İlişkim hakkında ne yapmam gerek?

40 gündür görüşüyoruz. İnanılmaz bir çekim vardı aramızda. İlk 3 buluşmada saatlerce vakit geçirdik. Sonrasında da saatlerce seks yaptık. Toplamda 7-8 kez buluştuk. Birbirimiz üzerinde o kadar güzel bi etkimiz varki. Tutkulu, seviyeli, ateşli, akılcı, uzun uzadıya saatler ve geçirilen vakitler…

2 hafta önce çekime kapıldığım için ben görüşmeyelim dedim. Korktum. Korktuğum için gitmek istediğimi de söyledim. Bi gün sonra aklım başıma geldi, aradım. Saçmaladığımı kabul ettim. Buluştuk. Konuştuk. Ve çekim devam ediyor inanılmaz şekilde.

gözlerini benden alamıyor. Bende ondan. Bi iki kez “şimdi biz neyiz” diye şaka yollu sordu. Şakaya vurduk. Yetişkin insanlarız. Ve bişeyleri dile getirmek için zaman gerektiğini ikimizde biliyoruz diye düşündüm. O 37 ben 33 yaşındayım. Ve ayrılmış bekarlarız. Adam tam bir alfa benimde aşağı kalır bi yanım yok ondan. Tencere kapak olduğumuzu idda ediyordu, güzel sözler iltifatlar her sabah günaydın mesajları bla bla bla

neyse. Bu pazar yazdım cevaplamadı. 1 gün sonra hiçbişey olmamış gibi yazdı. Cevapladım. Kısa soru ve cevaplar. Dün de keza öyle. Bugün hiç yazmadı. Yazmasa üstüne gidecek, arayıp rahatsız edecek, taciz edecek bi insan değilim. Ve günlük 3 kısa cümle iletişimdeyiz 1 haftadır.

bi anda dolu dizgin başlayan ilişki, birbirinden kendini alamama halleri, büyü enerji etki, uzak durmaya çalışmasıyla devam etmekte. Özellikle erkeklerin fikirlerini merak ediyorum. Neden bu tutum?

hani görüşmek istemese, üstelemem, sormam bile. Ama günde 1 kez “naber:)” mesajı alıyorum. Buluşma yok, uzun muhabbet yok. Neden bunu yapar bi alfa adam. Biraz yardımcı olabilirmisiniz? Aklım karışıyor

İlişkim hakkında ne yapmam gerek?