Problem olduğunu kabul etmiyor ve çözüm aramiyorsa evet bitirir

Problem olduğunu kabul etmiyor ve çözüm aramiyorsa evet bitirir
Hayır benim evliliğimi bitirmez. çünkü cinsellik üzerine kurmam ve cinsellik için de evlenmem.. güven sadakat aşk sevgi bunlar üzerine kurulur evlilik zaten cinsel sorunları için boşanan varsa sırf tatmin olmak sevişmek için evlenmiş demektir. evliliği bedava seks gibi görmüyorum ben tabi ki de
Eşim beni hiç istemiyor. Ayda bir zor seks yapıyoruz o da benim zorumla. Zamanla soğumaya başladım. Beni istememesi hep yorgunum deyip beni boslamasina bı de bunda kendini haklı gibi görmesine uyuz olmaya başladım. Canım istiyor ve her defasında avucumu yalıyorum yalayacak başka şeyler varken :(((
Hep mi böyleydi
detayda belirtiğin gibi çözüm için bir şey yapmıyorsa zaten bitmeye mahkum oluyor.
Cinsellik evlilik çok son derece önemli bir detay. o yüzden çözümü bir şekilde gerçekleşmesi gerekir.
Bitirebilir, zira evliliği cinsellik yaşamak için isteyen tonlarca insan var yurdumda. Cinsellik de gidince elinde bir şeyin kalmayacağını düşünüyorlar maalesef.
Cevap
27Cevap
aha senin bir evlilikte daha cinsel sıkıntılar. Eyvah eyvah. Bu kadınla evlilik yapmadan önce libidosunu düşürmeye yönelik bir şey yapın beyler :D
O... karı gibisiniz
sakin ol birader. Senin libidoyu kontrol altına alamıyoruz. Tüm sıkıntı burada :D Yaş geçse de menapoza karşı direniyorsun :D
Ne çok isterdin değil mi kontrol altına almayı
Evet yazık günah sana sonuçta hem dinen hem de psikolojik açıdan hatalar yapmaman için 😂
Vay aq senin yalanını s... m. bak nasıl giriliyor günaha gördün mü
😂😂😂😂 niye kız sonuçta benle baglantin yok neden yalan konuşayım
Madem bağlantım yok sana giren çıkan da yok. Soruya cevap ver s.. git
Aşırı çekici kadınsın çekiyorsun ondan tamamen. Şeytan tüyü var sende 🤣
@Nadıyekrhn sıkma canını. Doğal yaşamlarında oturup bir kahve bile içemeyecekleri insanlarla internet ortamında bağlantı kurduklarında şaşırıyorlar, ilkel bir öz güven geliyor.
@Nadıyekrhn hayranlarının seni görünce ne diyeceklerini bilemeyecekleri kadar şaşırmaları nasıl bir duygu? Benim hiç hayranım olmadı :(
EVLİLİYİN 80%-CİNSELLİKDİR.
20% -Birlikde yemek yemek , uyumak, dışarda dolaşmak , telefonlara bakmak, işe gitmek , gelmek, kadın ev işi , çocuk bakmak. Bu yanii
Bitirmez sonuçta tedavi edilebilir hersey kadın içinde erkek içinde gecerli
Eşim olacak kadına kurban olurum ben❤️Gelecekteki eşime yükseldim 😃 seks için ayrılmak nedir çözeriz bir şekilde.
Probleme göre değişir bu durum problem erkek de mi kadında mı ve gerçekten çözümü konusunda bişiler yapılmış mı
Yüzde 90 bitirir, yüzde 5 sabredilir, yüzde 5 aldatma olarak devam ettirilir
Bir süre idare etmek gerekir herkeste sorun olabilir. Geçince devam edilir
Evlilik istemiyorum artık çok fazla aldatan kadın var çevremde ve tv lerde görüyorum vede olası bir boşanma beni olumsuz etkiler nafaka diye düşünüyorum
Hayatta her şeyin bir çözümü var, bitirmek bir çözüm değildir.
Bitmesede cinsel doyum tad alamiyor insan kaliyor mutsuzcs
Hayır aldatıyorum sorun yaşamasam da da aldatırım tek eşlilik bana göre değil.
Cinsellik olmayan evlilik eninde sonunda biter
Evet bitirir evliliğin temel yapı taşıdır seks. Çözülemeyen problemler arasında.
Konuşulmayan her problem için ilişkiler bitmeye mahkumdur.
Uzun sürerse sıkıntı olur ayrılığa kadar gider
Sizde ne vardi?
Ne lazımdı?
🤣
@Nadıyekrhn hastayim senin cevaplarina ahaha harikasın yeminle
@fesfs tamam anladık öğretmen hanim :)
@fesfs 😀😀
Komik misiniz
@fesfs sanırsın hepsi doktor 😀
@fesfs jinekolok 😀
@fesfs şebeke suyu mübarek sjsjsjs
Varsa da çözeriz