Yoksa siz erkekler eşlerinizi yeterince tatmin edemiyor musunuz?
Eşinizin seksten kaçış bahaneleri neler?
Yoksa siz erkekler eşlerinizi yeterince tatmin edemiyor musunuz?
...
Seks konusunda kaçış veya isteksizlik çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve bu durumun erkeklerle ya da kadınlarla sınırlı olmadığını belirtmek önemlidir. Her bireyin cinsel ihtiyaçları, beklentileri ve deneyimleri farklıdır. İşte eşlerin seks konusunda kaçınmasının veya isteksizlik göstermesinin bazı olası nedenleri:
### **1. Psikolojik ve Duygusal Nedenler**
- **Stres ve Anksiyete:** Günlük yaşamın getirdiği stres ve anksiyete, cinsel isteği etkileyebilir. İş, aile sorunları veya kişisel kaygılar, cinsel isteksizlik yaratabilir.
- **Duygusal Bağlantı Eksikliği:** Eşler arasındaki duygusal bağ zayıfsa veya ilişki sorunları varsa, bu durum cinsel isteksizliğe yol açabilir.
- **Özgüven Sorunları:** Kişinin beden imajı veya cinsel performansla ilgili endişeleri, cinsel isteği azaltabilir.
### **2. Fiziksel Sağlık Sorunları**
- **Tıbbi Durumlar:** Hormonal dengesizlikler, cinsel işlev bozuklukları veya diğer sağlık sorunları cinsel isteksizliğe neden olabilir.
- **İlaç Yan Etkileri:** Bazı ilaçlar cinsel isteği etkileyebilir. Antidepresanlar ve diğer ilaçlar, libido üzerinde etkili olabilir.
### **3. İlişki Sorunları**
- **İletişim Eksikliği:** Eşler arasında yeterli iletişim yoksa, cinsel ihtiyaçlar ve beklentiler açıkça konuşulmadığı için cinsel tatminsizlik yaşanabilir.
- **Çatışmalar ve Sorunlar:** Süregelen çatışmalar veya ilişkinin genel kalitesi, cinsel isteği etkileyebilir.
### **4. Kişisel Tercihler ve İhtiyaçlar**
- **Farklı Cinsel İhtiyaçlar:** Eşlerin cinsel ihtiyaçları ve beklentileri farklı olabilir. Bir tarafın daha fazla veya farklı türde cinsel aktiviteye ihtiyaç duyması, diğer tarafın bu ihtiyaçları karşılamaması durumunda isteksizlik yaşanabilir.
- **Cinsel Yönelimler ve Tercihler:** Cinsel yönelim veya tercihlerin değişmesi, cinsel isteksizlik yaratabilir.
### **5. Kişisel Zaman ve Enerji**
- **Yorgunluk:** Fiziksel veya zihinsel yorgunluk, cinsel isteği etkileyebilir. İş, çocuk bakımı veya diğer sorumluluklar, enerjiyi azaltabilir.
### **6. Deneyim ve Eğitim**
- **Cinsel Eğitim:** Cinsel eğitim eksiklikleri veya yanlış bilgiler, cinsel ilişkilerin kalitesini etkileyebilir. Eşler arasında bu konudaki bilgi eksikliği, tatminsizlik yaratabilir.
### **7. Farklı Cinsel Eğilimler ve İhtiyaçlar**
- **Cinsel Eğitim ve Bilinç:** Cinsel eğitim eksiklikleri veya bilgi yanlışlıkları, eşlerin cinsel deneyimlerini etkileyebilir. Bu durum, cinsel tatminsizliğe yol açabilir.
**Özetle**, eşlerin seks konusunda kaçınmasının veya isteksizlik göstermesinin birçok nedeni olabilir. Bu nedenler arasında psikolojik, fiziksel, duygusal ve ilişki faktörleri bulunabilir. İlişkinizde bu tür sorunlar yaşıyorsanız, açık iletişim kurmak ve gerektiğinde profesyonel destek almak, sorunu anlamanıza ve çözmenize yardımcı olabilir.
Henüz evli değilim ama bahaneler sığınmasını istemezdim O gün kendini kötü hissedebilir isteği olmayabilir anlayışlı karşılardım Ama tabii ki bu sürekli oluyorsa sürekli bir istememezlik işine giriyorsa nedenini öğrenmek de isterdim.
Cevap
38Cevap
Yorgunum, şuram ağrıyor, saat geç oldu sen sabah işe nasıl gideceksin genelde bunlar ama bende o yok istedigi için teyzemin cenazesinden gelince bile yaptım
Dhhdhdhd şimdi seni altında ezecek seni yamultacak eeee değer mi boş ver s*kmesin hdhbbdbdb en zevkli oyun seks kaçılır mı aq
Çok yakın bir arkadaşım çocuk istemediği için eşinden kaçıyordu
Hep başı ağrıdığı için.
İlaçta etki etmiyormuş. Bende başı ağrımayan kadın buluyorum, ne yapayım.
Ben kadın için demiştim.
anlamadım nasıl sperm var ki sende
Onu zaten biliyor onu istemediğinden ağrıyor diyor
Birde ağzına sperm i hiç almaz, yanlıkla alsa ömür boyu tekrar ilişkiye girmez
Olur çok yoğun oluyor zaten belki faydası olur.
Hangi birini sayayım ki duş alamam saçlarımı kurutmaya uğraşıyorum
Basım ağrıyor çocuk durmuyor misafir gelicek annem duyuacak 😉😃😃
Evli değilim o yüzden bilmiyorum ama evli de olsam sanırım eşim m benden kaçar diye düşünüyorum
Şey bihter diyordu ya bu gece sadece şefkat istiyorum adnancığım, o geldi aklıma ahahahaha
Yarın yaparız evi süpür yaparız çocuklar uyusun
Genelde hep çok yorgunum der
Evli olsaydım kaçmazdım
istemediğini söylemesi yeterli kadın için
Seksin neyi güzel iğrenç bir şey
evli değilim. Ama kaçmam.
bahane uydurcak eşi almam:)
Niye böylesi denk gelmiyor bize 😬
Sexin yorgunluğu aldığını teklif ettiniz mi falan gibi 😬
Tabiiii
Hayatımda hiç kaçmadım
kaçış olmamalı üzerine gidilmeli:D
10 saniye için değmez
Olsaydı bahane üretse bile elimden kaçamazdı
Vardı da biz mi zikmedik
aaaa. erkeklerin seksten kactigini duymamistim
Orana koyma burama koy bugün çok güzeldi devam et lütfenss oooo yess ah uh felan filan yani
Senin ki cok buyuk onun yarısını kes diyor
bahane falan dinlemem hertürlü yaparım
Geneli basim agriyor dio😂
eşim yok
Çok yorgunum diyor veya canım istemiyor diyor.
Ettim. Rahatlatır dinç olursun dedim ama inanmıyor. Ben böyleyim yapacak bir şey yok diyor
Yorgunum başım ağrıyor sular kesik
Yok ki
Bi bahanesi olamaz
Kalkmıyor
Eşim bile yok
Eşim yok
Yorgunum.
Yok ki kaçayım
Kaçamaz basar gecerim valla
Tatmin olmuyorsa tatmin olacağı ne varsa onu yaparım
Senin ne
Arkadan yapma diyor