Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu soru hem kendini düşünen bencil bir kadının isteğinin soru hemde eşini çok seven onu mutlu etmeyi düşünene bir kadını sorusu:)) ağızına gelini söyle hayvan de aslan ade ayı de:)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
kadınlıgını kullan söze gerek yok
00 Yorumla
Öküzüm de ona küçük iltifatlar et...saman ver yesin
52 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle yaparsın:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
bu zamanda insan kendi karisinada guvenemicek,. girmis sitede tanimadigi insanlara neler soruyor
38 Yorumla
Soran+1 yılherkes senin zihnindeki için siteye girmiyor. derviş- fikir zikir hesabı. kocam için bir soru sormuşum art niyetle düşünmek için kalbin fesat olmalı.
Soran+1 yılsen tanıdığın insanlara sormayı mı normal görüyorsun ek olarak? ben kocam için evliliğe katkı için sorarım senin gibi kaynak olmak ve yargılamak için değil.
- +1 yıl
ozamanda burada oldugu gibi yala em tarsi cevaplar alirsin orneklerde gordugun gibi ve bu kocanin eminim cok hosuna gider.. ayrica evlilige katki icin bu isi profesyonel yapan bir suru doctor var kalkip bana burada art niyet vs deme gercekten kadinsan ya da gercekten kocan varsa umarim bu yazdigini gorur ozaman anlarsin ne derece bir katki yapmissin evlilige hadi kal saglicakla
Soran+1 yılamaç önemlidir. öyle diyenler veya demeyenşlerden ben etkilenmem. bunu doktora veya uzmana soracak olsaydım burdan sormazdım.
kocam için sorulmuş tamamen farklı olabilme adına bir soruya böyle tepki vereceğinize, evlilik dışı sevgilileri ile neler yaptığını, nasıl tahrik edebileceklerini soran pembelere yapın eleştirinizi.
ben sevgilimi nasıl tahrik ederim deseydim o zaman eleştirmeyecektin belkide.
evliyim ve elbette kocamı düşünürüm sadece. içinden geçen ne bilemem ama beni, m sadece hayatımda kocam var o kadar.
eleştirecekseniz evlenmeden her haltı yiyen kadınları eleştirin.- +1 yıl
tek bir soru sana hatta buraya cevap vermek zorundada degilsin sadece durust bir sekilde kendi kendine cevap ver kocanin buna benzer bir sitede karima yatakta napayim diye sordugunu ve ergen kizlardan yala yut cevaplari geldigini gorsen. tepkin ne olurdu? dedigim gibi durust bir sekilde kendine cevap ver ozaman anlarsin
Soran+1 yılsiz anlamamkta direniyorsunuz. fbudy tarzı hayatı olan eleştirişlir. onları bende eleştiririm.
ama burada amaç tamamen kocama- evliliğime katkı düşüncem o kadar.
altında art niyet aramak için amacımın farklı olması lazım.
ben kendimden ve niye sorduğumdan eminim. ve eşim dışında hayalimde bile başka erkek olmaz. cevabı aldınız umarım.
ergen olanların- olmayanların ne dediğine odaklı sormadım. ki benden bağımszı cevaplar. amaç belli. buna rağmen altında farklı niyetler ararsanız bu da benden bağımsız.- +1 yıl
asil anlamamakta direten sizsiniz benim elestirim sorma amacin degil zaten genel olarak yapilan davranisi elestirdim, o dedigin fbuddy ya da gold digger kizlarida daha kotu ve espirili elestiriyorum burada ilk ciddi bir sekilde yaziyorum ki elestirim ciddi yani sahsen benim icin ya da yatak otamizi renklendirme amaclida olsa ben esimin bu tarz bir davranis yapmasini istemezdim inan bana mutlu etmekten ziyade beni daha cok uzerdi eger oyle bir istegi varsa soracagi kisinin ben (es) olmasini isterdim benim istegimi benden daha iyi kim bilecek, ya da esime abuk sabuk verilen cevaplar (kendisi umursamasa bile) beni sinir ederdi neyse konu gereksiz uzadi umarim aradigin egosunu tavan yaptircak seyleri bulursun hadi size hayatta ve yatak odanizda basarilar
Soran+1 yılüsturupsuz yapılan yorumları ciddiye almadığımdan üzülmem.
eşime sormak istemedim bende araştırmak katkı sağlamak istedim. buda benim belki katkı düşüncemdi evliliğe.
kesinlikle farklı bir amaç gütmedim.
amaç belliydi. ben kendimi, niyetimi biliyorum.
teşekürler yinede cevabınız için.
Yatakta senden daha iyisini görmedim..
desen bir dert demesen bir dert.. :/11 Yorumla
Soran+1 yılyo dert olmaz. ilkim biliyor beni.
+1 yılkudurt beni, önümü arkamı dağıt...nefesimi kes, morart memelerimi...
12 Yorumla
Soran+1 yılanal iğrenç o yüzden diyemem.
- +1 yıl
tamam, önden darmadağın et dersin.fazla açık yazamıyorum burdan :) özelim açık.mesaj yazabilirsin.duyulmamış laflarım var :))
Senin amamı avradını gelmişini geçmişini südünü sümüğünü... de gerisine karışma
00 Yorumla
+1 yıl3000 liralık bir çanta aldım senden izinsiz de. sonra yatakta yeşil dev hulk ile size iyi eğlenceler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben öyle konuşmayı sevmem güzel inleyerek boşalarak ona gösterebilirsin... sonra göğsüne yatıp saçlarını sende memişlerinde daireler çizip harikaydın superdin tarzında denmesi daha güzel seks sırasında konuşmak itici bana göre...
00 Yorumlarakip takımın renklerini giy bu son dönemde bayağı etkiliyoo çoşar yani
04 Yorumla
Soran+1 yılsinir olur, sevmez hiç takımlarımız farklı ve çok uğraştı dönmem için ama yoook:D
Soran+1 yılyok sinir etmeyeyim sevmiyor takımımı hiç.
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. fantezilere çaıksa kudurtmak kolay ama bunu keşfetmen lazım önceden
00 Yorumlaerkeğim demen yeterli olur seninim sadece senin tarzında şeyler söyle erkekliğini tetikle bak neler oluyor
00 YorumlaÖrümcek adamım benim! Yapıştır beni duvarlara ağlarınla!
00 Yorumla
+1 yılSenin uyuyan dev nasılmış arada bir konuşiyim onla de
00 Yorumlaseksi seksi dans etmen ve sonra kuçak şovu yapsan etkilenir bence;)
00 YorumlaBuarada yazarsak siteden kovarlar :D
13 Yorumla
Soran+1 yılüstü örtülü yazabilirsin.
Soran+1 yılben coşmak için sormadım ki. kendi adıma hiç coşmam.
bunlar klasik olanlar zaten. o yüzden farklı ne olabilir diye sordum.
+1 yılkocamdan daha iyi sevişiyorsun de:)
116 Yorumla
Soran+1 yılya ne diyorsun sen, kocam zaten kendisi.
- +1 yıl
dediğim gayet açık... manyakmı bu kadın desin dedin...bunun tek cevabı budur emin ol bu kadın manyak diyecek:) sordugun soruya aldıgın cevabı iki kere oku köşeli beyin:)
Soran+1 yılokudum ama kocamdan daha iyi diyemem kendisi kocam.
hani kıyaslama yapmam içinde öncesinde başkası ile olmuş olması lazım oda olmaz. ilkim eşim.
anlayamadım gerçekten cevabını :)- +1 yıl
biz buna fantezi deriz...
Soran+1 yılfarklı rollere bürününce denir evet. ama o an fantazi de bu farklı kişiliklere bürünülmemişse denmesi kel alaka olmaz mı?
- +1 yıl
fantezi üstün körü gelişir ansiklopedik bilgiler eşliğinde tanımlayarak değil...sen tetiklersin karşı taraf ateş eder kiss kiss bang bang...
Soran+1 yılbizde herhalde önceden kurgu yapmıyoruz. sponten olur zaten. ama kıskanır benimki diyemem bunu. fantazide olsa o an afallayabilir.
- +1 yıl
cinsellikte belli bir sınır vardır ama o sınırı yatak odanızda siz belirlersiniz...bence bir kere denemekten birşey çıkmaz kocan saykoya baglamıyacak bir karakterse tabiii...farklı biri gibi hissetmesini sağlamak farklı biri gibi sevişmesine sebeb olabilir:) neyse size cinsel hayatınızda başarılar ben işe geri dönmeliyim.
Soran+1 yıltamam denerim bu fikri.
farklı ne denebilir?
Soran+1 yılbaşka ne denebilir?
- +1 yıl
galiba işe yaradı:)
- +1 yıl
neden kocanın egosunun tavan olmasını istiyosun cinsel problemlerimi var.
Soran+1 yılHayır, hak ettiğini düşünüyorum. Aslında bir sorum daha var ama nasıl sorulur bilmiyorum. okunuyor çünkü burası.
- +1 yıl
istersen arkadas olarak ekliyebilirsin korkmana gerek yok...akabinde mesajlarını caps yapıp paylasmak gibi bir adetim yok:) tc kimlik numaran değilse kullanıcı adın rahat olabilirsin
Soran+1 yılmesaj bölümünüzü açma şansınız var mı? baktım kapalı. arkadaş olmadan da iletişim kurabiliriz.
