majör depresyon tedavisi için fulsac isimli ilacı kullanıyorum yaklaşık 1 aydır gerçek anlamda bana iyi geldi depresyondan çıktım desem yeridir ancak ilacı bırakamıyorum doktor dışında ve ilk defa bu ilaç yüzünden orgazm olamadım mastürbasyon yaparken kolum koptu tam gelecek gibi oluyorum ama sonra düşüle geçiyorum ilaçtan dolayı mı bilmiyorum eğer ilaçtan dolayıysa bunun çözümü ne kendimi çok kötü hissettim erkek arkadaşımla ilişki sırasında yaşamış olsaydık bu durumu daha kötü hissederdim lütfen yardım edin libidomu ne yükseltir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
mastürbasyon yaparken ı an deprosyon ilacı kallandığını kafandan çıkartmalısın düşünmemelisin deprosyondaydım ne yapıyorum falan o an masta odaklanmalısub
zaten o an aklıma bile gelmemişti kullandığım hatta ilacımda seratonin yükseltici bi ilaç unuttum gitti orgazm olmayınca aklıma geldi ilaç kullandığın
İşte tetikliyor alakası yok sadice mastta odaklan bir yerde orgzm olmayınca o geldi ama ram anlamıyla odaklansaydın onu düşünmicektin
Libidonu erkek arkadaşın yükseltir, başka bir şey değil.
mastta olamadığım orgazmı onunla olur muyum sence
Eğer seninle doğru ve aceleci davranmadan ilgilenirse evet olursun. Taktik lazım mı onu de bana
hayır cinsel açıdan bi problemimiz yok tutkulu geçiyor ama mastürbasyon yaparken ilk defa orgazm olmadım
Öncesini unut, şimdi ile kıyaslama. Şimdi aşması gereken bir dağ var
yani en son yaşadığımızda fazlasıyla güzeldi ama dediğim gibi sekste problem yok mastta var
Nasıl bir şey ile karşılaştığını bilmiyorsun. Uzak mesafe ilişkisi mi
sayılır her hafta burada aslında kendisi jandarma olduğu için tayini çıktığından beri mesafe ilişkisi yaşıyoruz son iki aydır falan ama her haftasonu geliyor hiç aksatmadı banada yeterli oluyor açıkçası
Uzman mı?
astsubay
Aa nerede sen neredesin?
ben istanbuldayım o tokatta
Aradaki mesafe de baya varmış. Ne kadar süredir berabersiniz?
o benim ilk aşkım aslında aynı mahallede büyüdük küçüklükten beri sevgiliyiz diye dolaştık aklımız erincede gerçekten sevgili kalmaya devam ettik resmi olarak 13 yaşımdan beri sevgiliyiz o zamanlar öpmeyi bile bilmeden gizlice el ele tutuşur heyecanlanırdık şimdi 26 yaşına geldik hala aynı heyecan var içimizde 🥰
Aa ne kadar güzel. Ciddi bir şeylerin vakti geçiyor gibi
babamı kaybettiğim için ertelendi normalde iki yıl önce evlenecektik babam vefat edince kaldı bu seneye niyetlendik ondada görevleri ağır çıktı zaman ayıramadı nasipse kışın düşünüyoruz
Çok sevindim senin adına. Sen ne iş yapıyossun?
türkçe öğretmeniyim ortaokul
Atandın mı?
bekliyorum
Umarım beklediğin ve istediğin her şey gönlünce olur :)
umarım ya
Muhabbetin için teşekkür ederim
ben teşekkür ederim iyi geceler
Öncelikle çok geçmiş olsun, ben sorun olacağını düşünmüyorum bilakis kafan rahattır ne güzel.
Zorlaması çok daha kötü ve zor
Bende bi ilaç kullanmıştım boşalamamıştım aynı durum galiba
evet aynısı
O ilacı bırakmadan düzelmez erkek için bir sorun olmuyor aslınd dsha iyi diyenler vardı forumlarda geciktirici gibi ama kadın için sorun olabilir
benim için problem oldu gerçekten..
İlacı kaç ay kullanacaksın
eylülde bitiyor
Az kalmış o zaman sabret cinsel isteğin çok oluyor mu peki
oluyo ya sevgilimin nefes almasına bile yükseliyorum az öncede resimler attı yükseldim ama orgazm olamadım moralim bozuldu
Kötü olmuş ya antidepresanlar da yazıyor zaten cinsel isteksizlik yapar diye yan etki maalesef
Cinzel istek azaltma yöntemleri var mı kadınlarda onları denesen
istiridye yiyin diye okudum umarım düzelir ya eylüle kadar böyle giderse içime kapanıcam
Sorun etme keşke sevgilin yanında olsaydı en azından o ilgilenirdi seninle 🥺
of hafta bitsede gelse
Çok mu uzaksınız
ben istanbuldayım o tokat
Tokat mı uzakmış her hafta gelitor mu
geliyor valla yiğidim
Helal la ona dksksksk
Yaşlar kaçtı
ikimizde 26
Tokat İstanbul kaç saat ya ben mi gözümde büyütüyorum xjdkdkdkd
uçakla gidip geliyo ya
Ben de İstanbul'dayım ilçe değiştirmiyorjn kaç aydır
He işi iyi o zaman aganın
jandarma astsubay
AA benşm arkadaşımda jandarma ama astsubay değil onların maaşı iyi evet görev yeri tokat o zaman normalde İstanbul'da yaşıyordu heralde
evet normalde aynı mahalledeydik ama iki aydır tokatta bu kış evlenmeyi düşünüyoruz
AA ne güzel Allah tamamına erdirsin
İlacın yan etkisi bu de ilaç dozunu azalttıktan düzelecek
Erkek arkadaşınla bi dene ama kafana takma
onla yaptığımızda bi sıkıntı yok mastürbasyon yaparken olmadı çok zoruma gitti
Masttada flörtğnle sexting dene önce
öyle yaptım zaten
Tekrar dene
Doktora sor ilaç yapmış olabilir sıkıntı
Macun ye istek atrıcı
ilaç kullanıyorum ama yanlış etkiden kalpten gitmiyim
Doğal ilaçlar var aktarlarda
doğal olması yararlı olduğu anlamına gelmez ki kullandığım ilacın bileşenleriyle ters etki yapacak bitkisel bi karışım ölümle sonuçlanabilir
Çok değil az yersin sen de. Senin iyi bir partnere ihtiyacın var. Oral seven 🙈
sapıklığa çevirme adam akıllı bişey sorduk aq sevgilimle cinselliğimiz gayet tutkulu ve güzel geçiyor sadece mastürbasyon yaparken orgazm olmadım bilmiyorsan işgal etme aq
Kötü bir şey denedim ki aq
aynen iyi bişey dedin aq işgal etme sal şurayı
Yan etki işte
of evet..
Hepsi aynı anda olmuyor işte
Erkek arkadaşın varsa deneyin yükseliyor mu
yani onunla en son ilaca yeni başladığımda oldu mesafe ilişkisi yaşadığımız için ha diyince olmuyor ne yazık ki
kıyamam :/