Cinsel Yaşam Cinsel ilişki yaşadığın bir kadını unutur musun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 soru açık ve net.. Cinsel ilişki yaşadığın bir kadını unutur musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
NewerWalkAlone Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Sanıyormusun ki gittikleri hayat kadınları her erkeğin aklında 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kimisi hiç hatırlamaz bile, bazen "bir kadın vardı, şöyle böyle" Dr hatirlar. Tabi herkes ayni değildir. Kimisi duygusallık katar işin içine. Mesela ben unutmam. 2 6 Yorumla elif_dedim +1 yıl Eşini mi? Yorumla Yaban00 +1 yıl @elif_dedim hayır Yorumla elif_dedim +1 yıl Yaşadın mı yoksa varsayım mı senin ki Yorumla Yaban00 +1 yıl @elif_dedim yasadim Yorumla elif_dedim +1 yıl Kabul et Yorumla elif_dedim +1 yıl E bişey değişmedi ki neyse boş ver Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl yani..ondan daha iyisi olana kadar unutmazsın sanırım ama ondan daha iyisi olursa aklına gelmez 1 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sanmam unutacağımı ilk ise asla unutmam.Ve iz bırakabilir bende az da olsa sanırım Ya sizce nasıl olur ve siz unuturmusunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bir ihtimal unuturum, Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla
Marcianos Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet, erkekler kadinlar gibi duygusal ilişki yaşamazlar ciddi düzenli ilişkide tamam unutulmaz ama keyfi birlikteliklerin adi bile kalmaz😂 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her detayı hafızamda durur. Duygusal olarak unuturum bu mümkün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hmmm Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Hıhıı Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. o ani dusundugunde hayir ama o kadini dusundugunde evet unutursun 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kimse tam olarak unutmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl anldmmm Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Balık hafızalı onlar unutur 4 1 Yorumla karizmaderler +1 yıl Ben unutmam vallaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sekste iyise unutmam yani her yıl o günün anısına bir bira içerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç olmayacak biri ile ilişki yaşadım onu unutmadım harici aklımda kalan yok 0 0 Yorumla
Cakamona Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Yaşadığımız şeylere bağlı, unutmadığım bir kaç kadın var🙈🫠 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Yok unutmam hepsinin detayı aklımda 1 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Öncekilerin listesini tutmadığıma göreUnuturum 1 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. kadının kim olduğu önemli. etkisi büyükse unutulmaz 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hepsi aklımda 1 2 Yorumla Soran +1 yıl iyimiş Yorumla BayKastamonu +1 yıl Öyledir Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şuana dek unutmadım. Evli miydi? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla sk0634 +1 yıl Neden unutulduğunu düşünüyorsun? Yorumla Soran +1 yıl bilmem öylee Yorumla sk0634 +1 yıl Arayıp sormadı mı? Yorumla Soran +1 yıl sormadı Yorumla sk0634 +1 yıl Ne kadar oldu yatalı? Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zaman herşeyi unutturur 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Ben unutmadım unutmuyorum da 0 0 Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Unutmam. Çünkü sadece çok sevdiğim ile yaşadım 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç yaşamadım ki.. cevabinu vereyim 0 0 Yorumla
Kajoira Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yaşamadım bilmiyorum yaniIleride bakacağız 0 0 Yorumla
ali_akb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl unutturur sa unuturum kimse vazgeçilmez değil 0 0 Yorumla
Ramço0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Unutmam eğer o da zevk aldıysa zaten tekrar yapar 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Unutulmaz anilar birakmissa asla unutmam. 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hepsini hatırlamak mümkün değil ki.. 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Aldığım hazza verdiğim zevke bağlı 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. unutulmuyor yani illa akla geliyor 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Unutmam diyen yalan söyler 1 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Asla unutulmaz 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlişki yaşadığım kadınları unuturum. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gösterip vermeyenleri unutamıyorum Yorumla
izmirligenc35xx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Unutulmaz ya 1 3 Yorumla Soran +1 yıl hm Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl Hele kadın olgunsa Yorumla Soran +1 yıl kız arkadaşın icabı demiştim aslında Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Unutur insan sevdiğiyle evlenmeden yasamaz 0 0 Yorumla
Nganou24 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Unutmam hepsini hatırlıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl pekii hiç onu sosyal bir ağdan izliyor musun aklına geleni Yorumla Nganou24 +1 yıl Yok yılda bir aklıma gelirse bakarım Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bittiyse unuturum 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. unuturum niye? 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayatında kimseler yok siler gecerim 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Unuturum 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Unuttum bile 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Unuturum 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Asla unutmamm 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. unuttum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Sanıyormusun ki gittikleri hayat kadınları her erkeğin aklında
:(
Kimisi hiç hatırlamaz bile, bazen "bir kadın vardı, şöyle böyle" Dr hatirlar. Tabi herkes ayni değildir. Kimisi duygusallık katar işin içine. Mesela ben unutmam.
Eşini mi?
@elif_dedim hayır
Yaşadın mı yoksa varsayım mı senin ki
@elif_dedim yasadim
Kabul et
E bişey değişmedi ki neyse boş ver
yani..
ondan daha iyisi olana kadar unutmazsın sanırım ama ondan daha iyisi olursa aklına gelmez
Sanmam unutacağımı ilk ise asla unutmam.
Ve iz bırakabilir bende az da olsa sanırım
Ya sizce nasıl olur ve siz unuturmusunuz
bir ihtimal unuturum,
anladım
Evet, erkekler kadinlar gibi duygusal ilişki yaşamazlar ciddi düzenli ilişkide tamam unutulmaz ama keyfi birlikteliklerin adi bile kalmaz😂
Her detayı hafızamda durur. Duygusal olarak unuturum bu mümkün
hmmm
Hıhıı
o ani dusundugunde hayir ama o kadini dusundugunde evet unutursun
Kimse tam olarak unutmaz
anldmmm
Balık hafızalı onlar unutur
Ben unutmam vallaha
Sekste iyise unutmam yani her yıl o günün anısına bir bira içerim
Unuturum. Bazen ismini zor hatırlıyorum düşününce eskilerin
Hiç olmayacak biri ile ilişki yaşadım onu unutmadım harici aklımda kalan yok
Yaşadığımız şeylere bağlı, unutmadığım bir kaç kadın var🙈🫠
Yok unutmam hepsinin detayı aklımda
Öncekilerin listesini tutmadığıma göre
Unuturum
kadının kim olduğu önemli. etkisi büyükse unutulmaz
Hepsi aklımda
iyimiş
Öyledir
Şuana dek unutmadım. Evli miydi?
hayır
Neden unutulduğunu düşünüyorsun?
bilmem öylee
Arayıp sormadı mı?
sormadı
Ne kadar oldu yatalı?
Zaman herşeyi unutturur
Ben unutmadım unutmuyorum da
Unutmam. Çünkü sadece çok sevdiğim ile yaşadım
Hiç yaşamadım ki.. cevabinu vereyim
Yaşamadım bilmiyorum yani
Ileride bakacağız
unutturur sa unuturum kimse vazgeçilmez değil
Unutmam eğer o da zevk aldıysa zaten tekrar yapar
Erkekler unutur genelde
Unutulmaz anilar birakmissa asla unutmam.
Hepsini hatırlamak mümkün değil ki..
Aldığım hazza verdiğim zevke bağlı
unutulmuyor yani illa akla geliyor
Unutmam diyen yalan söyler
Asla unutulmaz
Hayır
Benim hiç olmadı ama ilki olursa unutmam
Hiç yaşamadım yaşarsam asla unutmam
Genelde beni unutamıyorlar 22 olunca boyu
İlişki yaşadığım kadınları unuturum.
Gösterip vermeyenleri unutamıyorum
Unutulmaz ya