- +1 yıl
tamam atabilirsin
Manyak mı demesine gerek yok manyaksın zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılniye ki?:)
+1 yılegosu tavan olmasın böyle iyi
10 Yorumla
+1 yılaçık saçık konuşmalısın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne mesela?
- +1 yıl
ya burdan nasıl söyliyim, tahmin ediceğin şeyler işte.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSus Ve Yalamaya Devam Et
10 Yorumla
+1 yılSipaydi orumcek agi at bana de ;)
10 Yorumla
+1 yılkadınlığın8ı kullan biraz ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılbiaz açar mısın ne yapmak lazım.
- +1 yıl
kadınlığını kullan iştee..onu soyarken çılgınca kelimeler söylee,, yatağa it mesela sonra üzerinee çıkk öyle bir kelimeler söyle ki cümlelerinle boşalsın
Soran+1 yılne denebilir?
- +1 yıl
burdan söylersemm üyeliğim silniyor sonraa..uyarı geliyo..özel mesaj at yazıyım istiyorsanız
Köpürt beni pakize de
00 Yorumlahorlama herif bir uyutmadın de
00 Yorumlabişey deme işini iyi yap zaten tatmin olur
00 Yorumlaküfürlü konuş tahrik edici şekilde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaahh ahh.. neler neler denmez ki...
044 Yorumla
Soran+1 yılişte o nelerdir diye sorduk bizde:D
Cevap sahibi+1 yılya o kelimeler çok açık saçık.. burada sansüre takılabilir...
Soran+1 yılaçık haliyle yazmanı bende istemem. üstü kapalı yazabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılbol bol inle.. büyük bir arzuyla onun kocaman aletini içine almak istediğini söyle mesela...
Soran+1 yılbunun dışında ne olabilir?
Cevap sahibi+1 yılegosunu okşayacak laflar söyle.. harika düzdüğünü söyle filan.. aslında karşılıklı diyalog içinde düzüşürseniz daha müthiş olur... fantezileriniz varsa bunu birbirinizle sözlü yaşayın..
Soran+1 yıldüz.. kelimesini kullanmaya bilirdiniz.
egosunu okşayacak laflar ne olabilir işte bunu sordum tam da. çok açık olmadan yazın.
Cevap sahibi+1 yılohooo düzüşmek kelimesini de ayıp buluyorsan hiç böyle işlere kalkışma...
Soran+1 yılo kelimeyi yazmadan da kısaltarak yazılabilir anlamında dedim. açık yazmaya gerek yok yani. ayıp bulmam bundan.
Cevap sahibi+1 yılyok yok ayıp bulma bence... hatta daha açığını söyle ki eşin seni daha kuvvetli becersin. bunu istemiyor musun?
Soran+1 yılbec..sin gibi kelimeleri burada kullanmana diyorum. o kelimeyi yazmadanda cevaplayabilirsin.
eşime tabiki söylerim konu o değil cevap verirken kelimeyi tam olarak açık yazmanda.
Cevap sahibi+1 yılçok ilginçsin.. :) bunlar da açıksa artık ne diyeyim sana kadın...
Soran+1 yılkelimeyi yazmadan net olarak cevaplayabilir insan isterse ama.
Cevap sahibi+1 yılmaliyet muhasebesinden konuşmuyoruz ki.. konuyla alakalı sözler...
Soran+1 yılbende bu sözler ne olabilir diye sordum ama kısaltarak yazarsan sevinirim kelimeyi tam yazmadan.
Cevap sahibi+1 yılkeşke özel sohbet etmek imanımız olsaydı...
Cevap sahibi+1 yıl( imkanımız )
Soran+1 yılburdan yazın işte.
Cevap sahibi+1 yılbir yandan site kuralları diğer yanda senin sansürün.. olmuyor işte.. kusura bakma bu kadar anlatabiliyorum. yemek tarifi gibi olmuyor...
Soran+1 yıltamam teşekürler o halde.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.. bol şans. keyifli sevişmeler...
Soran+1 yılson kelimeyle yine attın imzanı ya:)
Cevap sahibi+1 yılya sabır.. :) sevişme de mi kabahat?
Cevap sahibi+1 yılseni alıştırmak lazım...
Soran+1 yıleşimle iken çok normalde burdan yazmak garip geliyor.
Cevap sahibi+1 yılyabancı biriyle paylaşmanın da farklı bir heyecanı vardır aslında.
Soran+1 yılyok ben sadece kocamı daha fazla nasıl mutlu edebilirim diye öğrenmek amaçlı sordum.
Cevap sahibi+1 yılanladım anladım.. yani o şekilde bir fikir yürütmüyorum zaten.. ama merak ettim seni...
Soran+1 yılbeni neden merak edesin. soruma cevabın olabilir mi bu kelimeleri tam yazmadan.
Soran+1 yılkısaltarak da anlaşılıyormuş demek ki. tara beni de ne ya:)
bunlar klasik ama. başka ne olabilir?
Cevap sahibi+1 yıltara beni uydurduk işte senin özel arzun üzerine... :) buna benzer şeyler söyle hayal gücünü kullan.. koca taraklı kocacıımm de inleyerek.. daha ne olsun kudurur işte...
Cevap sahibi+1 yılgeceye hazırlık yapıyorsun galiba?
Soran+1 yılolabilir.
Cevap sahibi+1 yılçok iyi ya.. benimkisi pazar günü gelecek...
Soran+1 yılevli misin?
Cevap sahibi+1 yılhayır.. :) uzatmalı hostes sevgilim var.
Soran+1 yılnikah olsun artık uzatmayın kıza da yazık ya.
Cevap sahibi+1 yılböyle memnunuz halimizden.. :) kendi rızamız. kıza yazıkmış. bize yazık değil mi? :) bakalım zaman ne gösterir...
Soran+1 yılailesi üzülür uzayınca. kız evladı olan bilir. sen de baba olursan anlarsın neden böyle düşünüldüğünü.
güveniyorsan, ilkinse evliliği düşünmen normal ama.
Cevap sahibi+1 yılbak bir şey diyeceğim ama lütfen yanlış anlama.. fikrine saygım var ancak, tanımadığın insanlar ve kendi aralarındaki koşulları bilmeden ezber fikir yürütme... ailesinin filan haberi var. şimdi de bunun üzerine ahlaki yorumlar yaparsın sanırım. bizim bir sorunumuz yok. hayatımızdan memnunuz. sana ahlaki durum değerlendirmesi yapasın diye açmadım konuyu...
Cevap sahibi+1 yılbiz başkaralı ne der, başkaları ne düşünür diye özgür iradelerimizi teslim ederek yaşamıyoruz... yaşayanlar da bizi ilgilendirmiyor..
Soran+1 yıltamam ailesi için üzüntü nedni olmayacaksa dmek ki üzüntü olacak durumda yk.
bende kendi fikrimi söyledim amacım yargılamak değildi. ilkinse derken de kastım evlenilebilinecek birisi iseydi.
Cevap sahibi+1 yılben sizin sorunuzla alakalı olarak buradaki diğer bazı yorumlarda ki gibi olumsuz bir fikir yürüttüm mü? senin özel hayatını irdeledim mi? lütfen insana, insan olarak bakın. parmağa takılan bir yüzük ile her şeyi halletmiş olmuyorsunuz...
Soran+1 yılrencide edici- hakir görücü bir yaklaşımda bulunmadım ki. neden böyle alınganlık gösterdiyseniz anlamadım.
olumsuz fikir yürüten benim ahlaksız bir soru- tavır olmadığı ve sadece eşimi mutlu etmek dışında bir amacım olmadığından yersizdi.
içten ve samimi bir düşüncemi paylaştım ve bende bayan olduğum için empati yaparak yazdım size bayanın gıyabında. ama duyarlı yaklaşmakta, davranmakta demek ki artık pek rastlanmıyor ki böyle soyut kaldı karşı tarafa..
priapos de.
01 Yorumla
Soran+1 yılfelsefe mi yapalım yeri mi orası yani:D
Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Hiçbir şey deme.
10 Yorumlaşaka mısın sen ya?
022 Yorumla
Soran+1 yılniye ki? yeni fikirler üretmek garip mi?
Soran+1 yılyani tepkisiz kalalım öyle mi?
Soran+1 yılbir kaç muamele?
Soran+1 yılhayır ne alaka. sorumla cevabın farklı.
Soran+1 yılben yatak hayatını yazmadım ki. o ayrı boyutu.
sadece neler denebilir diye sordum.
Soran+1 yılhayır ne muamelesi söz olarak ne diyebilirimi sordum.
Soran+1 yılya sıkıntı falan yok. neler denir diye sorduk sadece.
Soran+1 yılküçük düşmekle nasıl bağlantı kurdun anlaması güç:) erkeğe ne denmesi egosunu tavan yaptırırla küçük düşmek pek bağlantılı gelemedi bana:)
Soran+1 yıluyumluyuz o konuyla alakalı değil. ben neler diyebilirim ki hoşuna gitsinle alakalı soru.
Soran+1 yılgüzel cevap olmuş oldukça politik:D
Soran+1 yılkendi kafanda canalndırdığın hayale benzemez gerçek.
yanımızda olmadığına göre bilemezsin nasıl olunduğunu.
neyse cevap için teşekürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenın g*t...ünü okşammak yalamaka istyum dee
10 Yorumla
+1 yılyi beni recep..
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası