Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hukuki olarak öyle bir hak var. Ancak evliliğin paylaşımlarından biri olan cinsellik, en önemli olanı ise de tamamı değil. Bu yüzden sadece cinsel eksiklik sebebi ile boşanmak tek başına yeterli bir sebep olmayabilir. Ancak bir tarafın çok eksik kalması bir sebep olabilir. Evli çiftlerin çoğu tam bir cinsel uyuma sahip değildir. Bunu bırakın başkasına, eşine de kendisine de itiraf etmeden yıllarca evli kalan çok fazla insan var. Yine de bu durum biraz çabayla düzeltilebilir. Öncelikle çiftlerin birbirinden beklentilerini açık ve net ifade etmesi gerekir. Sonrasında, farklı mekanlar, seks oyuncakları veya fanteziler, cinsel hayatı hareketlendirebilir. Şunu da belirteyim. Ben çok çaba sarfettim. Her önerime eşim olur dese de, sonucu gelmedi. Bazı fantazilere eşlik ettiği zaman, muhteşem zevkler aldık. Ama sonrasında istemedi. Şu anda istediğim gibi bir cinsel hayatım olmasa da bunun dışında çok iyi bir eşe sahip olduğum için, boşanmayı düşünmüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGöreceli kavramlar üzerinden ayrılık yaşamak doğru değildir. Ayrıca eşiniz ise ettiğiniz yemine sadık kalarak iyi günde kötü günde yanında olmanız gerekir. Size göre kötü olan cinsellik başkasına göre süper ve ötesi olabilir. Bu bir ayrılık sebebi olamaz.
Bunun yerine partnerinizle konuşup istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri açıkça konuşarak bu problemi asabileceginizi düşünüyorum.
Ha evlenmeden önce niye sevismediniz kısmına girmiyorum o başka bir konunun parçası çünkü.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Direkt olarak değildir... Eşlerden biri fedakarlık yapıyor ama bunu söylemiyorsa, eşinin hatalarından bahsetmiyorsa, yaptığı fedakarlık değil iki tarafa da zulümdür.. Oturup açıkça konuşmak gerekir.. O da olmuyorsa nihayete erebilir. Ama önce "keşkeler" olmaması için mücadele etmek lazım.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya 2 3 oldu konuşuyoruz bunu erken boşalıyorsun zevk almiyorum diye hep red ediyor tedavi olmadı lazım ama yediremiyor kendine
- +1 yıl
Yediremiyor olabilir ama senin söyleyiş tarzın da çok önemli.. 'bu ne yaa! Erken boşalıyorsun. Zevk alamıyorum senin yüzünden" dersen morali tamamen bozulur ve erken boşalmaya devam eder çünkü takıntı haline getirir... "Erken boşaldın ama hiç önemli değil. Sadece bu gece değil her gün her an sevişeceğiz ve ben seninle mutluyum" dersen takıntı yapmaz ve stresi azalır... Hastalığı körüklemek de senin elinde, sonlandırma çabası göstermek de
- +1 yıl
@Alonee_AnGeL takip at
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler çoğu zaman duyarsız ya da seksin yeterli olduğunu düşünür ama değilse konuşulmalı üslupta çok önemli bu durumda onu kırar ise kabullnemez içine atar ve ilişkiye gireği zaman gözümde büyütür ve daha az performans ve haz olur. Doğru yaklaşım ile düzeltilebilir şeyler bunlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Evlilikte taraflardan biri cinsel ilişkiden kaçınıyorsa diğer taraf için haklı bir boşanma nedeni oluşacaktır. Yerleşik Yargıtaya göre cinsel birleşmeyi gerçekleştiremeyen, cinsel ilişkiden kaçınan, cinsel birleşmeyi başaramayan kişi kusurlu kabul edilmiştir. Bu nedenle diğer taraf cinsel yaşamın olmamasından dolayı evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle boşanma davası açabilecektir. Fakat günümüzde maalesef cinsel tatminsizlik bir sebep olarak gösterilmek yerine bahanelerin arkalarına sığınılıyor, ayıp bir şey olarak görüldüğü için. Eşinize önce tedavi teklif ettiniz mi? ya da bu konuyu onunla yüz yüze ciddi bir şekilde konuştunuz mu?
52 Yorumla- +1 yıl
Yorum başarılı 👏
- +1 yıl
Ya ne güzel anlatmışsınız ne iş ile uğraşıyorsunuz acaba
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle. Cinsellik evliliğin yüzde 90ıdır. Nasıl ki konuşmak bir iletişim ise cinsellik de bir iletisimdir. Konusamadan anlasilmayacagi gibi kötü bir cinssllikte de anlaşılmazlıklar meydana gelir. Güçlü ve kadını tatmin eden erkekler varken kendine hayrı olmayıp sadece yatakta kendi çıkarlarını düşünen, 10. dakikada işi biten bir erkekle isim olmaz tek imzama bakar 😉
71 Yorumla- +1 yıl
Sen bu gücü hskediyosun:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılma sebebi gibi bakılmamalıdır. Deneyimsiz tecrübesiz olabilir. Kimse öğrenerek gelmedi. p*rno izleyerek, karşısında mastürbasyon yaparak bile öğretilebilir. Herşeyde boşanma ayrılma sebebi olmasın canım…
Kendine dokunarak veya p*rno izlediğinizde veya bir kaç seks fotograf görüntülerinde bana bunu yap şunu istiyorum denilebilir. Ben bundan zevk alıyorum. Hadi bunu deneyelim denilebilir.
63 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız. Birbirimizden her zaman bir şeyler öğrenmeli, fantezilerimizi zenginleştirerek farklı zevklere yelken açmalıyız. Ayrılmak değil sınırsızca daha fazlasını birbirimize sıcak ilgi ile öğretmeliyiz. Dokunmak dokundurmak ve hissetmek çok güzel. Hazlarda buluşmayı kim istemez ki… 🥰🤗🌸🔴
Cevap sahibi+1 yıl@06romeo Kesinlikle birbirimize bu konularda aydınlatmalı ilişki ve evlilikte problem göstermede yol gösterici olmalıyız.
- +1 yıl
Çok mantıklı ve güzel bir cevap
+1 yılEşim iyi değil 5 dka da boşalıyor ustelik23 haftalık evliyiz kısa sürünce 4 u 5 i istiyorum yapmıyor çünkü ona yetiyo buaksam kızdım dedim ki ben rahatlayamiyorum kısa suruyo sana yetiyo ama bana yetmiyo dedim
729 Yorumla- +1 yıl
Böyle giderse. bosanma. sebebi
- +1 yıl
🥺🥺🥺
- +1 yıl
Bende böyle yım valla
- +1 yıl
2 3 haftalık evliyiz birde oldukça yeni üstelik balayı 1 kere olsun boşalamadı beni
- +1 yıl
Sana bir şey dediğim yok duruma üzüldüm sadece 🥺
- +1 yıl
Kışa sürüyor çünkü boşalmasi onun hiç bir şey anlamıyorum
- +1 yıl
Valla öyle bu kadar yeniyken on sevişmeyi istemiyor çabuk boşalıyor diye on sevismesiz de bir halt anlamıyorum on sevişme olmasada uzun sürmüyor 5 dka
- +1 yıl
Ne diyim bilemedim ben..
- +1 yıl
Eşinin stres ve kaygı problemi var, uzun süreli kondisyona dayanamıyor. Ve boşalma bir an önce hedefi gerçekleştirme arzusuyla hareket ediyor. Eşinin mantalitesini değiştirmen gerekiyor.
- +1 yıl
Isin zor
- +1 yıl
Ön sevişmesiz yapmamalı, sen kadınsın ıslatması gerek iyice. En az yarım saat emmeli okşamalı seni. İyice kıvama gelmen lazım @alonee_angel
Haksız mıyım? - +1 yıl
Bari ikinci üçüncü ye devam etsyemiş... hic düşünmüyor mu karısı başka erkek arayabilir
- +1 yıl
Allahtan içe boşalma problemi yok çocuk istemiyorum dedim yapmıyor bende düşünmüyorum yuruycegini zaten
- +1 yıl
@alonee_angel Sen çok dayanamazsın gibi bu gidişle
- +1 yıl
Prezaktif kullanmıyor ya da hap olabilir zevk almadığım. iliskiye çocuk mu Allah korusun
- +1 yıl
@alonee_angel Soru sorabilir miyim özlden?
- +1 yıl
Kuru girdiği için vajina yanması olmaya başladı 5 dkalik ilişki için öyle şeyler cekiyorum birde
- +1 yıl
Bızırını emsin söyle ona
- +1 yıl
Evet yuh dimi 5 dkalik ilişki için kuru ve yeni alışıyor birde alışamadı bile daha vajina da yanma sanci oluyor lavabo da olmasam bile bunu otururken yanma acı hissediyorum 5 dkalik şey için ne cekiyorum
- +1 yıl
2 gündür ağrı kesici içiyorum
- +1 yıl
Ne kadar sürsün isterdin
- +1 yıl
Ayrılırsın böyle gitmez... ya da gizli biri
+1 yılKişilere göre yanıtı değişir. Cinsellik bir ihtiyaçtır. Bunu kabul ediyorum ama cinsellik her şey değildir. Bana ve çevreme saygılıysa, dürüstse, değer gördüğümü hissediyor isem evli olsam boşanmam. Gerçi ben evli değilim. Yine tam olarak bilemem ama öyle düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik için değil sevdiğiniz için yanında olsaydınız o eksiklik olsa dahi hissetmezsiniz. Aynı zamanda bunu eşinize seni çok daha fazla arzuluyorum diyip erken boşalma vs gibi sorunlar varsa onla doktora gidip yanında olabilirsiniz. Onu kırmadan bunu söylemek sana doyamıyorum demek zor olmamalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılma sebebi mi emin olamadım ama kötü bir cinsel yasama da ne kadar katlanabilirsin ki
75 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar
- +1 yıl
@Maimaviler işte bilemedim ama çok uzun süre dayanılmaz herhalde
- +1 yıl
Üzüldüm
- +1 yıl
Kızda akıl olsa adama prno izleyerek eğitim verdirtir dimi yani adam safsa kız yardım etsin
+1 yılCinsellikte uyum çok önemli bence. Bilmeyebilir buna bir şey demem ama öğrenmeye açık olmalı onu yapmam bunu yaptırmam orada olmaz şimdi olmaz yarın vs vs olursa istekli bir erkek olarak sogurum o kadından bende istemem
00 YorumlaHayır, ayrılmam. Evlendiğim zaman ilk defa yaşayacağım için sanıyorum benim performansım da pek iyi olmayacaktır hddhdh
30 Yorumla
+1 yılMerhaba, cinsel yaşam evliligin ana parçasıdır, yatak odasında sorun olması, evliliğin her anına yansır. O yüzden, evet, kötü cinsel performans ayrılma sebebidir
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsanız çözüm arayım ve sorunu bana özelden yaz ben sana kesin çözüm vericem ahlaksız birisi değilim ve cinsel ilişki yaşamadım ama bilgiliyim tecrübeliyim çevre faktörleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Değildir. Evet önemlidir ama daha önemli olan koşullar ne olursa olsun sevdiğinin yanında olmaktır. Sonuçta bu sağlıklı cinsellik hâli her zaman her yaşta süre gelen bir şey değildir
00 Yorumla
+1 yılİyi değil diye birşeye yoktur. parrtner her zaman değişik objeler ortamlar arar durur onu saglamak gerekir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentiniz neydi ne buldunuzki iyimi kotumu kararini verdiniz ciftler arasinda iyi ve doyuma ulasmiyan cinsellik evlilige zarar veriyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ayrılma sebebidir, fakat eşimi tamamen benim zevklerime hitap edecek şekilde eğitmek varken ayrılığı seçmem.
00 Yorumla Arkadaş siz 20 yıl boyunca coşkulu bir sks hayıtı mı bekliyorsunuz? Max 3 yıl sürer sonradan karşılıklı aldatmalar vs başlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet cinsellik önemli ama evlilikte her şey de cinsellikten ibaret değil önce sorunu çözmeye odaklanmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. Bi de tam tersini dusunun. Cinsellikte iyi ama cinsellik harici iyi degilse napmali? Sosyal degil, muhabbet bilmez. Telefondan basini kaldirmaz. Ilgilenmez.
13 Yorumla- +1 yıl
Senin ki öylemi
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
kaç yıllık evlisn
Hayır evlilik seksten ibaret değil zaten seks için ise evlenmeye ne gerek var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKanuni olarak Yargıtay kararı ama duruma göre değişir tabi
00 Yorumla
+1 yılevet. hem kadın hem erkek için geçerli. zi. kemediğim kadınla neden evleneyim.
00 Yorumla
+1 yılNiye ayrılıyon seviyorsan git başka şekilde tatmin et kendini. Vibratör boşuna mı var
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yoksa aldatmaya gider iş ayrılık daha mantıklı olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olması önemli değil.. iyi olmaya çaba göstermemesi önemli.. çünkü aldatma nedenleri ortaya çıkar
00 Yorumla
+1 yılseks olmadan evlilikte mutlu olunmaz. erkek kadını kadın erkeğini doyurmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen düşkünüm haftada en az 2 gün seks olmuyorsa yapamam birde kısa sürmemeli
00 Yorumla kim için bu soru erkek için mi kadın için mi?
00 YorumlaKonuşulmalı ama Değişmiyorsa en mantıklı karar bu bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Değildir de çabuk küsen darılan bi tipse ayrılma sebebidir
00 YorumlaDirek ayrılma sebebi degil öğrenmeyi reddediyorsa belki
00 YorumlaDeğil tabiki ama anlayışli olma lazım ve çözüm üretmek gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılLibidosu yerlerde değilse sorun yok, performans iyileştirilebilecek bir şey.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğu insanlar bu sebepten dolayı boşanıyorlar maalesef...
Cinsellik önemli bi konu00 Yorumla
+1 yılkadın kötü olamaz ama erkek kötü ise ayrılma sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltüik boşanma istatistiklerine bakarsan önemini anlarsın. sağlam şeedicden. şeedemezsen, ayrılma sebebi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikte ne kadar kötü olabilir ki uzanamiyor mu? Bu arada cinsellik evliliğin en önemli kısmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim ayrılmam ama oturup konuşurum bazı şeyleri kabul etmezse en son şey ayrılmak olur oda zor yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik evliliğin temel taşıdır sıkıntı var ise o evlilik biter
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. o yatsın ben içime alırım
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmak Son Çare Allah Dert Vermişse dermanda vermiş dermanı çözümü aramalı insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte amaç üremek yani cinsellik 👍 taraflardan biri tatmin olamıyorsa yürümez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok şart değil evlilik iyi gidiyorsa alternatif çözümleri kullanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. hayır cinsellik için değil eş sevgiliden bile ayrılmak saçma olur
00 Yorumla
+1 yılYa her zaman için değil ama tabi ki yeterli kadar olsa güzel olur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak ayrılma sebebi değil bence ama bir şey eksik kalınca insanın gözü dışarı kayıyor
00 Yorumla Bence bir süre sonra evet
51 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılKoca işini sağlam yapmiyosa ya da eşi her ikiside elinde sonunda aldatır başka yolu yok
00 YorumlaCinsellik için mi evlilik yapılıyor?
10 YorumlaBildiğim kdarıyla dinen ewet
21 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle. seks olmadan evlilik yürümez. her iki taraf birbirini doyurmalı
+1 yılMutsuzluk sebebi olabilirde ayrılmak fazla olur
20 Yorumladerdim cinsellik değil sevilmek ya kxndm
20 Yorumla
+1 yılEvet iyisini bulurum
81 Yorumla- +1 yıl
evliyken mi boşanarak mı. bütün mesele bu
+1 yılBunun için çözüm bulmaya yanaşmıyorsa, evet.
10 Yorumla
+1 yılTatmin olamazsam mutlu olamam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma sebebi..
10 Yorumla
+1 yılHayır. Ben ikimize de yeterim sjdk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir çözülebilir
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişiklik gösterebilir
00 Yorumla
+1 yılo işi başkasıyla görürüm
01 Yorumla- +1 yıl
Baya geniş
+1 yılBoynuz yükleniyor bebeğem 😏
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026