsun diye zorluyorum şimdi alıştım biraz😁 Yorumla Joker-On +1 yıl Yapma ya bosaliyor mu peki agzina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha o kadar aşamadım kendimi o kadarını başarabilecegime inanmıyorum 😃 Yorumla Joker-On +1 yıl Hadi ya :) sen de yalatiyor musun peki ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yalamıyor beyefendi Yorumla Joker-On +1 yıl Neden ama sen kendini zorlarken o neden yalamiyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencillik parayla değil ya Yorumla Joker-On +1 yıl Ben olsam kisasa kisas yapardim o yalamiyorsa bende yalamazdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapamıyorken sende yapmak zorunda değilsin demiştim oda yapmadı sonrada yap demedim bidaha yapmayınca Yorumla Joker-On +1 yıl Ozelden bir kac soru sorma şansim var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Joker-On +1 yıl Tamam. En cok hangi pozisyonda zevk aliyorsun pekj? Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Sefiller 😄 4 1 Yorumla Byeconomist4721 +1 yıl Hey ben DostO Sefilefski biri benden mi bahsetti 😃😃 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kralın günlüğü 😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dram tabiki😂 2 3 Yorumla Soran +1 yıl o kadar mı kötü ya :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçler acısı Yorumla Soran +1 yıl sağlam bi erkek mi lazım yoksa :) Yorumla
leyla21343 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl fantezi kadini 2 1 Yorumla Joker-On +1 yıl Ne tur fanteziler mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Joker olurdu
Gecikmenin dayanılmaz cazibesi
Çünkü geç boşalan bundan dolayı beraber olduğu insanlar tarafından mutlu geri dönüşler alan bir insanım
Bayanlar erken erkekte olanları pek değil hiç sevmiyor
Teşekkürler sagolun
Atın intikamı 😁😁😁😁😁😁
Nirvananın dikenli yolları :D
Genç narkozun acıları 😀
Ağzına alırken kusan kızın kocasıyla imtihanı😂
Harbimi ya :)
Valla mutlu olsun diye zorluyorum şimdi alıştım biraz😁
Yapma ya bosaliyor mu peki agzina
Daha o kadar aşamadım kendimi o kadarını başarabilecegime inanmıyorum 😃
Hadi ya :) sen de yalatiyor musun peki ona
Hayır yalamıyor beyefendi
Neden ama sen kendini zorlarken o neden yalamiyor?
Bencillik parayla değil ya
Ben olsam kisasa kisas yapardim o yalamiyorsa bende yalamazdim
Yapamıyorken sende yapmak zorunda değilsin demiştim oda yapmadı sonrada yap demedim bidaha yapmayınca
Ozelden bir kac soru sorma şansim var mi
Hayır
Tamam. En cok hangi pozisyonda zevk aliyorsun pekj?
Sefiller 😄
Hey ben DostO Sefilefski biri benden mi bahsetti 😃😃
Kralın günlüğü 😀😀
Dram tabiki😂
o kadar mı kötü ya :)
İçler acısı
sağlam bi erkek mi lazım yoksa :)
Yüksek libido 0 seks
Qmcık avı
Köle ve Sahip
Yaşanmayan hisler...
suç ve ceza