Bazen isteğin fazla olduğu durumlarda cinsel ilişki sırasında ne olursa olsun yetersiz oluyor biliyorsunuz ki ve böyle zamanlarda istek kişiyi daha farklı şeyler arayışına itebiliyor… peki; Anal seksten de gerçekten zevk alınabilir mi? Yoksa bu tamamen bir sektör oyunu mudur? #reda
Şöyle bir durum var Anal sek yapılmaması gerekir hijyen açısından ama zevk konusuna gelirsek erkeğe fazlasıyla zevk verir dar olduğu için ama kadın için aynı şeyi diyemeyeceğim canı yanmaktan ve ilerici zamanlarda anal bölgesinin zarar görmesine yol açabiliyor sonuçta anal o iş için uygun değildir.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Açıkçası bana çok aşağılayıcı bir durum gibi geliyor ( benim için) yani bunu isteyen erkek kesinlikle o kadına değer vermiyordur diye düşünüyorum. Çünkü orası cinsel yeri değil sırf dar alan diye insanın gözüne hoş geliyor bu kadar. Her kadın da bundan zevk almaz hele hele acısı hiç birşeye benzemez. Bide basurun varsa Allah yardım etsin. Sapıklıktir. Gaylarden hiç bir farki da yoktur. Sirf başka arayışlar içine girilmiş bir durum. Kendine saygısı olan biri ve sana saygı duyan biri hassas olan dini değerleri söylemiyorum bile herkes biliyor.. bunu kabul etmez teklifte sunmaz..
Evet anal seksten gerçekten zevk alınabilir. orada normalde zevk sinirleri yok ama vajinal duvarla yan yana olduğu için anal duvardan vajinal duvara baskı olması sebepli kişi zevk duyabilir. Bu tıpkı kızların idrarını tutunca zevk hissi yaşaması gibi. Vajinaya baskı yapan her şey zevk verir.
Bu konuda erkekler ora daha dar ve uzun aletlilerde daha derine sokma şansı vermesi bakımından zevkli olur ancak hanımlardan kimi zevkaliyoruz kimide almıyorum diyor. Ancak orası o iş için yaratilmadigindan dikkatli girilmesi kadindaömur boyu çekeceği kalıcı sorunları sebep olabilir o bakımdan dikkatli ve kurallara uygun olarak yapmakgerekir. Kadın istemezse oradan yapmamak gerekir
Evet bir tabu maalesef. Orgazm zihinde biten bir şey. Uyurken rüyanda bile orgazm olabilirsin. Tek bir fiziksel temasa bile ihtiyacın yok. Anal gibi vajinaya bu kadar benzeyen, vajinaya bu kadar yakın bir yerden zevk almıyorum demek sadece kendini koşullandırmanın bir sonucudur.
Anal seksten zevk aldığını söyleyen çok az kadın gördüm. Bu daha çok erkeklerin bencilliğinden kaynaklı bir şehir efsanesi. Anal seksten gerçek anlamda zevk alan kadınlar, cinsel hassasiyeti sağlayan sinir hücreleri perine bölgesinde yoğunlaşmış olanlardır. Bunların oranı da azdır. Erkeklerde sabitleşmiş bir dar delik saplantısının sonucudur bu. Bir de psikolojik yanı var bunun. Egemenliğin ilanı gibi bir durum bu.
Aslında çeşitli nedenlerden ötürü duvar örülmüş bir tabudur lakintercih edip etmemek bireysel karar ile bağlıdır Anal birliktelik veya diğer şeyleri görmek öğrenmek hatta yapmaya teşvik görsel şeyler yeterli oluyor doğru yapılınca hiçbir zararı olmayan aksine farklı bir hazzı olan birşeydir sonuçta birey ne yaparsa yapsın ne kendisine ne karşıdakine etrafına başkalarına zarar vermeden keyf alarak yapıyorsa mahsuru yoktur.
Zevk alan tek tarafli alir. Kadinlarin analdan zevk almadi tamamen sehir efsanesi. Hani bazen asiri istekliysen sonucta se KS soz konusu oldugu icin zevk alinir. Ozellikle ek olarak yapilan oksama emme gibi seyler buna yol acar. Ama tek basina o delige girmek zevk vermez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Şu aralar 40 lı yaşlardaki bir bakireyi yapıyorum. Ön giriş haliyle kapalı ama arka girişten de müthiş bir keyif alıyor.
Abartmıyorum fazlası var, eksiği yok. Sanırım artık kendi isteğiyle önden de yapacak. Ama ben bunu ister miyim bilmiyorum.
En başta inanç meselesinden dolayı sonrada hijyenden dolayı tercih edilmiyor ve tabiki acı kaygısı başlı bir sebep olduğu için toplumumuzda çok tercih edilmiyor. Tabi herkesin kendi hayatı iki tarafta isterse sorun olmaz.
Allah bokunuz çıksın diye anüs bağırsak yaratmış ne diye penisi oralara sokmaya yeltenirsiniz. Anüste çatlamalar kanamalar olur ayrıca dar olur erkek zevk alsa bile kızda acı olur. Virüs bakteri kaparsın hem oradan penisin bi enfeksiyon kapsa : (.
Anal seks, vajinal seks, oral seks ya da diğer çeşitleri. Karşıl7klı evet olduktan sonra ve güven, aşk, duygu da yerinde ise her türlüsü çok zevkli ve paha biçilmezdir. Aslolan yaşanan duygudur, hazdır, aitlik, sahiplik ve hislerdir.
Hastalık ve iğrenç tir cinsel hayatım yok evlilik birliğinde de yaşamadım ayrıldım bu tarz şeyleri sağlıksız buluyorum doktor bi kız arkadaş vardı acile yırtılmadan dolayı gelen çok genç kız oluyor demişti makat yırtılır
1inci kapıyı kırınca ikinci kapı merak uyandırıyor tabi bu kadına her zaman zevk vermez
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Gayet zevk. alinir. Ama sağlık noktasında da insanda birtakım tereddutler olabiliyor. Bunu yapan erkek bilinçli olmali ve çok şık olmalsi sagliklik olmayabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bir hedef için alternatif yollar olsa bile en iyi yol tektir 👍 yanlış yoldan varılan hedefte b@k bulaşır penise Hiç girmemek gerekir o deliğe.
Yorumlara bakıyorumda, birileri dinden, birileri sağlıktan, birileri değerden bahsediyor ama bunlar yapmaya paçası yemeyen ve cinselliği sıradan yaşayan ve henüz gerçek cinselliği keşfedememiş birey yorumları, iyi bir anal erkeğin becerisiyle oranyılıdır analdan zevk almayan partnerim olmadı hatta orgazm yaşayanlar oldu doğru posizyonda doğru açıyla vajina yolu tersten uyarılınca orgazm yaşayacığını bilmeyen yetişkin sayısı çok fazla, hijyene önem verilirse sağlık açısından bir sorunda teşkil etmiyor, gelelim din konusuna herşeyi yaşıyosunuz onlar sevapmı, ben ola şöyle bakarım bir şey yapıyosam ki buna herşeyi dahil hakkını vererek yapmak gerekiyor. Yatakta değer sevgi beklenmez arzular doyum ister ve bu sınırlarla mümkün değildir
Gereksiz şekilde abartılan bir şey. Hani tamam yapmayabilirsin ama yapmak isteyene engel olmaya da çalışma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Aslında anal seks yetişkin dilimlerinden insanlar esinlenmiş diye düşünüyorum yoksa sağlıklı bir kişi asla anüsten ne zevk alır nede ordan ilişkiye girmek ister