6 aylık hamileyim doktor ilişkiye girmenizde bi sakınca yok dedi ama ben çok tereddütlü oluyorum. İlişki sırasında odaklanamıyorum aklımda sürekli bebek ne yapıyor, rahat mı, bisey olur mu soruları var. Eşim bu konuda beni yatıştırmaya çalışıyor bisey olmaz doktor da öyle söyledi takma kafana felan diye. Eşim isteyince de sürekli reddetmekte istemiyorum. Bu endişem nasıl geçer ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ARKADAŞIM BEBEK KORUMA ALTINDA
bebek vajina içinde değil. sizin ilişkinizle hiç alakası yok. ayrıca ilişki bebek sağlığı için gerekli
orgazm olunca salgılayacağınız oxytocin hormonu hem size rahat hamilelik dönemi yaşatır hem bebeği daha iyi bir ruh halinde doğmasını sağlar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılEvliyim. İki çocuğum var. İlişki anında odaklanamadığından eşin de zevk almaz bu ilişkiden. Çocuğun rahimde. Yani en korunaklı yerde. Onu aklından çıkar. Sem gerçekten kocanı cinsel olarak arzuluyo musun. Asıl mesele burada. Belki cinsel isteğin de azalmış olabilir. Gün içinde istiyo musun mesela eşini?
028 Yorumla
Soran1 yılEvet bende arzuluyorum bazen de istiyorum ama eşim kadar istekli değilim. Normalde daha çok istekli biriydim
- 1 yıl
Peki bu istek ne zaman azalmaya başladı. Gebe kaldığını öğrenince mi? Daha öncesi var mı
Soran1 yılGebe kaldigimi öğrenince oldu
- 1 yıl
9 ay boyunca bir kere ilişkiye girdik. İnan hayatımdaki travmalardan biridir. İsteksizliğini aşman için kafanda bitirmen lazım. Önceki ilişkilerinizi ve heyecanını hatırla. İlişki anında sadecr aldığın hazza odaklan. Bebeği hiç düşünme. Çünkü bak çocuk olduktan sonra anne rolün de ekleniyor. Kocanın güzel karısı rolünü bazem unutuyorsun ve yatak cidden çatırdamaya başlıyor. Sen şu an bi anne olsan da gece yatağa girdiğinde kocanın o çok arzuladığı kadınsın. Kadınlığını sergile. Çocuk çok emin ellerde hem de. 6 aylık olduğu için yavaş yavaş doggy pozisyonu ağırlıklı olarak ilerleyebilirsiniz
Soran1 yıl9 ay boyunca neden 1 kere eşinin de mi endisesi vardı? Genelde kasık, kucak ve doggy oluyor. Çok isteksiz değilim bende istekli biriyim ama sadece endişelendigim için istemiyordum.
- 1 yıl
onunki endişe değildi. o zaten isteksizdi, gebelikle beraber iyice kendini geri çekti. şunu diyim, 32 haftalık bi gebe kadın 2 metre yükselikten düştü. bebeğe bişey olmadı, kendim şahit oldum. yani ilişkideki hareketler asla bebeğe zarar vermez. kaşık kucak ve doggy en güzel pozisyonları seçiyosunuz zaten. odaklanamazsan orgazm olamazsın, eşinin şevki kırılır
Soran1 yılAnladimm. Bende isteksizlik durumu yok işte. Sadece gebe kalmadan önce daha aktiftim ve şu an ki durumuma göre biraz daha istekliydimm. Ya bi de benim ilk aylarda düşük riskim vardı hatta az kalsın bebeğimi düşürüyordum hastane de yattım 1 hafta. Sanırım o da etki etti bana. şu an kendimden cok bebeğimi düşünüyorum aklımda hep o var
- 1 yıl
Ya biraz özel olacak ama eski istek seviyene çıkmak için biraz hayal kurmanı tavsiye edebilirim. mastürbasyon ile destekleyebilirsin bu eski enerjini geri getirme olayını. Mastı daha risksiz göreceğinden dolayı dedim. O düşük riski meselesi seni böyle düşüncelere itiyor anladım. Ama artık 6 aylık yani. Bebiş yerinde gsyet güvende. Eski aktifliğini söylediğim yöntemle geri getirmeye çalışabilirsin
Soran1 yılAnladımm bu yöntemi denicemm
- 1 yıl
evde misin çalışıyo musun
Soran1 yılSuanlik çalışmıyorum evdeyim
- 1 yıl
bu yöntemi daha kolay uygulayabilirsin o zaman
Soran1 yılEvet uygularım. Kaç yıllık evlisin çocuklar yasindaa
- 1 yıl
11 yıllık evliyim. 8 ve 3 yaşındalar. senin evlilik ne kadar
Soran1 yılOo bayağı uzun sureliymis sizin evlilik. 3 yılık evliyim ben
- 1 yıl
inişli çıkışlı bol badireli bir evlilik :)) 3 yıllık iken olmuştu bizde de ilk gebelik
Soran1 yılEşler arasında olur öyle inişler çıkışlar:) evet farkettim bendee
- 1 yıl
yaşlarınız kaç peki :))
Soran1 yılBen 26 eşim 32 sizin peki?
