1 yılcehaletten dolayı ve travmalardan , tabi bunu açıklamak da gerek. bir kere gerçekten anal sexsi doğru deneyimleyen ve bunu sevmeyen insanları bir kenara ayırıyorum bundan sonraki yorumumu ona göre değerlendirirseniz sevinirim. anal seks öncelikle iyi bir temizlik ihtiyacı doğrurur , kaslar içeriden uyarılmaya göre geliştiği için iyi bir ön sevişme onunla ilgilenme parmaklayarak kasları içeriden uyarım gevşetme ihtiyacı hisseder. son olarak da kadının anal ıslanma gibi bir durumu olmadığı için sık sık ilişki esnasında kayganlaştırıcı gibi etkenlerle ıslatılması gerekmektedir. bu hususlar dikkat edilmeden penisle direk anal zorlandığında kadınlar acıdan bunun zevkinin olabileceğini bile düşünemezler maalesef. peki kadınlar bunu denemeye bile yanaşmamasının sebebi , bence en azından benim yaş gurubum için 28-35 arası. lise dönemlerimizde cinsellikle yeni tanışırken maalesef yanlış bilgiler ve kontrolsuz bilgiler doğrultusunda sırf bekaret kaybolmasın diye sürekli anala yönelim kadınlara anal yapmaları için zorlamamızdan kaynaklı zaman içerisinde oluşan bir travma da var aslında çok daha derinine de inilebilir ama yorumda sanırım bu kadar yeterli
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anal seksi genelde erkekler ister, kadınlar reddeder. Sebebi de erkeklerin anüs tarafında daha fazla sinirlerin olması ve haz duymasından kaynaklıdır. Kadınların da aynı şekilde zevk alacağını düşünürler. Mesela LGBT bireylerde kadınlar oyuncakları anal kullanmaz genelde ama erkekler anal seks odaklıdır. Bu da güzel bir örnektir. Bu arada eşcinsel değilim, fizyolojik olarak açıklamak istedim.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılToplumsal, kültürel, çoğunlukla dini ve bazı ahlaki normlar nedeniyle hep uygunsuz hem de yanlış hem de günah niteliğinde görülmüştür.
Tabii bir de sapkınlık etiketi var. Tüm bunlar birleşince iki insan arasında bir tabu olmaktan çıkıp ülkesel boyutta bir tabuya dönüşü. Oysa geçmişine bakıldığında, insanlık tarihi kadar eskidir.00 Yorumla
1 yılBakın şimdi iyi okuyun anal seks dinimizce haram Allah helal yer vermiş ne işi var insanoğlunun afedersin b. k del.. ğinde hem de sağlıklı değil ayrıca eşini anala zorlayan kişi boşanma sebebi geliyor size yine yaşanmış hikayesi kadın kocasından boşanmak istemiş mahkemede sormuşlar sebebi nedir? Kadın utanıyor anlatamıyor. Almış masada duran su bardağını ters çevirmiş. Hakim anlamış ve tek celsede boşamış. Bunu anlatırdı büyükler anal yapmak kadının makatını genişletir abi niye yani hadi olsun arada devamlı olmaz bu iş.
187 Yorumla- 1 yıl
@Senin_için_grldim sorumda sağa sola sataşma
- 1 yıl
Senin yazdığını da sildim yokmuş giibi devam 😄
- 1 yıl
Olsun canım sorun yok 😄
- 1 yıl
Çıkıyor böyle arada dengesiz
- 1 yıl
Kur'an'ı acaba senin tanıdığın mı var hayır yok o yüzden sus
- 1 yıl
Bakara Suresi 223: "Kadınlar sizin ekeneğinizdir; ekeneğinize nasıl isterseniz öyle yaklaşın. Kendiniz için de önceden hazırlık yapın. Allah’tan sakının ve bilin ki O’na kavuşacaksınız. Müminleri müjdele."
Nasıl isterseniz öyle yaklaşın diyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılDini inanç yüzünden ama bence denenir ben isterim denemek
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHiç tabu olmadı, sadece tercih edilmiyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılPozisyona gel 😂 anal seks tabu değil daha çok iğrenç ve yanlış bir şeydir yani normal varken niye o taraf olsun ki.
20 Yorumla Tabu değil sapıklıktır bence. Müslüman olana Yaradan helâl yoldan hem erkek hem kadın bedeninin ihtiyacını gidersin diye en güzel şekilde yaratmış. Cinsel ilişkide birçok şekilde şehvetini sıfırlayıp, tatmin olmak varken anal hem dinen yasaklanmış hem de sağlık açısından zararlı olduğu belirtilmiş bir şeydir.
Erkek, cinsel ilişkide kadına gereken ilgiyi en güzel şekilde gösterirse ne kadın ister öyle bir şeyi, ne de erkek öyle bir şeye istek duyar.
Gayrimeşru cinsel ilişkilerde, normal yoldan ilişkiye girmeyi erkek ya da kadın istemediğinde birbirlerini bir şekilde tatmin etmek için anala başvuruyorlar ama öyle bir şey yapılması da ekstra rezilliktir.10 Yorumla
1 yılAslında anal cinselliği Ben de doğru bulmuyorum yani bir defa ne kadar sağlıklı olduğu söylense de ben sağlıklı görmüyorum. Anal seksin tabu olmasının birkaç nedeni var. Kültürel ve dini gerekçeler olduğunu söyleyebilirim özellikle inancımızı ters ilişki yasaktır, cinselliğin belirli sınırlar içinde yaşanmasını teşvik ediyor. Ayrıca, toplumsal cinsiyet ve anlayışın etkisi büyük. Anal seks, birçok toplumda sağlık ve hijyen kaygıları nedeniyle de olumsuz görülüyor. Tüm bu faktörler bir araya gelerek, anal seksin tabu olarak kabul edilmesine neden oluyor. O yüzden benim de tercihim olmaz.
10 Yorumla
1 yılAnal seks kadına hiç bir zevk vermez iken ayrıca çok zararlı ve sağlık açısından tehlike saçan bir yöntem bu tabu değil gerçek
86 Yorumla- 1 yıl
Evet ama bunu isteyen kadınlar da gordum
- 1 yıl
Doğrudur oda onların problemi tercihi
- 1 yıl
Siz de maşallah herşeyi biliyor gibisiniz.. benim kadın versiyonum gibi 😅
- 1 yıl
Her şeyi biliyorum denedim ki
- 1 yıl
Yani ptofilinize baktım da.. ergence yazmamissin. olgunsun diyelim o zaman 👍
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🥰
1 yılAnal seks kadına şiddettir, dinen de haramdır, ayetle sabittir. Ayrıca tıbben de sağlıksızdır ve önerilmez, asla yapılmamalı. Anal seks acı verir, vajinismusa sebebiyet verebilir, bunlardan ötürü yasaktır. Kendini seveni bir kadın buna müsade etmemeli, kadına değer veren bir erkek de bu saygısızlığı kadına yapmaz, yapmak istemez.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılDünya sağlık örgütüne ve dünya cinsel sağlık derneklerine göre anüsün öpüşmesi yaşanması, parmaklanması, ve anal seks normal seks olarak kabul edilmektedir. Lakin toplumsal ve yaşamsal değerlerimizden dolayı farklı düşünce ve eylemlerle karşılaşmaktayız
27 Yorumla- 1 yıl
Swinger ilerde dünya çapında kabul edilen bir seks biçimi olsa biz de mi kabul etmeliyiz? Dsö nün bunu normal kabul ettiğini ispatlar mısın rica etsem. Link atar mısın?
- 1 yıl
@YenidenmiYine
İlgili akademik verileri araştırıp bulabilirsin.
Sapkınlık hiçbir toplumda kabul edilmemekte.
Lakin
Herhangi bir ispata mecburiyet lüksüm yok velevki bunu isteme lüksünede kimse sahip değil. - 1 yıl
Laf atıyorsan buyur ıspatla. Ara bul demekle olmuyor. Kaynakça belirtmeden de böyle objektif şekilde bilgi verilmez. Kaynak yoksa susarsın
- 1 yıl
İddia ortaya atan da yalanlayan da dayanak gösterir
- 1 yıl
@YenidenmiYine
Kes sesini
Merak ediyorsan araştırırsın.
Burası mahkeme salonunu angut.
Senin öğretmeni miyim avukatınmıyım ya da emrindeki araştırma personelimi.
Mademki deneni kabul etmiyorsun araştırır bulursun.
İddiayı yalanlıyorsn dayanağını bul. - 1 yıl
@YenidenmiYine aptal insan
Sanki burada akademik veri sunuyorsunuz.
