erkek arkadaşımla ilişkiye girmeye çalışıyorum ama bi türlü beceremiyorum korkuyorum ve kendimi çok fazla kasıyorum kasıldığım içinde olmuyo bunu nasıl aşabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü düşüncen beynin yüzünden o zaman içki iç sarhoş ol öyle dene çünkü normal düşünürken istemsizce yapıyorsun en azından beynini kandırıp denersin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama alkol kullanmıyorum
- +1 yıl
O zaman antidepresan kullanabilirsin yani beynini kandirmanin bir yolunu bul sendeki durum vaginismus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Vajinsmus olabilirsin. Ya da yeterince rahatlayamıyorsun. Kafandaki düşünceler senin rahat olmanı engelliyor. Bence henüz hazır değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok istiyorum gerçekten ama yapamıyorum dediğin gibi düşünceler falan derken bacaklarımı sımsıkı kapalı buluyorum
+1 yılaz biraz alkol alın. hem sen kendini kasmasan en ufak acı hissetmeyeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu biliyorum ama inan ki isteyerek yapmıyorum vücudumu kontrol edemiyorum
- +1 yıl
o zaman alkol alın biraz. ve ön sevişmeyi uzun tutun. oral sırasında parmaklarıyla biraz olsun alıştırsın seni gevşetsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım doktordan yardım almayı düşünüyorum istemezse kasıyorum kendimi ve onu itiyormuşum
02 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
Soran+1 yılevet bende itiyorum ama asla isteyerek yapmıyorum bunu farkında bile değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin tük kasılmalarını alıncaya kadar senle ilgilenmeli hiç bir zaman acele etmemeli ve bazı şeyleri de sen kontrol etmelisin ama tüm iş erkekte
09 Yorumla
Soran+1 yılo elinden geleni yapıyo ve gerçekten acele etmiyo tam tersi çokta yardımcı oluyo ama azıcık yaklaştımı bana değdiği an yani ben kendimi hemen kapatıyorum bacaklarımı sımsıkı sıkıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılsen onu izleme yapılanın tadını zevkini yaşa sırt üstü yat kalça altına yastık koy dizlerini olabildiğince açarak kendine çek ve bakma
Cevap sahibi+1 yılkasılmalarının yarısıda yapılanlara bakarak utangaçlık olabilir
Soran+1 yılcanım çok yanacakmış gibi hissediyorum kendime engel olamıyorum bu dediklerinin hepsini yaptım inan ki
Cevap sahibi+1 yılbakma işte ona teslim ol ya da sen üstte ol ama üstte hiç yapamazsın ve asla bir kez girmeye başlayınca erteleme ilerde açıyı daha çok bileceğin için kasacak seni
Soran+1 yılben galiba bunu yapamayacağım hiç bi zaman
Cevap sahibi+1 yılbir çok şey buradan açık yazılamıyor ama yapılan oralden zevk alıyormusun hiç doruğa çıkıp teslim olamıyormusun
Soran+1 yılkafamda sadece şimdi girince ya canım çok yanarsa düşüncesi olduğu için kendimi asla veremiyorum odaklanamıyorum ki sadece kasılıyorum ya canım çok sıkkın
Cevap sahibi+1 yılo zaman girme yokmuş gibi sadece sevişin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çözülebilir bir durum aslında bilgi edinmek ister misin
07 Yorumla
Soran+1 yılevet isterim tabikide
Cevap sahibi+1 yılgzlden cksm konslm olur mu
Soran+1 yılolur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılMerhaba nasılsınız
Soran+1 yılmesaj attım
Cevap sahibi+1 yılOk..
+1 yılsevgilin yardimci olmali yavas yavas yapmali.. vajinusmus olabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılzaten son derece sabırlı ve yavaş :(
- +1 yıl
o zaman seninki dar ya da cok kuru
Soran+1 yılben korkup kasıyorum kendimi o kısıma gelemedik ki hiç
- +1 yıl
ah sen bana denk gelecenki
Soran+1 yılee ne olacak yani
- +1 yıl
burada anlatilmaz canim normalden yaz
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kullanıyorsan eğer alkol al öncesinde
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır alkol kullanmıyorum ya :/
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birinden yol yordam öğrenerek
03 Yorumla
Soran+1 yılbununla alakası olduğunu sanmıyorum ya
Soran+1 yılemin ol karşımdaki kişinin tecrübesi çok fazla bende yok doğru ama o öyle değil bana anlatıyo yardımcı olmaya çalışıyo ama ben yapamıyorum kasılıyorum sımsıkı sıkıyorum bütün vücudumu
+1 yılVajinismus olabilirsin. Profesyonel destek lazım
07 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi diyosun
- +1 yıl
Girmiyosa büyük ihtimalle evet
Soran+1 yılevet girmiyo kasıldığım için
- +1 yıl
Psikolojik bişey. Tedavisi var ama pahalı. 3 günde bitiyormuş 7 8 bin tl
- +1 yıl
Parmak egzersizi yap diyen olursa yapma. Alkol de alma. Cinsel hayatın biter
Soran+1 yılalkol kullanmıyorum zaten ya parmak egzersizide çok saçma hayatta yapmam ama ne yapacağımı inan ki bilmiyorum
Soran+1 yılettim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler