Aynı partner ile sürekli cinsel ilişki nedeni ile isteksizleştim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Belki de azalan cinsel yakınlığın birçok ilişkide var olduğunu bilmek sizi rahatlatabilir.
Bir ilişkide tanışma ve keşif aşamasını geçtiğiniz bir zaman var. Bu zamanı geçtiğinizde birbirinizle güvendesiniz ve hayatın stresleri ve yükümlülükleri daha öncelikli olmaya başlıyor. Aşık olmasına rağmen, seks için gerekli ruh halinde olmayı tehdit edebilecek bir sürü dış stres var. Bunlar işe gidip gelme, ebeveynlik veya ev işleri gibi şeyler olabilir.
Temel olarak yapmak zorunda olduğumuzu hissettiğimiz her şey enerjimizi tüketir ve seks için çok yorgun hissetmemize neden olabilir. Cinsiyetin gerektirdiği kendimize ayırdığımız süreye az izin veren bir kültürde yaşıyor olmamız da buna katkıda bulunur. (İlginçtir, şahsi alaka süremizi son yıllarda - büyük ölçüde dijital eğlence yoluyla - nasıl geçirmeyi seçtiğimiz) cinsel sıklığı da etkiledi.
Bir başka potansiyel konu doygunluktur. Bir uyaranın daha az cazip hale geldiği fikri, daha fazla maruz kaldıkça aynı paketin çok fazlası monoton hissedebilir. Yeni arabanızı kullanmak beş yıl önce olduğu kadar eğlenceli değil. Bir zamanların en sevdiğiniz süveterini giymek için heyecanlı değilsiniz.
Doygunluk insanın sıkılma eğilimidir. Bu bir hata değil. İnsan olmak ve utanılacak bir şey değildir.
Yaşlanma ve tıbbi sorunların da azalan libidonun sebepleri arasındadır.
Yaşlandıkça, doğru beslenmedikçe, kendimize ve partnerimize özel anlar, zamanlar yaratmadıkça testosteron seviyeleri düşer ve bu hem erkekleri hem de kadınları etkiler. Hamilelik ve doğum cinsel memnuniyeti ve sıklığı önemli ölçüde değiştiriyor ve kronik hastalık, kilo alımı ve fiziksel yaralanma da cinsiyetin azalmasında etkili oluyor.”
Detaylı bilgilendirme için paylaştığım bencenin bağlantısını ekliyorum. iyi okumalar.
UZUN SÜRELİ İLİŞKİLERDE CİNSEL ARZUNUN AZALMASI, İSTEKSİZLİK!
Testesteron seviyesinin düsmesinde yaniliyorsunuz, yeme icmeyle alakasi yok, ayrica testesteron seviyesinin düsük olmasi cinsel istegi azaltmiyor.
@Berkan25 bununla ilgili bilimsel bir çok makale var. Okumanızı tavsiye ederim, doğruluğunu anlamanız için...
okumadan yazdigimi nereden biliyorsunuz?