Kocamı yatakta ne yaparak memnun edebilirim?

biz eylülde evlendik. başlarda cinsel ilişki yaşarken çok zorluk yaşadık ben bakireydim ve bazen kendimi sıktığım yapamadığım oldu, özellikle ilk başlarda.. ama sonra düzeldi. düzgün sevişmeye başladık, ama arada acıdığı yapamadığım oldu.
benim olmadı ama kocamın benden önce çok cinsel ilişkisi olmuş, zaten benden yaşça büyük, 34 yaşında o, ben 27 yaşındayım. bir de yurtdışına mastera falan gitmiş, oralarda çok yaşamış hani 50 falan kişi olmuştur ne bileyim diyor.

geçen gün ilk defa ayakta yapmayı denedik ama ben korktum acır diye yapmak istemedim, denediğimizde de kendimi huzurlu hissedemedim, ayakta girmeye çalıştığında canım acıdı huzursuzdum zaten.. sonra bana kızdı "acır falan demesen acımayacak çok korkuyorsun" diye çemkirdi resmen. sonra yapası kaçtı.
iki kere de kendimi sıktığım için üstteyken onun canı acıdı ve yapmak istemedi, salona gidip sigara içti. sonra ben de ağladım odada kendimi kötü hissettim. yanıma geldi sarıldı düzeltiriz falan zamanla olur dedi daha iyi olacak bak hiç yapamıyorduk şimdi bazen güzel oluyor arada oluyor böyle iste dedi.

ben onu mutlu etmek istiyorum. ama geriliyorum bazen yatakta.. her seferinde istediğinde o yapamıyorum, bazen kendimi sıktığımı hissetmeden sıkıyorum. bunların hepsi onu soğutmuş mudur?

Güncellemeler
+1 yıl
bu soruyu arkadaşımın hesabından sorduk... lütfen kızı eklemeyin.
Kocamı yatakta ne yaparak memnun edebilirim?