- 1 yıl
ben 38 eşim 37. tam güzel zamanda gelmiş bebiş
Soran1 yılEvet bencedee. Eşime kalsa şimdi ikinciye bile hamile olabilirdim ama ben istemedim😃
- 1 yıl
doğru yapmışsın :)) çocuksuz geçen yıllar sonra çok özlemle anılıyor emin ol. o yüzden 3 yıl anı biriktirmek kıymetli :D
Soran1 yılEvet kesinlikle öyle. Dolu dolu yaşayıp sonra çocuk yapmak en mantıklısı:)
- 1 yıl
haha aynı kafa. hem zaten 23 yaşında evlenmişsin. bu çok güzel avantaj. çocuk için acele etmeye gerek kalmamış. 26 yaşta anne olmak da çok güzel. tarzını sevdim hahaah
Soran1 yılAynen öylee
- 1 yıl
memnun oldum hoş sohbet için. şöyle 2 hafta sonra bi yoklarım son durumlar nasıl diye :D
Soran1 yılBende memnun oldum. Tamamm😃
- 1 yıl
Evet nasıl durumlar. Kendini mastt ile destekliyor musun ☺️
Merhaba, gebeliğin ilk 12 haftasından sonra, doktor bebek ve senin için bir risk görmezse cinsel ilişkiyi serbest bırakır. İkinci trimestirdesin, karnın artık birazda olsa büyümüştür, rahat ettiğin pozisyonlarda hiç tereddütun olması, ilişkinin bebege hicbir zararı olmaz.
03 Yorumla
Soran1 yılAynen karnım büyüdü biraz. Öyle yapıyoruz hangi pozsiyonda rahat ediyorsam onda oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. farklı pozisyonlarda yapıyorsunuz galiba dimi yani daha çok senin rahat ettiğin pozisyonlar birde içine boşalmasında bir sakınca var mı onu merak ediyorum
013 Yorumla
Soran1 yılEvet genelde benim rahat ettiğim pozisyonlarda oluyor. Hamileyken de korunmak gerekiyor
Soran1 yılDikkat etmek gerekiyor tabi😂
Soran1 yılTeşekkür ederim umarımm
Soran1 yılKizz. 26 yaşındayim
Soran1 yılOlur
Soran1 yılSen kaç yaşındasın bu arada mesaj kutunun açık değil
Soran1 yılGonderdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. olumsuz düşünceleri yenmezsen geçmez... başka yolu yok aklının bir köşesinde olduğu sürece ne keyif alırsın ne de verirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılişin uzmanı sorun görmediyse sorun yok rahat olun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk çocukta bizde öyleydik. 1 sene seks yapmadık. Ama ikinci çocukta daha tecrübeli olunca rahatça ilişkiye girdik. Sende hiç endişe etme bebek gayet rahat olur. Sen keyfine bak. Hiç bir sorun olmaz
00 Yorumla
1 yılDoktor ne dediyse o. Sizde daha sakin sevişirsiniz sorun olmaz rahat ol.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Doktora rağmen endiseliysen yapmayiver. Anal oral takılın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biz 39. Haftaya kadar yapmıştık inan çocuğa bir zararı yok doktor müsade ettiği sürece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Artık yapmayın eşin okşasın öpsün
Hem sen zevk almıyorsun hep çocuk aklında00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer her şey normal giderse son bir haftaya kadar yapabilirsin için rahat olsun, endişelerin yersiz gerçekten..
02 Yorumla
Soran1 yılYa belki size göre yersiz olabilir ama şu an bana göre öyle değil. Belki hormonların etkisiyle de böyle düşünüyorum bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılDaha ileri giderse bu durum yani relax olmayı yapamazsan anksiyete başlangıcı bile olabilir, he bir de eşin tarafı var olayın biliyosun
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbişii olmaz.8. aya kadar. ama aniden kocaan köklemesin, sarsmasın. dimi?
02 Yorumla
Soran1 yılYok o da dikkatli oluyor. Bazen hizlandigi zamanlarda oluyor uyarıyorum bende
Cevap sahibi1 yıliyi ozaman. sorun yok. galeyana gelip vurdura vurdura yapmasın.
Elinle sadece 31 çek? Ve oral yap
Olmaz mı öyle eşin kabul etmez mi04 Yorumla
Soran1 yılOyle yaptığım zamanda oldu ama eşim direkt ilişkiye girmek daha çok zevk veriyor diyor ayrıca bende isteksiz biri değilim bende arada ilişki istiyorum ama sadece endişelerim oluyor
Soran1 yılBenim düşük riskim vardı ilk 3 ay ilişkiye ara verdik. 3 aydan sonra ilişkiye başladık o zamanlar daha çok endişeliydim. Yani az kalsın bebeğimi düsürecektim hatta 1 hafta hastanede kaldım. Bu durum da çok etkiledi beni. Simdi eskisi kadar endişem yok ama yine de ister istemez panik yapiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılSert yapmayın birde her pozisyonu yapamıyorsunuz hepsi bu
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSon güne kadar yapmıştık biz🤭
1 yılKendini o anki akışına bırak ve kaçık pozisyonu ya da ister olmalısın
04 Yorumla
Soran1 yılGenelde kasık pozisyonu oluyor
- 1 yıl
Aynen ama üste de olabilirsin en azından sen zevk alırsın kontrol sende olur
Soran1 yılEvet üstte de olduğum oluyor. Bazen doggy yapıyoruz değişiyor yani
- 1 yıl
Tamam işte sorun yok odaklan zevk almayan bak hem ilişkiye girdikçe rahim gevşer esner normal doğum daha kolay olur senin için son 2 haftaya kadar devam et
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sadece eşin mi istiyor
04 Yorumla
Soran1 yılHayir arada bende istiyorum istekli oluyorum ama ilişki sırasında endişelerim oluyor sadece
Soran1 yılEvet öylee tabi de işte niye böyle bi düşünceye kapıldım bilmiyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılDoktor demişse bir sorun olmaz o zaman. Hızlı yapmamaya çalışsın eşin.
031 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendine hakim olabiliyor mu hız konusunda
Cevap sahibi1 yılHangi pozisyonda yapıyorsunuz
Soran1 yılKendine hakim oluyor sadece arada hız yapıyor. Kaşık, kucak, doggy
Cevap sahibi1 yılHızlanmak istiyor mu peki
Cevap sahibi1 yılSen uyar onu
Soran1 yılArada hızlanıyor uyarıyorum
Cevap sahibi1 yılZevkten hızlanmak istiyor sanırım
Cevap sahibi1 yılPeki çok mu istekli eşin
Soran1 yılEvet eşim istekli biri aslında bende istekli biriyim sadece tedirgin oluyorum
Cevap sahibi1 yılHaklısın tedirgin olmakta. Peki hamilelik bitene kadar dayanamaz mısın?
Soran1 yılBen dayanırım sadece arada bir yaparız o kadar ama eşim dayanmaz 😃
Cevap sahibi1 yılÇok mu istiyor eşin
Soran1 yılEvet istekli biri
Cevap sahibi1 yılAnladım. Kendine hakim olamıyor o zaman.
Cevap sahibi1 yılDoggy pozisyonunda rahat edebiliyor musun
Soran1 yılDoggy de rahat ama uzun süre kalınca belim ağrıyor. En rahat ettim kasık pozisyonu oluyor
Cevap sahibi1 yılDoggyi sen mi istiyorsun yoksa eşin mi
Soran1 yılEşimde istiyor bende. Yani hep aynı pozisyonda kalmak istemiyoruz
Cevap sahibi1 yılEn çok hangi pozisyondan zevk alıyorsun peki
Cevap sahibi1 yılÜstte de ol bence
Soran1 yılKucak
Cevap sahibi1 yılDaha mi rahat ediyorsun o pozisyonda
Soran1 yılEn rahat ettiğim kasık ve kucak zaten
Cevap sahibi1 yılBoşalabiliyor musun peki
Soran1 yılEvett
Soran1 yılAma bazen tam odaklanamiyorum o yüzden çokta zevk alamıyorum
Cevap sahibi1 yılNeden odaklanamıyorsun
Soran1 yılIste dedim ya soruda da. Bebek için endişeleniyorum diye o yüzden
Cevap sahibi1 yılAnladım. Eşin hızlanmak istemediği sürece rahat olabilirsin aslında. Zevk almaya odaklan. Doktor da demiş zaten.
Cevap sahibi1 yılAma endişeli olmakta haklısın
Cevap sahibi1 yılYine de alabildiğin kadar zevk al bence
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Sakın ve dikkatli olmalısınız tedirgin olmayın
010 Yorumla
Soran1 yılİste ben çok tedirgin oluyorum
Soran1 yılO normal sekilde davranıyor. İlk başta beni sakinleştirmeye calisyor bisey olmaz korkma felan diye
Soran1 yılEvet yine de tedirgin oluyorum. Sende ki bebeğe bisey olacak diye tedirgindin
Soran1 yılHmmm
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senin acincan rahat bir doğum icin gerekli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiçbir sorun yok rahat ol kolay bir şey değil bebeğe bir şey olması
10 Yorumlaİlk 3 ay çok sıkıntı sen mi istiyorsun eşin mı?
00 Yorumla
1 yılOral ile tatmin et bi süre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılIlla orasi şart değil esinile başka şey yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGebeliklte libido hormonlar aşırı tetikler canın hep seks ister eşin çok sert girişiyor
00 Yorumla
1 yılZamanla geçer korkma hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. eşine bırak her şeyi.
00 Yorumla
1 yılIslanma sorunun var mı
07 Yorumla
Soran1 yılHayır yokk
- 1 yıl
Isteklerin nasil peki?
Soran1 yılİsteğim benim de oluyor ama tedirgin oluyorum ilişki sirasinda
- 1 yıl
Dilersen taktik verebilirim
- 1 yıl
Bedenini hazirlamalisin
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Brdan anlatamiyorum anla iste
1 yılTakma be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılE haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHangi pozisyonda yaptınız
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKucak rahat olur esin hızlanıyor mu sert olmasın
Basit
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi