Selam. Konuyu uzatmadan giriyorum ortadan. Cinsel anlamda bir süredir isteksizlik yaşıyorum. Kadınlarla kolaylıkla iletişim kurabiliyorum ama cinsel istek yok, bu yüzden konuyu oraya çeken kadınları reddettiğim çok oldu. Kadınları çok seviyorum, kalkma sorunu vs de yok ama cinsel isteğim gram yok. Belki geçici bir durumdur ama yine de çözümü falan var mıdır? Acaba testesteron düşüklüğü vs olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında bu durumu tetikleyen birçok sebep olabilir. Net olarak bir şey söyleyebilmek pek mümkün değil. Nasıl bir hayatın var bilemiyoruz Stresten ve yorgunluktan da olabilir psikolojik nedenlerden dolayı da oluyor olabilir.
Hayatımda bu tarz sorunlarım yok diyorsan da bi ürolojiye görünmende fayda var diyebilirim. Prostat hastalıkları veya senin de dediğin gibi testosteron eksikliği olabilir. En doğru cevabı doktorun verecektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsel isteksizlik, çeşitli nedenlere bağlı olarak gelişebilir ve hem kadınları hem de erkekleri etkileyebilir. İşte cinsel isteksizliğin çözümüne yönelik bazı öneriler:
Psikolojik Destek: Cinsel isteksizlik genellikle psikolojik nedenlerle bağlantılıdır. Bu durumda bir uzman yardımı almak çoğu zaman sorunun çözülmesinde ilk adımdır.
Sağlıklı Yaşam Tarzı: Düzenli uyku, dengeli beslenme ve egzersiz, genel sağlık durumunu iyileştirerek cinsel isteği artırabilir.
İlişki Sorunlarının Çözümü: Eşler arasındaki iletişim sorunları ve güven eksikliği gibi ilişki sorunları, cinsel isteksizliğe neden olabilir. Bu tür sorunların çözümü, cinsel isteği artırabilir.
Tıbbi Tedavi: Altta yatan sağlık sorunları cinsel isteksizliğe yol açabilir. Bu durumda, bir sağlık profesyoneli ile görüşmek ve uygun tedaviyi belirlemek önemlidir.
Bireysel veya Çift Terapisi: Cinsel isteksizliğin tedavisinde bireysel veya çift terapisi, davranışçı teknikler, farmakolojik tedaviler veya bitkisel ürünler kullanılabilir.
Her durumda, cinsel isteksizlik sorunu için mutlaka konusunda uzman bir hekime başvurmalı ve seanslara gerekli olduğu takdirde eşli olarak katılmanız gerekmektedir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Nedenleri bana göre düzensiz ve sağlıksız beslenme, spor hayatının ve uyku düzenin yok oluşu, tabi ki çok fazla mastürbasyon yapmakta testislerdeki sperm seviyesinde azalma yapabilir, çözüm yollarından en önemlisi sağlıklı ve düzenli spor hayatı, düzenli dengeli beslenme, sperm arttıracak besin öğelerini ve cinsel istek arttıracak besin öğeleri tercih etmen, penisinin ve dölünün tatını, kokusunu güzelleştirecek besin öğelerini tercih etmen, kadınların isteksiz s@ks@ çekmesi ya da s@ks@ çekmek istemesinin nedenlerinden birisi bu bana göre, bu dediklerim olursa düzelebilir, cinsel isteksizliğin, aktif bir cinsel yaşamın olmuş olur.
10 Yorumla
+1 yılKafada bitiyor.. Ben inanmıyorum aksine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora görünmen gerek stres etki edebilir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği