1 yılBunun birçok sebebi olabilir Öncelikle birlikte olduğun esnada kendini çok kasıp stres yapıyor olabilirsin ikinci olarak partnerlerin ilişkide iyi değildir sen gerek yeterince ıslanmadan ilişkiye giriyorlardır gerek kendini kasıyorsundur gerekse partnerlerin çok anlayışsızdır gerekse aşırı derecede cinsel organları büyük veya kalındır yeterince ıslanmadığın için ve ön s****** yapıp seni ilişkiye hazırlamadıkları için girdiği zaman kendini kasıyor olabilirsin geç boşaldıkları için tahriş oluyor olabilirsin
026 Yorumla
Soran1 yılGirişi yapamadık biz daha. Bi yapsak..🥲
- 1 yıl
Nasıl yapamadınız o zaman sen kendini mi kasıyorsun yoksa sana karşı sert olacak Canını acıtacağı korkusunu mu yaşıyorsun
Soran1 yılHer ikisi de🥲 acı hissediyorum girerken çok
- 1 yıl
Peki ilişkiden önce sana karşı herhangi bir yumuşak tutum oluyor mu Ne bileyim seni Oral yapıp ilişkiye hazırlıyor mu Ya da yeterince ön s****** yapıyor musunuz mesela kuruluk sorunu olabilir kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz mesela
Soran1 yılKuruluk sorunu var evet ama saatlerce de yapılsa partnerleyken yaşıyorum ben bu sorunu. Yalnızken sırılsıklam oluyorum
- 1 yıl
Partnerinde Peki bunu görev olarak mı yapıyorsun yoksa gerçekten seninle partnerine arzuladığın için mi yatağa geçiyorsun sanki bazı çiftler vardır mesela sırf erkek istedi diye kız yapar hani beni terk etmesin elimde tutayım diye sevişir ama Manzarada gerçekten istediği için sevişir Hani sen istediğin için mi yatağa geçiyorsun mesela zorla mı
Soran1 yılArzuladığım için. İstemediğim biriyle ilk ilişki yaşayamam ki zaten
- 1 yıl
Peki ilişkide seninle sert bir ilişki yaşayacağından korkuyor musun veya Hani gerçekten normal boyutların biraz daha fazla üstüne mi birlikte olacağın kişinin organ mesela
Soran1 yılYok ya aksine küçük
- 1 yıl
Bamya mi;((
Soran1 yılEvet🥲
- 1 yıl
Yaşlar kaç
Soran1 yılO 50 lerde ben 20 lerde
- 1 yıl
Maddi destek mi oluyo niye onunla sun
Soran1 yılYoo hoşlandım oldum. Olgunlarla daha iyi anlaşıyorum
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Soran1 yılAtama bekliyoruzz
- 1 yıl
Ne mezunusun ki
Soran1 yılÖğretmen
- 1 yıl
Peki kaç defa denediniz Hani yapamıyor dedin ya sertleşemiyorum O mesela hani Sorun ne Keşke gizli olmasaydın
Soran1 yılİki kere yaptık. Sertleşmede pek problem olmuyor ama ben cok acı çekiyorum ya
- 1 yıl
Yani hem kısa olduğundan tam sertleşemiyor giremiyor hem de yeterince ten uyumunuz yok işte yani oral yapıyor mu peki
Soran1 yılYapıyor evet
- 1 yıl
Sen ona yapıyor musun peki
Soran1 yılTabii ki çok seviyorum yapmayi
- 1 yıl
Niye gizlisin mi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon da ıslanan birisi normal iliskidede ıslanmayı gerekir hele normal ilişkide iyi oral yaparak cokdaha fazla sulanması veiliskide gevsemesi gerekirdi. O zaman birlikte olduğun gönlünün istemediği antipatik birimi yoksa bir şeftalili nasik yeteceğini bilmeyen tipmi. Bunun kilidi açma metotları var seninde canın çekerek yapmak istiyorsan o metotları anlatabilirim. Tabiki bu işi hangi ortamda nasıl yapıyor anlatırsan oradaki terliği ve neler yapılması gerekeni soyleriz
01 Yorumla
Soran1 yılYoo çok istediğim biri ama olmuyor bi şekil😔
Gizli Üye(45 üstü)1 yılpartnerin işi bilmiyor bence. önce hafif sevişicen, senin şeftaliye su gelicek, az orallaa iyice kabaracak , sular seller olacak, sonra kafasını hafifçe itecek ve hemen git gele başlamaycak. yavaş yavaş git gelle devam edecek. ondan sonra da tempo hızlanacak. köklemicek bi de. o zaman bak senin matruşka gibi açılır:)
04 Yorumla
Soran1 yılAslında yalnızken vajina baya açılıyor mastürbasyon anında. Acayip islaniyorum ama partner yalasa bile olmuyo nedense
Cevap sahibi1 yılustasına düşmemişsin:)) suç senin değil o şeftaliyi yiyemeyende.. yalamayı bilmiyor hıyar. yukaıdan aşağıya doğru klitorisi hızlı ama nazik darbelerle uyaracak sonra dilini haifçe daireler cizecek sekilde gezdirecek. arada bir de dilini senin şeftalinin içine doğru kaydırdacak. bak o zaman sen... vuvvv:)
Soran1 yılEvet klitorisi bulan erkek bile görmedim daha. 12 yıl evli kalmış bi de. Çok tecrübeliyim diyo. Tırt
Cevap sahibi1 yılyaaa dediğime geldin dimi:)) o klitorise dilimle dokunayım da kilidi kırmayacak kapı olsun. mükün değil. hafif ama cok hafif bakarım onu. sonra kabarınca dilimle okşarım resmen onu. eğer s. i.. k artık diye yalvarmazsan bişey bilmiyorum:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyanlış yapmışsındır ondan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kasiliyorsundur. Baska açıklaması yok. Sadece bunu aşmanın gerek. Senin ki psikolojik. Psikolojini ve bedenini aynı anda rahatlatmayi becerirsen sorun kalmaz.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet psikolojinin çok etkisi var😔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖncesinde birkaç kadeh birşeyler iç bak nasıl rahatliyorsun, kelebek gibi olucaksin bak ama partnerini de çok etkisi var bu konuda
02 Yorumla
Soran1 yılYok olmadı içkiyle falan. Evet partner çok önemli ya
- 1 yıl
Ozaman prtnerinden ötürü, odun galiba seninkisi
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlimisin. Canin mi istemiyor acaba, istese zaten rahatlar gevserdin ve guzelcene islanman gerekirdi o sekilde zaten kolay cabucak girerdi
29 Yorumla
Soran1 yılYok değilim. İstiyor ama olmuyor😔
Cevap sahibi1 yılIstesen boyle mi olur balim yeteri kadar istemiyorsun demek ki insan kuduruk olur azginliktan istekten. Uzunca sevisin madem iyice islan kendini rahat birakmaya calis
Soran1 yılHaha haklısın orası da öyle. Psikolojik biraz da sanırım
Cevap sahibi1 yılEvet psikolojik az kafani olaya ver zevk almana bak ne hissettigini fark et ona odaklan
Soran1 yılAma doğru kişi olmadığını biliyorum. Sanırım onun verdiği bi tedirginlik var
Cevap sahibi1 yılAa neden oyle dedin istemedigin dogru olmayan biriyse neden yapiyorsun canim
Soran1 yılİstiyorum ama yanlış biri işte. Anlatamıyorum burdan🥲
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılCiktim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmaması gereken biri ile yapıyorsan doğal bir durum tedirginsin.
04 Yorumla
Soran1 yıl😔😔
Soran1 yılEvet😔
1 yılYavaş yavaş alıştır kendini. Seninkisi dar demek ki. Mmmmm en sevdiğim. En zevk veren de dar olanlar oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişmeyi uzun tütün sulanma iyi olursa daha az canın acır zaman la da alışacak zaten az disini sık 😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemel bir tedirginlik hâli içinde olabilirsin?
04 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru😔
- 1 yıl
Anlıyorum ve sizin adınıza üzüldüm , çözümlenmez bir durum olduğunu düşünmüyorum. Genelde bu durum kadının kendi içsel tedirginliğinden veya erkekten kaynaklı yine kadının tedirgin oluşundan ve ilişki türünden kaynaklı olabiliyor. Belki bildiklerim dışında da olabilirsiniz , nasıl bir tedirginlik içinde hissediyorsunuz kendinizi?
Soran1 yılKarşımdaki erkek yanlış kişi. Bunu bile bile istiyorum onu. Tedirginlik bu yüzden
- 1 yıl
Peki hangi yönlerden yanlış kişi?
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu seninle değil partnerin olacak becreiksiz ile alakalı durum
bırak o adamı seks köleliği yapma01 Yorumla
Soran1 yıl😔😔
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce öpüşün, memelerini emecek, klitorisini, vajina dudaklarını, vajinanı yalayacak, ıslanırsın ön sevişme olursa, penis daha rahat girer, senin vajinan çok dar oksbilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlis secim yapmissin bencil birisi partnerin kendine odaklaniyor yeterince islatamiyor seni zevk noktalarına temas edemiyor klitorisin yerini bulamıyor bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılManitan da iş yok bence bencil mi biraz
02 Yorumla
Soran1 yılYenisi öyle evet
- 1 yıl
O zman işin çok zor olmaz böyle zaten
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. olaya odaklanamıyorsun demek ki, kendini veremiyorsun, rahat olamıyorsun haliyle de olmuyor, girmiyor.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet😔
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç gündür böyle
Yeterince hazırlık yapıyor musunuz ilişki için00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılKendini çok geriyor olabilir misin?
08 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
seni geren düşünceler ne
Soran1 yılKalıcı bi ilişki değil yanlış kisi
- 1 yıl
Eğlencesine takılıyosun ama vicdan azabı mı duyuyosun bu ilişkiden? ve neden kalıcı değil?
Soran1 yılEvet. Uzun hikaye o🥲
- 1 yıl
zamanın varsa dinlerim
Soran1 yılOlurr
- 1 yıl
Buyur
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılKafa olarak kendini gevşetmelisin
06 Yorumla
Soran1 yılDoğru😔
- 1 yıl
Bunun da yöntemleri var. Psikolojik olarak seni rahatlatan konuşmalar dinle
Soran1 yılNerden bulcam onlari
- 1 yıl
Yni bunun üzerne konuşabiliriz. Eşimi de ben alıştırdım sonuçta
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
Dilersen yaz çözelim rahatla
1 yılÇok dar seninki demekki bamyali birini bul
01 Yorumla
Soran1 yılZaten bamya🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDaracık daracık sokaklar
06 Yorumla
Soran1 yılValla öyle🥲
- 1 yıl
Sağlam bir oral ile lök diye saplansa bile acı duymazsın aslında
Soran1 yılE yapiyolar😔
- 1 yıl
Sanki bu soru ve verilen cevaplar ile daha fazla ıslandın gibime geliyor
Soran1 yılHahahaha yok be
- 1 yıl
Çok şey söylenir de, neyse
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKayganlaştırıcı kullan
01 Yorumla
Soran1 yılEtki etmiyo
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hangi pozisyonda en cok acıyor
012 Yorumla
Soran1 yılYa deniyoruz misyonerde ama girmiyor
- 1 yıl
çok ıslanma oluyormuda
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
çok mantıklı gelmedi mutlaka ilişki esnasında ters giden ya da yanlış yaptıgınız bir şey var
Soran1 yılPartnerle çok islanamiyorum nedense bilmiyorum
- 1 yıl
o zaman sorun orada olmasın partnerini arzulayamıyorsun baska seyler var detaylı yazmak istersen yaz
Soran1 yılYoo çok heyecan duydugum biriydi yine beceremedim anlamiyorum
- 1 yıl
böyle düşünme belkide partnerin beceremiyor seni tamamen azdıramıyor bilinmez ki
Soran1 yılOrası öyle evet
- 1 yıl
gel anlat bakalım biraz
Soran1 yılNe anlatayim
- 1 yıl
onu gidişata göre belirleriz bence gel hadi
Gizli Üye(18-24)1 yılİlerde de diktirirsin sakin ıl
221 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@cenkulu böyle yapip diktiriyor bazisi da koca bulamayinca şdkddkdo
Cevap sahibi1 yıl@cenkulu alakasi yok zaten
Soran1 yılSizin gibi yobazlardan değilim koca bulma derdim de hiç yok merak etme😘
Soran1 yıl@cenkulu vajinayı diktirme dusuncesi ya da ilişkiye evlilik dışında ön yargılı olmak düpedüz yobazlık. Ne ima ettiği belli yazan kişinin.
Soran1 yıl@cenkulu koca bulamayınca ilerde diktirmek isteyeceksin demiş neyi bağımsız bunun benden? Nerenizle okuyosunuz yorumlari
Cevap sahibi1 yılSıfdkkdlfk ne yobazi la
Soran1 yıl@cenkulu üstte vermişsin cevabını söylediğin şeyin zaten. Herkesi çevresi gibi zanneden ergenin teki. Takılın aranızda.
Cevap sahibi1 yılİlişkiye evlilik öncesi ön yargili değilim anlatmaya çaliştiğim şey başka ayrica bu yobazliksa tamam önüne gelenin altina yatinca modern mi oluyorsunuz ÖDLSKDKLDKDKD Türk kişinin modern anlayişi 😂😅😅
Soran1 yılÖnüme gelenin altına yattığımı nerden çıkardın? İlk yorumundan beri belli kafa yapın işte. Kabul et😉
Cevap sahibi1 yılbuna modernlik demiş oldun benim dediğime yobaz dedin
Soran1 yıl@cenkulu senin durduk yere üstüne alıp kurulman da ayrı ironi😂savunduguna göre öylesiniz evet. Kadının yaptığı imayi anlayacak kapasite bile yok. Okuduğunuzu anlayın önce önünüze gelene yorum yapacaginiza
Cevap sahibi1 yıl@cenkulu 😂😂 bunlarin yobazlik ve modernlik anlayişi bi farkli ya çildiriyorum 😀
Kayganlastirici
00 Yorumla
1 yılYapma o zaman.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sokmadan önce iyice yalayıp sulandırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Konunun detayını bilmediğim için yorum yapamıyorum
00 Yorumla
1 yılPartnerinden kaynaklı bu sorun
00 YorumlaKolay yollarini soyleyeyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılÇok mu dar, yoksa kuruluk mu var?
02 Yorumla
Soran1 yılİkisi de🥹
- 1 yıl
Dar en sevdiğim 😋 Onu şöyle güzel Bi yalamayı bilse ıslanır da işte 😈😈😈
Gizli Üye(36-45)1 yılAz biraz alkol alın rahatlarsin
033 Yorumla
Soran1 yılİşe yaramiyo
Cevap sahibi1 yılHiç mi olmadı
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılKendinizi mi kasiyorsunuz
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBoşuna kasıyorsunuz. Rahat olsanız ilişki sonrası bundan mı korktum diye kendinize bile gulersiniz
Korkmayın canınızı almayacak. 🤣🤣
Soran1 yılKesinlikle öyle. İlk denemede ex zorla girmeye calismisti. Ondan beri travma oldu resmen
Cevap sahibi1 yılŞu anki deneyimlediginiz eşiniz mi
Soran1 yılYok bu da flort
Cevap sahibi1 yılSanırım tam olarak duygusal güven içinde de değilsiniz ki teslim olamıyorsunuz
Soran1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yılO zaman ilişkini gözden geçir
Olmamasında bir hayır vardır
Zorlama
Soran1 yılOfff😔
Cevap sahibi1 yılDoğru olan bu. İstekli biri olabilirsin ama karşılıklı duygusallik olduğuna emin değilsin. Güven yok. O yüzden de geçmişteki travma geliyor aklina ve istemsizce kasiyorsun
Tam anlamıyla güven olsa teslim olursun zaten
Soran1 yılEvet ama duygusallık da beklemiyorum açıkçası zaten. Flortte kalacak biri. Yine de pişman olur muyum diye düşünüyorum istemsizce
Cevap sahibi1 yılPişman olur muyum diye ikilemde kaliyorsaniz pişman olursunuz bu kesin
Burcunuz ne sizin
Soran1 yıl😔😔aslan
Cevap sahibi1 yılAslan kadını güçlü ozguvenli olur. Ama bu kişi ile bu travmayı asamiyorsan yanlış kişi demektir
Kaç kez denemeye çalıştınız
Soran1 yılİki kez. İlkinde tam oluyordu sarhostum engellemisim bi anda. Bilinçaltı iste
Cevap sahibi1 yılEe o da devam etseydi olay tamamdi🤭🤭
Demek ki sizin daha çok sarhos olmanız gerek
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç sizlerin
Soran1 yılEvet ben de dedim devam etseydin diye. İlk sevismemizdi. Pişman olmandan korktum kendimi kötü hissettim dedi
Cevap sahibi1 yılBu kişi deneyimsiz biri mi? On sevişme VS olmadan aceleci davranan biri mi
Soran1 yılDeneyimsiz değil ama aceleci baya evet
Cevap sahibi1 yılO zaman ondan bir cacık olmaz. Pişman olursunuz. On sevişmeyi seven aceleci ve bencil olmayan biri olmalı. Sizi iyice gevsetmeli hazırlamali
Soran1 yılEskisi de bi saat yapiyodu ama onunla da olmadı. Bununla pişman olma düşüncem biraz ruhsal. Bilmiyorum ya bakicaz
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç sizlerin.
Soran1 yılO 50 lerde ben 20 lerde🥲
Cevap sahibi1 yılOo çok şanslı bir erkek ama senin için aynı şeyi söyleyemem.
Sugardaddy tarzı bir ilişki mi
Soran1 yılYok hayır. Öyle denk geldi heyecan duydum oldu bi anda işte. Sugardaddy falan takılmam ben. Ama olgunlari daha çok sevdiğim doğru. Kaldı ki o da sanssiz seks yok ortada🥲
Cevap sahibi1 yılHimm değiştirmek ister misin.
Ben bu sorunun üstesinden gelebilirim
Soran1 yıl:))
Cevap sahibi1 yılYani 2 kez yapamayan birine 3. sans vermeye değmez diye düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılOnu dil hazırlar yumuşatır
02 Yorumla
Soran1 yılEtki etmiyo
Cevap sahibi1 yılEtli daha şahane olur dile zevk verir
Gizli Üye(25-29)1 yılKayganlaştırıcı jel kullan. Baya rahatlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir süre sonra alışır ön sevişmeyi uzun sürdür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUzmanını bul öğretsin
00 Yorumlaİlkin mi?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partner aynı mı hep
04 Yorumla
Soran1 yılEvet ama iki partnerle denedim ikisiyle de olmadi engincim🥲
Soran1 yılİlki zorla denedi travma yarattı ikincide on sevişme yok. Ama evet sorun bende çünkü psikolojik biraz da
Sorun sende değil partnerinde, evlimisin
02 Yorumla
Soran1 yılYok değilim
1 yılAlkol ve vazelin
06 Yorumla
Soran1 yılEtki etmiyo
- 1 yıl
Eximle başıma aynısı geldi ama çözümü zor
Soran1 yılOff😔
- 1 yıl
Yaz istersen manitası olan birine yavşamam merak etme
Soran1 yılYazsam nolcak cozememissiniz ki😂
- 1 yıl
Öneri sunardım ve de anlatırdım beniö çözüm yolumu
Ters ilişkimi
01 Yorumla
Soran1 yılYok ilk seks
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bebe yağı kullan
05 Yorumla
Soran1 yılOlmuyo
Soran1 yılmastürbasyon yaparken sırılsıklam oluyorum aslında ama partnerle pek olmuyo islanma
Soran1 yılÇok uzun sevişmesi lazım hazirlamasi için de
1 yılZamanla geçer
02 Yorumla
Soran1 yılYasayamadim ki gecsin
- 1 yıl
Her genç kızın başına geliyor, yaşar ve alışırsınız. Doğuma dayanan bünye buna çok rahat dayanır.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok mu kalın
06 Yorumla
Soran1 yılYoo aksine küçük ve ince
Soran1 yılYok ya flört. Açılışı yapsak doyacagimizi buluruz sonra ama doymam diye de düşünmüyorum. O 50 ler ben 20 ler
Soran1 yıl😂😂ben ne ugrascam o ugrassin
Gizli Üye(36-45)1 yılEşimle 11 ay yapamadık bizde
011 Yorumla
Soran1 yılYuhh neden
Cevap sahibi1 yılVajinismus tu
Soran1 yılNasıl çözdü doktorla mi
Cevap sahibi1 yılEvet doktor egzersiz verdi. Sende de deneyebilirsin faydalı
Soran1 yılKegel egzersizi öneriyorlar ama etkisi olur mu bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılYok parmak egzersizi. En etkili o oldu
Soran1 yılO nasıl oluyor
Cevap sahibi1 yılYa kısım ksısım oluyor önce senın parmağın sonra partnerinin sonra artırırarsrk
Soran1 yılE parmak bozmuş olur ama şak diye girerse
Cevap sahibi1 yılBozulmuyor işte
Cevap sahibi1 yılBoşluk varya
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilişkiye girme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDoktora git
00 Yorumla
1 yılAcısın bişi olmaz ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Alışır zamanla
00 Yorumla
1 yılKasma kendini ya da jel kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaçın peki yeni mi daha
00 Yorumla
1 yılİyice ıslanmalısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi