Cinsel Yaşam Cinsel hayatınız hakkında bir kitap yazacak olsaydınız, kitabın ismi ne olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Acayip bir soru ile karşınızdayım 😊 Güncellemeler1 yıl Yenileri gelsin 😊 Güncellemeler1 yıl Güncelleme... Cinsel hayatınız hakkında bir kitap yazacak olsaydınız, kitabın ismi ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kutsal bakireligim ve ben 9 15 Yorumla Soran 1 yıl Yaşın doğru mu ve hala mı bakiresin 🙄 Yorumla Asfgfdff 1 yıl Bakire ve orta yaşlı üffff fff Yorumla Munis1Bey 1 yıl Kadının orta yaşı olmaz yaşlısı hiç olmaz tebrik ederim en azından kullanılma hissini bu anlamda yaşamadın Yorumla Asfgfdff 1 yıl @Munis1Bey ne anlatıyon Yorumla Munis1Bey 1 yıl Anlayan anlar sen takıma Yorumla Asfgfdff 1 yıl @Munis1Bey uydur gtünden anlayan anladı Yorumla Munis1Bey 1 yıl Söylemiştim :) Yorumla Asfgfdff 1 yıl @Munis1Bey açıkça söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ay noluyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orta yas ne lan 20lik citirlara tas cikaririm ben bi kere de neyse Yorumla Asfgfdff 1 yıl Dayı nın dediklerinden anlamıyorum Yorumla Munis1Bey 1 yıl Demiştim anlayan anladı diye :)Şüphem yok söylediğinizden Yorumla Asfgfdff 1 yıl @Munis1Bey halen aynı şeyleri söylüyon aq kırığı Yorumla Munis1Bey 1 yıl Benim yoruma da bakıp anlayabilirsin ama kapasite meselesi Ayrıca Kendine hakaret etmene gerek yok :) Yorumla Asfgfdff 1 yıl @Munis1Bey ne kapasitesi kendi yazdığını anlamıyosun hıyar Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Seks yapmayan isteksiz 5 7 Yorumla Soran 1 yıl İsteksiz olmak kötüdür yaa... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence iyi Yorumla Soran 1 yıl Yaş kaç... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 20 yim Yorumla Soran 1 yıl Hiç mi istek olmadı hayatında... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmadı Yorumla Soran 1 yıl Garip ama mutlu isen sorun yok 😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çile bülbülüm çile 3 3 Yorumla Soran 1 yıl 😊 çok mu çile çekti yaa o bülbül 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cikcik bile yapmiyo artık Yorumla Soran 1 yıl Ah yazık yaa... Dut yemiş bülbül oldu desene 😊 Yorumla
cerenistebtw Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kanka 1 sayfalık olurdu o da boş sayfa🥰 2 0 Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Genelde sapık diyorlar bekar olduğım için 1 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Deliklerin efendisi 😂😂🫣🫣 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yalnız libido 3 27 Yorumla Soran 1 yıl Hem yanlız hem libidosu yüksek olmak tam bir kitap konusu bence... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dimi yaa. Ne berbat bir durum bilemezsin Yorumla Soran 1 yıl Bilirim çok iyi bilirim hemde🥹 kaç yaşındasın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 31 Yorumla Soran 1 yıl Ne zamandır yalnızsın peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yıllardır 😔 Yorumla Soran 1 yıl Hadi yaa 😞 Eee nasıl başa çıkıyorsun peki bu yüksek libido ile... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüksek yüksek duruyorum napiiim Yorumla Soran 1 yıl En son ne zaman deneyim yaşadın peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O da yıllar önce. Yorumla Soran 1 yıl Özlemiş olmalısın o duyguyu... 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorma sorma bir yakalasam birini Yorumla Soran 1 yıl Dur dur sakin ol korkutma bizi 😊 eee neden kimse olmadı bugüne kadar peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çirkin dediler bana ühühüüü Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama yaa çirkin olmadığını ikimizde biliyoruz dimi 😊 affedilmezdin ama sanırım güven sorunu yaşadın... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 38 kgyum. 165 boy. Saçlarım seyrek ince telli. Tanıştığım son adam seni yeşile boyasalar aynı yeşil uzaylıya benziyon dedi. Arkadaşım kaza yapmış gitmem gerek dedi kaçtı kafeden. bişey de diyemedim kaldım angut gibin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen çıkanmı benle doğru söyle Yorumla Soran 1 yıl Angut olan sen değilsin emin ol o yaptığından dolayı o... Ama cidden çok zayıf imişsin yaa... Ama kendine has bir çekiciliğin olduğundan eminim... 😊 Yorumla Soran 1 yıl Doğruyu söylemek gerekirse libidosu yüksek bir kadın çirkin de olsa senin dediğin gibi çıkmaya değerdir. . Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayyy adam erkeğiiiiii Yorumla Soran 1 yıl 😊 teşekkür ederim. Eminim çirkin olduğunu düşündüğün için o libidonu dibine kadar yansıtırdın yatağa 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de mika raunun önceki haline benziyon diyip kaçma ama Yorumla Soran 1 yıl Kaçmam merak etme 😂 o angut gibi bi bahane de uydurmam yani 😉 bence denemeliyiz 🫣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaçtı Yorumla Soran 1 yıl 35 yaşındayım ben... Senin gibi de yanlız ve libido yüksek 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben çıtır seviyom. Bye Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 neyseee bye Yorumla
ÖmerBilge Takip Et Xper 5 Yaş: 57 , eic 95% 1 yıl Yıldızlar ve Tutku: Kozmik Uyumluluk Rehberi. 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Nothing but seks 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kutsal bakireligim ve ben
Yaşın doğru mu ve hala mı bakiresin 🙄
Bakire ve orta yaşlı üffff fff
Kadının orta yaşı olmaz yaşlısı hiç olmaz tebrik ederim en azından kullanılma hissini bu anlamda yaşamadın
@Munis1Bey ne anlatıyon
Anlayan anlar sen takıma
@Munis1Bey uydur gtünden anlayan anladı
Söylemiştim :)
@Munis1Bey açıkça söyle
Ay noluyo
Orta yas ne lan 20lik citirlara tas cikaririm ben bi kere de neyse
Dayı nın dediklerinden anlamıyorum
Demiştim anlayan anladı diye :)
Şüphem yok söylediğinizden
@Munis1Bey halen aynı şeyleri söylüyon aq kırığı
Benim yoruma da bakıp anlayabilirsin ama kapasite meselesi
Ayrıca Kendine hakaret etmene gerek yok :)
@Munis1Bey ne kapasitesi kendi yazdığını anlamıyosun hıyar
Seks yapmayan isteksiz
İsteksiz olmak kötüdür yaa...
Bence iyi
Yaş kaç...
20 yim
Hiç mi istek olmadı hayatında...
Olmadı
Garip ama mutlu isen sorun yok 😉
Çile bülbülüm çile
😊 çok mu çile çekti yaa o bülbül 😂
Cikcik bile yapmiyo artık
Ah yazık yaa... Dut yemiş bülbül oldu desene 😊
Seninle öpüşmek güzeldi, senden sonra kimseyi öpemedim
0 sayfa!
(Yaratıcılıkta ben ✨️🗿✨️)
Kanka 1 sayfalık olurdu o da boş sayfa🥰
Derinlik sarhoşluğu
Bol fantazili ve yüksek libidolular
Genelde sapık diyorlar bekar olduğım için
Deliklerin efendisi 😂😂🫣🫣
Boş sorular boş muhabbetler 1. cilt
Öyle bir şey yok olurdu ismi
Yalnız libido
Hem yanlız hem libidosu yüksek olmak tam bir kitap konusu bence...
Dimi yaa. Ne berbat bir durum bilemezsin
Bilirim çok iyi bilirim hemde🥹 kaç yaşındasın?
31
Ne zamandır yalnızsın peki?
Yıllardır 😔
Hadi yaa 😞 Eee nasıl başa çıkıyorsun peki bu yüksek libido ile...
Yüksek yüksek duruyorum napiiim
En son ne zaman deneyim yaşadın peki?
O da yıllar önce.
Özlemiş olmalısın o duyguyu... 🥹
Sorma sorma bir yakalasam birini
Dur dur sakin ol korkutma bizi 😊 eee neden kimse olmadı bugüne kadar peki?
Çirkin dediler bana ühühüüü
Saçmalama yaa çirkin olmadığını ikimizde biliyoruz dimi 😊 affedilmezdin ama sanırım güven sorunu yaşadın...
38 kgyum. 165 boy. Saçlarım seyrek ince telli. Tanıştığım son adam seni yeşile boyasalar aynı yeşil uzaylıya benziyon dedi. Arkadaşım kaza yapmış gitmem gerek dedi kaçtı kafeden. bişey de diyemedim kaldım angut gibin
Sen çıkanmı benle doğru söyle
Angut olan sen değilsin emin ol o yaptığından dolayı o... Ama cidden çok zayıf imişsin yaa... Ama kendine has bir çekiciliğin olduğundan eminim... 😊
Doğruyu söylemek gerekirse libidosu yüksek bir kadın çirkin de olsa senin dediğin gibi çıkmaya değerdir. .
Ayyy adam erkeğiiiiii
😊 teşekkür ederim. Eminim çirkin olduğunu düşündüğün için o libidonu dibine kadar yansıtırdın yatağa 😉
Sen de mika raunun önceki haline benziyon diyip kaçma ama
Kaçmam merak etme 😂 o angut gibi bi bahane de uydurmam yani 😉 bence denemeliyiz 🫣
Yaş kaçtı
35 yaşındayım ben... Senin gibi de yanlız ve libido yüksek 😊
Ama ben çıtır seviyom. Bye
😂😂😂😂 neyseee bye
Dibini bulamadığım bir cukur
Tek sayfalık bir dünya.
Yıldızlar ve Tutku: Kozmik Uyumluluk Rehberi.
Aykırı ve yasaklı ruhlar
zencefilin 50 tonu
Mal-A-F*T?
Şiddetli zevk olurdu
Beceremeyenler...
Pismanlik
Nothing but seks