senelerdir suren iliskimiz bittiginde seks o ayrildigimiz kisiyi unutturur mu? ise yarar mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum sanırım haklıymış yorumları okudum ve baya objektif bakış açısıyla diğer cinsi haklı buldum... yani ayrılmışsınız sana karşı bütün yükümlülüklerini fes etmiş yani seni gördüğünde ya 3 maymuncuk ya da merhaba-merhaba olucak... ha 1 yıl sonra yapsa ne yazar 1 gün sonra yapsa iş bitmiş 2 nizde beyaz bayrağı çekmişsiniz... artık ikinizede kendi yollarınıza bakmak kaldı...
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız. ama bu kadar kısa surede olunca insan kırılıyor üzülüyor..
Cevap sahibi+1 yılAh Ah her insan kırılıyor insan sen 2 yılda bir kırılmışsın çok mu? bEN HER GÜN KIRILIYORUM AMA HER SABAH 404'LE kırıkları yapıştırıyorum... Bu his ondan daha beterdir...
En İyi Cevaplar
+1 yılhemen pat diye unutturmasa da kafanı dağıtmana ciddi anlamda faydası olur. daha az düşünürsün ve haliyle daha az mutsuz olursun.
122 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim sevıyelı yorumunuza.
- +1 yıl
rica ederim. unutmaya çalışayım derken kendini de heba etmemen lazım tabi.
Soran+1 yılsoruyu erkek arkadasim icin sordum. kisa sure once ayrildik ve baslamis o. bukadar cabuk mu unuttun onca seneyi sorusunu ona sormak yerine sizlerden fikir almak istedim sadece.
- +1 yıl
o halde şöyle diyeyim, erkekte daha bir fazla işe yarıyo. ben de zamanında denemiştim. ciddi anlamda kafan dağılıyo, eskiyi düşünmüyosun.
Soran+1 yılbu yasananlara senelere haksizlik degil mi?
benden sonra ölsün mutsuzluktan surunsun kafasinda bir insan degilim asla. bencilligim hic yoktur.
fakat bunu duyunca incindim ben. insan biraz kendini nadasa birakmaz mi? tarlalar bile verimli olsun diye toprak nadasa birakiliyor.
ki size katiliyorum erkekler seks konusunda kadinlardan daha farkli dusunuyorm- +1 yıl
nadasa bırakmak dinlenmek insanı daha iyi yapmaz. o şimdi sadece kafasını meşgul etmeye çalışıyo. seni daha az düşünmeye çalışıyo. seks bunun için en faydalı en işe yarar şey. onun yerinde olsam ben de aynısını yapardım.
Soran+1 yılne diyim ki. biryerden sonra sizin karsinizda bile caresiz kaldim 😊
- +1 yıl
kendince haklı yanları var gördüğün gibi, bence sana pek söz düşmüyo kusura bakma :)
Soran+1 yılhaklı yanı yok lutfen objektıf olalım. dedigim gibi ben daha cok hatır gonul olarak bakıyorum olaya. senelerin hatrı kısının hatrı yasananların hatrı vs..
yaptıgı bana gore yanlıs hiçbir kitaptada dogrulugu yoktur bunun.
ama unutmak istiyor ve etkılı yol bu bunu yapacagım derse, hur ıradesıdır kendi hayatıdır yapar evet.- +1 yıl
ben objektifim gayet. hatır gönül vs yanlış düşünüyosun bence. istersen 15 sene çıkmış olun. ayrılmışsanız ayrılmışınızdır, sırf senin hatrına aylarca kızlarla görüşmicek mi yani. yasını mı tutsun istiyosun
Soran+1 yılama ben ondk önce arkamdan gebersın mutsuzluktan surunsun istemiyorum, sadece bu kadar kısa surede olması kalbimi kırdı diye belırttım. asla öyle bencil degilim. ayrıldık sonucta evet bende istedim ayrılmayı terk edilmedim sonucta.. ama yanı 4 senelik ilişkin bitiyor ilk hafta baslıyosun buna..
bu biraz adice? kız arkadasınız yapsa duysanız helal olsun ya ne olacagıdı mı? derdiniz..
- +1 yıl
o zaman şöyle söyleyeyim, ha ilk haftadan başlamış ha 3-5 ay bekledikten sonra. bir farkı var mı? bence yok. ben şahsen ayrılmışsam bitirmişimdir. o kişinin ne yaptığı kimle düşüp kalktığı beni gram alakadar etmez. ki belli sen de ya bitirememişsin ya da başka durumlar var.
Soran+1 yılhazmedemiyorum. sorunum bu. evet birgun veya uc ay farketmez haklisiniz.
ama bu sefer aklinda bu mu vardi acaba? beraberken bunun planini mi yapti diye oturup uzuluyorsunuz. bu biraz haksizlik gibi ya.- +1 yıl
yok ya beraberken bunun planını yapıcak kadar manyak ve psikopat olamaz bir insan. hiç kimsenin "ileride ayrılırsam ilk haftadan kızları yatağa atıcam" falan diye düşünceğini kafasında kurucağını zannetmiyorum. hazmedememek konusunda haklısın ama 4 yıllık ilişkiden çıkınca insan mutlaka boşluğa düşer. çünkü ortada bir alışkanlık var. o da bu boşluğa düşme hissini en aza indirmek için böyle davranıyo.
Soran+1 yılyataga kizlari atsa belki bukadar uzulmezdim. asagiladigi eski sevgilisiyle yattigini duydum beni asil uzen bu oldu.😊
- +1 yıl
öyle ha diyince bulunmuyo yeni partner, o yüzden eskisine dönmüştür :) senin de haber kaynakların sağlammış baya bilgi alıyosun ya :)
Soran+1 yılyok ben adamin cigerini biliyorum attigim zarfi yiyecek kadar mal kendisi😊
kiz da her gittiginde bununla beraber olan bir tipti kizi da bildigimden ufacik bir zarfla isimi hallettim..
oyle hemen kiz bulacak kapasite ve yakisiklilikta degil. sosyal cevresi de superlikten yikilmiyor. yenisini o da isterdi ama zor...
- +1 yıl
oo muhabbetimiz başında ayrıldığın için acı çeken, pişman olan bir kadın imajı çiziyodun. ama şu an daha güçlü, daha kendini bilen, daha her şeyin farkında bir kadın görüyorum :) yenisini bulucak kapasitesi ve çevresi olmadığı için eskisine gitmiş o halde.
Soran+1 yılahahahahaahahahah guldurdun beni ya 😊😊😊 ilk defa konusurken keyif aliyorum cevaplarin siradan ve gecistirici degil cunku.
ben yasadigim herseyin farkindayim ama duygularimla dusundugum icin mutsuzum. gucluluk degil de sadece durumun farkinda olmak diyebiliriz. fakat bu beni teselli etmiyor seni esir almamda belli degil mi😊- +1 yıl
ahaha teşekkür ederim :) duygusuz ol veya duygusuz yaklaş demiyorum sana ama isteyerek bitirmişsin, sen de ayrılmak istemişsin. o yüzden neyin ne olduğunun pek de önemli olmaması lazım senin için. valla esir alınmaktan şikayetçi olduğum söylenemez fark etmişsindir :D
Soran+1 yılfark ettigim icin darliyorum gecistirseydin fark eder tamam der keserdim hic yuzsuz degilimdir. belli degil mi o adam yerine seni darliyorum😊😊bu sorulari ona da sorardim ama gerek yok yani o da umursanmadigini sansin.
tabii karsilikli ayrildik terk edilmedim ama sonra kisa zaman zarfinda su olay gelisince bir mutsuzlastim taktim uzuldum biraz da kirildim tabii. sonucta cok iyi dosttukta.
bir de karsilastigimizda birbirimizi resmen gomduk bunu niye yaptik hala bilmiyorum😊 ben 26 yasindayim kendisi 30.
hazimsizlik var dedigim gibi bende. bu adam buydu sen buyuttun gozundeyi kabullenirsem kurtulacagim su dusunceden buna eminim😊- +1 yıl
aynen öyle biraz sen gözünde büyütmüşsün veya büyütmek değil de dediğim gibi olaya farklı açıdan bakıyosun. çünkü cidden ha bugün yapmış bu hareketi ha 3 ay yasını tuttuktan sonra. gram farkı yok bence. ama uzun süreli ilişkilerden sonra insan mutlaka karşı tarafı kontrol eder bir takip eder napıyo ne ediyo diye. o kadar uzun ilişkim olmadı, olsaydı nasıl davranırdım onu da bilmiyorum :) uzun ilişki yürütebilen insanlara da her zaman saygı duymuşumdur zaten.
+1 yılBen denedim iki hafta önce. Yarar gibi oluyor ama sonra yaramadığını farkediyorsun.
Acı, acıyla iyileşir. Aşk ise daha büyük bir aşkla14 Yorumla
Soran+1 yılbu bahsettıgın duygu durumu bız kızlar ıcın gecerlı sanırım. ayrıldıgım sevgılım son derece mutlu gozukuyor.
- +1 yıl
Aynı durum benimkide ve evet haklısın bu sadece biz kızlarda oluyor. Onların umru değil arkalarında bıraktıkları
Soran+1 yılaynen oyle. ben yerimde sayiyorum o sevisiyor. bir taraf aci cekiyor sadece. o da biz oluyoruz.
- +1 yıl
Boşver acısını çek daha iyi. Daha asil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks hiçbir şey yapmaz hiçbir şeyi unutturmaz, benim gözümde seksin hiçbir değeri yoktur. Üç kuruşluk zevk alt tarafı?
21 Yorumla
Soran+1 yılerkekler olaya uc kurusluk zevk olarak bakmıyor. biz kadınlar oyle diyoruz.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
+1 yılBen kalbimi sevdiğim kıza verdiysem bir kere, şeyimi nasıl veririm elaleme? İnsanın vicdanı sızlar. Yani taş olan bile aşka boyun eğer bunu bilin. Aşk başka birşey seks başka şey. Hangisi derseniz AŞK derim düşünmeden...
12 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi erkek yok malesef.
- +1 yıl
Çok var da, "arkadaş" kategorisinin dibinde geziyoruz maalesef.
Seven insan sevdiğini nasıl unutur? Mast. yaparsın birkaç dakika sonra biter. Seks yaparsın birkaç saat sürüp biter. Hepsi üç kuruşluk zevk ve gelip geçici şeyler ama sevmek ise bie ömür boyu sürer.
21 Yorumla
Sorantamam ama her erkek senın gibi dusunmuyor ki?
+1 yılseks bir kaç dakikalık şuhluktur kendinden geçersin o an dünyayı unutursunda sonra herşey yine aynı ve bu pişmanlıkta getirebilir yani
13 Yorumla
Soran+1 yılayrıldıgım adam son derece mutlu gozukuyor. budedıgın bız kızlar ıcın gecerlı sanırım.
- +1 yıl
Kızlar cidden aptal
Soran+1 yılben yerimde sayiyorum o sevisiyor. misal ben aptalim evet.
Deneme çünkü unutturmaz seks zaten bedensel rahatlamadir
12 Yorumla
Soran+1 yılben denemeyecegım ask acısı cekıyorum. erkek arkadasım baslamıs. yanı bu sekılde benı unuttu mu su kısacık surede onu merak ediyorum. gidip ona soracagıma sizlerin fikrini almak istedim.
Seks mi unuturacak yani ne alaka ya. seks unıturucaksa duygusuz olmuş olursun öyle. unuturacak olan zamandır seks değildir arkadaşım
12 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadasımla kısa süre önce ayrıldık ve o baslamıs.. benı de sasırtan cabuklugu oldu. ne yanı simdi seks unutturdu mu benı diye merak ettim.
neden sorumu gidip kendimi sktirecekmısım gibi algılıyor herkes ya.- +1 yıl
Pardon o zaman soru tarzın yanlış olmuş ondan yanlış anlamışızdır. ama bu erkek ve bayan içinde değişmez cevabım. bir söz var süt ten dili yanan ayranı üfleyerek içer misali. Bu arkadaşında duygu yokmuş malesef. Amacı belli zaten üzme sen kendini insanı en iyi tanınmanın yolu bazı şeyler olduktan sonra gerçek karakterini gösterir. yaz bunu bir yere kendisi sıkılınca belki seni um umursamadığını görünce belki tekrar yanaşacak çünkü amacı belli.
+1 yılbu sevişeceğin erkeğe baglı. Bir anda dünyan oluverir.
22 Yorumla
Soran+1 yılbildik tanıdık eskimiş biriyle olur mu?
- +1 yıl
hırs için yaparsan olmaz. ama gercekten arzuladıgın içinse ve bu konuda aklını basından alabilecek işini bilen biri ise olur.. biten bir ilişkiden sonraki ilk sevişme cok önemli bence.
+1 yılSeks yapan insanlar özelikle birbirlerini severek yaptılar sa birbirlerini kolay kolay unutamaz derler
14 Yorumla
Soran+1 yılyok sevdiginden ayrıldıktan sonra baskasıyla seks yapmak, o ayrıldıgın sevdıgını unutturur mu?
- +1 yıl
Tartışılır
Soran+1 yılsenın fıkrın ne? tartısalım diye sordum soruyu zaten.
- +1 yıl
Ben unutmazdım şahsen çünkü o seks yaptığım başkası ile birşeyler hissederek yapmazdım o Seksi
+1 yıldüzenli bir seks hayatı herşeyi unutturur çok iddialı söylüyorum :)
14 Yorumla
Soran+1 yılbuna inaniyorum yoksa sevgilim ayriligin birinci haftasinda bu derece mutlu olamazdi.
- +1 yıl
evet olabilir. bunu sende yaşayıp görebilirsin. seks hayatı mutluluk hormonunu en fazla üreten şey :)
Soran+1 yılcikolata yiyerek gecistiemeye calisiyorum simdilik😊😊😊
- +1 yıl
şimdilik olabilir ama çikolatadan daha fazla mutlu olabilirsin :)) sen başlı başlına muhteşem bir çikolata olabilirsin :)
unutturur. ölümlülerden ölümsüzlüğü beklemek pekte akıl işi değil
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiniz.
Soran+1 yılunutmak demeyelim de alismak diyelim. dort yasinda giydigim ayakkabilari bile hatirlarken, bir zamanlar cok sevdigim adami unutmam benim adima mumkun degil.
ama keske unutmak olsaydi.
Nasıl yani? Bu soru anlaşılamaz bence. En azından bu şekilde sadece absürt yorumlar alırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılsiz anlamadınız diye digerleri de anlamamıs gibi davranamam absurt degil mantıklı seyler yazıyorlar.
Soran+1 yılsize ne istersem onuda yaparım. size ne ama?
+1 yıloff nediyorsun yeni bir ten yeni heyecan eskisinin %50 hissini hemen siler 2 aya hic iz kalmaz
10 YorumlaKişiye göre değişiyor, herkeste farklılık gösterir bu
10 Yorumla
+1 yılruhen kendini unutmaya odaklamalısın, hormonlar belki kafanı başka yere vermeni sağlayabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılgecıcıc sure ııse yaarar sonra yıne ozlersın
14 Yorumla
Soran+1 yıldi mi?
- +1 yıl
yanı agrı kesıcı gıbı dusun bı sure kafanı dagıtır sonra gercekler acıtır. bende senın gıbı dusundum kafa dagıtmada kendını oyalamada ıyı. ama yerınde olsam sanalı tercıh ederım cunkı kendını kırletmemıs olursun farklı farkklı ınsanlarla. dun gece hıc tanımadıgım bır erkege, sırf sana benzıyor dıye usulca sokulup merhaba dedım... tanıdık bır huzur aradım şaşkın bakıslarında dun, bıldık bırsey bekledım, eskıden kalmaa oylesıne, konustu bırseyler soyledı... bekledıgım sozler bunlar degıl, yuzume baktı gozlerıme, ama senın gıbı degıl... ANLADIM KI HIC KIMSE HICKIMSE SEN DEGIL HIC KIMSE SENIN GIBI CANIMDAN OTE CAN DEGIL...
Soran+1 yılben henuz ask acısı cekıyorum seksı ben yapmayacagım. kısa sure once ayrıldıgımız erkek arkadasım baslamıs biriyle görüşmeye. ona gidip benı unuttun mu ne cabuk basladın demek yerıne sizlerden fikir almak istedim. en saygılı yorumda sizden gelmiş.
tesekkurler.
nasıl hissettirir onu merak ettim sadece.- +1 yıl
bır sure senı unuttursada senelerın boslugunu seks falan kapatmaz. sende sanal dusunursen oyalanmak ıcın ben takılırım ama sadece sanal
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbeni unutmak için başkasını mutlu etme.
112 Yorumla
Soran+1 yılo benı unutmak ıcın baskalarını da kendını de memnun ettı ama?
- +1 yıl
seni unutmak için değildir, başkasnı hatırlamak istemiştir
Soran+1 yılanlamadim?
- +1 yıl
tek istediği seni unutmak değildir
Soran+1 yılnedir peki seks mi?
- +1 yıl
her yaptığı şeyi üzerine alınma. kendi isteği doğrultusunda yeni insanlarla konuşabilir, sevişebilir vesaire.
seni unutmak olarak algılama bunu, kendini mutlu edecek şeyler yapmak istiyor
Soran+1 yılher yaptıgı seyı ustume alınmak mı:)))) sevısmesını ustume alındıgımı da kim söyledi?
yok öyle bişey. naptıgından haberımde yok ne birilerine sordum ne de herhangi bir yerden baktım naptıgına ne de karsısına cıktım..
yattıgı kız bizzat duymam ıcın haber salmıs.. hiçbişeyi üstüme alındıgım yok hele ki yaptıgı seksi asla. ne hali varsa görebilir.
benım merak ettigim seks ilaçsa sevişmek hafıza tazeliyorsa, bizde yapalım.- +1 yıl
üstüme alınmadım diyorsun ama hala yok ilaç yok bilmemne diyorsun.
canının istediğini yapabilirsin elbette ama o adamın yaptığı şeyleri senden ayrılmış olması ile alakalandırmamalısın.
artık sen yoksun ve adam yaşamaya devam ediyor hepsi bu. seni bir şeyle suçlamadım olayı açıkladım sadece
Soran+1 yılof cok gıcıksın.
- +1 yıl
yahu ne alakası var? neyse sen daha iyi bilirsşn kusura bakma
Soran+1 yıladamın mutluluguna takmıssın ya. ben daha iyi bilmiyorum hiçbişeyi. bilsem bu soruyu soruyor olmazdım gıcıksın
- +1 yıl
tamam ben gıcığım
+1 yılDün değil evvelsi gün sevgilimden ayrıldım , dün birisiyle birlikteydim evelsigünkü sevgilimi unuttum. Bugün başka biriyleydim dünkünü unutturdu :)
00 Yorumla
+1 yılKimle nasıl ne yaptigina bağlı
12 Yorumla
Soran+1 yıleskide kalmıs biriyle bildik tanıdık?
- +1 yıl
Yanlış hayatinds hic oomamis ve bundan sonrada pisman okursannhic olmiyacak birini ntercih et kadına uhundan anlayan seksinbilen
+1 yılunutturur hatta unutmussun ki sekkse başlıyorusun
19 Yorumla- +1 yıl
şimdiki yenisimi
Soran+1 yılsanane
- +1 yıl
ya durumu kavramak için sordum kızdın galiba :)
Soran+1 yılben baslamadım erkek arkadasım baslamıs. su kısacık surede benı unuttunmu dıye ona soracagıma sızlere sormak ıstedım.
- +1 yıl
pardon degişeyim seven insan eger seni sevdiyse dünya güzelide olsa gömez onu bende öyle ayrıldım fırsatımda oldu hani ama yapamam ben içkiler içtim sahilde tek takıldım balık tuttum unutmak için tabi unutamadım ama asla kalbimden bir insanı atmadıgım sürece kimseye bakmam ve yanaşmam aksini yapan benim gözümde karaktersiz insandır kız erkek farketmiyor..
Soran+1 yıltesekkur ederim cevap için.
- +1 yıl
eger böyle biriyse seni seviyordur gercekten yaptıysa sizde önünüze bakın artık
Soran+1 yılsevmiyodur diyecektınız sanırım:)
- +1 yıl
yaptıysa kesinlikle evet size tavsiyem en azından sizden daha fazla tecrübem var. eger hayatınızda bir insan varsa onun iyimi yoksa sizin için kötülüklermi getirecegini görebilmeniz içn istehareyi öneririm siz yapamasanızda cevrenizde vardır mutlaka yapabilen yerinize bakar sizde zamananınızı kaybetmez boş yerede üzülmezsiniz
hahahuj😂bamya cuk ahahaha😂adami hayata kustrdun
14 Yorumla
Soran+1 yılo da klavyesıne sahıp cıksın. ben soruyu kendım ıcın sormuyorum belkı.. seksi ben yapmayacagım belki. mal dolu su dunya.
Soran+1 yılciddiye nası almayım baksana caresız caresız soru soruyorum:((((((
Unutturmaz sadece bedenler degisir
10 Yorumla
+1 yılbence işe yarar kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılDaha cok hatirlatir
12 Yorumla- +1 yıl
kız saten onu yapabiliyorsa unutmus demektir ben sevgilimden ayrılsam içkiye vururdum kıza degil
Soran+1 yıl@güzellikensitüsü her erkek sen degil ertesi gün milletin yatagına kosanlar var.
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Unutturur yerini başkası doldurur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet unutturuyor gerçekten
10 Yorumlaİstersen gel deneyelim belki unutursun
01 Yorumla
Soran+1 yılinternetteki bamya çüklüler ilgimi cekmiyor amca.
Hayır
10 Yorumla
+1 yılevet unutturuyor becerne kişi daha iyise unututn
02 Yorumla
Soran+1 yılbecerten iyiyse peki erkek unutur mu?
- +1 yıl
evet yüzde yüz etkili ve emın ol muhtesem unutturuyor cunki ben bizzat bunu yasadım
yarar hadi yap kezban
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhee ver hemen pompalat
01 Yorumla
Soran+1 yılönce senın bana ogretmen lazım. işin ehli sensin gibi duruyor cunku.
unutturmaz
10 YorumlaZamanla evrt
10 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman yarıyo...
10 YorumlaDenemek gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanın ilişki mi istiyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılsanal bamya cukunle gel ben severim mi diyeceksin? ne ac ne basit ne saf insanlarsiniz ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır.
10 YorumlaNe alaka
00 Yorumla
+1 yılVar mı aday peki?
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!