Benim sanal ilişkiden Bi sevgilim oldu ona nude falan atıyodum sonra rahatsız olmaya başladım artık en son buna yol verdim ama gene ben yazdım senden çok hoşlanıyorum diye beni reddetti beni bekleme falan dedi hatta ama dedimki bu bana yazar bence 3 ay sonra falan çok olmadı 1.5 Ay sonra yazdı Peki niye çocuk beni hafta 1 2 kez cinsel olarak rüyasında görüyormuş artık nasıl Bi etki bıraktıysan unutamamış sjfvjjdj
37 Yorumla
Soran1 yılBen karşılık vermedim. Adam da reelde tanıdığım biri. Eski iş arkadaşım, 5 yıldır bizim her iletişimimizde benim resimlerime bakıp hayaller kurup mastürbasyon yapıyormuş. Bana dinletti yapmak istediklerini ama ben karşılık vermedim. Gerçekte bana gelmeyeceğini kabullendim telde bari yapıyor gibi konuşsak dedi onu da reddettim. Sinirlenip engelledi. Aklına geliyor muyumdır diye merak ediyorum
Soran1 yılGeçen yaz , bir de şubatta seviyorum dedi. Nisan gibi de çok hoşlanıyorum, dayanamıyorum çok özlüyorum diye ağlamaklı ses kayıtları atıyordu. Ama en son 20 gün önce ilk kez sesli olarak bana neler yapmak istediğini anlattı. Ben reddedince de engelledi beni
Soran1 yılBoşluğa düşeceğini sanmam. Tipi iyi görüştüğü birleri vardır illaki. Sadece hiç mi aklına gelmiyorum diye merak ettim
Soran1 yılBilmiyorum , üzülüyorum, başka yerden ulaşsam mı diyorum ama onun istediği tarzda konuşmak istemiyorum. 24 gün olmuş. Hiç bir yerden de engelimi kaldırmadı. Pişman da olmaz bu
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. herkes aynı mıdır bilmiyorum ama sanal yaptığım kişileri ben kolay kolay unutmuyorum onlarca kişiyle yapmama rağmen hepsi aklımda ki hafızam da öyle iyi değildir hepsi derken etkilendiklerim uzun süreli görüştüklerim:D
04 Yorumla
Soran1 yılBen karşılık vermedim. Adam da reelde tanıdığım biri. Eski iş arkadaşım, 5 yıldır bizim her iletişimimizde benim resimlerime bakıp hayaller kurup mastürbasyon yapıyormuş. Bana dinletti yapmak istediklerini ama ben karşılık vermedim. Gerçekte bana gelmeyeceğini kabullendim telde bari yapıyor gibi konuşsak dedi onu da reddettim. Sinirlenip engelledi. Aklına geliyor muyumdır diye merak ediyorum
Soran1 yılYani istesem telefonu kapatabilirdim, şok olmamın da etkisi var ama kapatmadım dinledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Asla tabiki de değeri oluyor daha çok sonuçta size güvenip bu durumu yaşatıyor
02 Yorumla
Soran1 yılBen karşılık vermedim
1 yılHem sesli sexting yaptığı diyorsun, hm. İstediğini vermedim diyorsun. Nasıl sexting oluyor o zaman
05 Yorumla
Soran1 yılSesli tecavüz oluyor sanırım bu karşılık vermedim çünkü zaten kapat konuyu sus saçmaladın iyice dedim.
- 1 yıl
Taciz ettiyse neden unutamasin seni? Mutlu bitmemis ki. İrite olmasi lazım.
Soran1 yılHmm benden nefret ediyor o zaman şu anda
- 1 yıl
Olması gereken bu
Soran1 yılHer yerden engelledi zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl:D ahmak mısın sen? azmış boşalmak için saçmalıyor sende onu ciddiye mi alıyordun :D
03 Yorumla
Soran1 yılNe anlamda ciddiye almak? Yıllardır beğenisi yok mudur yani? Peşimdeydi sürekli
- 1 yıl
o istediğini alana kadardı vermezsen kalkmış durumdaki adama o da cinnet geçirir :D
Soran1 yılVermedim evet vermeyi de düşünmüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u 1 yılBen unutmam ama umrumda da olmaz, benimle olmak istemeyen kadını ne yapayım?
012 Yorumla
Soran1 yılAnladım aklına gelir ama çabası olmaz
- 1 yıl
Kendimi soğutmuş olurum çoktan, sadece anıdan ibaret kalır
Soran1 yılAnladım karşına çıksa peki bir yerden ya da sana adım atsa
- 1 yıl
Emin olana kadar soğuk davranırım, aynı kişiden tekrar red yemek hiç hoşuma gitmez.
Soran1 yılPeşinden koşturur hemen kabul etmez yani
- 1 yıl
O kadar da değil, tekrar ısınmak için zaman harcanır o kadar. Ha, yokluktadır şak diye düşer bilemem. Ben de işleyiş farklı.
Soran1 yılYoklukta olmaz o
- 1 yıl
O zaman verdiğin kararının arkasında dur, yoklukta olan sen olacaksın.😅
Soran1 yılKadınlar yoklukta asla kalmaz, sadece En çok istediğini elde edemeyebilir
- 1 yıl
Olmaz dediğin erkeğe yanaşmaya kalkarsan yoklukta olduğunu göstermiş olursun, bi düşün.
Soran1 yılHmmöm ya da ona aşık olduğumu?
- 1 yıl
Bilemedim Altan, kadınlara güvenmem.😅
Gizli Üye(30-35)1 yılOhoo aynı sözleri başkasına da söylemesiyse bana da gizli demesinler
15 Yorumla
Soran1 yılHahaha bence de haklısın valla 😂
Soran1 yıl@Kenank07 erkeklerin böyle etkilemek için klişe yalanları mı var?
Soran1 yıl@Kenank07 sizin herkese söylediğiniz ne var?
Gizli Üye(30-35)1 yılUnutmaz ben net unutmam hele farkli heyecanli fanteziler kurmussak 🙈😇
027 Yorumla
Soran1 yılBen kurmadım o kurdu. İş yerimde normal yaşadığımız bir gün ile ilgili bir hayal kurmuş onu anlattı
Cevap sahibi1 yılGuzel olmustur bence ben olsam unutmazdim seni
Soran1 yılBen karşılık vermedim ki kendi kendine anlattı, kızdım hatta saçmaladın kalk elini yüzünü yıka diye
Cevap sahibi1 yılSen istemediysen unutur ve terslediysen
Soran1 yılEvet istemedim. Reel sanal istemiyorum dedim ve engelledi zaten her yerden. Dediğine göre yıllardır benden her mesaj arama gittiğinde beni hayal ediyormuş, saatlerce yataktan çıkmıyormuş. Sesin de olunca gerçek gibi oldu dedi
Cevap sahibi1 yılSesin guzelse etkilenmistir
Soran1 yılReelde tanıyor beni. Eski iş arkadaşım. Sesimle ilgili iltifat almadım daha önce
Cevap sahibi1 yılFiziginle ilgili aldinmi
Soran1 yılAldım
Cevap sahibi1 yılO zaman seni bayadir tanjyosa ve bu tur konusmalar biraz bile gectiyse seni dusunmesi normal
Soran1 yılBen ona hep mesafene sınırına dikkat et dedim. İltifat ediyordu ama izin vermediğim için hiç ileri gidememişti. Ama yıllardır sana itiraf etmem gereken şeyler var diyip duruyordu , ben duymak istemiyorum filan dedim. Geçen sene de ilk kez dedi seni seviyorum diye
Cevap sahibi1 yılSevgisi sadce cinsllikse gitmesi iyi olmus
Soran1 yılBence öyle. İlk seviyorum dedi sonra hoşlanıyorum dedi , sonra etkileniyorum, sonra yükseliyorum sonra arzu tutku. Sıralama normalde tam tersi olmaz mı?
Cevap sahibi1 yılAynen biraz senden bi etki almaynca ilerlemis ne olursa olsun demis
Soran1 yılAma siniri bozulsun o da beni düşünüp dursun istiyorum: zaten sanal reel beraber olmak istemiyorum, yaptığını da kimseye anlatma deyince sinirlendi engelledi. Gerçekten değer veren insan korkma özelimizi niye anlatayım demez mi? Güven vermeye çalışmaz mı?
Cevap sahibi1 yılAynen oyle istedigini alamayinca engelledi
Kotu sozlerde diyebilirdi
Soran1 yılDedi defol git salaak dedi
Cevap sahibi1 yılİste belli etmis kendini
Soran1 yılEngellemesi sorun değil, çünkü belli eskisi gibi arkadaş kalamıcaz, o saatlerce makara yapıp eğlendiğimiz sohbetlerimizde olmayacak. Ama hakaret etmese iyiydi. Ve ben ayıp ediyorsun hakaret etmene gerek yok, neyse diyebildim sadece. Sensin salaaak filan dese miydim diyorum bazen 😂
Cevap sahibi1 yılİyi demissin sakinligini kormussun yoluna baksn😂
Soran1 yılBenle konuşmayı bitirme sebebi ona kimseye anlatma dememmiş. Güya onun için kızdı defol git dedi. Kabul etmediğim için değil de anlatma dediğime kızdı yersen
Cevap sahibi1 yılBahaneler bahaneler😂
Soran1 yılKabul etmedim diye sinirlendi demi. Kabul etsem kimseye anlatma desem sinirlenir miydi? Hatta bence rahatlatmaya çalışırdı
Cevap sahibi1 yılAynen rahatlatirdi kendini😊
Cevap sahibi1 yılSen umursama onu😊
Soran1 yılBir şey yaptığım yok ki
Cevap sahibi1 yılİyi bakalm😊
Gizli Üye(36-45)1 yılyani kimine kolay kimine zor.. ama ulasamadigin aklina kazinir durur bu benim icin tabe..
07 Yorumla
Soran1 yılKadından adım gelse red olmaz yani
Cevap sahibi1 yılnet olmaz..
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılnet red olmaz demek istedim.. kabul eder yani..
Soran1 yılAma engelledi her yerden
Cevap sahibi1 yılgit bi hesap ac yaz istiyosan..
Soran1 yılHer yerden engelleyen insanı taciz ediyor gibi olmaz mı
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekten erkeğe değişir o. Kadının güzelliğine göre de değişir.
018 Yorumla
Soran1 yılGüzel olmakla ilgili mi bilmem
Cevap sahibi1 yılEvet erkek olarak diyorum bunu emin olabilirsin. Bu olay senin mi başına geldi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNeden kendini sonradan geri çektin
Soran1 yılBen baştan da hadi yapalım demedim ki, kendi kendine yaptı
Cevap sahibi1 yılYani senden foto aldı ama veya sesli konuştun öyle değil mi
Soran1 yılBenim instagramda normal fotolarıma bakıp yapıyormuş adam. Her mesaj aramada beni hayal edip yıllardır yapıyormuş. Ben ona özel foto atmadım. Erotik hiç konuşmadım
Cevap sahibi1 yılO zaman o çok suçlu oluyor ne hakla senden böyle beklentiye giriyor
Soran1 yılİşte seviyorum dedi ilk geçen sene, 1 senedir de ne olduğumuz belli değil, küs barış saçma sapan bir şey
Cevap sahibi1 yılTamamen seni cinsellik anlamda kullanmaya çalışıyor. Bence hiç bir şekilde iletişimin olmasın. Sen çok temiz bir kıza benziyorsun.
Soran1 yılZaten engelledi. O yüzden tekrar bir iletişim olması mümkün değil
Cevap sahibi1 yılKendini üzmüyorsundur umarım
Soran1 yılElimde değil üzülmemek
Cevap sahibi1 yılAma böyle dedin şimdi bende üzüldüm sadece cinsellik amacı olan birisiydi. Sana hiç bir faydası olamazdı ki.
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
Cevap sahibi1 yılOlur da fikir alışverişi yapmak istersen medeni bir şekilde gizliden çıkabilirim.
Soran1 yılYok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek. Siz nasıl uygun görüyorsanız. Umarım bir an önce düzelir siniz inşallah.
1 yılÇok zoruna giderse unutur çünkü çok büyük hayal kırıklığına ugrar
01 Yorumla
Soran1 yılZoruna gitmese her yerden engellemezdi sanırım
1 yılHerkesi ertesi gün unuturum
04 Yorumla
Soran1 yılReelde de 5 yıldır tanıdığınız biri ama bu. Karşılıklı vakit geçirdiğiniz eski iş arkadaşınız
- 1 yıl
Yine unuturum. Bitmiş ilişki benim için bitmiştir. Unutmasam buradaki tüm yazıştıklarımı takip etmem gerek 😄
Soran1 yılBen reel diyorum siz hala sanal alemden bahsediyorsunuz. Ama bende unutulduğuma eminim zaten
- 1 yıl
Reelde de aynı diyorum sizde onu anlamadınız
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılseks yapfıklarımı unutuyorum 🤣
06 Yorumla
Soran1 yılUlaşabildin çünkü
- 1 yıl
onlar ayrıliyor ben değil ayrılmasalardı banane
Soran1 yılNeden?
- 1 yıl
seksimden sıkılıyor demekki
Soran1 yılOlabilir ya da sapkın şeyler istiyorsanız
- 1 yıl
istemem öyle şeyler bebeğim standart şeyler yapıyoruz ara sıra fantezi koyuyoruz
1 yılHala kulaklarımda keşke bana geri dönse
07 Yorumla
Soran1 yılKarşılık vermedim ki
- 1 yıl
Beraber yaptığım biri vardı bıraktı gitti
Soran1 yılKarşılık vermedim ben , kendi hayallerini anlattı unutabilir mi
- 1 yıl
Bilmem kolay değil ama geri gelmeyebilir
Soran1 yılGelmeyeceğinden emimim
- 1 yıl
Ben açarım tekrar malım galiba
Soran1 yılEstağfirullah mallık değil de duygu beslemiş olabilirsiniz
Hayir tabiki yaptiklarim oldu ama hala aklimda
02 Yorumla
Soran1 yılKadınlar mı
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılUnutmaz ya unutulur mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç yapmadığım için bilmiyorum 😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne kadar süre konuştunuz
036 Yorumla
Soran1 yıl5 yıldır tanıdığım biri. Beğenisini hep hissettiriyordu ama ilk geçen yaz dedi seviyorum diye
Soran1 yılHiç yapmadık, o gün de o kendi kendine anlattı
Soran1 yılKızdım saçmaladın kalk elini yüzünü yıka , ben sana eşlik edemem filan dedim
Soran1 yılOlsun sesini duysam bile yeter yıllardır resimlerine bakıp zaten yapıyorum dedi, sesin de olunca gerçek gibi oldu dedi
Soran1 yılDinledim evet
Soran1 yılNe bileyim tüm konuşma 20 dakika sürmüş ama başka şeyler de konuştuk. Ben neden yaptın bunu benim ihtiyacım olan şey bu değildi dedim. Numaralarımızı silelim görüşmeyelim bir daha filan dedim
Soran1 yılBen 35 o 37
Soran1 yılBen reel sanal bunu yapmak istemiyorum dedim. Bu telefonda yaptığını da kimseye anlatma peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim. Anlatma dedim diye sinirlendi. Defol git salaak işte senle konuşmayı bu yüzden bitiriyorum diyip engelledi
Soran1 yılYani eski iş arkadaşıyız, ortak çevremiz var. Adamlardan birine boş boğazlık yapıp ben buna neler yapmak istediğimi anlattım o da dinledi gibi bir şey söylerse diye korktum sanırım.
Soran1 yılKızmakta haklı mı? Ne bileyim ya o an saçmaladım sanırım
- 1 yıl
Yani sanki tek gecelik bir ilişki yaşadık bu anı unut demişsin
Adam seni yıllardır beğendiğini söylemiş o an öyle gelişmiş olabilir ama duygusal olarak da belki aranızda bişeyler olabilirdi
Bir de aranızda özel şeyler konuşmuşsunuz neden gidip anlatsın
Sanki yılların sitemini yapmış
Soran1 yılBenden duygusallık bekleme sadece zevk diyen adam bu. Bu yüzden dedim. Duygusallık var gibi yaklaştı ama sonradan olmadığını söyledi zaten
Soran1 yılYok sağolun
Soran1 yılOnun ulaşamadığına başkası ulaşacak diye mi?
Soran1 yılDedim ya o telefon konuşmasından sonra ben istemediğimi söylediğim mesajı attım, o da sinirlenip engelledi diye. Bende ona başka bir yerden girip ben senin benimle yıllardır hayalini kurduğun şeyleri de yaşasam senin bana yaşatacağın son buydu zaten a, al bu engelde de benden sana olsun diyip bende onu engelledim. Orada bitti işte
Soran1 yılNefes nefese öpüşmek istiyorum , Her yerini öpmek istiyorum, arkandan sarılmak istiyorum, ellerin vücudumda dolaşsın gibi şeyler işte. Öyle vahşi sapkın bir şey söylemedi. ya da afedersiniz girdim giriyorum gibi bir şey de söylemedi. Eşlik etmeyen insana ne kadar ileri gidebilir ki bunlar işte. Yıllardır çok içimde kalmıştı dedi. Sesi mutlu geliyordu yaptığı şeyden dolayı. Ama ertesi gün istemiyorum dediğimde attığı sesli mesajda çok sinirliydi
Soran1 yıl20 dakika tüm konuşma. Öncesi ve sonrasında başka şeyler de konuştuk. Ayrıca ayrıntı bilmenizin konuya katkısıb
Soran1 yılNe? Ne farkedecek ki?
Soran1 yılEee
Soran1 yılKardeşim beklentisi yatmak, yatıyor gibi konuşmak. Bunda anlaşılmayacak bir şey yol ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boşaldığım an unuturum alacağımı alıp engelliyorum
01 Yorumla
Soran1 yılAlacağını vermedim ki, kendi kendine takıldı
Gizli Üye(25-29)1 yılYıllardır mi hiç bikmiyormu
08 Yorumla
Soran1 yılÖyle dedi ama bilmiyorum ki doğru mu söylüyor
Cevap sahibi1 yılSen peki hiç yeter demedinmi
Soran1 yılNeye yeter dicem? Benim haberim nerden olsun ne yaptığından?
Cevap sahibi1 yılKız bu konuştuğu kişiyi sen sandım 🤦
Soran1 yılKonuştuğu kişi benim zaten
Cevap sahibi1 yılBu sana fena kafayı takmış yillardir resimlerine bakıyorum diyor yaslariniz kacki yıllardır diyir
Soran1 yıl35 ben 37 o. 5 yıldır tanıdığım biri ama etkilemek için yalan söylüyor olabilir mi? Bir de çok taksa kafaya her yerden niye engellesin!
Cevap sahibi1 yılAmacı birliktelik sen kabul etmeyince engelliyor evlilik var mı ikinizde
Gizli Üye(25-29)1 yılUnutamıyorum çok özel oluyor öyle
02 Yorumla
Soran1 yılResmine bakıp yapınca mı
Cevap sahibi1 yılHer hali
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır aklımdan çıkmaz :D
04 Yorumla
Soran1 yılAdım da atmaz
Cevap sahibi1 yılhiç unutmam sesli yaptığım bi kız vardı burada pandemide hala aklımda onu arıyorum. bana demiştiki seninle konuşurken bedenim değil ruhumda tatmin oluyor aşk değil tutku hissediyorduk
Cevap sahibi1 yılyalvarıyordu lütfen yeter artık uykum geldi duramıyorum sen ses attıkca diyordu bu okadar hoşuma gidiyordu ki tekrar tekrar rahtlıyordu
Soran1 yılBen karşılık vermedim ki dinledim sadece
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Unutur anında unutur
01 Yorumla
Soran1 yılHmmmm
1 yılİyi yapiyorsa unutmam. sen iyi yapar mısın sesli
020 Yorumla
Soran1 yılBen yapmadım karşılık vermedim. Soruyu okumuyor musunuz
- 1 yıl
Sen niye yapmiyorsun. Sesli yapmış sayılmazsiniZ ki
Soran1 yılTaciz mi sayılıyor o zaman? Çünkü ben sus saçmaladın dedim. O kendi kendine takıldı resmen
- 1 yıl
Kapatsaydin telefonu
Soran1 yılDinlemek istedim demek ki
- 1 yıl
Hoşuna gitti mi
Soran1 yılMerak ettim ne anlatacak diye
- 1 yıl
Hosuna gitmedi yani
Soran1 yılGitti de ona demedim
- 1 yıl
O anlatirken sende kendini oksadin mi
Soran1 yılHayır yapmadım ya robot gibi dinledim
- 1 yıl
Zevk almissin neden oksamadin
Soran1 yılSorular ben temelli değil. Beni boşverin. O karşılık vermediğim halde anlattı. Sana eşlik edemem dedim olsun sesin olsa bile yeter dedi. Ben zaten bunu yıllardır senden her mesaj arama geldiğinde resimlerine bakıp yapıyorum dedi. Seninde bilmeni istedim dedi. Sesin de olunca gerçek gibi oldu gerçeğini düşünemiyorum bile dedi.
Soran1 yılBen saçmaladın kalk elini yüzünü yıka yanımda olsan aklın başına gelsin diye tokatı yemiştin filan dedim, yanımda olsan da keşke bana vursan dedi. Reelde bana gelmeyeceğini zaten anladım bari telde benimle böyle konuşsan buna da razıyım dedi
- 1 yıl
Biraz sapık biri galiba. Bence engellediği iyi olmus
Soran1 yılBu söylediklerimden sonra size de sapık gibi mi geldi?
Soran1 yılBen ona aşık olmuşum , beni soğutmak için yapmış öyle dedi birde. Gerçekte onun kim olduğunu bilmiyormuşum, gerçeği görmemi istemiş
Soran1 yılBir erkek kendine aşık olan kadını soğutmak için onla nasıl sevişmek istediğini anlatır mı sizce?
- 1 yıl
İyi olmuş
Soran1 yıl?
1 yıleger tecrubelıyse hayır
06 Yorumla
Soran1 yılKarşılık vermedim
- 1 yıl
peki sen konustunmu
- 1 yıl
utangacmısın
Soran1 yılKarşılık vermedim ben dinledim hatta kızdım saçmalama diye
- 1 yıl
sorun sende bence
Soran1 yılBen kim sorumlu demedim. Soruyu okuyun
1 yılSen yapabildinmi
02 Yorumla
Soran1 yılNeyi yapabildim mi
- 1 yıl
Gercegini
Hayır Tabıkı
05 Yorumla
Soran1 yılHer yerden engelliyim ama hala
Soran1 yılİstemem
Açık kapı bırakmamışsın bir de peşinde mi gezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZor Unuturm
08 Yorumla
Soran1 yılAma adım da atmazsın
Cevap sahibi1 yılBen mi? Ne için adım?
Soran1 yılKadına adım
Cevap sahibi1 yılOnda yanılıyorsun. Ufak bir ışık gördümü atlarım af etmem
Cevap sahibi1 yılÜstelik denemesi bedava
Soran1 yılBen sizi ne yapayım. Ona aşığım ben
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılÇok basit sev beni ninni söyle bana 🤣🤣
Gizli Üye(36-45)1 yılBiz neleri unuttuk sesliye mi kaldik 😂
06 Yorumla
Soran1 yılHahaha ulaşamadığı için dedim ben
Cevap sahibi1 yılAslinda adam biraz hayalperestmiş bunun farkina vardi bence, o kadar basit değil bir kızı eve atmak
Soran1 yılBence de değil
Cevap sahibi1 yılBide ben denesem 😂
Soran1 yılNeyş
Cevap sahibi1 yılBu yaşanilan süreci, bence mutlu sonla biterdi
Gizli Üye(30-35)1 yılSesli sevmiyorum
03 Yorumla
Soran1 yılBana da saçma geliyor
Cevap sahibi1 yılMesaj ve nude olabilir ama digeri sacma
Soran1 yılAsıl mesaj daha saçma. Nude en saçma olanı zaten
1 yılşanslı adammış ya
010 Yorumla
Soran1 yılKarşılık vermedim ki dinledim sadece