Cinsel Yaşam Cinsel hayatınız bir kitap olsaydı başlığı ne olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Biraz yaratıcı olun 😂 Cinsel hayatınız bir kitap olsaydı başlığı ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
delivaryakalayın Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Şahsi olarak değil ama Türk erkeklerinin ortak sorunu olarak Daniel Cohen in "Dünyanın Zenginliği Ulusların Fakirliği" kitabı 😂😂 1 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Darbeli matkabın anıları 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla blnmyorkim 1 yıl Hoşuna gitti mi😄 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Fantastik roman olurdu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden fantastik😂 Yorumla 34Constantine 1 yıl Normaller bize göre değil Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl *Otuzbir in lordu* herhalde 😂😂😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Kitap olsaydı başlığı değil adı olurdu 😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hayatını anlatan kitap. Başlıklardan biri cinsel hayatın. öyle düşün 😂 Yorumla Gvzmhlk 1 yıl Cevaplara baktım da hiç biri cinsel hayatla ilgili değil çok yanlış anlaşılmış soru😂 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef 😂 Yorumla Gvzmhlk 1 yıl Neden merakını cezbetti insanların cinsel hayatlarına ne başlık vereceği soru hayatlarına diye de olabilirdi Yorumla Soran 1 yıl Meraklı biriyimm Yorumla Gvzmhlk 1 yıl Orasını anladım zaten 😂 öğrendiklerin ne işine yarayacak şimdi Yorumla Soran 1 yıl Öğrendiklerimiz her zaman işimize yaramaz Yorumla Gvzmhlk 1 yıl Güzel cevap boş merak diye bir şey var demekki Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yalnızlar İçin Kılavuz: Tek Elle Mutluluk 1 9 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanlışlıkla Başladı, Kazayla Bitti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatak’ta Değil, KS'de Aktif Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatak Günlüğü: Dön Ve Uyu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorgan Altında Yüz Yılın Yalnızlığı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kama Sutra’nın Kaybolan Sayfaları Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Savaş ve Seviş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hızlı ve Öfkeli: Yatak Odası Driftleri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Küçük Prens ve Büyük Beklentiler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Suç ve Ceza: Çarşafları Kim Dağıttı? Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. File yırtan anlarsın ya her manada😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayırlısı :D 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burası abaza dolu hepsi kitap yazar sayfa sayfa bitmez :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ebedi Bakirlik 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gülme ben mutsuzum bu durumdan :( :D Yorumla Soran 1 yıl Benimkimde benzer bi isim oyüzden güldüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aynı durumda mıyız :D Yorumla Soran 1 yıl Aynen 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gel bi sarılalım falan ahaha :D :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl görüşler arasında kayboldum tabi :D Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Atını ziken kovboy 1 0 Yorumla
Draga Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Cin Ali 1 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaş (at) ıyorum 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Siyahın 50 tonu ;) 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Rüzgar gibi geçti. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Şahsi olarak değil ama Türk erkeklerinin ortak sorunu olarak Daniel Cohen in "Dünyanın Zenginliği Ulusların Fakirliği" kitabı 😂😂
Darbeli matkabın anıları
😂😂
Hoşuna gitti mi😄
Fantastik roman olurdu
Neden fantastik😂
Normaller bize göre değil
*Otuzbir in lordu* herhalde 😂😂😂
😂😂😂
Keşfedilmemiş Fanteziler Dünyasına Yolculuk...
Çıkarmadan 3 süt kreması
Kitap olsaydı başlığı değil adı olurdu 😂
Hayatını anlatan kitap. Başlıklardan biri cinsel hayatın. öyle düşün 😂
Cevaplara baktım da hiç biri cinsel hayatla ilgili değil çok yanlış anlaşılmış soru😂
Maalesef 😂
Neden merakını cezbetti insanların cinsel hayatlarına ne başlık vereceği soru hayatlarına diye de olabilirdi
Meraklı biriyimm
Orasını anladım zaten 😂 öğrendiklerin ne işine yarayacak şimdi
Öğrendiklerimiz her zaman işimize yaramaz
Güzel cevap boş merak diye bir şey var demekki
Yalnızlar İçin Kılavuz: Tek Elle Mutluluk
Yanlışlıkla Başladı, Kazayla Bitti
Yatak’ta Değil, KS'de Aktif
Yatak Günlüğü: Dön Ve Uyu
Yorgan Altında Yüz Yılın Yalnızlığı
Kama Sutra’nın Kaybolan Sayfaları
Savaş ve Seviş
Hızlı ve Öfkeli: Yatak Odası Driftleri