Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır çekinmem.
Zaten eşimden çekinirsem hayatımın bir anlamı olmaz ki eşim de aynı şekilde benden çekinsin istemem. Şöyle yani yatak ilişkisi boyutu biraz farklıdır ve benimle açık açık konuşması işime gelir böylece onun daha fazla zevk almasını sağlarım. Ki bence senin de isteklerin gayet normal. Çekinme sebebin bunları söylediğinde tepki vermesi mi, yoksa daha önce ima ettiğinde yapmamış olması ya da ters bir şeyler söylemesi mi?01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 378 cevap paylaştı. 120 yorum gelmiş yorumlayacak bişey kalmamıştır da işte karşıma çıktı bende bir iki eklemek isterim.. Yani eşinle paylaş bu durumu grup falan başka biri boş ver boş şeyler bunlar.. İkinizin arasında renklendirici elbiseler ek malzemeler kullanabilirsiniz..
04 Yorumla
Soran1 yılGruptan nefret ederim hayali bile iğrenç okumuşsundur benim istediklerim gayet masum ama işte olmuyor
- 1 yıl
Bencede nefret etmektede haklısın hastalıgı var seyı var iğrenç.. Eşini al karsına şöyle hoşuna gıder erkeğin.. Ama masumca ve sevgı ile şöyle hanı gururunu kırma.. Bunu da denesek mi senınle başbaşa seklınde cılvelı falan sen bılırsım nasıl söyleyeceğini esıne.. Zaten o da isteyecektir.. Sonrası mutluluklar.. 🙂🙏💐
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🌹
1 yılLinclenecek ne durum var ki ben de merak ettim
09 Yorumla
Soran1 yılAyıp bişey sonuçta
- 1 yıl
Olsun yani ne var ki insanlarin o kadar sacma canım sorulari var ki onun yaninda pek bisey kalmaz bence
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Ne gibi seyler dusunuyosun mesela isteklerin neler nasıl yapmasini istersin
Soran1 yılÇok değişik benimki boş ver 🤗
- 1 yıl
Utaniyosan eger gerek yok bence anlatabilirsin hem heyecanin da gecer belki ama sen bilirsin yine
Soran1 yılİlgin için çok sağol
- 1 yıl
Rica eder iyi geceler dilerim
Soran1 yılİyi geceler efendim
Gizli Üye(30-35)1 yılNe gibi istekler
104 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu istekler çok normal
Soran1 yılEvet ama eşim öyle biri değil
Cevap sahibi1 yılO zaman o an yapmasını sağla söylemek zorunda deilsin belki hoşuna gider
Soran1 yılTam demedim ima ettim ama tepki gösterdi bende açıklayamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilikte cinsellik çok önemli bir olay ya bunun için boşanmış bir insanım eşler birbiri ile konuşabilmeli bu konuda iki tarafında zevkleri istekleri farklı olabilir eğer bunları karşılayamıyor ve partnerini yatakta mutlu edemiyorsan evli olmanın bir mantığı yok bence.
10 Yorumla
1 yılBu konuyu eşinle nasıl konuşabileceğin üzerine biraz düşünebiliriz birlikte. Belki yavaş yavaş, dolaylı yollarla konuyu açabilirsin. Örneğin, romantik bir ortam yaratıp, birbirinize olan arzularınız ve fantezileriniz hakkında genel bir sohbet başlatabilirsiniz. Zamanla kendi isteklerini de daha rahat bir şekilde ifade edebilirsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKıyamam yaa, sen gerçekten muhteşemsin biliyor musun. Çok kışkırtıcı çok tatlı , çok masum böyle oluşun seni daha çok etkileyici ve daha kışkırtıcı bir kadın yapıyor. Normalde erkek bunları yapmak ister zaten ama şimdiye kadar hiç yapmak istemedi mi?
00 Yorumla Cinsellik konusunda 365 cevap paylaştı. Eşler birbirinden asla çekınmemelı ufak ufak ilişkide yonlendırebılırsınız onunda hoşuna gıder tabi cinsellıkte ılıskımız nasıl standartmı neler yaşıyorsunuz kafanızda ya ılıskı esnasında yonlendırın ya da oturup konuşun bence esınızınde çok hoşuna gıder dıye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu isteklerin çok normal , emin ol eşininde istekleri vardır hatta hoşuna giden şeyler bunlar erkeklerin, bence Türkiye'deki en büyük sorunlardan birisi dialog kuramamak çiftlerin ön zorda kaldığı şey, bu arada ben artık isteklerimi dile getiriyorum ve mutluyum
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunlar nerdeyse çoğu evlilikte var
utanılacak bir durum değil
Bana küfret ya da yüzüme boşal demene gerek yok
onu bunları yapmaya zorunda bırakabilirsin
taktikler uygularsan erkeğine istediğini yaptırırsın
sadece doğru yaklaşman gerekiyor
ayrıntılı anlatırım istersen
03 Yorumla
Soran1 yılHayır hiç yok karşı
Gizli Üye(18-24)1 yılbalim bizde bilmiyoruz isteklerini yazmamissin bile linc etmeyin diyorsun. Konus kocanla ne istiyorsan halledin aranizda iste bizden ne istiyorsun onu anlamaya calisiyom...
120 YorumlaCinsellik konusunda 460 cevap paylaştı. Bir çok evlilikte bu var açıkçası kimse toplum baskısından örf adet takıntısından bunları konuşamıyor ve bir çok aldatma bundan kaynaklanıyor aslında sen ona o sana söyleyemediği için 2 gündür aşırı aktıf kullanıyorum mesela2 günde 4 kişi ile bu konuyu konuştuk ne fantezileri var milletin ama kimse eşine söyleyemiyor korkudan ki senin ki onların yanında melek gibi bir şey kalıyor ama senin de yapman gereken şeyler var seninkiler aman aman şeyler değil aslında
08 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama ben yapmam gereken herşeyi yaptım karşımdaki istemeyince umutsuz vaka oluyor
Soran1 yılBilmiyorsunnn
Soran1 yılboş ver yaaa
Soran1 yılSöyledim tam anlamıyla demedim ama ima ettim olmadı
İsteklerin tamamen normal ve hatta olması gereken şeyler ama eşin odun gibi sanırım ters yaptığına göre. Bana eşim bunları yap dese mutlu olurum.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenim de grup fantazim var ama diyemiyorum 🫣
1532 Yorumla- 1 yıl
Sen deme bence
Cevap sahibi1 yıl@çağdaş1989 demiyorum zaten 😅
- 1 yıl
😊 fantezi olarak kalsın bir omur
- 1 yıl
😂😂😂 gruba almak istediğin erkek ise hiç söyleme 😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@fıre_man32 kadin ise soyleyebilirim mi yanj 🤣
- 1 yıl
Aynen kadın dersen yok demez kereta erkek dersen kavga çıkar 😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@fıre_man32 o zaman grup konusunu açarken önce kadın diye açıp sonradan erkek diye kıvırayım 😝😝
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs e kadin mi jsticem sanki 🤦🏻♀️
Cevap sahibi1 yıl@fıre_man32 tabiki de yazmam 😂😬😬
- 1 yıl
Hahhahaha peki sen bilirsinn taktik vercektimm 😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs ikinci bir kadını kabul edemem. Hem amaç zaten iki erkek olması değil mi😈
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs sen bilirsin😏
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs bana aşık birine daha ihtiyacım yok😎😎😝
- 1 yıl
Böyle şeyler 4 duvar arasında kalacak olacak bitecek yatak aşkına gerek yok
- 1 yıl
Önce iki kadın de ağzını ara baktın ki okey sende erkeğe çevir tepkisini ölç
Cevap sahibi1 yıl@ayhanist3435 evet ben de onu dedim, iyi taktik 😉😝😝
Cevap sahibi1 yıl@Kshsbs ahahaha evet
Son anda bombayi patlaticam 🙃💣- 1 yıl
Kafaya koymussun sen bu gurubu yapmadan için rahat etmeyecek 😊
Cevap sahibi1 yıl@çağdaş1989 arada hayata bir renk katmak lazım değil mi🥳🥳
- 1 yıl
Tabi caniiiim😊
- 1 yıl
Bence uygun bir anında dersen kabul eder
Gizli Üye(25-29)1 yılhahaaha anlat içini rahatla ablacm sjkjks yanlz deglsn
121 Yorumla- 1 yıl
Buyur yavrum yardımcı olurum elimden geldiğince istersen
Gizli Üye(18-24)1 yılNe gibi istekler eşimden cekinecesem niye eşim yani öyle düşün
140 Yorumla- Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı.
1 yılHem utangaç masum hem de İtaatkar ve xürtük ruhlu bir kadın mı gördüm ben ne 😆🤪
11 Yorumla- 1 yıl
Ne yaptın kız
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılArzulu tutkulu bi eş olmayınca talep edemiyorum. Utangaçlığımdan değil de talep etsem bile saçmalama diyecek bana. Seninki öyle biri mi
12 Yorumla
Soran1 yılAynennn
- 1 yıl
O yüzden eşinle konuşsan da boş maalesef :( ilişki anında onu bunları yapmaya yönlendirsen de pek yapmaz. İçinde o hırs tutku olmayınca sende de ben gibi içine atarak kalacaksın
- Cinsellik konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin içinde beslediği büyük fantezileri vardır esin ayak uydurabilmeli senin için cok zor gecer yaş kac bu arada
02 Yorumla
Soran1 yıl26 yaşındayım
- 1 yıl
Normal birsey yani daha çok genc ve tazesin
- Cinsellik konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılFantezilerini yapmadan ölüp gideceksin :)) senin eşinde okadar igma yapmışsın ne anlamaz biriymiş. Muhafazakar biri misin o yüzden tepki göstermiş olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbi net çekinirim ya.
Benim de hardcore, dirty talk, ağza yüze boşalma memelere attırma yüzüme oturtma gibi fantezilerim var ama gelecekteki eşim hakkımda yanlış düşünür diye çekinirim ve içinde kalır kesin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlamaz aksıne hosuna gıder bunlar ama yaparken konusulmalı sekste acık olunmalı
60 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılhesap açın görüntülü sohbet edin, seks yaparken birisi izlesin sizi, maske takın. Al sana fantezi ve güvenli
00 Yorumla
1 yılİnan her erkek ister onları. Söyle bence çekinme. Bazen ben de küfür etmek istiyorum ama normalde öyle biri olmadığım için zor geliyor
00 YorumlaNiye yanlış anlasın ya açık açık dile getirmeniz bence daha haz almanızı ve güvenle ilişkiye girmenizi sağlar...
00 YorumlaEşler arasinda cekinme olmamali. Oral yaparken bosalacagini anladiginda birakma dahada hızlan
011 Yorumla
Soran1 yılKendi çekiyor zaten bana bırakmıyor ki
Soran1 yılBenlik değil işte kendi iradesini iyi kullanıyor uzun oral yaptırmıyor antika kendisi
Soran1 yılDirek olarak demedim ama ima ettim sen şeymisin dedi bidaha diyemedim
Soran1 yılEvet çok bencil
Soran1 yılSağol 🤗
1 yılDesen anlar belki. İşin kötüsü yanlış anlarsa aranız da bozulur farklı düşünür ama eşler arasında bu düşünce olmamalı. Dediğin yapılmalı
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu eşinden isteyemiyorsan ki doğru yapıyorsun farklı yorumlayacağı kesin o halde ben tardımcı olurum sana
00 Yorumla Cinsellik konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yatakta eşinden cekinirsen zevk alamazsın birbirinize açık olun yoksa o ilişki sadece gir çık işine döner başka da bişey olmaz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKendini gereksiz boş yere kasıyorsun ona böyle isteklerinin olduğunu söylemelisin ve kesinlikle hayır demez yapacaktır isteklerini yerine getirecektir
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİçindeki şeyden haberi yok garibimin. O seni hanım hanimcik biri sanıyor hâlbuki
018 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅😅
- 1 yıl
Düşünsene bir anda sana küçük or. us. pum diyor
Soran1 yılDemiyor işte 😅
- 1 yıl
Sen de ona. Sen küfür et. Önce bir afallayacak sonra karşılık verecek
Soran1 yılBen etmeyi sevmem oda benim ağzımdan sevmez zaten
- 1 yıl
Senin onu teşvik etmen gerekiyor ki cesaret alıp saydirsin. Zaten bir defa söylesen yeter
Soran1 yılDenedimm ima ettim ama yok tık yok
- 1 yıl
İma etmekle olmuyor. Sen ondan utanıyorsun o senden utanıyor. Birinizin artık ilk adımı atması lazım. İçindekileri kocanla yaşamak kadar doğal bir hakkın yok.
Soran1 yılİşte ben attım adımı ama onda o isteği görmedim mesela beraber video izliyoruz onda benim hoşuma gidenler oluyor adam bune ya diyor
- 1 yıl
Küfürlu ağza yüze attirmali videolar izlet ona. Yadaaa önce onun hoşuna giden şeyleri yapın
Soran1 yılİzledikkk ama yok işte onun hoşuna giden yok adam klasik
- 1 yıl
Gelenekselci demekki 🤔 tek yol kaldii
Soran1 yılHemde çokk yol görünmüyor içimdekiler ile yaşamaya devam 😅
- 1 yıl
O tür adamlara çamaşır falan fayda etmez. Onun aklını günlük kıyafetler ve kalçayla başından alman lazım. Ufak ufak hakaretlerle ambiansi değiştireceksin.
Soran1 yıl6 yıl oldu beyefendi bişey değişmedi zor yani odun geldi odun gidecek
- 1 yıl
Geniş etekte fayda etmedi mi
Soran1 yılYokk Eşek altın semerden ne anlar
- 1 yıl
O zaman umutsuz vaka. Sen hard videolardan devam et
- Cinsellik konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılFarklı istekleri konuşman lazım 6 yıl olmuş bunu eşinin sana yavaş yavaş söylemesi lazımdı zaten ilginç
00 Yorumla Cinsellik konusunda 319 cevap paylaştı. Eşinden cekiniyorsan ben yaparım ya senin için kendimi feda ederim söyleme eşine tamam çözdük olayı şu an napayim melek gibi insanim hahahah
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikte zaten sinirsiz olmak yeni heyecanlar yaratmak evliligi dinc tutar karsilikli istekler olmalikindahada guzellesssin
00 Yorumla Neden konuşamıyor musunuz
Seninde hakkın isteklerin olabilir
Evlilikte tüm konulardaki sıkıntı iyi iletişim kuramamak03 YorumlaCinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. herşeyi açık yüreklilikle paylaşabiliyor olmanız lazımdı. neden çekiniyorsun. isteklerin yüzünden seni yargılar diye mi. çok absürd değilse yapmaya çalışacaktır bence
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBoşalma olayını şöyle yap oral yaparken abart sonunda istediğin yere boşalmasını sağla
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gizli kalmış bastırılmış duyguların esiriyim diyorsun : :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 469 cevap paylaştı. Neden linç edelim ki ne güzel değisik fantazilere açıksın kocan çok şanslı aslında
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence bunlar erkeğinde hoşuna gidecek şeyler zaten senin ki niye istemiyor
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNe tur kufurler sevuyosun soylesene merak ettimm
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBunları aslında eşinle fantezi gbi konusarak aşabilirsin
00 Yorumla
1 yılAl o zaman eline oral yap en son bosalırken de yüzüne tut hoşuna gider bence sonra o yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSert istiyorsun sanırım. Saçının çekilmesi dizlerinin üstüne çöktürüp yanaklarını tokatlayarak agzına zorlaması gibi. Aaa yükseldim
016 Yorumla
Soran1 yılİstesem ne fayda karşımdaki anlamayınca
Cevap sahibi1 yılBunu ona belirtmen gerekiyor aksi durumda iş başa düşecek :D ıslak gönderirim hatununu yatağa :)
Soran1 yılKonuştum ama açık açık değil ima ettim yok yanaşmıyor sen şeymisin diyor
Cevap sahibi1 yılŞeyim de. Ne olacak ki. Beni öyle yap de. Benim elimde olcaksın. Valla önümde diz çöktürüp gırtlagına kdr. Tokatlaya tokatlaya. Salyalarını akıta akıta :) yok der miydin :)
Soran1 yılNe güzel anlattın 🤭🤭🤭 işte bunlar kötü birşeymi yaaa haz vermiyormuuu
Cevap sahibi1 yılVeriyor fazlasıyla. Tükürüklerin köşelerinden akacak. Hatta seninkine yapamadıgı için ceza olarak köşede bağlayıp izlettiricez :) kuduracak bn yapamadım yapan neler yapıyor diye
Soran1 yıl🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Cevap sahibi1 yılArkandan geçip saçlarını çekip ona baktıra baktıra ittiririm seni. Gözlerinin içine baka baka inletirim. Hoşuna gitmez mi. Bence şu an bile ıslandı :D
Soran1 yılÇok iyisin biliyorsun sen bu işi 🙈🙈🙈
Cevap sahibi1 yılHı hıı zevkten kıvrandırırım seni ve farkındasın sende bunun :) gözlerinde zevkle acıyı kocan görünce karşımızda kendine dokunmak isteyecek. Altımda nefesini kesicem o sıra. Kafanı çevirip yapısıcam dudagına :) biliyor muyum işi 🙂
Soran1 yılEvetttt seni alan yaşadı 🤭
Cevap sahibi1 yılHmm sende fena değilsin alan yaşadı ama farkında değil. Ben farkına vardım ama. İyi bi ikili oluruz bence :)
Cevap sahibi1 yılNoldu çekme kendini hemen geriye. Keyif alırız sohbetimizden. Bu çok belli :)
Soran1 yıl🤭🤭 utandım
Cevap sahibi1 yılUtanacak bir şey yok. Gizliden çıkayım istek at, yaz olur mu :)
Cevap sahibi1 yılGözünün önünde karnına kdr geleyim de eşinde seninle beraber kıvransın. Bağlı bir şekilde. Ona fışkırtıcam suyunu :)
1 yılYaşlarınız kaç peki birde utanma duygunu biraz asmalisin istersen gel biraz sohbet edip rüya vereyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSonuçta o senin eşin bu duyguyu geçmen gerekir ama şunu da unutma başıma geldi diye söylüyorum bu fantezini yapınca bu sefer daha fazlasını isteyeceksin emin ol
00 Yorumla
1 yılAşağılayıcı şeyler bunlar bence. Hoşlanmıyorsan söyle eşine. p*rno star değilsğniz sonıiucta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle ayni sorunlari yazsiyorum benimde boyle cok tstlindusuncelerim var ama bende esimden cekiniyorum 🙈
02 Yorumla
Soran1 yıl🤗🤗
Cevap sahibi1 yılSeni tanimayi gercekten cok isterim
Gizli Üye(30-35)1 yılİsteklerini söyle niye çekiniyorsun böyle yaparak çok şey kaybedersin zevk alacağın şeylerden mahrum kalırsın belki eşinde yapmak istiyordur senin tepkinden çekindiği için sana söyleyemiyordur
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstersen dinlerim. Dinlemek isterim. Ama burada değil
01 Yorumla- Cinsellik konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma düşünüyorsun bu istekleri eşin karşılamayacaksa kim karşılaycak
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılNe gibi istekler bilmiyorum ama cinsellikte doyum ic8n 8steklerin olmasi bilinmei gerekir.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tam olarak ne istiyorsun ondan neden özelini paylaştıgin en yakinina anlatamayasin ki?
00 Yorumla
1 yılPek anlaşılır sormamışsınız. Ne olabilir ki farklı?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılNasıl bilcez şimdi kimseye diyemem diyosun farklı isteklerim var diyosun ne bilelim isteklerini
00 Yorumla
1 yılNeler olduğunu bahsedersen öneriler sunabilirim
02 Yorumla- 1 yıl
Pratik yap, öneriler sunabilirim
- 1 yıl
Hayali dahil olayım mı
1 yılÇekinmem o deftere imza attığın zaman bazı durumlarda çekinmeyi bir kenara bırakacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılE söyle senin eşin o diğer yarın yaani ne var bunda istiyorum de merak ediyorum de boşalır bence ağzına yüzüne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCanım bunlar hep normal şeyler olabilir söyle utanma aslında sen demeden yapması lazım
012 Yorumla
Soran1 yılKarşımdaki anlamayınca söylenilmiyor işte
Cevap sahibi1 yılBu zevkten mahrum bırakmamalı seni gözlerine baka baka ağzına yüzüne gelmeli küfür etmeli halbuki seni kudurtmalı
Soran1 yılİşte olmayınca olmuyor
Cevap sahibi1 yılAnladım canımm sende haklısınnn üzüldüm senin adına senin gibi bir kadınım olsa şu an yanımda bu dediklerini her zaman yapardım
Soran1 yılŞans işte
Cevap sahibi1 yılAma bazen insan bu konuda şanssız olabiliyor canım üzülme ama yatakta seni orgazm ediyordur umarım en azından o olsun oral falan
Soran1 yılSende evlimisin
Cevap sahibi1 yılHayır canım bekarım ben ama partnerim ile sevişince tüm bunları yapjyorum
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkayım istersen canım
Soran1 yılŞanslı kadınmış harikasın o halde
Cevap sahibi1 yılYataktaa kadınımı orgazm etmeden kudurtmadan bırakmam
Cevap sahibi1 yılAma senin için üzüldüm canımmmm 😐 keşke istediğin gibi olsaydı
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalama orp sen eşin o senin yüzüne nasıl bosalsin sevdiği kadına bunu yapamaz
05 Yorumla
Soran1 yılNiye hakaret ediyorsun klavye delikanlısı
Cevap sahibi1 yılHakaret etmedim iyi oku
Soran1 yılOrp nedemk
Cevap sahibi1 yılKlavye yanlış yazmış orpmusun sen yazcaktim
Cevap sahibi1 yılDeğilsin biliyorum eşin böyle birsey yapmaz
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birden bire değil ama ufak ufak başlayabilirsin sende ona yap bazı şeyler. ya da benden yapmamı istediğin birsey var mı diye yanaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır çekinmen saçma belki söylesen eşinin de hoşuna gidecek
13 Yorumla- 1 yıl
Bence gidecek 🙂
Cevap sahibi1 yılBana da öyle geldi
- 1 yıl
İlk zamanlar benimde bazı isteklerim vardi ama cekinip söylememistim ama söyledigimdede ohoo eşim çokdan razıymış zaten 🙂
- Cinsellik konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılisteklerin makul bence, hayali erkek vs hariç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunlar gayet normal istekler bemce bunlari sana eşi in zaten uygulaması lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat