Yakın zamanda bir planımız var ama bu defaki çok farklı olsun istiyorum
Beyler cevaplar mısınız lütfen:)
Yakın zamanda bir planımız var ama bu defaki çok farklı olsun istiyorum
Beyler cevaplar mısınız lütfen:)
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Loş ışıkta kucağına otur ve ellerin onun vücudunda olsun. Yavaş yavaş ıslak ıslak öpmeye başla. boyun cevresinde uzun süre dur ama aynı yerde uzun süre durma. Kulak çevresine gel ve kulak memesine hafifçe burundan nefes vererek dil gezdir. Hafif hafif emmeye başla. Bu onun aklını başından alacaktır. Ellerin vücudunda gezerken kucağında bir ileri bir geri sürtünmeye başla. Ama elini penise götürme ki olabildiğince arzulasın ve arzudan çıldırsın. Erkeğinin üzerini çıkart ve biraz daha öpüşürken ellerin vücudunda gezinsin. Bu sırada kalçan devam etsin. Hafif sesler çıkartmaya başlarsın zaten sen de istemsizce ve bu onun zaten. çok hoşuna gidecektir. Sonra öpüşerek atla kucağına ve yatağa geçmek istediğini söyle. ön sevişme devam ederken sen de yavaşça üzerini çıkart ama hepsini değil. Seksi bir şekilde pantolonunu çıkart. Hafif naughty konuşmalarla beraber tabi ki de. Ellerin bacaklarında kasıklarında gezsin ama penise temas etmesin. Yine dudaklara geç ve biraz öpüştükten sonra öperek aşağıya doğru in. Kasıklarını öp iyice kıvranana kadar yavaş ilerle. En son Gözlerinin içine bakarak şehvetli bir şekilde oral yapmaya başla. Fakat yavaş yavaş hızlanırsan bu kadar şehvete erken gelir. Sonra yarıda kes ve yüzüne otur. Biraz zevk almaya bak sonra tekrar oral sekse geri dön. Mümkünse 69'a dön daha iyi olabilir. Sana odaklanır ve boşalma süresi uzamış olur. Ardından kucağına çık ama penisi içine alma klitorisinin altında ileri geri sürtün. Kısık ve şehvetli ses tonuyla konuş. Sokmak yok sabredebilecek misin? gibi sorular sor. verdiği cevaba göre ilerlersin diye düşünüyorum. Ardından sen de dayanamayacaksın o da dayanamayacak ama ikiniz de bu anı unutamayacaksınız. Elinizdeki zevk ve istek süresini o kadar uzatacaksın ki mükemmel seks ve mükemmel orgazmı ikinizde doruklarında yaşayacaksınız. Daha ayrıntılı yazardım sonuna kadar ama şimdilik böyle kalsın lazım olur belki :))
Erkekler aleti öpüp yalamayı ağzında gitgel yapmayi severler kadınlar ilk başlayınca biraz imrenme olabilir bunu yenmenin en güzel yolu aynı büyüklükte salatalığı alarak onda öpüp yalayarak emerek gitgel yaparak gırtlağa kadar wlerak dilinle heryerini yalayarak antrenman yapar gerçeği ilerde aynı uygulamaları yaparsan partneri uçurur sun
bunun için hıcın ve dinamik seks yapmak gerekir ama bunun sadece bir formulu yok bileşik formuller bütünü ama ne yaparsan yap karşılıklı uyum olmadığında sen tek başına tamamlanmamış yarım kalmış olursun
Sevişirken penisini falan okşa tamam zevke gelince testislerini avuçla sertçe sık bırakma ama o ara adamın aklı başından gider zaten
😂😂😂
Gülme gülme dene dediğimi
Ona bir şey yaptırma sen aktif ol ve her istediğine tamam de.
ellerini kullanmadan dudaklarınla boşalt onu
Oncekilerde neler yapiyordunuz onlari bilmeden yeni oneri nasil vericez
tarzınızı, zevklerinizi bilmeden nasıl yönlendirelim şimdi bilemedim.
Aklı ben verecem, elin adamı götürecek seni. Bana ne...
burada anlatamam can ist at anca uygula pisman olursan gel yuzume tukur
Açık ve cesur bir çift misiniz
Jartiyer giy ağzına otur
Parmakların sihirli gücü
Bu durum erkekten erkege degisir
Oral yap ama layıkıyla
Üff bu uzun hikaye olur amaa
Fenasın
Gırtlak şow
İçinde varsa alırsın
Jartiyerli ol
Pürüzsüz ol