Birkaç gün önce reglim bitti ama ilişkide kan geldi normal mi?
Çok dar oldugunu söyledi ve giremedi ve kendim yaparken sulnyrmda bşalıyorumda ama ilişkide olmuyo neden?
Çok dar oldugunu söyledi ve giremedi ve kendim yaparken sulnyrmda bşalıyorumda ama ilişkide olmuyo neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Partnerinin seni gerek mental anlamda gerekse fizyolojik anlamda tam olarak hazırlamadan penetrasyon asamasina geçmemesi gerekir. Seks sadece girip çıkmak değildir
Peki kanama normal mi reglim biteli birkaç gün oldu. Regl kanaması mı yoksa başka bişey midir
Zorlamaya bağlı olabilir, reglin bitmiş olabilir gün olarak ama ilişki sırasında uterus kasildigi için, uteral duvardaki regl kalıntıları sökülmüş olabilir
Bozulmuş veya regl olduğunu nasıl anlayabilirim. Normalde reglim bittikten sonra böyle lekenlenme olmazdı zorlamayla olabilirmi ki
Kanamanin rengi ve miktarı önemli
Eline bulaştıgında o an kahverengiydi daha sonrasında açık renkte ve çok degil sadece lekelenme. Silince belli oluyo sadece yani
Kahverengi kanama uterustan geliyordur, regl kalintisidir
Ama şu an açık renkte lekelenme oluyor bu da mı ondan
Hymen bozulmuş olsa bu şekilde kanama devam etmezdi, o an olur ve birkaç saat içinde biterdi lekelenme olsa dahi
Birkaç saat geçtikten sonra oldu işte lekelenme o anda oldu yani bozulmamışmıdır
Kendini kasiyorsun sıkıyorsun dudaklarin açilmoyor olabilir
Kanama olması normal mi peki. Eline geldiginde reglin yeni mi bitti dedi birkaç gün olmuştu evet dedim ondan dedi. Birkaç saat sonra da peçeteyle silince farkettim biraz vardı
Zorlaninca kanama olur bu cok normal
Bakireydim yani bozulmuş olamaz dimi
Olabilir hatta oyle gorunuyor
Ama çok kanamadı reglin bitişine yakın oldugu için o olamaz mı. Erkek arkadaşım öyle bişey olmadı eminin diyor be sadece parmagıyla
Cok kanama olmuyor ki zaten 3-5 damla siziyor sonra geciyor
Yani başka bi ihtimal olamaz mı tahriş enfeksiyon vs çünkü okadar sokmadı ve zaten acıyordu kuruluk vardı
Zar yok zaten ortasi delik boru seklinde hymen adli doku var. Vakina girisinden 3-4 cm kadar icerde. Genelde zorlanmadikxa kanamaz. Seninkinde zorlanma olmus kanama sebebi bundan bence regl dusuk ihtimal. Ve zamanlama bakindan hem parmaklayinca gelmesi arrik bakire olmadigina isaret bence
Bi kac sefer daha kanama olabilir zedelenmisse ama neden sonuc iliskisine bakarak benim fikrim bu
Daha agrılı bişey degilmidir mesela bu benim hiç agrım yok ve bir kaç gün sürüyo diye biliyorum
Evet , fakat herkeste surec ayni olmuyor ki? Kimi hic kanamiyor sonradan ilisko bitmis 3 gun sonda kaniyor. Kimi sonrada kanamiyor. Ama agrisi cok oluyor. Kimi de hem kaniyor hem agrisi oluyor. Degisken yani
Partnerin seni tam ön sevişmeni gerçekleştiremiyor. Büyük ihtimal bundan dolayı
Evet çok olmadı
Dar vajina erkeğe zevk kadına ağrı verir ağrı acı çeken boşalman zevk alman zor olur
Evet çok acıyor o da zorlamadı zaten oyüzden
Normal de önce sana Oral yapsa hem sende orgazm olursun zevk alırsın vajina kasları gevşer içine de rahat girer
Yaptı ama kısa. mastürbasyon gibi ne sulanıyor ne de boşalıyorum ama her türlü
Kısa olmaz ki nasıl yaptı az bişi öpüp dilini değdirip bırakmamıştır umarım
En fazla 2-3 dakika oda ilk başta
Öyle olmaz ki ya ben Oral yapmaya başlayınca 20 dakika kesin fazlası var o vajina bir sulanıyor kadın Oral sırasında boşalıyor ikinci boşalmaya yaklaştığı zaman içine giriyorum ikinci seferi de ilişkiyle boşalıyor
Sana hiç yapmasa iyi öyle hazır olmazki vajina
Zaman sorunu vardı belki ondan yapmadı bilmiyorum. Ama uzun sürmesini bende isterdim parmagıyla yaptı oda da boşalmadım kendim yaptıgımda hemen oluyo ama
Kasıyorsun kendini galiba ya da erkeğe tam olarak güvenemiyorsun bilmiyorum yani cinsellik de kadın sadece bedenine değil ruhuna da hitap etmek gerekir
Güvenemiyorum
İşte var bi sebebi sevgisini hissetmediğin biri ile zevk alamazsın
İkinci buluşmamızda böyle oldu. Güvenmiyorum tam olarak seviyorum da sayılmaz korkularım da var ama denemek istedim
Nerdesin
Kanama olması normal mi. Reglim birkaç gün önce bitti ondandır dedi
Kanama olması vajina içinde zorlama kaynaklı yırtık olmuştur o yüzden kan geliyor
Yani nasıl bi yırtılma bu. Bildigimiz bozulmamı yoksa başka daha basit biley mi
Aslında çok basit bir şey değil o vajina içinde ani genişleme sonrasında oluşan yırtık evli olmuş olsaydın ve her gün yapmış olsan ilişki yasaklanır ve 10-15 gün krem tedavisi olurdu şimdi senin bidaki ilişkin kim bilir ne zaman olacak 1 haftaya o yırtık toplar kapanır oraya bişey girmeyeceği için
Bakireydim ben yani ilk oldugu için zorlama oldugu için olan bişey mi bozulma degil mi
Pardon senin ilkinde mi kanadı sonraki ilişkilerde mi kanadı anlamadım
İlkdi bu dar oldugu için giremedi parmagıyla denedi o sırada kanadı reglin yeni bitti ondandır dedi
Kızlığını bozdu o zaman
Hem parmak sokmak nedir ya
Reglden degil midir
Bilmiyorum ki gelen kan ne renkti ve sana tarif etsem zarına bakarmısın
İlk eline geldiginde kahverengiydi bir kaç saat sonra lekelenme oldu o açık renkteydi
Nasıl bakcam ki
Açık renk olan sıkıntı kızlık kanı olabilir kahve renk olan adet ile ilgili olabilir
Açık renk çok az oldu ama kahverengi olan daha çoktu
Kızlık kanı zaten 1-2 damla bişi oluyor bozulduysa sıkıntı bence
Ama sonradan mı olur ki kanı
Tam olarak nasıl oldu ilişki
Parmagıyla çok zorladı işte o sırada kahverengi kan bulaştı
Bilmiyorum ama büyük ihtimalle kızlık zarı ya yırtıldı ya da zarar gördü zedelendi
Bunu nasıl anlayabilirim
Deliğine bak zar belli olur
Nasıl
Deliğin hemen girişinde
Becerememiş …. oğlu esc olsa köpek gibi s… de 😂 daha beni tahrik edemiyorsun
Ön sevişme şart ben olsam bol bol yalarım sonra girmeye çalışırdım
dar olması sorun değil genişler bence sen kendini gereksiz kasıyorsun belkide başka bir fizyolojik problem var
Kasıyorum da ama nasıl rahatlayacağımı da bilmiyorum
ilk baslarda aci olur zamanla alisirsin
Kan gelmesi normal mi
cok dar oldugu icin ilk baslarda kizlik zari tam yirtilmadigi icin geliyordur muhtemelen
Giremediki parmagıyla yaptıgında kan geldi oda reglden dedi
Birkaç gün önce reglim bitti
Yırtılma durumu olmuş mudur ki
Partnerin tecrübesiz olabilir mi
Bilmiyorum 25 yaşında öyle geldi ama
Büyük ihtimalle öyle
ten uyumsuzlugu o zaman
Hayır iyiyiz normalde
masturbasyona cok alışmış olabilirsin
Evet bi ara fazla yapıyordum ama o yapınca onunkinden de boşalmadım
o zaman tam olarak penisi içinde hissedemedin ya da dogru noktaya dogru temaslar olmadı
Ya evet aslında tam bulamıyor zevk aldıgım noktayı. Hissedemedim zaten çok giremedi çünkü çok acı verdi
işte bu onemli hani yalarken bile klitorste dil darbesi atarken de cok sert olursa acıtır cok yumsak olursa zevki kacırır bilmek lazım o noktada sokarken bile cok yavas yavas olursa acısı artar
Yani sorun onda mı? Bana sadece çok dar giremiyorum kendini kasıyorsun dedi bana göre de tam olarak istediğim şeyi yapmadı sordu ama yönlendiremedim de
işte senin zevk aldıgın seyi yapmayınca sen gerilirsin... ne istedin tam olarak bilmiyorum da onu yaşamış olsan hersey daha zevkli oluırdu sokarken ayrıca dar olması erkegin en zevk aldıgı sey
Ya kendi kendime yaparken buluyorum ama o onu yapamadı sanırım bu yüzden sulanmadım da giremedi
İşte zevk aldıgım nokta mastürbasyon yaparken mesela daha çok okşarım sokmaktan çok daha iyi olur
tamam da erkek arkadasın nasıl bulamadı
Bilmiyorum ama o noktama hiç dokunmadı demekki bi ara oldu çünkü hissettim ama boşalmadan çekti
yahu ne var bunda:) vajinada bellidir yani o nokta az cok tahmin edebiliyorum
Kan gelmesi normal mi peki reglm bir kaç gün önce bitti yani giremediyse parmagıyla başka bişey olamaz dimi
Kan gelmesi normal bakiremisin de
Evet. Nasıl normal ki
Bakireysen hafif sokmuş demekki penis başı biraz büyükse sende stres yaptıysan normal sokamaz kan ama regl den dolayıdır
Parmagıyla yaptıgında oldu biraz sert yaptı
Yani bozulmamıştır dimi
Orasını tam bilemem işte
Oral ve ön sevişme yaptınız mı
Yavaş yavaş soktur krem kullan alisir
Çok streslisin galiba
Oral yok mu
Çok az oldu kutulukta vardı ve kanamam oldu normal mi bakireydim yoksa bozulmuşmudur
E tamam bakireysen zorlayınca bekaretin bozulmuş zaten işte kızlığını almış daha sorun ne
Parmagıyla ama bide reglim yeni bitti o olamaz mı
Oda olabilir acı hissettin mi
Acıyodu zaten ilk başından beri öyle olunca parmagıyla yaptı ve biraz zorladı kuruluktan da çok acıdı. Sonra parmagına geldiginde reglin yeni mi bitti diye sordu
İyi de zaten neden parmağı ile uğrar ki Madem girmek istiyorsa penisiyle girseydi ya
Öyle daha çok acı veriyodu dar giremiyorum diyodu
Yazamıyorum
Neden ki
Xper burdN yazsan
O da olmuyo
O niye olmuyi çık gizkiden
Darliktan değil o gerginlikten olur
Öyle dedi. Bende çok acı hissettim zaten
Geçer mutlaka
Nasıl geçicek. Zorlayınca daha kötü olabilir mi
Daha kötü olur sıkma işte kendini gerekirse cinsel terapi sl
evli misisn sen