- 1 yıl
Okuma engelli misin yoksa anlama engelli mi? Ben yalanlamadim ki dayanak bulayım. Saçma buldum ve diyorum ki böyle net bir cümle kurup araştır demek komik. Mahalle karısı gibi kulaktan dolma bilgiler olup olmadığını nerden bilelim? Anal ilişki için normal seks kabul ediliyor diyorsun üstelik dsö ye atıfta bulunarak. Kaynakça nerde? Nereyi kaynakça olarak baz aldın? Sallıyor musun? Vs vs. Sanırsın bilimadamı. Boş boş net bilgiler ortaya atmışsın zaten birkaç yorumunda daha.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılCinsel iliskinin ana gayesi nesli devam ettirmek oldugu icin anal iliski bence yasak olmus onden iliski bu yuzden esler arasindada helal olmus anal iliski yasak olmustur
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamamı ile dinen yasak olmasının etkisinde kalarak oluşmuş bir tabudur. Yoksa gerekli önlemler alınıp , taraflar da dikkatli olursa yapılmasında hiç bir sakinca olmayan bir seks türüdür.
Ayrıca hak yolu dururken diyen başlayan kişileri de anlamıyorum. On tarafta sanki tuvalet yapılan yer değil. Kanallar kanallar bur yere kadar farklı olsa da orası da bir boşaltım sisteminin bir parçasıdır. O zaman hiç yapmamak lâzim 😂00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü korku kalıpsal bakış yanlış aceleci bencil ve kötü deneyimlerden duyulan söz kulaktan dolma bilgilerle ön yargı kalıbı vs derken tabu hatta deneyimlemesine kapalı gale getiriliyor halbuki güzel deneyimlendikten sonra böyle bir şey olmadığı anlamsız tabu olduğu anlaşılır
00 Yorumla
1 yılDinsel, tıbbi ve hijyenik nedenler yüzünden tabudur... Anüs kasları içeri doğru değil dışarı doğrudur. Yani bedenden bir şeyi atmak için tasarlanmıştır.. İçeri almak için değil. Üstelik mikrobik bir bölge... İlerleyen yaşlarda kaslar hissizleştiğinden dolayı büyük abdestini tutamayıp bezle gezen insanlar var...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü dinler yasaklamıştır da ondan, ben dinlere inanmıyorum ama vajina gibi muhteşem bir organ varken anal yapmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİslam dinine inananlara göre günah, anal öncesi hazırlık yapılması gerekiyor, lavmanla dışkılar boşaltılacak, ilişki sırasında erkek penisine kayganlaştırıcı veya vazelin sürecek, bu şekilde iki taraf zevk alır, anal seks sırasında vajinada oluşan baskıyla kadınlar orgazm olabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. İnsanlar için sağlıksız zararlı bişey ki ; Allah tarafından yasaklanmış bir ilişki olduğu aktarılmış Peygamberler vasıtasıyla , ve bir kavim bu yüzden yok edilmiş. İnanmayanlara lafım yok onlar ölünce anlarlar neyi ne olduğunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAcıtır diye yapan da konuşuyor yapmayan da
O yüzden
Yoksa dinen anal da günah oral da vajinal da
Nikahsız birliktelik çünkü10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Çoğu kişi doğru yapmayı bilmediği ve bodoslama girip zevk almadığı için
40 Yorumla
1 yıl1- dini inançlar gereği.
2- can acıntısı endişesi.
3- tiksinme
Aklıma gelenler bunlar bende şahsen partnerim istemediği sürece tercih etmem.01 Yorumla- 1 yıl
Tabi birde ilede oluşabilecek sağlık sorunları hatta düşündümde partnerim istesede yapmam
Tabu değil, tercih. Çünkü yapanlarda var, karşı olanlarda. Zevk alanda var canı acıyanda. Şöyle bir şey var ki sağlıklı değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılBence bu bir tabu degildir, sadece kisinin tercih meselesidir ya da bazilari icin mecburiyettir (hic anlam veremesem de 🤦🏻♀️)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim için değildir 😂 bazıları için öyledir korkutucu gelir hastalık falan olur diye bilgi edinip yapılırsa hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılAnal yapan biri ne bilim essege de girer erkeğe de girer çok konuşturmayin beni simdi
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü farklı görüş bakış açısı ve kötü deneyimler dikkate alındığı için tabudur oysa öyle zor olan zarrı olan bir şey değil ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAnal seks tabu değil.. Kadını tarumar ettiği için tercih edilmiyor. Anal isteyen bir kadını reddedecek erkek yoktur.
00 Yorumla
1 yılkendisine saygısı olan kendisini seven hastalık yüzünden ölmek istemeyen aklı başında bir kadının istemeyeceği izin vermeyeceği şey
00 Yorumla
1 yılTabu değil iğrençlik bence sanki başka yer kalmadı sokacak
10 Yorumla
1 yılB*k kokan bir yere girmeyi çoğu kişi istemez. Temiz de değil zaten hastalık kapma riski yüksek.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArkadan yapıyorlarsa gay olsunlar o zaman ne de olsa fark etmiyor vajina varken arka ne ya hiç sevmem yapmam da
20 Yorumla
1 yılTabu değil ki yapan yapıyor acıdan korkuyorlar bide sağlık
00 YorumlaHem dini boyutu hem de Kadınların pek zevk almamasından dolayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılGenelde dışkı olması ve daha dar bir organ olduğu için acının fazla olacağı korkusu yüzünden tabu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. iğrenç, günah geldiği için insanlara. ayrıca acıtıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Goz gore gore kanala girmekte ne biliyim🙂↔️
00 Yorumla
1 yılSağlık açısından da sıkıntılıdır bana göre. Hak yolu varken bok yolunda işimiz yok.
00 YorumlaGenelde istemeyen kadınlar daha sonra bağımlısı oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılTabu değildir bence sadece insanlar uydurmalari vardır
00 Yorumla
1 yılAnal yapmaktansa oral yapmayı tercih ederim bir erkek olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnal tabu değil benim çevremde herkes double penetration yapıyor orgy takılıyor
13 Yorumla- 1 yıl
sen nerde oturuyon çevren nerede
Cevap sahibi1 yıl@Ayçamutlud İstanbul'da da var çevrem İzmir'de de
Cevap sahibi1 yıl@Ayçamutlud senin de ilgini cekiyor baya. İstersen katılabilirsin.
1 yılAnal seks tabu değil, vajinal seks tabu.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmnyak mısın livata en büyük günah
yapın da görün ebenizinkini00 YorumlaIsim olmaz analla ne o bok yolundan zevk alma mi olurmus
00 Yorumla
1 yılAcıtır zararlı gunah
81 Yorumla- 1 yıl
Ben dinlere inanmıyorum ama yine de bşr kadına anal yapmam çünkü vajina gibi muhteşem bir organ var.
B. k deliği ondan
Ne kadar temizlensede yok lağman falan filan delik b. k deliği var mı ötesi10 Yorumla
1 yılSağlıksız ve hijyenik değil
20 Yorumla
1 yılHak yolu ve bok yolu olarak ikiye ayrıldığı için 😂
00 Yorumla
1 yılBana çok tabu değil tabusu olanı yıkıyorum tabularini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılHem sağlıksız hemde günah olduğu için
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Hiç anlamıyorum neden
20 Yorumla
1 yılÖn yargılı davranıyorlar.
20 Yorumla
1 yılHak yolu varken neden b0k yolu aheeyy XJJDHSJSSN
22 Yorumla- 1 yıl
Cdden bk yolu bu arada bence
- 1 yıl
Evet dhdhdjd
Gizli Üye(18-24)1 yılBen yaptirmayi cok arzuluyorum ama bir turlu korkumu yenemedim düşüncesi beni cok tahrik ediyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabu muymuş kim diyormuş ki onu
02 Yorumla- 1 yıl
Nereseyde 60 kişinin yarısı
1 yılanal seks diye bişey yoktur
00 Yorumla
1 yıl@alevnaznazlı eşimi ikna etsem?
00 Yorumla
1 yılTercih meselesi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYalan bence bilmezler zevk nedir
00 Yorumla
1 yılMüslümanlar günah dediği için.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadın için zararlı
00 YorumlaDinen caiz değil günahtır.😀😀
01 Yorumla- 1 yıl
Ulan dinen başka başla kişilerle sevişmek çok mu caiz millet sadece k. ça takmış millet aleni bir birinin kucağında altında üstünde kimse ona bişey demiyor😎
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha çok dini açıdan.
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar