Yanılıyosun birçok kız arkadaşımda yaşadık aynı durumu. İlk dönemler çok zorlanırken 5/10 ilişki sonunda zorlanma ortadan kalkıyo ve hatta başlarda ben bile zorlanıyorum bazı kadınlarda. Sonuna baskı uygulamak peniside zorluyo.
Bence sen yanılıyorsun ben bilimsel gerçekliği ile konuşuyorum gidip araştırabilirsin bazen kadınlar kendini kasabiliyor kasınca da vajina sıkılaşıp daralıyor
büyük ihtimalle sen mutlu ol diye yalandan inliyorlardır. çoğu kadın bu numarayı yapıyor zaten. erkenden karşı taraf boşalsın da hemencecik bitsin diye. yoksa zevkten inlemiyorlar yani.
O zaman evrimsel bir dezavantajın var, 15 cmlik kalın da olmayan bir peniste bu sorunu yaşıyorsan, eğer yeteri kadar uyarıldığından eminsen, doktora gidebilirsin, libido seviyen nasıl?
bende aynı durumdayım ya bır zencı genıslettı oda eskı halıne gerı dondu ama ya :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence ilkinde sorun olmayıp ikimcide ağrı oluyorsa ıslanman yetersizdir. Başka açıklaması da ikimcide vajina girişin fazla kasılıyordur ağrının penis boyuyla değilde kalınlığı ile ilgisi olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İyi oral yapıcak birini bul seni baya bi ıslattıktan sonra deneyin dahada olmuyosa zorlama neden sürekli farklı kişilerle yapıyosun
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ciddi ilişkim olmadı kimseyi kolay kolay sevemiyorum sevdiğimde şerefsz çıkıyor
Bende çok zor tutuyorum ama tutuyorum üstelik erkeğim birçok kişinin söylediğinin aksine duygusallık olmadan cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum. Sevebileceğim güvenebileceğim biriyle karşılaşırsam eğer ilişkimiz belirli bir düzeye geldikten sonra onunla herşeyi sınırsızca yaşarım. Günde 4-5 defa yapabilecek libidoya sahibim yani azda değil.
Erkek olman bir şeyi değiştirmez ki ona bakarsan erkeklere göre kadınlar ilişkide daha çok zevk alıyor inan bu devirde sevmek sevilmek artık pek önemli değil eskiden benim için de senin düşüncen önemliydi işte sevdiğimle yapmak istiyordm ama bekle bekle nereye kadar 3 ay önce ilk defa birine aşık oldum o da beni seviyor sandım ama aldattı yani bilmiyorum pekte önemli değil artık sanki böyle şeyler
Önemseyen var önemsemeyen var seni yargılamıyorum elbette bu senin hayatın. Ama bir erkek seni aldattı diye bu tüm erkekleri aynı yapmaz. Mesela kendinden yola çık, sen sevdiğin adamı aldatır mısın? Ama aldatan kadınlar var. Her nasıl sen onlar gibi değilsen her erkekte seni aldatan erkek gibi değil. Kesinlikle aldatmayacak kendine karakterine bunu yakıştırmayan ve sevdiği kadına ihanet etmeyecek erkeklerde var benim gibi. Hayatını istediğin gibi yaşamakta özgürsün ve erkeklere güvenmeni bir erkek olarak kesinlikle bende tavsiye etmem ama her ne kadar zor gibide görünse doğru kişiyi bulmak o kadar zor değil. Yeter ki umudun olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Tamam zamanla açılacak o sen zevk almaya bak, sıvı salgıladıkça rahatlaman daha kolay olur ve uzun ilişkiler sonucu genişlersin.
Vajina ilişkiden sonra eski haline geri döner genişleme gibi bir durum yok
Yanılıyosun birçok kız arkadaşımda yaşadık aynı durumu. İlk dönemler çok zorlanırken 5/10 ilişki sonunda zorlanma ortadan kalkıyo ve hatta başlarda ben bile zorlanıyorum bazı kadınlarda. Sonuna baskı uygulamak peniside zorluyo.
Bence sen yanılıyorsun ben bilimsel gerçekliği ile konuşuyorum gidip araştırabilirsin bazen kadınlar kendini kasabiliyor kasınca da vajina sıkılaşıp daralıyor
Valla defalarca yaşadığım şeyi yazdım. Kitaplarda veya tıp sitelerinde okumadım bilimsel durumunu bilmiyorum.
daha 15 santimi bile içine alamıyorsan sen çocuk falan doğurmaya kalkma sakın , vajinan sağdan soldan yırtılır patlar valla
Eyvah 15 cm ufak mı 😅
Yani 19 20ye göre ufak değil mi
Öyle de bir süre sonra acı vermiyor bu boy iyi işleve bakın diyorlar ama kadın olan sizsinşz
ufak tabi. ölçmeseydim 18 19 diye yutturacaktı bana sevgilim. 15 çıktı ve hiç zevk almadım
Hadi ya benim seviştikleri numara mı yapıyor :(
büyük ihtimalle sen mutlu ol diye yalandan inliyorlardır. çoğu kadın bu numarayı yapıyor zaten. erkenden karşı taraf boşalsın da hemencecik bitsin diye. yoksa zevkten inlemiyorlar yani.
Ama boşalıyor ya, titriyor ve boşalma devam et diyor. 1 saati buluyoruz
Benim eski sevgilimin 14cm falandı ama baya Bi zevk aldım
İkiniz de farklı diyorsunuz 😅
onun kukusu fındık kadar o yüzden
Senin tecrübeden mi böyle? Yani ben şimdi birinizi tatmin eder birinizi edemem :(
15 de acı cekıyorsan 20 olsaydı ne olcaktı acaba :D
19 cm olmuştu bir kere onla yapamamıştık zaten
aslında yapılır cok rahattta yasadıkların tecrubelı degıl sanırım senın?
Olabilir pek tecrübeli değillerdir
sen tecrubelımısın?
Yani evet sayılırım
yasadıgım olmustu senın kı gıbı konusmakıstermısın?
Acaba penisin kalınlığından mı ağrıyor, 15 cm ise kalınlığından dolayı zorlanman daha olası.
Kalın değildi
İlk tecrüben mi, oral yapmış mıydı yeterince uyarılabilmiş miydin?
İlk de değil her seferinde
O zaman evrimsel bir dezavantajın var, 15 cmlik kalın da olmayan bir peniste bu sorunu yaşıyorsan, eğer yeteri kadar uyarıldığından eminsen, doktora gidebilirsin, libido seviyen nasıl?
Libidom yüksek
Anlıyorum, senin için şanssız bir durum zannediyorum, yardımcı olmayı isterdim
Aslında acı çekmeyi seviyorum ama bir yerden sonra yanmaya başlıyor 😂
Acı vermek güzel de, o tatlı acıyı hissetmelisin, hem yeterince uyarılıp sırılsıklam olduktan sonra o belirgin yanmanın olması tatsız bir durum
bende aynı durumdayım ya bır zencı genıslettı oda eskı halıne gerı dondu ama ya :D
Bence ilkinde sorun olmayıp ikimcide ağrı oluyorsa ıslanman yetersizdir. Başka açıklaması da ikimcide vajina girişin fazla kasılıyordur ağrının penis boyuyla değilde kalınlığı ile ilgisi olur
İyi oral yapıcak birini bul seni baya bi ıslattıktan sonra deneyin dahada olmuyosa zorlama neden sürekli farklı kişilerle yapıyosun
Ciddi ilişkim olmadı kimseyi kolay kolay sevemiyorum sevdiğimde şerefsz çıkıyor
Duygusal bağ olmadan cinsel birliktelik zor olmuyor mu
Evet zor ama ihtiyaç kendimi zor tutuyorum çoğu zaman
Bende çok zor tutuyorum ama tutuyorum üstelik erkeğim birçok kişinin söylediğinin aksine duygusallık olmadan cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum. Sevebileceğim güvenebileceğim biriyle karşılaşırsam eğer ilişkimiz belirli bir düzeye geldikten sonra onunla herşeyi sınırsızca yaşarım. Günde 4-5 defa yapabilecek libidoya sahibim yani azda değil.
Erkek olman bir şeyi değiştirmez ki ona bakarsan erkeklere göre kadınlar ilişkide daha çok zevk alıyor inan bu devirde sevmek sevilmek artık pek önemli değil eskiden benim için de senin düşüncen önemliydi işte sevdiğimle yapmak istiyordm ama bekle bekle nereye kadar 3 ay önce ilk defa birine aşık oldum o da beni seviyor sandım ama aldattı yani bilmiyorum pekte önemli değil artık sanki böyle şeyler
Önemseyen var önemsemeyen var seni yargılamıyorum elbette bu senin hayatın. Ama bir erkek seni aldattı diye bu tüm erkekleri aynı yapmaz. Mesela kendinden yola çık, sen sevdiğin adamı aldatır mısın? Ama aldatan kadınlar var. Her nasıl sen onlar gibi değilsen her erkekte seni aldatan erkek gibi değil. Kesinlikle aldatmayacak kendine karakterine bunu yakıştırmayan ve sevdiği kadına ihanet etmeyecek erkeklerde var benim gibi. Hayatını istediğin gibi yaşamakta özgürsün ve erkeklere güvenmeni bir erkek olarak kesinlikle bende tavsiye etmem ama her ne kadar zor gibide görünse doğru kişiyi bulmak o kadar zor değil. Yeter ki umudun olsun.
Sık sık yapıp vajinanı genişleteceksin başka çaren yok 😉
Sık sık yaptığım oldu ama aynı
O zaman yapcak bir şey yok 😆 zevkine bak
2. De zorlanıyosan 1. De bırak 2. yi istersede sürtünerek yap içine alma
14 cm de zevk almışsın 15 cm acıtıyor diyorsun 1 cm acıtmaz başka durumlar oluşmuştur
Ön sevişme olmazsa ondan ordaki kaslar gevşemez sende sıkıyorsun demek
Sıkmıyorum kendimi
Ön sevişme olsa rahatça alırsın hepsini hard bile yapsa ağrı hissetmezsin
iyice oral yapması gerek genişletilmesi lazım yapa yapa
Partnerinin seni hazırlaması gerekiyor.
Evet
Ben uzun uzun oral yaparım. Yeterince ıslanmasını sağlarım.
Genisletmek lazim becererek
Hadi ya hiç aklımıza gelmemişti
Once fazlaca islanip rahatlaman lazim gevsemen lazim ki aci cekme
Zamanla folloş olur merak etme
Off ne kadar cahlsınz ya
Zamanla açılır tek derdin bu olsun
Zamanla açılmaz zeki şey ne kadar ilişkiye girersen vajina eski haline geri döner vajina darlığı genişliği genetik bir şeydir
Yeterince ıslanmıyor musun
Yani ıslanıyorum
Hiç bu açıdan sorun yaşamadım. En dae vajina bile ikinci postamda kayıyor
Kendini kasma , klitoral orgazm olmaya çalış.
On sevismeniz kisa mi sürüyor islanma olmadan hemen içine mi giriyor
zamanla genisleyecektir
Ywteri kadar islanmadigindan dolayi
Bence sen kasildigin için ağrıyor kanka
Hayır hiç kasılmıyorum
O zaman benimkinde bayılırsın
Sert mi yapio
Hayır
Yumusak
tam ıslanmıyor olabılır mısın?
Yanma. varsa islanma sorunun var demektir
Çok iyi birsey on sevismeyle cozulur..
Eşiminki 18 cm. )
Nasıl dayanıyosun abla
Benimki olsa ölürsün demek kuruturum ben seni
Nasıl zorlaniyorsun
O kadar dar olamaz ya olsana zorla alırsın
Bırak dar kalsın
Ağrısın geçer
Her seferinde mı
Çoğu zaman
Evlımısın
Hayır
Tek partner mı var
Yani düzenli sexs hayatım yok arada bir
Tek partner değil
Hepsındemı zorlanıyon
Evet
Yas kac
20 i
Gençsin daha
Eş mi sevgili mi
Sevgili
Threesome denediniz mi hiç?
Hayır
Macera sevmiyorsun anladığım kadarıyla
Sorduğun soruyu anlamadım ama macera seviyorum kabinde açık havada yapmışlığım var
Sorum iki erkek sen tek yaptın mı
Grup yapmadım hiç
İster miydin peki
Evet bir zaman istiyordum
Şimdi neden istemiyorsun
Sakinim bir kaç aydır libido olarak
Bu sorununu çözebilir ama
Bilemiyorum