Cinsel Yaşam Sexting yaparken sizi azdırıp giden kişiyle bir daha sexting yapar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sexting yaparken sizi azdırıp giden kişiyle bir daha sexting yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seksting'i yarım bırakıp giden kişi anca heves kaçırır. Önemli bir şey olmadıkça bölünmemeli. Bölen birisiyle devam edilmemeli. 4 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Beni tensel temas olmadan azdırmak zordur o yüzden olabilir ilgimi çekerdi illaki 4 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Guvenilir uzun sureli biri olursa yaparim ama tek seferlikler zaten o zevki hzzi vermez 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapmam çok öğle yapıyorlar burada keşke olsada yapsak 0 0 Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Yapmam ben kimseyi o şekilde bırakmam ama denk gelmedi sadık biri 0 0 Yorumla
byyabancı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yapmam ama o anki yükselişime bağlı bazen sabırsız olabiliyorum 0 0 Yorumla
çirkin_cocuk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl O ne be? Kim ne yapıyor azmak sözünden anladığım ayıp bir şey neyse iyi akşamlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayır zaten benim bi Sanal Karım var 🥰 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ooo iyiymis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende 2. Karım ol Yorumla Soran 1 yıl çok kötüsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya zevkimize bakıyoruz işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemez misin zevk almayı Yorumla Soran 1 yıl Istemem var benim zaten partnerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun değişiklik iyidir bi defa yapalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaparım o anki ortamda ne olduğunu bilemeyiz 0 14 Yorumla Soran 1 yıl O an çok yükselmiştim ama. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun yine yukselirsin Yorumla Soran 1 yıl Yav he Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Süreklilik önemli Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yükselince ne yaptın Yorumla Soran 1 yıl Hiç bişey biraz okşadm sonra öyle mal gibi kaldm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelmedi mi bi daha Yorumla Soran 1 yıl Geldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne dedin Yorumla Soran 1 yıl Ne yapaacn ya sen dedim işte bişey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne dedin desene Yorumla Soran 1 yıl Sanane ya bizim aramızdaki şeyden ona özel söylediğim şeyler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şifreli söyle hadi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kim olduğuna bağlı, yeni tanışmışsam yapmam bidaha..Düzenli yaptığım birisiyse bi açıklaması olduğunu düşünür kızmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayir çok başıma geldi hiç istediğim gibi sexting partneri bulamadım 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Rüyasında görür ancak 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu yapmak çok anlamsız değil mi ya 1 0 Yorumla
espadoo Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Bi kaç kere oldu bu çok kötü oluyor cidden bidaha asla yapmam saygıszlık bence 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı. Nefret ediyorum öylelerinden 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapmam diye düsünüyorum amasyada 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yarıda bırakanlara yapmam 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben zaten hiç yapmadım yapmam da et ete değmeli 0 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır yapmam o kıvama gelmişsek sonuçlanması gerek 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hatasını telafi edecekse evet 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bi daha ihtimalini bile gösterme çookk ayıp 😄 0 0 Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Hayır. Çocuk oyuncağı mi bu 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Öyle yarım bırakılmaz 0 0 Yorumla
gokselinho Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Zor oluyo birikip kalıyosun 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yapmam 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hic isim olmazzzzzz 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok ya 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Asla yapmam. 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Kim yaptı sana bunu 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Muhtemelen evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Seksting'i yarım bırakıp giden kişi anca heves kaçırır. Önemli bir şey olmadıkça bölünmemeli. Bölen birisiyle devam edilmemeli.
Beni tensel temas olmadan azdırmak zordur o yüzden olabilir ilgimi çekerdi illaki
Guvenilir uzun sureli biri olursa yaparim ama tek seferlikler zaten o zevki hzzi vermez
Yapmam çok öğle yapıyorlar burada keşke olsada yapsak
Yapmam ben kimseyi o şekilde bırakmam ama denk gelmedi sadık biri
Yapmam ama o anki yükselişime bağlı bazen sabırsız olabiliyorum
O ne be? Kim ne yapıyor azmak sözünden anladığım ayıp bir şey neyse iyi akşamlar
Hayır
zaten benim bi Sanal Karım var 🥰
Ooo iyiymis
Sende 2. Karım ol
çok kötüsün
Ya zevkimize bakıyoruz işte
İstemez misin zevk almayı
Istemem var benim zaten partnerim
Olsun değişiklik iyidir bi defa yapalım
Yaparım o anki ortamda ne olduğunu bilemeyiz
O an çok yükselmiştim ama.
Olsun yine yukselirsin
Yav he
Süreklilik önemli
Ne alaka
Yükselince ne yaptın
Hiç bişey biraz okşadm sonra öyle mal gibi kaldm
Gelmedi mi bi daha
Geldi
Ne dedin
Ne yapaacn ya sen dedim işte bişey
Ne dedin desene
Sanane ya bizim aramızdaki şeyden ona özel söylediğim şeyler
Şifreli söyle hadi
Kim olduğuna bağlı, yeni tanışmışsam yapmam bidaha..
Düzenli yaptığım birisiyse bi açıklaması olduğunu düşünür kızmam
Hayir çok başıma geldi hiç istediğim gibi sexting partneri bulamadım
burada hep oyle oluyor zaten 3 kez yaziyor kayıp 🤭🤭🤭
Rüyasında görür ancak
Bunu yapmak çok anlamsız değil mi ya
Bi kaç kere oldu bu çok kötü oluyor cidden bidaha asla yapmam saygıszlık bence
Nefret ediyorum öylelerinden
Yapmam diye düsünüyorum amasyada
Evet yarıda bırakanlara yapmam
Ben zaten hiç yapmadım yapmam da et ete değmeli
Hayır yapmam o kıvama gelmişsek sonuçlanması gerek
Görüntülü konuşmuş muyuz daha önce?